Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Aναλόγως τι ψάχνει κάποιος, ειναι εντελώς διαφορετικό για τον καθένα. Στην Ελλάδα είχα σταθερή δουλειά με σχετικά καλό μισθό,αλλά και πάλι έφυγα αφού τα χρήματα εδώ στην Αφρική που είμαι είναι πολλαπλάσια ενώ ανοίγουν και οι γνωριμίες αφού το περιβάλλον που δουλεύω ειναι πολυεθνικό

Τύπε, Αφρική είναι και η Λιβύη, και η Σομαλία.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
350 ευρω κι εχω 2 συγκατοικους. Ενα Γερμανο και μια Καναδεζα.

Εχει σκυλο κανεις σας;

ουνα φατσα ουνα ρατσα ειμαστε με τους γερμανους
εξωτερικα μοιαζουμε απιστευτα

στην ελλαδα ολοι με περνανε για ελληνα
αντιθετα, στην γερμανια ολοι με περνανε για γερμανο....φυσικα οταν ακουν το επιθετο μου καταλαβαινουν οτι δεν εχουμε το ιδιο αιμα στις φλεβες

Υπαρχει overlap αναμεσα σε καποιους ανθρωπολογικους τυπους των δυο χωρων.
Η επόμενη ερώτηση θα έχει σχέση με βογγητά.

Ετοιμάσου... :S

:2funny:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
άμα έχεις καλή δουλεία και είσαι ταχτοποιημένος μένεις ελλαδαρα άμα τώρα είσαι με το 800 αρακι και 5 πτυχία που δεν έχουν καμιά άξια στην ελλαδαρα πας έξω αβλεπη.

800 είναι καλά λεφτά για τα σημερινά δεδομένα.Και αν δεν έχεις νοίκι,ακόμα καλύτερα.Δε νομίζω να έφευγαν πολλοί έξω εαν έβγαζαν τόσα.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Υπαρχει overlap αναμεσα σε καποιους ανθρωπολογικους τυπους των δυο χωρων.
γερμανος η ελληνας?
TheodorosPangalos.jpg

γερμανος η ελληνας?
michael-ballack.jpg

γερμανος η ελληνας?
https://[URL unfurl="true"]www.brandesautographs.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/6/0/6005759.jpg[/img[/URL]]

γερμανος η ελληνας?
[img]http://news.bbcimg.co.uk/media/images/55479000/jpg/_55479027_stich_get_640.jpg

γερμανιδα η ελληνιδα;
8560caa663961cd31653fcf58aff206b--oktoberfest-party-german-oktoberfest.jpg

german or greek;
1280

bonus paul breitner. ellhnaras me ta ola tou
FP-0553.jpg

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η κοπελαρα με τις μπυρες και ο Παγκαλος δεν μοιαζουν με Ελληνες :cheesy:.
Ουτε ο τελευταιος τυπος. Οι υπολοιποι εχουν μεσογειακα χαρακτηριστικα αλλα παλι φαινεται οτι ειναι ξενοι.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
una fatsa una ratsa

γερμανοι η ελληνες?
cfc05d1a8ecf595bbecf40cc004bb585_470752.jpg

Voula-Papachristou.jpg

ce0605bb0e16630a030c5cf30b599df1.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.worldwidegreeks.com/wp-content/uploads/2016/08/Anna-Korakaki.jpg[/img[/URL]]

bonus: γερμανος μπατσος ξαδελφος του βαρουφακη
[img]https://static.timesofisrael.com/www/uploads/2017/01/Untitled-113.jpg

