putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
απο γκομενες τι λεει το εξωτερικο? καθονται ποιο ευκολα απο τις ελληνιδες γαμιονται καλυτερα? οι αγγλιδες πρεπει να ειναι μεγαλα ξεκολα και γκαβλες
τυπε μονο μετρο εχεις ομως...εκει που ημουν περνουσαν ολα τα bus για παραλιακη πειραια κτλ συν του αεροδρομιου!εχει ηλεκτρικο τραμ τρολει!αν εχεις δουλεια με τα λεφτα που λες εισαι μια χαρα...εγω με το ζορι θα παρω απο αυτα που παιρνεις απο ενοικιοδεν νομιζω πως ειναι πολλα ειναι πεντε λεπτα απο τον σταθμο και σε πολυ καλη κατασταση και εχει και παρλινγκ μισθο φτανει στα 1100 με καποια εκτος εδρας και τσονταρω και με ενα ενοικιο αλλα 500. γυναικα μακρια απο μας
μην γινει κανα αιματηρο κραχ φοβαμαι εγω η κατασταση ειναι πλαον πολυ οριακη
δουκα εσυ εισαι αυτος στην φωτο αβαταρ?Η αγαμια θα γινει η σπιθα της επαναστασης.
oh yes!δουκα εσυ εισαι αυτος στην φωτο αβαταρ?![]()
![]()
Η αγαμια θα γινει η σπιθα της επαναστασης.
siga tin αγαμια με 20 ευρω γαμας
εισαγωγές-εξάγωγέςoh yes!
Είχα ψάξει την προηγούμενη φωτό που είχε και έβγαινε ενας τύπος,αμερικάνος νομίζω,που πούλαγε αυτά τα γυαλιά.Έιχε και άλλες φωτό όπως αυτή που έβαλε τωρα ο ντουκ και με άλλα γυαλιά.δουκα εσυ εισαι αυτος στην φωτο αβαταρ?![]()
![]()
ρουφιανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςΕίχα ψάξει την προηγούμενη φωτό που είχε και έβγαινε ενας τύπος,αμερικάνος νομίζω,που πούλαγε αυτά τα γυαλιά.Έιχε και άλλες φωτό όπως αυτή που έβαλε τωρα ο ντουκ και με άλλα γυαλιά.
Τοτε γιατι τους βλεπεις ολους 5 η ωρα το πρωι στο γκαζι να καθονται σε παρεες και να μιλανε;
απο γκομενες τι λεει το εξωτερικο? καθονται ποιο ευκολα απο τις ελληνιδες γαμιονται καλυτερα? οι αγγλιδες πρεπει να ειναι μεγαλα ξεκολα και γκαβλες
Πάρε τα αρχίδια μου !!!!!χαχα!!!ρουφιανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
Εξω τουλαχιστον φασωνονται μετα τα κλαμπ. Το Γκαζι ειναι μερος που μπορει ενας πατερας να στειλει την παρθενα κορη του χωρις κανενα φοβο.ε τι θες να κανουν?να γαμιουνται φατσα φορα?
Καποιανου κλωνος εισαι εσυ.Πάρε τα αρχίδια μου !!!!!χαχα!!!
Ημερομηνία εγγραφής: 10/11/07, 15:03Καποιανου κλωνος εισαι εσυ.
Του λαμπη11Ημερομηνία εγγραφής: 10/11/07, 15:03
Ποιανού να είμαι κλώνος ρε μάγκα μετά απο 10 χρόνια;
Εσύ ποιανού είσαι;
Λάμπης;Ευτυχώς που άλλαξες όνομα!!!Του λαμπη11
Εξω τουλαχιστον φασωνονται μετα τα κλαμπ. Το Γκαζι ειναι μερος που μπορει ενας πατερας να στειλει την παρθενα κορη του χωρις κανενα φοβο.