φιλος μου εργαζεται στη βοστωνη σε μια εταιρεια επισκευης υπολογιστων λαπτοπ κινητών τηλεοράσεων κλπ. δουλευει 40 ωρες τη βδομαδα και ανηκει στους νεους ακομα σε εμπειρια και παιρνει 20 δολαρια την ωρα,αρα το μηνα παιρνει συνολικα 3200 δολαρια.για το νοικι τα ηλεκτρικα νερα ασφαλεια πληρωνει 1300 δολαρια το μηνα,επισης τηλεφωνο και καλωδιακη τηλεοραση με ιντερνετ πακετο του παει 80 δολαρια το μηνα επισης γυρω στα 200 το μηνα είναι ο φορος του εισοδήματος και αλλα 200 η ασφαλεια του αυτοκινητου κάθε μηνα, συνολικα παμε σε εξοδα 1800$ τα επιπλέον εξοδα του είναι το φαι του τα ρουχα του η διασκεδαση τα καυσιμα που αυτά διαφερουν από ατομο σε ατομο.ο φιλος μου αποταμιευει γυρω στα 700 δολαρια το μηνα.αα ξεχασα να πω ότι πληρωνει ιδιωτικη ασφαλεια υγειας για να εχει καλυψη και παροχες αλλα αυτή τη πληρωνει η κάθε 6 μηνο η κάθε χρονο.
τωρα παμε σε μενα στο ελλαδα δουλευω σε σουπερ μαρκετ 6ωρο 6 μερες τη βδομαδα παιρνω 590 ευρω και μερχρι της 15 του μηνα εχω μεινει ταπι ουτε λογος για καλυψη των βασικων αναγκων.οι διαφορες μεταξι ηπα και ελλαδας είναι χαοτικες στον οικονομικο τομεα.