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Το 2015 στην αρχη,ασχολιοντουσαν ολα τα γερμανικα ΜΜΕ με Τσιπρα Βαρουφακη και ειχαν εκφρασει τον θαυμασμο τους οτι ανετα περναγαν για Γερμανοι.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Τύπε, Αφρική είναι και η Λιβύη, και η Σομαλία.
η λιβυη τυπε πριν πεσει ο κανταφι ειχε τους καλυτερους μισθους στην αφρικη το καλυτερο βιοτικο επιπεδο και πολλες παροχες όπως επιδόματα δωρεαν υγεια και ελευθερια στις γυναικες.ο κανταφι ηταν σκληρος με τους ακραιους φονταμεταλιστες μουσουλμάνους και τους τρομοκρατες αυτους κυνηγουσε γιατι όπως αποδειχτηκε αυτοι διέλυσαν τη λιβυη και κανουν τωρα τρομοκρατικα χτυπήματα στην ευρωπη.
ειχα παει το 2010 τυνησια και μετα ειχα επισκεφτεί τη λιβυη,παρολο που η τυνησια είναι ομορφη χωρα και τουριστικη η φτωχεια ηταν εμφανεις παντου ενώ στη λιβυη υπηρχε πιο εμφανης πλουτος και οι μεσοι μισθοι ηταν στην τυνησια γυρω στα 70 ευρω τοτε και στη λιβυη ηταν γυρω στα 400 ευρω χωρις υψηλες φορολογιες ειτε σε σπιτια αυτοκίνητα κλπ και οι τιμες ηταν φτηνες σε προιοντα πρωτης ανάγκης.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Το 2015 στην αρχη,ασχολιοντουσαν ολα τα γερμανικα ΜΜΕ με Τσιπρα Βαρουφακη και ειχαν εκφρασει τον θαυμασμο τους οτι ανετα περναγαν για Γερμανοι.
το τσιπρακι τυπε ουτε για ελληνακι μοιαζει πιο πολύ βλαχακι το κοβω.

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
φιλος μου εργαζεται στη βοστωνη σε μια εταιρεια επισκευης υπολογιστων λαπτοπ κινητών τηλεοράσεων κλπ. δουλευει 40 ωρες τη βδομαδα και ανηκει στους νεους ακομα σε εμπειρια  και παιρνει 20 δολαρια την ωρα,αρα το μηνα παιρνει συνολικα 3200 δολαρια.για το νοικι τα ηλεκτρικα νερα ασφαλεια πληρωνει 1300 δολαρια το μηνα,επισης τηλεφωνο και καλωδιακη τηλεοραση με ιντερνετ πακετο του παει 80 δολαρια το μηνα επισης γυρω στα 200 το μηνα είναι ο φορος του εισοδήματος και αλλα 200 η ασφαλεια του αυτοκινητου κάθε μηνα, συνολικα παμε σε εξοδα 1800$ τα επιπλέον εξοδα του είναι το φαι του τα ρουχα του η διασκεδαση τα καυσιμα που αυτά διαφερουν από ατομο σε ατομο.ο φιλος μου αποταμιευει γυρω στα 700 δολαρια το μηνα.αα ξεχασα να πω ότι πληρωνει ιδιωτικη ασφαλεια υγειας για να εχει καλυψη και παροχες αλλα αυτή τη πληρωνει η κάθε 6 μηνο η κάθε χρονο.
τωρα παμε σε μενα στο ελλαδα δουλευω σε σουπερ μαρκετ 6ωρο 6 μερες τη βδομαδα παιρνω 590 ευρω και μερχρι της 15 του μηνα εχω μεινει ταπι ουτε λογος για καλυψη των βασικων αναγκων.οι διαφορες μεταξι ηπα και ελλαδας είναι χαοτικες στον οικονομικο τομεα.

urban

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Eδώ δεν έχω ιδέα ποσο πληρώνονται οι ντόπιοι. Εμάς μας πληρώνουν καλά ενώ παρέχουν στέγαση και μετακίνηση οποτε δεν ξέρω ποσο πανε και τα ενοικια/λογαριασμοι :grin:
Με μικρά σπονσορετ γαμας αβερτα μαυρούλες αλλά δεν εχω ασχοληθει για να ξερω λεπτομερειες

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
φιλος μου εργαζεται στη βοστωνη σε μια εταιρεια επισκευης υπολογιστων λαπτοπ κινητών τηλεοράσεων κλπ. δουλευει 40 ωρες τη βδομαδα και ανηκει στους νεους ακομα σε εμπειρια  και παιρνει 20 δολαρια την ωρα,αρα το μηνα παιρνει συνολικα 3200 δολαρια.για το νοικι τα ηλεκτρικα νερα ασφαλεια πληρωνει 1300 δολαρια το μηνα,επισης τηλεφωνο και καλωδιακη τηλεοραση με ιντερνετ πακετο του παει 80 δολαρια το μηνα επισης γυρω στα 200 το μηνα είναι ο φορος του εισοδήματος και αλλα 200 η ασφαλεια του αυτοκινητου κάθε μηνα, συνολικα παμε σε εξοδα 1800$ τα επιπλέον εξοδα του είναι το φαι του τα ρουχα του η διασκεδαση τα καυσιμα που αυτά διαφερουν από ατομο σε ατομο.ο φιλος μου αποταμιευει γυρω στα 700 δολαρια το μηνα.αα ξεχασα να πω ότι πληρωνει ιδιωτικη ασφαλεια υγειας για να εχει καλυψη και παροχες αλλα αυτή τη πληρωνει η κάθε 6 μηνο η κάθε χρονο.
τωρα παμε σε μενα στο ελλαδα δουλευω σε σουπερ μαρκετ 6ωρο 6 μερες τη βδομαδα παιρνω 590 ευρω και μερχρι της 15 του μηνα εχω μεινει ταπι ουτε λογος για καλυψη των βασικων αναγκων.οι διαφορες μεταξι ηπα και ελλαδας είναι χαοτικες στον οικονομικο τομεα.
μια χαρα λεφτα παιρνεις!Με πηραν πριν λιγο να παω την πεμπτη για συνεντευξη ιδιες ωρες με εσενα 6ημερο σαν εσενα 420 καθαρα...δεν θα παω γτ οικονομικα δεν θα βγαινω!εχεις κανενα κονε για το σουπερ που εισαι να αφησω κανενα βιογραφικο?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
φιλος μου εργαζεται στη βοστωνη σε μια εταιρεια επισκευης υπολογιστων λαπτοπ κινητών τηλεοράσεων κλπ. δουλευει 40 ωρες τη βδομαδα και ανηκει στους νεους ακομα σε εμπειρια  και παιρνει 20 δολαρια την ωρα,αρα το μηνα παιρνει συνολικα 3200 δολαρια.για το νοικι τα ηλεκτρικα νερα ασφαλεια πληρωνει 1300 δολαρια το μηνα,επισης τηλεφωνο και καλωδιακη τηλεοραση με ιντερνετ πακετο του παει 80 δολαρια το μηνα επισης γυρω στα 200 το μηνα είναι ο φορος του εισοδήματος και αλλα 200 η ασφαλεια του αυτοκινητου κάθε μηνα, συνολικα παμε σε εξοδα 1800$ τα επιπλέον εξοδα του είναι το φαι του τα ρουχα του η διασκεδαση τα καυσιμα που αυτά διαφερουν από ατομο σε ατομο.ο φιλος μου αποταμιευει γυρω στα 700 δολαρια το μηνα.αα ξεχασα να πω ότι πληρωνει ιδιωτικη ασφαλεια υγειας για να εχει καλυψη και παροχες αλλα αυτή τη πληρωνει η κάθε 6 μηνο η κάθε χρονο.

κ αγγλια καπου εκει βγαινουν τα εσοδα

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μια χαρα λεφτα παιρνεις!Με πηραν πριν λιγο να παω την πεμπτη για συνεντευξη ιδιες ωρες με εσενα 6ημερο σαν εσενα 420 καθαρα...δεν θα παω γτ οικονομικα δεν θα βγαινω!εχεις κανενα κονε για το σουπερ που εισαι να αφησω κανενα βιογραφικο?

περιεγραψε λιγο τα βασικα σου εξοδα

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
τυπε αν ξανα γυρισω Αθηνα ειμαι ουσιαστικο με ενοικιο..το οποιο θα ειναι τουλαχιστον 200ευρω για γκαρσονιερα τα υπολοιπα 220 που μενουν δεν φτανουν ουτε για τα βασικα!

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195

τι να περιγράψει ρε φίλε
420 είναι μόνο να μένεις με τους γονείς και να τα ξοδεύεις καφέδες και βενζίνη για το μηχανάκι.
Άμα είσαι μόνος με 420 πρέπει να ζεις σε κοινόβιο όπως οι Πακιστανοί, 10 σε κουκέτες μιά κατσαρόλα ρύζι και Ιάσωνος 2 φορές το μήνα και πάλι ίσα ίσα θα τα φέρνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom