putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
γιατι μια χωρα να πληρωνει εξοδα νοσηλειας σε ατομα που δεν ζουν σε αυτην?
Και πάλι μαλακες πιάστηκαν οι Γερμανοι.
Είδες πως το AFD ξεκωλιάζει καθημερινα τις λούγκρες στη βουλη;
Είδες τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι για μερικες μη Ευρωπαϊκές χώρες η Γερμανία πληρώνει τα νοσήλεια και την ασφαλεια ατόμων που δεν έχουν πατησει το πόδι τους εδώ,
απλά επειδή ένα μέλος της οικογένειάς του δούλεψε εδώ;
Και το κανει από το 1964.
Δηλαδή ήρθε ένας τουρκος και δούλεψε εδώ και η Γερμανία ασφαλιζει όλα τους συγγενείς πρώτου βαθμού που μένουν στην τουρκία.
Μόνο όσο αφορά την τουρκία προκειται για 336.000 περιπτώσεις και για δισεκατομμύρια ευρώ από το 1964.
Το ίδιο ισχύει για άλλες ΜΗ ευρωπαικες χώρες.
Θεωρείς αυτο το κράτος σοβαρό;
Το ξέρεις ότι η απευθείας χρηματοδότηση των ελληνικων τραπεζών είναι παράνομη;
Ότι όταν άνοιξαν τα σύνορα καταστρατήγησαν το Δουβλίνο ΙΙ,το νόμο περί ασύλου και το ίδιο τους το σύνταγμα;
Δε βλέπεις Γερμανούς συνταξιουχους που πρέπει να δουλεύουν και πέρα της συνταξιοδότησης τους,που πληρώνουν τα παντα,ενώ οι λάθρο είναι στην πούδρα;
Eιδες που 2 αφρικανους βιαστες,που ομολόγησαν μάλιστα,τους δίκασαν 2,5 χρόνια τον έναν και τον αλλο με αναστολή;
Θεωρείς αυτό το κρατος σοβαρό;
MΠΟΥΡΔΕΛΟ το κατηντησαν οι αριστεροι και εγω δε δέχομαι να πληρώνω φόρους για λαθρομουσλιμια ενω οι Ευρωπαίοι μαζεύουν pfand.
Καλύτερα στην Αυστρία ή την Ελβετία που σέβεται τους Ευρωπαίους μετανάστες εργαζόμενους,όχι όπως εδω που έχουν τους γύφτους πιο προνομιουχους από τους Γερμανους.
γιατι μια χωρα να πληρωνει εξοδα νοσηλειας σε ατομα που δεν ζουν σε αυτην?
Ότι όταν άνοιξαν τα σύνορα καταστρατήγησαν το Δουβλίνο ΙΙ,το νόμο περί ασύλου και το ίδιο τους το σύνταγμα;
Μόνο όσο αφορά την τουρκία προκειται για 336.000 περιπτώσεις και για δισεκατομμύρια ευρώ από το 1964.
Και πάλι μαλακες πιάστηκαν οι Γερμανοι.
Είδες πως το AFD ξεκωλιάζει καθημερινα τις λούγκρες στη βουλη;
Είδες τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι για μερικες μη Ευρωπαϊκές χώρες η Γερμανία πληρώνει τα νοσήλεια και την ασφαλεια ατόμων που δεν έχουν πατησει το πόδι τους εδώ,
απλά επειδή ένα μέλος της οικογένειάς του δούλεψε εδώ;
Και το κανει από το 1964.
Δηλαδή ήρθε ένας τουρκος και δούλεψε εδώ και η Γερμανία ασφαλιζει όλα τους συγγενείς πρώτου βαθμού που μένουν στην τουρκία.
Το ίδιο ισχύει για άλλες ΜΗ ευρωπαικες χώρες.
Θεωρείς αυτο το κράτος σοβαρό;
Το ξέρεις ότι η απευθείας χρηματοδότηση των ελληνικων τραπεζών είναι παράνομη;
Δε βλέπεις Γερμανούς συνταξιουχους που πρέπει να δουλεύουν και πέρα της συνταξιοδότησης τους,που πληρώνουν τα παντα,ενώ οι λάθρο είναι στην πούδρα;
Eιδες που 2 αφρικανους βιαστες,που ομολόγησαν μάλιστα,τους δίκασαν 2,5 χρόνια τον έναν και τον αλλο με αναστολή;
Θεωρείς αυτό το κρατος σοβαρό;
MΠΟΥΡΔΕΛΟ το κατηντησαν οι αριστεροι και εγω δε δέχομαι να πληρώνω φόρους για λαθρομουσλιμια ενω οι Ευρωπαίοι μαζεύουν pfand.
Καλύτερα στην Αυστρία ή την Ελβετία που σέβεται τους Ευρωπαίους μετανάστες εργαζόμενους,όχι όπως εδω που έχουν τους γύφτους πιο προνομιουχους από τους Γερμανους.
Και εσυ για τους Ελβετους και τους Αυστριακους γυφτος και εισβολεας εισαι.
Πληρωνουν μονο αν ειναι οξεια αναγκη.Ενταξει ο παπαρας Κοσοβαρος μπορει να σπασει το χερι του Πριστινα και να ταξιδεψει μετα Γερμανια για να χειρουργηθει τζαμπε.Εχει και μεγαλυτερη εμπιστοσυνη.
Αν δεν ειναι επειγον,πρεπει να πληρωσουνε.Αν και παντα γινονται αρχιδιες αλλα αυτα ελεγχονται,Γερμανια γενικως ολα τα ταμεια εχουν τεραστιο πλεονασμα,δεν τους χαλαει να δινουν και δυο δεκαρες για να φαινονται ανθρωπιστες.
Γενικα δυτικες χωρες παιζει πολλη υποκρισια μην τα παιρνετε ολα τοις μετρητοις.
Eσύ μπορεί,εγώ όχι.
Αν ήμουν γύφτος και εισβολέας δεν θα με καλούσαν σε συνεντεύξεις για δουλειά,δεν θα με άφηναν να πηδάω τις κόρες και τις αδερφες τους,δε θα με έκαναν παρέα.
Βιέννη τα παραπάνω.
Με εμάς τους νεομετανάστες που ήρθαμε με κάποια τυπικά προσόντα και έχουμε καλές δουλειές,δεν ασχολείται κανείς,δεν έχει πρόβλημα μαζί μας κανείς.
Με τα μουσλίμια,μαγκρεπ και μαύρους έχουν όλοι πρόβλημα.
Υ.Γ.Με τα γραφόμενά μου,ίσως θίγω τον εραστή κάποιου μέλους,αλλά μην το παίρνετε προσωπικά απλά επειδή σας γεμίζει κάποιος αράπης τη σούφρα κρέας.
δηλαδη αν εγω παω γερμανια για δουλεθα και κατι παθουν οι γονεις μου μπορω να τους φερω εκει στο νοσοκομειο?
εχω ακουσει απο φιλους για μεγαλο ρατσισμο εναντιον των ελληνων στην γερμανια
Αν εισαι location independant εννοειται ανατολικη Ευρωπη.Εγω θα αραζα Πολωνια.
Ειναι πολυ φτηνα,τιγκα στις γκομενες κτλ.
Γενικα πρεπει να επιλεξεις χυμα χωρα χωρις πολλους νομους και χυμα εκφυλες γκομενες για να εισαι με την πουτσα εξω.Πολωνια ειναι βασικα πιωμα,χορος και γαμησι,δε σταματαει ποτε το παρτυ.
Ευχαριστώ, αν και είχα την εντύπωση, από αυτά που γράφονται και εδώ μέσα, ότι η Πολωνία έχει "χαλάσει", έχει ακριβύνει αρκετά, οι γυναίκες έχουν βαρεθεί τους ξένους και έχουν γίνει πιο κλειστές κλπ
εχω ακουσει απο φιλους για μεγαλο ρατσισμο εναντιον των ελληνων στην γερμανια
Είναι να βγω σε λίγο και θα σου απαντησω στα γρήγορα.
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΟΛΑ ΌΣΑ ΕΓΡΑΨΑ.
Υπάρχει ειδική μεταχειριση από το 1964 για την τουρκία και όχι μόνο σε ΟΞΕΙΑ ΑΝΑΓΚΗ.
Δε θα σου τα παραθέσω όλα,άνετα τα βρίσκεις και μόνο σου.
Όσο αφορά αυτό
τα λέει ο δόκτωρας διεθνους δικαίου,ούτε ναζί είναι,ούτε τίποτα και λεει ακριβως ότι έγραψα.
Και για αυτό
Τα λέει αυτός και έχουν βγάλει και τα σχετικά εγγραφα στη φόρα
Για τους αφρικανους βιαστες,απλά goolαρε για βιασμο στο Hansaring και θα δεις οτι ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
Εσυ εμπιστέψου τους Γερμανούς
Σήμερα όμως στο Potsdam στη χριστουγεννιάτικη αγορά που βρήκαν την βαλιτσα με τα εκρηκτικά πως σου φάνηκε;
www.iefimerida.gr/news/380115/paraligo-makeleio-sto-potsdam-ekriktiko-paketo-sti-hristoygenniatiki-agora-eikones]http://www.iefimerida.gr/news/380115/paraligo-makeleio-sto-potsdam-ekriktiko-paketo-sti-hristoygenniatiki-agora-eikones[/url]
Όλα καλά;
Χθες στην Κολωνία τον αλλαχ ακμπάρη με το μαχαίρι που τον βγάλανε και αυτον ψυχοπαθή σε χρόνο dt όλα καλά;
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
Εσύ κάτσε εμπιστεύσου τους ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΟΥΣ που τους βιάζουν τις γκομενες μέσα στις πόλεις τους και κάθονται σαν αδερφες και κοιτάνε.
Τύπε από τη μια γράφεις αυτά για τη Γερμανία αλλά από την άλλη πάλι εκεί γύρισες. Ούτε χρόνο δεν έκατσες στην Πράγα ;)
Φαινομενικά είναι ετσι όπως το έγραψες,απλά όπως έχω ξανατονίσει,η Γερμανία είναι μεγάλη και ετερόκλιτη χώρα.
Εγώ θα το ανέλυα ωε εξής:
Ήμουν Κολωνία=γυφτουπολη,άντρο ψευτοκουλτουριάρηδων και τίγκα στα μουσλίμια,
πήγα Πράγα και γύρισα στο Μόναχο=η πιο οικονομικά μάχιμη γερμανική πόλη,με ξεκάθαρη αντιλάθρο πολιτική,όπου η αστυνομία δεν επιτρεπει μαλακίες.
Αλλά τον Ιούλιο τελειώνει η σύμβασή μου,έχω ήδη κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές σε Βιέννη και Ζυρίχη.
Ωραία η Βιέννη δε λέω, αλλά από πλευράς χρημάτων πολύ καλύτερα Ελβετία.
Γερμανικά, Αγγλικά τα μιλάς άπταιστα να φανταστώ; Ξέρεις άλλες γλώσσες;
Ωραία η Βιέννη δε λέω, αλλά από πλευράς χρημάτων πολύ καλύτερα Ελβετία.
Γερμανικά, Αγγλικά τα μιλάς άπταιστα να φανταστώ; Ξέρεις άλλες γλώσσες;
Όντως πολύ καλύτερα οικονομικά Ελβετία,αλλά η Βιέννη μου αρέσει και σαν πόλη,έχω μείνει κάποτε καλοκαίρι σχεδόν ένα μήνα.
Είναι και ακόμη πιο κοντά η Πράγα
Proficieny Αγγλικα και το αντίστοιχο στα Γερμανικά,τα οποία μπορώ να τα υποστηρίξω 100% και όσο αφορά την ορολογία της δουλειάς μου.
Άλλες γλώσσες όχι.
τυπε ελβετια ποσο ευκολα μπορει να παει καποιος