Πριν ένα μηνα έφυγα για Εμιράτα Ντουμπάϊ. Συμφωνώ οτι πλέον η Ελλαδα για τους νέους ανθρώπους (28 ειμαι) ειναι ταφόπλακα στη ζωη τους. Σίγουρα σε όλους λείπει το σπίτι τους οι φίλοι τους η οικογένεια τα ταξιδάκια το φρέντο εσπρέσο και η λιακάδα αλλα άμα κοιτάς την τσέπη σου και πιάνεις μονο φόδρα ούτε αυτά δεν μπορεις να απολαύσεις. Δυστυχώς η ζωη στην αραπια δεν ειναι οπως στην ελλαδα η την δυτική Ευρώπη, το μεγαλύτερο προβλημα ειναι η ζεστη αλλα καλύτερα να βάλει κάποιος προϋπηρεσία εξω και κάποια στιγμή να γυρίσει Ελλάδα με καλύτερους όρους παρα αυτη η μαυρίλα και η κατάθλιψη του κομμουνισταν που ζούμε..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Πριν ένα μηνα έφυγα για Εμιράτα Ντουμπάϊ. Συμφωνώ οτι πλέον η Ελλαδα για τους νέους ανθρώπους (28 ειμαι) ειναι ταφόπλακα στη ζωη τους. Σίγουρα σε όλους λείπει το σπίτι τους οι φίλοι τους η οικογένεια τα ταξιδάκια το φρέντο εσπρέσο και η λιακάδα αλλα άμα κοιτάς την τσέπη σου και πιάνεις μονο φόδρα ούτε αυτά δεν μπορεις να απολαύσεις. Δυστυχώς η ζωη στην αραπια δεν ειναι οπως στην ελλαδα η την δυτική Ευρώπη, το μεγαλύτερο προβλημα ειναι η ζεστη αλλα καλύτερα να βάλει κάποιος προϋπηρεσία εξω και κάποια στιγμή να γυρίσει Ελλάδα με καλύτερους όρους παρα αυτη η μαυρίλα και η κατάθλιψη του κομμουνισταν που ζούμε..
σιγα το δραμα αμα εισαι πλουσιοπαιδο παλι ζωαρα κανεις Ελλαδα
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 238
- Πόντοι
- 36
Δάσκαλε, από ποιες Δυτικές είναι πιο εύκολες οι Ελληνίδες ;Δε θα το έλεγα.Μόνο powerclass Βαλκάνιοι με καλή εμφάνιση,ηλικία και μισθό γαμάνε Δύση.Οι Ελληνίδες είναι πολύ πιο εύκολες από τις Δυτικές ουσιαστικά.
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
δούκα μν μας δουλεύεις :S :Soh yes!
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε το απαξίωσες τον δουκαΕίχα ψάξει την προηγούμενη φωτό που είχε και έβγαινε ενας τύπος,αμερικάνος νομίζω,που πούλαγε αυτά τα γυαλιά.Έιχε και άλλες φωτό όπως αυτή που έβαλε τωρα ο ντουκ και με άλλα γυαλιά.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 606
παιδια ολα ειναι στο μυαλο η τεμπελια το αγχος η μιζερια οποιος θελει δουλευει και στην ελλαδα εχουμε γινει οι ελληνες μαλθακοι (εννοειτε βαζω και τον εαυτο μου μεσα)
Επισκέπτης
παιδια ολα ειναι στο μυαλο η τεμπελια το αγχος η μιζερια οποιος θελει δουλευει και στην ελλαδα εχουμε γινει οι ελληνες μαλθακοι (εννοειτε βαζω και τον εαυτο μου μεσα)
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
αν θες πες μας λιγα λογια πως ειναι η ζωη εκει?απο δουλειες?θελει πτυχια κτλ?στην ηλικια κοντα ειμαστεΠριν ένα μηνα έφυγα για Εμιράτα Ντουμπάϊ. Συμφωνώ οτι πλέον η Ελλαδα για τους νέους ανθρώπους (28 ειμαι) ειναι ταφόπλακα στη ζωη τους. Σίγουρα σε όλους λείπει το σπίτι τους οι φίλοι τους η οικογένεια τα ταξιδάκια το φρέντο εσπρέσο και η λιακάδα αλλα άμα κοιτάς την τσέπη σου και πιάνεις μονο φόδρα ούτε αυτά δεν μπορεις να απολαύσεις. Δυστυχώς η ζωη στην αραπια δεν ειναι οπως στην ελλαδα η την δυτική Ευρώπη, το μεγαλύτερο προβλημα ειναι η ζεστη αλλα καλύτερα να βάλει κάποιος προϋπηρεσία εξω και κάποια στιγμή να γυρίσει Ελλάδα με καλύτερους όρους παρα αυτη η μαυρίλα και η κατάθλιψη του κομμουνισταν που ζούμε..
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Δουλεύει,αλλά για πόσα δουλεύει;
Να του φεύγει ο πάτος για 3 κατοστάρικα;Χωρίς ένσημα,χωρίς άδειες,χωρίς τίποτα;
Και ο δημόσιος να παίρνει τα τριπλά,με τις άδειές του,τις διακοπές του,τις αργίες του και να μου λέει 'ζήτω ο Τσίπρας';Αυτή η χώρα είναι μόνο για κομματόσκυλα και μετανάστες.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 490
- Πόντοι
- 186
Ασε το κηρυγμα δε σε παιρνει.
αν θες πες μας λιγα λογια πως ειναι η ζωη εκει?απο δουλειες?θελει πτυχια κτλ?στην ηλικια κοντα ειμαστε
αν θες πες μας λιγα λογια πως ειναι η ζωη εκει?απο δουλειες?θελει πτυχια κτλ?στην ηλικια κοντα ειμαστε
Η πόλη εδω ειναι ακριβή εκτός απο τα ταξί και ίσως το σούπερ μαρκετ που ειναι σε ευρωπαϊκά πλαίσια. Απο κει και πέρα φαγητά ποτά και διασκέδαση ειναι πολυ ακριβά. Το Ντουμπάϊ γίνεται ακριβότερο και απο Λονδίνο σιγα σιγα. Την προηγούμενη εβδομάδα διπλασίασαν την τιμή στα τσιγάρα (5€) και θα μπει και ΦΠΑ 5% για αρχή. Το μεγαλύτερο προβλημα για μένα ειναι ο καιρός καθώς εχει απίστευτη ζεστη δεν μπορεις να πας μια βόλτα με τα πόδια να πιεις ένα καφε κλπ. Η ζωη ειναι δουλειά σπίτι και το σκ κανα mall και κανα ποτό. Οι δυτικοί πληρώνονται καλα αν έχουν εξειδίκευση και προϋπηρεσία για χαμαλοδουλειες έχουν Ινδό πακιστανους. Τα ενοίκια ειναι πολυ ακριβά όμως και χαλάς πολλα για να ζήσεις δεν ειναι οπως παλιά που μπορούσες να αποταμιεύεις αρκετά κάθε μηνα..
σιγα το δραμα αμα εισαι πλουσιοπαιδο παλι ζωαρα κανεις Ελλαδα
Και άμα ήμουν κωλοβυσμα άπλυτος γλυφτης του Τσίπρα παλι ζωαρα θα εκανα αλλα δυστυχώς δεν ειμαι
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 1.706
Μπορεις να αναφερεις το μηνιαιο εισοδημα σου και τα μηνιαια εξοδα ουτως ωστε η κριτικη επιτροπη του μπου να αποφασισει ??Η πόλη εδω ειναι ακριβή εκτός απο τα ταξί και ίσως το σούπερ μαρκετ που ειναι σε ευρωπαϊκά πλαίσια. Απο κει και πέρα φαγητά ποτά και διασκέδαση ειναι πολυ ακριβά. Το Ντουμπάϊ γίνεται ακριβότερο και απο Λονδίνο σιγα σιγα. Την προηγούμενη εβδομάδα διπλασίασαν την τιμή στα τσιγάρα (5€) και θα μπει και ΦΠΑ 5% για αρχή. Το μεγαλύτερο προβλημα για μένα ειναι ο καιρός καθώς εχει απίστευτη ζεστη δεν μπορεις να πας μια βόλτα με τα πόδια να πιεις ένα καφε κλπ. Η ζωη ειναι δουλειά σπίτι και το σκ κανα mall και κανα ποτό. Οι δυτικοί πληρώνονται καλα αν έχουν εξειδίκευση και προϋπηρεσία για χαμαλοδουλειες έχουν Ινδό πακιστανους. Τα ενοίκια ειναι πολυ ακριβά όμως και χαλάς πολλα για να ζήσεις δεν ειναι οπως παλιά που μπορούσες να αποταμιεύεις αρκετά κάθε μηνα..
xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
Η πόλη εδω ειναι ακριβή εκτός απο τα ταξί και ίσως το σούπερ μαρκετ που ειναι σε ευρωπαϊκά πλαίσια. Απο κει και πέρα φαγητά ποτά και διασκέδαση ειναι πολυ ακριβά. Το Ντουμπάϊ γίνεται ακριβότερο και απο Λονδίνο σιγα σιγα. Την προηγούμενη εβδομάδα διπλασίασαν την τιμή στα τσιγάρα (5€) και θα μπει και ΦΠΑ 5% για αρχή. Το μεγαλύτερο προβλημα για μένα ειναι ο καιρός καθώς εχει απίστευτη ζεστη δεν μπορεις να πας μια βόλτα με τα πόδια να πιεις ένα καφε κλπ. Η ζωη ειναι δουλειά σπίτι και το σκ κανα mall και κανα ποτό. Οι δυτικοί πληρώνονται καλα αν έχουν εξειδίκευση και προϋπηρεσία για χαμαλοδουλειες έχουν Ινδό πακιστανους. Τα ενοίκια ειναι πολυ ακριβά όμως και χαλάς πολλα για να ζήσεις δεν ειναι οπως παλιά που μπορούσες να αποταμιεύεις αρκετά κάθε μηνα..
ισχυει οτι δεν μπορεις να φερεις ευκολα τα λεφτα σου ελλαδα? οτι πληρωνεις 40% φορο στον επαναπατρισμο?
xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
Δάσκαλε, από ποιες Δυτικές είναι πιο εύκολες οι Ελληνίδες ;
μαλλον εννοει πιο ευκολες επειδη οι δυτικες μας βλεπουν οπως οι δικες μας εδω βλεπουν τους πακιστανους
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
ισχυει οτι δεν μπορεις να φερεις ευκολα τα λεφτα σου ελλαδα? οτι πληρωνεις 40% φορο στον επαναπατρισμο?
Ήξερα για 20%. Τώρα για 40% δεν ξέρω.
Νομίζω για εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες που έχουν φορολογηθεί στο εξωτερικό δεν επιβαρύνεσαι.
Πάντως αφού τα χρήματα διακινούνται αναγκαστικά μέσω του τραπεζικού συστήματος όλο και κάτι θα βρούνε για να σε τσακίσουνε και να σου τα πάρουνε.
xenitemenipsixi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2014
- Like
- 58
- Πόντοι
- 6
Ήξερα για 20%. Τώρα για 40% δεν ξέρω.
Νομίζω για εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες που έχουν φορολογηθεί στο εξωτερικό δεν επιβαρύνεσαι.
Πάντως αφού τα χρήματα διακινούνται αναγκαστικά μέσω του τραπεζικού συστήματος όλο και κάτι θα βρούνε για να σε τσακίσουνε και να σου τα πάρουνε.
στο ντουμπαι δεν φορολογεισαι νομιζω γιαυτο τα πληρωνεις τα 40%?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
στο ντουμπαι δεν φορολογεισαι νομιζω γιαυτο τα πληρωνεις τα 40%?
μην λες χαζομάρες...
αν τα εισοδήματα αποκτήθηκαν στο εξωτερικό και εσύ είσαι
- φορολογικός κάτοικος Ελλάδος τότε τα βάζεις στην φορολογική δήλωση που κάνεις στην Ελλάδα και φορολογούνται και στην Ελλάδα .. εφόσον το κράτος που αποκτήθηκαν έχει σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας τότε ο φόρος που πλήρωσες εκεί αφαιρείται από τον φόρο που θα πληρώσεις στην Ελλάδα
- φορολογικός κάτοικος Εξωτερικού (μόνιμος κάτοικος εξωτερικού δηλαδή που σημαίνει ότι μένεις έξι μήνες και πάνω στο εξωτερικό) τότε τα εισοδήματα που αποκτάς στην χώρα αυτή ΔΕΝ φορολογούνται στην Ελλάδα και στην φορολογική δήλωση που κάνεις εδώ καταγραφεις ΜΟΝΟΝ τα εισοδήματα που τυχόν απέκτησες στην Ελλάδα... Για να γίνεις μόνιμος κάτοικος εξωτερικού έχει μία διαδικασία που αν θέλετε σας την περιγράφω το απόγευμα
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
μην λες χαζομάρες...
αν τα εισοδήματα αποκτήθηκαν στο εξωτερικό και εσύ είσαι
- φορολογικός κάτοικος Ελλάδος τότε τα βάζεις στην φορολογική δήλωση που κάνεις στην Ελλάδα και φορολογούνται και στην Ελλάδα .. εφόσον το κράτος που αποκτήθηκαν έχει σύμβαση αποφυγής διπλής φορολογίας τότε ο φόρος που πλήρωσες εκεί αφαιρείται από τον φόρο που θα πληρώσεις στην Ελλάδα
- φορολογικός κάτοικος Εξωτερικού (μόνιμος κάτοικος εξωτερικού δηλαδή που σημαίνει ότι μένεις έξι μήνες και πάνω στο εξωτερικό) τότε τα εισοδήματα που αποκτάς στην χώρα αυτή ΔΕΝ φορολογούνται στην Ελλάδα και στην φορολογική δήλωση που κάνεις εδώ καταγραφεις ΜΟΝΟΝ τα εισοδήματα που τυχόν απέκτησες στην Ελλάδα... Για να γίνεις μόνιμος κάτοικος εξωτερικού έχει μία διαδικασία που αν θέλετε σας την περιγράφω το απόγευμα
αν δουλευεις αραπια μπορεις να τα φερεις τα λεφτα σου ελλαδα νομιμα μεσω τραπεζας χωρις κρατησεις?
Martinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
αν δουλευεις αραπια μπορεις να τα φερεις τα λεφτα σου ελλαδα νομιμα μεσω τραπεζας χωρις κρατησεις?
Ενας γνωστός έκανε το κασκαντεριλίκι και έφερε κοντά 15 χιλιάρικα απο εμιράτα στην τσέπη. Γιόλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 726