Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Ρε γαμημένο ΑΡΧΙΔΙ,
μου βάζεις link που συμπεριλαμβάνει ακομη και το Βερολίνο που πήγε ο δήθεν προσφυγας από την ΤΥΝΗΣΙΑ και έπεσε πάνω στον κοσμο;
ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι;
Link ψηφοφορίας από τους ταξιώτες/πολιτες μωρη ΠΟΥΣΤΡΑ,τι μου βαζεις telegraph,cnn και συστημικες ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Λίστα με Βερολίνο..

Έχεις πάει Βερολινο μωρή πουστρα;
Που ειναι σε όλα τα κεντρικά σημεια αστυνομικοι με αυτόματα λες και είναι η Λωρίδα της Γάζας;

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ρε γαμημένο ΑΡΧΙΔΙ,
μου βάζεις link που συμπεριλαμβάνει ακομη και το Βερολίνο που πήγε ο δήθεν προσφυγας από την ΤΥΝΗΣΙΑ και έπεσε πάνω στον κοσμο;
ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι;
Link από τους ταξιώτες/πολιτες μωρη ΠΟΥΣΤΡΑ,τι μου βαζεις telegraph,cnn και συστημικες ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Λίστα με Βερολίνο..

Που ειναι σε όλα τα κεντρικά σημεια αστυνομικοι με αυτόματα λες και είναι η Λωρίδα της Γάζας;
ρε σκατοψυχε σκατοπουστα δεν υπαρχει ουτε μια ερευνα εγραψες, φατην τωρα! αντι να παραδεχτεις οτι ειπες μαλακια οπως ολες οι παπατζες που γραφετε κατα καιρους και συ και ο αλλος νεοναζι μεταναστης βλαμμενος ο κμαν, πας να βγεις απο πανω με βρισιες, αν εχεις τοσα αρχιδια σε 3 βδομαδες θα ειμαι μοναχο ελα να μου κλασεις τα δικα μου με θρασυδειλο ναζιστακι

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ρε σκατοψυχε σκατοπουστα δεν υπαρχει ουτε μια ερευνα εγραψες, φατην τωρα! αντι να παραδεχτεις οτι ειπες μαλακια οπως ολες οι παπατζες που γραφετε κατα καιρους και συ και ο αλλος νεοναζι μεταναστης βλαμμενος ο κμαν, πας να βγεις απο πανω με βρισιες, αν εχεις τοσα αρχιδια σε 3 βδομαδες θα ειμαι μοναχο ελα να μου κλασεις τα δικα μου με θρασυδειλο ναζιστακι

Τι να φάω ρε μαλακα;
Η γνώμη των πολιτων/ταξιδιωτων μετράει,όχι του κάθε αριστερού συστημικου γαμημένου δημοσιογραφου που εξυπηρετει συμφέροντα.

Την άλλη φορα βάλε "έρευνα" της Αυγής.

ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΙΣΩ ΠΟΤΕ,ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.
ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΝΑΧΑ.

ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ.
ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.

ΣΤΕΙΛΕ PM,ΑΝ ΑΝΕΒΕΙΣ.
ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Εγώ στη Βιέννη που είχα πάει το '08, δεν ειχε θορύβους και μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Αλλά τι να πούμε. Εκεί οι άνθρωποι σέβονται το περιβάλλον και τους συνανθρώπους τους. Εδώ δεν έχουμε παιδεία, φίλε Δουκα. Ούτε κοινωνική ούτε περιβαλλοντικη.
Στην Αθήνα καλύτερα να φας χρόνο να πας όσο πιο μακριά μπορεις. Για να μην σε ενοχλεί ο θόρυβος ασκησου και φάε υγιεινά. Καποιο συμπλήρωμα διατροφής , τύπου βαλεριάνα, κάβα κάβα, βοηθάνε στο να διατηρεισαι ήρεμος, συγκεντρωμένος και να μην σου αποσπά την προσοχή ο θόρυβος γύρω σου. Επίσης σημαντικό είναι ο ύπνος πολύ πριν τις 12, παίδες. Κάνει θαύματα. Την επόμενη μέρα πετάς και δεν χρειάζεται ξεκούραση το μεσημέρι. Περιοριστε η εγκαταλειψτε τα ξενύχτια. Κάνουν ζημιά μακροχρόνια.

ρε φιλε δεκα χρονια εχεις να βγεις εκτος ελλαδας τι μας λες συνεχεια τοτε για το ποσο καλυτεροι ειναι οι ξενοι απο που κιως που συγρινεις?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Στην γερμανια σπανια ακους κορνα.
Απαγορευετε η ασκοπη χρηση της κ τιμωρειτε με προστιμο.

Οι γερμανοι σβηνουν την μηχανη απο την μιζα ακομη κ στα φαναρια για λογους περιβαλλοντος-καυσαεριων.

Απαγορευετε να "ζεστανεις" τη μηχανη . Οταν βαζεις μπρος πρεπει να αναχωρεις αμεσα.

Απαγορευετε η χρηση αλυσιδων για να μην καταστρεφετε το οδοστρωμα. Πρεπει να βαλεις χειμερινα λαστιχα η χειμερινα-καλοκαιρινα. Αν εμπλακεις σε ατυχημα ,ακομη κ 100% δικιο να εχεις, δεν σε καλυπτει η ασφαλεια σου αν δεν εχεις χειμερινα.
Αυτο το λαο ειναι που συκοφαντουν καποιοι βρωμεροι υπανθρωποι.

Κριμα που αποφασισαν να εξαφανιστουν.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
Στην γερμανια σπανια ακους κορνα.
Απαγορευετε η ασκοπη χρηση της κ τιμωρειτε με προστιμο.

Οι γερμανοι σβηνουν την μηχανη απο την μιζα ακομη κ στα φαναρια για λογους περιβαλλοντος-καυσαεριων.

Απαγορευετε να "ζεστανεις" τη μηχανη . Οταν βαζεις μπρος πρεπει να αναχωρεις αμεσα.

Απαγορευετε η χρηση αλυσιδων για να μην καταστρεφετε το οδοστρωμα. Πρεπει να βαλεις χειμερινα λαστιχα η χειμερινα-καλοκαιρινα. Αν εμπλακεις σε ατυχημα ,ακομη κ 100% δικιο να εχεις, δεν σε καλυπτει η ασφαλεια σου αν δεν εχεις χειμερινα.
νορβγηγια το ιδιο...επισης αν δεν εχεις βαλει χειμερινα λαστιχα μετα τις 1/10 ερχεται αστυνομια και σου κανει συστασεις για να βαλεις χειμερινα λαστιχα

experia

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2017
Like
126
Πόντοι
1
Εμένα ένας γείτονας βάζει τη μηχανή μπροστά είκοσι λεπτά ακόμη και με καύσωνα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
νορβγηγια το ιδιο...επισης αν δεν εχεις βαλει χειμερινα λαστιχα μετα τις 1/10 ερχεται αστυνομια και σου κανει συστασεις για να βαλεις χειμερινα λαστιχα
Στην Ελλαδα αμα κανεις καμια καταγγελια στην αστυνομια λενε αυτος ειναι τρελος και μας ενοχλει.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.599
Πόντοι
606
:hi: παιδιΑ μια που λετε για γερμανια φιλος ηταν μεταναστης γερμανια του εσκησαν τον πατο εκατσε ενα χρονο ηρθε ελλαδα και μετα εφυγε μεταναστης στην αμερικη με ειπε οτι στην αμερικη ειναι 10 φορες καλυτερα απο την γερμανια για δουλεια αλλα και σε περιβαλον γενικα σε οτιδΗποτε ειναι καλυτερα α και στο μεροκαματο φυσικα.

AFESAYTOIS

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2017
Like
21
Πόντοι
1
Οι ΗΠΑ ακόμα είναι σαφώς πιο φιλική χώρα για μεταναστευση και επενδύσεις αλλά όχι σε ολες τις πολιτείες.
Το κόστος ζωής είναι χαμηλό, η φορολογία λογική και η διαβίωση αξιοπρεπής.
Ακόμα και σήμερα με την παγκόσμια οικονομική κρίση, ανάμεσα στις χώρες προορισμού των μεταναστών λαθρομεταναστών επενδυτών,
συμπεριλαμβάνονται οι ΗΠΑ.
Το παράδοξο εκει είναι πως συμφέρει καλύτερα να πας σαν λαθρομετανάστης παρα σαν κανονικος μεταναστης-επενδυτής που χρειάζεται να επενδύσει 500Κ για μια πρασσινη κάρτα.
Ο παράτυπος με 20Κ και καλό δικηγόρο καθαρισε.

Συγχαρητήρια στο σάιτ και τους αναγνώστες του Bou.com,
για τις ενδιαφέρουσες αναρτήσεις.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.078
Πόντοι
7.216
:hi: παιδιΑ μια που λετε για γερμανια φιλος ηταν μεταναστης γερμανια του εσκησαν τον πατο εκατσε ενα χρονο ηρθε ελλαδα και μετα εφυγε μεταναστης στην αμερικη με ειπε οτι στην αμερικη ειναι 10 φορες καλυτερα απο την γερμανια για δουλεια αλλα και σε περιβαλον γενικα σε οτιδΗποτε ειναι καλυτερα α και στο μεροκαματο φυσικα.
Μεγάλε σχετικό είναι και αυτό. Πρώτον γιατί αφορά προσωπική άποψη και δεύτερον γιατί εξαρτάται από το που είσαι στην Αμέρικα διότι το μέγεθος της είναι όσο ολόκληρη η Ευρώπη!!
Άρα το να πεις π.χ. γενικά ότι ο καιρός είναι καλύτερος είναι μια μπούρδα γιατί από τον βορρά στον νοτο είναι όπως η διαφορά μεταξυ Σουηδίας με Ελλάδα! :S

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.599
Πόντοι
606
Μεγάλε σχετικό είναι και αυτό. Πρώτον γιατί αφορά προσωπική άποψη και δεύτερον γιατί εξαρτάται από το που είσαι στην Αμέρικα διότι το μέγεθος της είναι όσο ολόκληρη η Ευρώπη!!
Άρα το να πεις π.χ. γενικά ότι ο καιρός είναι καλύτερος είναι μια μπούρδα γιατί από τον βορρά στον νοτο είναι όπως η διαφορά μεταξυ Σουηδίας με Ελλάδα! :S
σχετικο με την δουλεια και με το που περναει καλυτερα με ειπε το παλικαρι δεν ειπε κατι για καιρο κτλ. απλα οτι στην γερμανια δεν προλαβενε ουτε να κατουρισει στην αμερικη την 1 εβδομαδα εβγαλε και γκομενα με τα ρεπο του κτλ 13 ευρω την ωρα καθαρα το περιβαλον η ατμοσφαιρα γενικοτερα ειναι με το να ζει καποιος στην αμερικη ειναι πολυ καλυτερα απο γερμανια. η γερμανια με ειπε δεν ταιριαζει στον ελληνα η αμερικη ταιριαζει και οτι η αμερικη ειναι 50 χρονια μπροστα απο την γερμανια και 150 απο την ελλαδα αυτα με ειπε

Επισκέπτης
Ρε γαμημένο ΑΡΧΙΔΙ,
ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι;
Link ψηφοφορίας από τους ταξιώτες/πολιτες μωρη ΠΟΥΣΤΡΑ,τι μου βαζεις telegraph,cnn και συστημικες ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Λίστα με Βερολίνο..

Μεγαλε υπερβαλεις. Μπατσους με αυτοματα, στα 3μιση χρονια που ειμαι Βερολινο, ειδα μονο φετος το χειμωνα οταν επεσε ο παλαβος με το φορτηγο πανω στον κοσμο στη χριστουγενιατικη αγορα. Επισης γειτονιες οπως Kreuzberg, Neukolln που ζουν πολλοι ξενοι (Τουρκοι-Αραβες και γυφτοι) ειναι πολυ πιο ασφαλεις απο την Αθηνα. Εκτος αν πηγαινεις γυρευοντας. Πιο πολυ κινδυνευει καποιος στις ανατολικες περιοχες Marzahn Hellersdorf απο παρεες μεθυσμενων νεο-ναζι, αλλα κι αυτο ειναι πολυ σπανιο.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μεγαλε υπερβαλεις. Μπατσους με αυτοματα, στα 3μιση χρονια που ειμαι Βερολινο, ειδα μονο φετος το χειμωνα οταν επεσε ο παλαβος με το φορτηγο πανω στον κοσμο στη χριστουγενιατικη αγορα. Επισης γειτονιες οπως Kreuzberg, Neukolln που ζουν πολλοι ξενοι (Τουρκοι-Αραβες και γυφτοι) ειναι πολυ πιο ασφαλεις απο την Αθηνα. Εκτος αν πηγαινεις γυρευοντας. Πιο πολυ κινδυνευει καποιος στις ανατολικες περιοχες Marzahn Hellersdorf απο παρεες μεθυσμενων νεο-ναζι, αλλα κι αυτο ειναι πολυ σπανιο.

posa δινεις ενοικιο στο βερολινο?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εγω που δεν ειμαι σκουρος θα κινδυνευσω απο νεοναζι;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
ρε φιλε δεκα χρονια εχεις να βγεις εκτος ελλαδας τι μας λες συνεχεια τοτε για το ποσο καλυτεροι ειναι οι ξενοι απο που κιως που συγρινεις?
Τύπε δεν έχω ταξιδέψει πολλές φορές εκτός Ελλάδας. Τελευταία φορά που βγήκα εξω ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα. Εγώ την εμπειρία μου παρέθεσα. Βάλε κι εσύ τη δική σου αν έχεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom