Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Προσωπικά μου αρέσει η Ελλάδα. Το εξωτερικό* με τρομάζει γιατί έχω ακούσει διάφορα του τύπου ότι μπορεί να φας πρόστιμο άμα πετάς σκουπίδια κάτω. Και φυσικά οι ελεγκτές που συμπαθώ τόσο πολύ, εκεί έξω είναι 5 φορές χειρότεροι από τους Έλληνες.  Μου αρέσει που στην Ελλάδα υπάρχει μια κάποια ελευθερία.

*Συνήθως όταν οι Έλληνες μιλάνε για εξωτερικό αναφέρονται στις κέντροευρωπαϊκές χώρες. Που τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι έχουν φάει κόλλημα να τους μοιάσουμε.

εεεε οι χώρες αυτές δεν είναι για βρωμόγυφτους σαν και σένα.. είναι για ανθρώπους...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.592
Πόντοι
606
Οι σκανδιναβικες χωρες και αλλες οπως σκωτια δεν κανουν για εμας παιδια το κλιμα εκει χαλαει παρα πολυ την ψυχολογια των μεσογειακων σαν εμας εχω παλιο φιλο που ειναι ψυχιατρος και δεν αντεξε πανω απο εξι χρονια Σουηδια και γυρισε ελλαδα και αν αυτος με τετοιες γνωσεις δεν την παλεψε τοτε προσωπικα καταλαβα οτι και να καλοπληρωνεσε δεν συμφερει πρωτα η υγεια, σε αλλες χωρες οπως Γερμανια , νοτια Αγγλια και πιο κατω τοτε ενταξει.
ενασ γνωστος μου πηγε γερμανια και δεν την αντεξε με το κλιμα ενω δουλευε και στου αδερφου του το εστιατοριο και γυρισε ελλαδα και φορτωνει ξεφορτωνει φορτιγα πρεπει το κλιμα να παιζει καποιο μεγαλο ρολο στην ψυχολογια και εγω προσωπικα δεν την παλευω με το κρυο  το καλοκαιρι δουλευω και αισθανομαι πιο καλα και ας ιδρωνω  σαν σκυλι sto αμπελι :) βρειτε μου μια δουλεια μαιαμι να παω :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ενασ γνωστος μου πηγε γερμανια και δεν την αντεξε με το κλιμα ενω δουλευε και στου αδερφου του το εστιατοριο και γυρισε ελλαδα και φορτωνει ξεφορτωνει φορτιγα πρεπει το κλιμα να παιζει καποιο μεγαλο ρολο στην ψυχολογια και εγω προσωπικα δεν την παλευω με το κρυο  το καλοκαιρι δουλευω και αισθανομαι πιο καλα και ας ιδρωνω  σαν σκυλι sto αμπελι :) βρειτε μου μια δουλεια μαιαμι να παω :)

φλωράκια είστε...

να βρείς μόνος σου...

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Προσωπικά μου αρέσει η Ελλάδα. Το εξωτερικό* με τρομάζει γιατί έχω ακούσει διάφορα του τύπου ότι μπορεί να φας πρόστιμο άμα πετάς σκουπίδια κάτω. Και φυσικά οι ελεγκτές που συμπαθώ τόσο πολύ, εκεί έξω είναι 5 φορές χειρότεροι από τους Έλληνες.  Μου αρέσει που στην Ελλάδα υπάρχει μια κάποια ελευθερία.

*Συνήθως όταν οι Έλληνες μιλάνε για εξωτερικό αναφέρονται στις κέντροευρωπαϊκές χώρες. Που τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι έχουν φάει κόλλημα να τους μοιάσουμε.

Πάνω σε αυτό το θέμα λίγα λες χάνεις το δίπλωμα οδήγησης για πλάκα , τρως πρόστιμο από το πουθενά γιατί πέρασες πεζός με κόκκινο σε εντελώς ερημικό δρόμο και δεν καταλαβαίνεις από που σε είδαν , αν καπνίζεις έξω αλλά κάτω από πχ. χαγιάτι πάλι πρόστιμο και πολλά άλλα γιαυτό μετρά πολύ αν ταιριάζει στον καθένα να προσαρμοστεί σε τέτοιες χώρες και να ανταμειφτεί με τα μεγάλα πλεονεκτήματά που όμως έχουν.

Άμα έχεις καμιά Σουηδέζα ή Σκωτσέζα γκόμενα,μια χαρά κάθεσαι κι εκεί.Μόνο το κλίμα δε νομίζω να είναι λόγος να φύγεις.Αν όμως δεν έχεις εκεί κανέναν και σε γαμάει η μοναξιά,λογικό είναι να γυρίσεις πίσω.
Όχι δεν είναι έτσι και πολλά λεφτά να έχεις , φίλους και γυναίκες ναι μεν βοηθούν αλλά μακροχρόνια καταλαβαίνεις από μόνος ότι πρέπει να την κάνεις, έχει να κάνει με την μικρή ηλιοφάνεια το οποίο δεν διορθώνεται ούτε με αποδράσεις σαββατοκύριακου σε νότιες χώρες για να φορτώσεις ήλιο, το έχω ψάξει δεν έχει να κάνει με το πόσο μάγκας και δυνατός είσαι με τον καιρό και μέρα με την μέρα χαλάς δεν είναι στο χέρι του καθενός.

ενασ γνωστος μου πηγε γερμανια και δεν την αντεξε με το κλιμα ενω δουλευε και στου αδερφου του το εστιατοριο και γυρισε ελλαδα και φορτωνει ξεφορτωνει φορτιγα πρεπει το κλιμα να παιζει καποιο μεγαλο ρολο στην ψυχολογια και εγω προσωπικα δεν την παλευω με το κρυο  το καλοκαιρι δουλευω και αισθανομαι πιο καλα και ας ιδρωνω  σαν σκυλι sto αμπελι :) βρειτε μου μια δουλεια μαιαμι να παω :)

Αντικειμενικά το κλίμα τις Γερμανίας είναι καλό για την πλειοψηφία των νοτιοευρωπαιων εκτός εξαιρέσεων βέβαια, δεν συγκρίνεται με την ψυχική καταστροφή που μπορεί να πάθει κάποιος στις σκανδιναβικές χώρες ,εδώ πολλοί ντόπιοι αυτών των χωρών που γεννήθηκαν εκεί καταλήγουν στα ψυχιατρεία με σοβαρότατα προβλήματα από όσο μου έλεγε ο φίλος μου που τους παρακολουθούσε και έφυγε για να μην γίνει και αυτός έτσι.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Πάνω σε αυτό το θέμα λίγα λες χάνεις το δίπλωμα οδήγησης για πλάκα , τρως πρόστιμο από το πουθενά γιατί πέρασες πεζός με κόκκινο σε εντελώς ερημικό δρόμο και δεν καταλαβαίνεις από που σε είδαν , αν καπνίζεις έξω αλλά κάτω από πχ. χαγιάτι πάλι πρόστιμο και πολλά άλλα γιαυτό μετρά πολύ αν ταιριάζει στον καθένα να προσαρμοστεί σε τέτοιες χώρες και να ανταμειφτεί με τα μεγάλα πλεονεκτήματά που όμως έχουν.
Όχι δεν είναι έτσι και πολλά λεφτά να έχεις , φίλους και γυναίκες ναι μεν βοηθούν αλλά μακροχρόνια καταλαβαίνεις από μόνος ότι πρέπει να την κάνεις, έχει να κάνει με την μικρή ηλιοφάνεια το οποίο δεν διορθώνεται ούτε με αποδράσεις σαββατοκύριακου σε νότιες χώρες για να φορτώσεις ήλιο, το έχω ψάξει δεν έχει να κάνει με το πόσο μάγκας και δυνατός είσαι με τον καιρό και μέρα με την μέρα χαλάς δεν είναι στο χέρι του καθενός.

Αντικειμενικά το κλίμα τις Γερμανίας είναι καλό για την πλειοψηφία των νοτιοευρωπαιων εκτός εξαιρέσεων βέβαια, δεν συγκρίνεται με την ψυχική καταστροφή που μπορεί να πάθει κάποιος στις σκανδιναβικές χώρες ,εδώ πολλοί ντόπιοι αυτών των χωρών που γεννήθηκαν εκεί καταλήγουν στα ψυχιατρεία με σοβαρότατα προβλήματα από όσο μου έλεγε ο φίλος μου που τους παρακολουθούσε και έφυγε για να μην γίνει και αυτός έτσι.

ποσα χρονια εισαι πανω φιλε?

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
σε αυτές τις χώρες γαμάνε οι λεφτάδες .... οι βρωμοζήτουλες σαν και σένα βαράνε το πουλί τους...

Μαλάκα, οι λεφτάδες είναι απλά πιο αδύναμοι και από 10χρονο κορίτσι, σωματικά. Χωρίς μπράβους είναι ένα τίποτα, μια σφαλιάρα να τους δώσεις τους έχεις στείλει απέναντι. Γι'αυτό φοβούνται να κυκλοφορήσουν μόνοι τους.

Αν γουστάρουν τέτοιους εκεί πάνω, μη σώσω και πάω ποτέ.

@Andrew Να τα χέσω, άμα είναι να σκύβω κεφάλι και να προσκυνάω το κάθε παπάρα. Άκου πλεονεκτήματα...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Όπως το κλίμα της Ελλάδας έχει αλλαξει άρδην τα τελευταία χρόνια,έτσι έχει αλλάξει και ολόκληρης της Ευρώπης.

Πέρυσι το χειμώνα,που έμενα ακόμη Κολωνία,δεν είδαμε ουτε νιφάδα χιονιού.
Εδώ στο Μόναχο,αν και πολύ νοτιότερα,λόγω Άλπεων,κ.λ.π. είναι αλλιως ο καιρός.
Αλλά σε γενικες γραμμές,ο καιρός δεν έχει σχέση με πριν 10-20 χρόνια που έπρεπε κάθε πρωί το χειμώνα να φτυαρίζουν το χιόνι από την εξώπορτα.

Και φυσικά καμία σχέση με Αγγλία και Σκανδιναβικες χώρες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Εμένα αν όλα τ'άλλα μού πήγαιναν καλά (γκομενικό,εργασιακό,οικονομικό),μόνο για τον ήλιο δεν θα γυρνούσα πίσω.

Και στην Ελλάδα δηλαδή που έχουμε 7 μήνες ήλιο τί καταλαβαίνουμε;Μήπως εδώ δεν έχει ένα σωρό κόσμο με κατάθλιψη και ψυχολογικά;

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
ποσα χρονια εισαι πανω φιλε?

Δεν είμαι εξωτερικό αλλά ψάχνομαι αρκετά για να φύγω σε κανα χρόνο το πολύ και απαντώ σύμφωνα με τις γνώσεις που έχω από φίλους μέσω facebook αλλά και το ψάξιμο στο διαδίκτυο.

Εμένα αν όλα τ'άλλα μού πήγαιναν καλά (γκομενικό,εργασιακό,οικονομικό),μόνο για τον ήλιο δεν θα γυρνούσα πίσω.

Και στην Ελλάδα δηλαδή που έχουμε 7 μήνες ήλιο τί καταλαβαίνουμε;Μήπως εδώ δεν έχει ένα σωρό κόσμο με κατάθλιψη και ψυχολογικά;

Και εγώ έτσι έλεγα αλλά άλλαξα γνώμη μετά από ψάξιμο (για μια ακόμα φορά αναφέρω ότι ο φίλος μου είναι ψυχίατρος ειδικός για τέτοια θέματα και έφυγε για την υγεία του). Φυσικά όποιος θέλει κάνει την κίνησή του και βλέπει αν ανήκει στις εξαιρέσεις που αντέχουν, σε διαφορετική περίπτωση αν δεν αντέχει μετά από κάποια χρόνια φεύγει αλλά θα έχει τον μπελά να προσαρμοστεί σε μια άλλη χώρα για μια ακόμα φορά, γλώσσα κτλ.
Ναι σίγουρα έχουμε πολλά προβλήματα ψυχικής υγείας και εδώ λόγο οικονομικού βατερλό αλλά και σκατονοοτροπίας που οι περισσότεροι κοιτούν να βγάλουν τα μάτια του διπλανού αλλά αν είχαμε το υπερβόρειο κλίμα θα είχαμε αφανιστεί.Ο ήλιος μετράει και δεν αντικαταστάται με βιταμίνες D , ούτε με υπεριώδη ακτινοβολία το έχουν ψάξει και δεν δουλεύει τίποτα από αυτά.
Για άλλη μια φορά συμβουλεύω κεντρικές χώρες όπως Γερμανία,Γαλλία κτλ

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν είμαι εξωτερικό αλλά ψάχνομαι αρκετά για να φύγω σε κανα χρόνο το πολύ και απαντώ σύμφωνα με τις γνώσεις που έχω από φίλους μέσω facebook αλλά και το ψάξιμο στο διαδίκτυο.

Xρυσός κανόνας μεταναστευσης:ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ Ή ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

Αν απαριθμησω τις παπαριες που μου έλεγαν πριν μεταναστεύσω γράφω ολοκληρο βιβλίο.

"Έπιασα κατευθειαν δουλειά στον τομεα μου,μου πληρωνουν αμάξι,κινητό και μισθο 4000 ευρώ καθαρά"= Παίρνω επίδομα,κάνω κανά μαύρο μεροκάματο και προσπαθω και ο ίδιος να πιστέψω τα ψέμματα που λέω,γιατί αλλιως θα αρχίσω την πρέζα.

"Ναι,σου λεω..Πληρώνω 500 ευρώ νοίκι για 90 τ.μ. με θεα τον Ρήνο.Ναι ρε,ακουω το ποτάμι τα βράδια"= Μένω στον 32ο όροφο τραγικής πολυκατοικιας με μηδεν Γερμανούς και από το μπαλκόνι μου βλέπω το Ρήνο μόνο με διόπτρα ελεύθερου σκοπευτή.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΑ BMW ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ.

Τέτοιoυ είδους ευημερία, ακόμη και για τον απλό εργάτη,υπήρχε μόνο επί γερμανικου μάρκου.
Σήμερα μόνο αν έχεις πολύ καλή δουλειά ή επιχείρηση μπορει να βγάζεις γούστα.
Οι υπόλοιποι απλά επιβιώνουν..

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ναι σίγουρα έχουμε πολλά προβλήματα ψυχικής υγείας και εδώ λόγο οικονομικού βατερλό αλλά και σκατονοοτροπίας που οι περισσότεροι κοιτούν να βγάλουν τα μάτια του διπλανού αλλά αν είχαμε το υπερβόρειο κλίμα θα είχαμε αφανιστεί.Ο ήλιος μετράει και δεν αντικαταστάται με βιταμίνες D , ούτε με υπεριώδη ακτινοβολία το έχουν ψάξει και δεν δουλεύει τίποτα από αυτά.

Και στην Κρήτη όμως ρε φίλε που έχει μόνιμα ήλιο,έχει και τις πιο πολλές αυτοκτονίες.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Xρυσός κανόνας μεταναστευσης:ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ Ή ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ.

Αν απαριθμησω τις παπαριες που μου έλεγαν πριν μεταναστεύσω γράφω ολοκληρο βιβλίο.

"Έπιασα κατευθειαν δουλειά στον τομεα μου,μου πληρωνουν αμάξι,κινητό και μισθο 4000 ευρώ καθαρά"= Παίρνω επίδομα,κάνω κανά μαύρο μεροκάματο και προσπαθω και ο ίδιος να πιστέψω τα ψέμματα που λέω,γιατί αλλιως θα αρχίσω την πρέζα.

"Ναι,σου λεω..Πληρώνω 500 ευρώ νοίκι για 90 τ.μ. με θεα τον Ρήνο.Ναι ρε,ακουω το ποτάμι τα βράδια"= Μένω στον 32ο όροφο τραγικής πολυκατοικιας με μηδεν Γερμανούς και από το μπαλκόνι μου βλέπω το Ρήνο μόνο με διόπτρα ελεύθερου σκοπευτή.

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΑ BMW ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ.

Τέτοιoυ είδους ευημερία, ακόμη και για τον απλό εργάτη,υπήρχε μόνο επί γερμανικου μάρκου.
καμμια σχεση μς την γερμανια του μαρκου.
Η πλειοψηφια απλα επιβιωνει χωρις ομως αγχος κ χωρις προβληματα ιδιαιτερα.
Βεβαια απο το 1990 εως κ το 2005 ηταν καλυτερα στην ελλαδα .

Απο το 2005 εως σημερα μας εχουν φτασει κ προσπερασει σχεδον ολες οι χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ναι έτσι είναι, κακός δεν μου ήρθε στο μυαλό να το αναφέρω ενώ το έχω συναντήσει αρκετές φορές στα ψαξίματα μου αλλά επιλέγουμε το λιγότερο κακό να το πω έτσι.
Έχω σκοπό εκτός από Πράγες και διακοπές διασκέδασης να πάω και στις χώρες που ενδιαφέρομαι για να κάνω αυτό ακριβός που αναφέρεις.
Ελλάδα είναι καλά στις τουριστικές περιοχές αλλά δεν έχω τέτοιες διασυνδέσεις ώστε να χωθώ επιχειρηματικά.
Δεν λέω ότι έξω είναι εύκολα αλλά σε σχέση με εδώ είναι πολύ καλύτερα και η νοοτροπία μου είναι πιο κοντά στην οργάνωση των βόριων παρά στο χημείο της Ελλάδας γιαυτό θα το επιχειρήσω σοβαρά.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
καμμια σχεση μς την γερμανια του μαρκου.
Η πλειοψηφια απλα επιβιωνει χωρις ομως αγχος κ χωρις προβληματα ιδιαιτερα.
Βεβαια απο το 1990 εως κ το 2005 ηταν καλυτερα στην ελλαδα .

Απο το 2005 εως σημερα μας εχουν φτασει κ προσπερασει σχεδον ολες οι χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ.

Λίγο το έχεις και αυτό? Εγώ θα προτιμούσα χίλιες φορές να ζούσα σε μια χώρα έστω και μέτριας οικονομίας η οποία όμως αναπτύσσετε παρά σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που παλιά με τα δανικά είχε δόξες (τύπου φούσκας) αλλά τώρα βυθίζεται. Σε άλλους μπορεί να μην τους απασχολεί το μυαλό και πολύ αλλά σε άτομα σαν και εμένα χτυπά απίστευτα άσχημα και μου χαλάει πάρα πολύ την ψυχολογία.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Και στην Κρήτη όμως ρε φίλε που έχει μόνιμα ήλιο,έχει και τις πιο πολλές αυτοκτονίες.

Φυσικά έχεις και εσύ δίκιο οπότε το συμπέρασμα είναι ότι δεν είναι να ζεις σε καμία από τις δύο . Εντάξει μεταξύ των δύο αν κάποιος τυχερός είναι καλά στα οικονομικά τότε Ελλάδα αν όχι τότε Σουηδία.
Για φαντάσου συνδυασμό χώρας γεωγραφικά σαν την Ελλάδα με την οργάνωση της Σουηδίας θα ήσαν όλοι μες την τρελή χαρά που λέει ο λόγος αλλά που...

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Ελλαδα

Το απολυτο μοντελο

1- ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
(ηλιος παραλιες θαλασσα νησια ταβερνες ουζο , που ηδη το προσφερουμε)

2- ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΦΤ
ολλανδικο μοντελο μαριχουανα χασις κτλ ολα νομιμα φορολογουμενα

3-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΡΝΕΙΑΣ
Γερμανικο μοντελο fkk partytreff saunaclub  φυλασομενες πολυκατοικιες του ερωτα με σεκιουριτυ ατμ καντινα περιπτερο μεσα η διπλα. Ολα νομιμα φορολογουμενα

Κ σε 3 χρονια τελος η κριση κ ψαξτε τον δευτερο οσον αφορα οικονομια κ αναπτυξη στην ολη ευρωπη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Η Γερμανια ειναι βαρια χωρα και υπαρχει οντως μουντιλα,μαυριλα κτλ.Πολλες φορες και εχθροτητα κτλ ακομα και στα μαγαζια.
Αντιμετωπιζεται ομως με επελασεις στο ανατολικο μπλοκ,διακοπες στην Ελλαδα και με αλκοολ.
Δηλαδη με τα παραπανω πρακτικα δεν καταλαβαινεις Γερμανια.
Ομως αυτο δεν ειναι καλο για την επαγγελματικη εξελιξη γιατι σκορπας πολλα λεφτα και αποκτας υφος γαμια που δεν αρεσει καθολου στους Γερμανους.
Δηλαδη αν καποιος θελει πραγματικα να ευδοκιμησει Γερμανια καλυτερα να εχει οικογενεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελλαδα

Το απολυτο μοντελο

1- ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
(ηλιος παραλιες θαλασσα νησια ταβερνες ουζο , που ηδη το προσφερουμε)

2- ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΦΤ
ολλανδικο μοντελο μαριχουανα χασις κτλ ολα νομιμα φορολογουμενα

3-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΡΝΕΙΑΣ
Γερμανικο μοντελο fkk partytreff saunaclub  φυλασομενες πολυκατοικιες του ερωτα με σεκιουριτυ ατμ καντινα περιπτερο μεσα η διπλα. Ολα νομιμα φορολογουμενα

Κ σε 3 χρονια τελος η κριση κ ψαξτε τον δευτερο οσον αφορα οικονομια κ αναπτυξη στην ολη ευρωπη

Η Ελλαδα για εναν ξενο που ερχεται με λεφτα για διακοπες μια χαρα ειναι.Για εναν αφραγκο Ελληνα που τρωει καθημερινα τα σκατα στη μαπα δεν ειναι καθολου καλα.
Δηλαδη η Ελλαδα ειναι καλη αν εισαι εισοδηματιας η ερχεσαι για διακοπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom