Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
τυπε αν ξανα γυρισω Αθηνα ειμαι ουσιαστικο με ενοικιο..το οποιο θα ειναι τουλαχιστον 200ευρω για γκαρσονιερα τα υπολοιπα 220 που μενουν δεν φτανουν ουτε για τα βασικα!

liga λες 200 εκτος αν μεινεις πλατεια βικτωριας πατησια κυψελη μαζι με το μεντιουμ μπαρακα μηδας

πιστευω με λογαριασμους κ νετ 350 θες

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Aναλόγως τι ψάχνει κάποιος, ειναι εντελώς διαφορετικό για τον καθένα. Στην Ελλάδα είχα σταθερή δουλειά με σχετικά καλό μισθό,αλλά και πάλι έφυγα αφού τα χρήματα εδώ στην Αφρική που είμαι είναι πολλαπλάσια ενώ ανοίγουν και οι γνωριμίες αφού το περιβάλλον που δουλεύω ειναι πολυεθνικό
Στην Αφρική είσαι ;;; Πολύ σπάνιο να μεταναστεύσει Έλληνας εκεί. Σε ποια χώρα είσαι ; Αν θέλεις πες μας και τι δουλειά κάνει.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Στην Αφρική είσαι ;;; Πολύ σπάνιο να μεταναστεύσει Έλληνας εκεί. Σε ποια χώρα είσαι ; Αν θέλεις πες μας και τι δουλειά κάνει.
Σπάνιο;Τι λες τύπε;Οπου και να ψάξεις θα βρεις Ελληνες.Ειδικά σε Νότιο Αφρική γίνεται χαμός.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
Σπάνιο;Τι λες τύπε;Οπου και να ψάξεις θα βρεις Ελληνες.Ειδικά σε Νότιο Αφρική γίνεται χαμός.
Στη Νότιο ξέρω. Αλλά σε σύγκριση με άλλες ηπείρους και χώρες μετανάστευσης δεν είναι πολλοί απ' όσο γνωρίζω. Έχει και σημαντικά ποσοστά εγκληματικοτητας.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
liga λες 200 εκτος αν μεινεις πλατεια βικτωριας πατησια κυψελη μαζι με το μεντιουμ μπαρακα μηδας

Με το μέντιουμ μπαρακα μηδας, λεει....Χαχαχαχα ! Γεια σου ρε Ντόπα!!! Είσαι απαιχτος !!!

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Στη Νότιο ξέρω. Αλλά σε σύγκριση με άλλες ηπείρους και χώρες μετανάστευσης δεν είναι πολλοί απ' όσο γνωρίζω. Έχει και σημαντικά ποσοστά εγκληματικοτητας.

νοτια αφρικη δεν ηταν ο πιστοριους πιυ σκοτωσε την γυναικα του? λεγανε οτι εχει τρελη εγκληματικοτητα και ολοι εχουνε οπλα στα σπιτια για να προστατευονται

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Eδώ δεν έχω ιδέα ποσο πληρώνονται οι ντόπιοι. Εμάς μας πληρώνουν καλά ενώ παρέχουν στέγαση και μετακίνηση οποτε δεν ξέρω ποσο πανε και τα ενοικια/λογαριασμοι :grin:
Με μικρά σπονσορετ γαμας αβερτα μαυρούλες αλλά δεν εχω ασχοληθει για να ξερω λεπτομερειες

ποσα βαζεις στην ακτη τον χρονο? εγω στην θεση σου θα τις ειχα ξεσκισει τις μαυρουκες

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16

250 πληρωνα πριν φυγω απο Αθηνα στο νεο φαληρο 75-80 τμ παλιο μεν αλλα σε νορμαλ κατασταση..υπολογιζω οτι αν εβρισκα ενα μικρο 30-40 τμ να παω στα 200..κ μιλαω για νορμαλ περιοχες οχι κεντρο με τα πακιστανια...με 420 σιγουρα δεν παω γτ θα μπαινω και μεσα..πιστευω με 600 και πανω θα εισαι στο οριο..με 500 που ψαχνω δεν θα τα βγαζω περα!αλλα δυστυχως 500 δινουν ολοι...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η Παπαχρήστου φέρνει λίγο και σε Τουρκάλα

nS1wb9D4.jpg

Πιο μεγαλο κουτελο η Τουρκαλα και πιο μικρη μυτη. Πιο ευρωπαικα χαρακτηριστικα.

theofilos sexidis

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2017
Like
10
Πόντοι
0
250 πληρωνα πριν φυγω απο Αθηνα στο νεο φαληρο 75-80 τμ παλιο μεν αλλα σε νορμαλ κατασταση..υπολογιζω οτι αν εβρισκα ενα μικρο 30-40 τμ να παω στα 200..κ μιλαω για νορμαλ περιοχες οχι κεντρο με τα πακιστανια...με 420 σιγουρα δεν παω γτ θα μπαινω και μεσα..πιστευω με 600 και πανω θα εισαι στο οριο..με 500 που ψαχνω δεν θα τα βγαζω περα!αλλα δυστυχως 500 δινουν ολοι...
στο φαληρο δεδομενω τα τετραγωνικα κ την περιοχη σου βγαινε τζαμπα...πχ επαρχια κ ζητανε τα ιδια ή ακομη κ περισσοτερα καμμια φορα.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
στο φαληρο δεδομενω τα τετραγωνικα κ την περιοχη σου βγαινε τζαμπα...πχ επαρχια κ ζητανε τα ιδια ή ακομη κ περισσοτερα καμμια φορα.
τσαμπα δεν το λες 75τμ του 70 πολυκατοικια ισογειο με θεα τον τοιχο της απεναντης πολυκατοικιας...απλα ηταν σχετικα καλα για την περιοχη...αλλα αμα 500 τον μηνα δεν τα βγαζεις περα!

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
τσαμπα δεν το λες 75τμ του 70 πολυκατοικια ισογειο με θεα τον τοιχο της απεναντης πολυκατοικιας...απλα ηταν σχετικα καλα για την περιοχη...αλλα αμα 500 τον μηνα δεν τα βγαζεις περα!

πολλα ειναι φιλε εγω ηλιουπολη πρωτο οροφο καλο σχετικα δινω 350

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.757
Πόντοι
216
η ελλαδα είναι ισως οκ για πακιστανους, ινδους, κλπ!
Δεν είναι χωρα για να ζησει ενας πολιτισμένος ανθρωπος-παρτε το χαμπαρι!
Περαν από την νυχτερινη διασκεδαση (που σιγα την παπαρια πλεον όπως εχουν γινει όλα σκυλάδικα βλαχομπαροκ) και το σουβλακι, δεν υπαρχει τιποτα-μα τιποτα-στο οποιο να υπερεχει!

Μια μπανανιά είναι αυτή η χωρα, με ηλιθιους και καθικια ανθρώπους!

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
η ελλαδα είναι ισως οκ για πακιστανους, ινδους, κλπ!
Δεν είναι χωρα για να ζησει ενας πολιτισμένος ανθρωπος-παρτε το χαμπαρι!
Περαν από την νυχτερινη διασκεδαση (που σιγα την παπαρια πλεον όπως εχουν γινει όλα σκυλάδικα βλαχομπαροκ) και το σουβλακι, δεν υπαρχει τιποτα-μα τιποτα-στο οποιο να υπερεχει!

Μια μπανανιά είναι αυτή η χωρα, με ηλιθιους και καθικια ανθρώπους!

Οσοι ξερω ειναι στην παρανομια πλεον
Δουλειες με φουντες,μεσα σε μκο που φερνουν λαθρο απ τα συνορα και τους φτανουν ομονεια και τα σχετικα
Απ οσους βλεπετε οι μισοι κανουν βρωμοδουλειες...ΞΕρω τυπο ανεργο που εχει αμαξι-μηχανη μου ειπε οτι πηδαει στην μυκονο πουστηδες

ΟΙ μισοι που βλεπεται ειναι στην παρανομια για αυτο επιβιωνουν

Ειδικα αν μιλαμε για ΑΛβανους αμα ξερω 10 και οι δεκα!κανουν παρανομιες
Ακομα και οσοι εργαζονται κανονικα
ΑΛλα για μενα μαγκες ειναι αφου κονομανε

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειχα πιασει κουβεντα με εναν αλβανο καποτε και μου ελεγε δηθεν θιγμενος οτι στην αλβανια δε γινονται κλοπες

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Ειχα πιασει κουβεντα με εναν αλβανο καποτε και μου ελεγε δηθεν θιγμενος οτι στην αλβανια δε γινονται κλοπες

μιλανε ολοι μιλανε και οι αλβανοι γαμω τον μπερισα καργιολιδες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom