Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Ανάλογα το δάνειο τυπε και για ποιο λόγο ακριβώς το παίρνεις. Στο ελλαντα έπαιρναν τα δάνεια σαν αθλητικά παπούτσια και είδαμε τα χάλια τους τώρα που κλεγονται που τους τα παιρνει πίσω η τράπεζα επειδή δεν μπορούν να τα πληρώσουν.Ειμαι κατά των δανείων γενικά και το θεωρώ παράλογο να δίνονται δάνεια από δω και από εκεί.
Στα επιχερηματικα δανεια τυπε παντως το κακο ειναι οτι οι υγιεις επιχειρησεις πληρωνουν τη δυσκολια στο δανεισμο και τα υψηλα επιτοκια στους μπαταχτσηδες και στα λαμογια που τιναζαν τις ΑΕ και ΕΠΕ τους που ειναι κεφαλαιουχικες εταιριες και τα βγαζαν εξω . Να πληρωνεις υπαλληλους , να κανεις εξαγωγες , να εχεις πληρωσει ενα βουνο απο εισφορες και αμεσους και εμμεσους φορους και να σε παει γαμιωντας να σου δωσει ενα δανειο για να αγορασεις εξοπλισμο για να αναπτυχθεις . Πολλες υγιεις εταιριες ( πχ Βιοχαλκο ) αλλαξαν εδρα και πληρωνουν φορους εξω και καλα εκαναν . Τα δανεια ειναι απαραιτητα σαν εργαλειο για να αναπτυχθει μια εταιρια αλλα εδω η διαφθορα πολιτικης και επιχειρηματικης ελιτ τις ξεκωλιασε τις τραπεζες και μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.126
Πόντοι
7.216
Εγώ όμως είμαι πατριώτης τυπε και θέλω το κράτος να είναι νοικοκυρης. Εσύ που είσαι μονοφαγας και ατομικιστης να κοιτάς την παρτι σου... Στα αρχιδια μου κιόλας. Νοικοκυρης είναι αυτός που έχει καλά τα δικά του οικονομικά και θέλει και το κράτος το οποίο ζει να είναι εξίσου νοικοκυρεμενο.Εσυ παίρνε δάνεια. Εγώ δεν τα χρειάζομαι. Σπίτι έχω, αμάξι έχω,εξοχικό έχω. Δόξα το θεό οικονομικά ειμαι καλά και δεν χρωστάω πουθενά. Τα δάνεια είναι για την πλεμπα.. Μάθε και αυτό!!!
Τι πατριώτης ρε Παπαριδη, που όπου βρεθείς και όπου σταθείς λες πόσο σκατα ως χώρα είναι Ελλάδα. Έτσι είναι οι πατριώτες? Τράβα να δεις αν έρχομαι ρε Βλάχο.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τι πατριώτης ρε Παπαριδη, που όπου βρεθείς και όπου σταθείς λες πόσο σκατα ως χώρα είναι Ελλάδα. Έτσι είναι οι πατριώτες? Τράβα να δεις αν έρχομαι ρε Βλάχο.
Ναι ρε ζωάκι γιατί κάτι αρχιδια σαν εσένα έκαναν την Ελλάδα μουνι καπέλο. Θα μπορούσε η χώρα να είναι πολύ καλύτερη αν δεν υπηρχαν κουτοπονηροι και παρτακιδες σαν εσένα. Ελβετία θα ημασταν αν δεν υπηρχαν λαμογια σαν εσένα.Πανε τώρα πάρε κάνα δάνειο και βάλε το στον πάτο σου. Το παίζεις και νοικοκυρης τρομάρα σου.. :tooth::tooth:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Στα επιχερηματικα δανεια τυπε παντως το κακο ειναι οτι οι υγιεις επιχειρησεις πληρωνουν τη δυσκολια στο δανεισμο και τα υψηλα επιτοκια στους μπαταχτσηδες και στα λαμογια που τιναζαν τις ΑΕ και ΕΠΕ τους που ειναι κεφαλαιουχικες εταιριες και τα βγαζαν εξω . Να πληρωνεις υπαλληλους , να κανεις εξαγωγες , να εχεις πληρωσει ενα βουνο απο εισφορες και αμεσους και εμμεσους φορους και να σε παει γαμιωντας να σου δωσει ενα δανειο για να αγορασεις εξοπλισμο για να αναπτυχθεις . Πολλες υγιεις εταιριες ( πχ Βιοχαλκο ) αλλαξαν εδρα και πληρωνουν φορους εξω και καλα εκαναν . Τα δανεια ειναι απαραιτητα σαν εργαλειο για να αναπτυχθει μια εταιρια αλλα εδω η διαφθορα πολιτικης και επιχειρηματικης ελιτ τις ξεκωλιασε τις τραπεζες και μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα
Κράτος και τράπεζες πάνε μαζί τυπε. Τις κομπίνες που γράφεις ιδιωτικές τράπεζες τις κάνουν συνήθως...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Κράτος και τράπεζες πάνε μαζί τυπε. Τις κομπίνες που γράφεις ιδιωτικές τράπεζες τις κάνουν συνήθως...
Επίσης οι τράπεζες σε θέλουν να παίρνεις δάνεια και γενικά να δανείζεσαι. Έτσι δουλεύουν και έτσι λειτουργούν. Και φυσικά έτσι κατάντησαν αρκετά κράτη του σύγχρονου κόσμου... Να είναι εξαρτημένοι από τις τράπεζες λόγο υπερδανεισμου. Η Ελλάδα είναι ένα καλό παράδειγμα.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.126
Πόντοι
7.216
Ναι ρε ζωάκι γιατί κάτι αρχιδια σαν εσένα έκαναν την Ελλάδα μουνι καπέλο. Θα μπορούσε η χώρα να είναι πολύ καλύτερη αν δεν υπηρχαν κουτοπονηροι και παρτακιδες σαν εσένα. Ελβετία θα ημασταν αν δεν υπηρχαν λαμογια σαν εσένα.Πανε τώρα πάρε κάνα δάνειο και βάλε το στον πάτο σου. Το παίζεις και νοικοκυρης τρομάρα σου.. :tooth::tooth:
Αρχιδακι, το κουτοπόνηρος, και το λαμόγιο από πού προκύπτει? Από τα σκατα που έχεις στο κεφάλι σου?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Επίσης οι τράπεζες σε θέλουν να παίρνεις δάνεια και γενικά να δανείζεσαι. Έτσι δουλεύουν και έτσι λειτουργούν. Και φυσικά έτσι κατάντησαν αρκετά κράτη του σύγχρονου κόσμου... Να είναι εξαρτημένοι από τις τράπεζες λόγο υπερδανεισμου. Η Ελλάδα είναι ένα καλό παράδειγμα.
Για αυτό το λόγο υπάρχουν οι τράπεζες. Χρήμα πουλάνε. Δημιουργήθηκαν για να μπορούν οι επιχειρήσεις να καλύπτουν τον ταμειακό τους κύκλο. Όλες οι άλλες υπηρεσίες που παρέχουν είναι έξτρα και γεννήθηκαν με τον καιρό και με τις ανάγκες.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αρχιδακι, το κουτοπόνηρος, και το λαμόγιο από πού προκύπτει? Από τα σκατα που έχεις στο κεφάλι σου?
Από αυτά που γράφεις εδώ μέσα μωρή λουμπινα. Δεν σε μάθαμε νομίζεις? Σε όλα σου τα ποστ δείχνεσαι πόσο εξασφαλισμενος είσαι οικονομικά και επαγγελματικά. Πόσο λάθος και loser είναι όσοι φεύγουν στο εξωτερικό. Ότι είσαι αρχιτέκτονας και ότι σηκώνεις οικοδομές και μας έχεις ζαλίσει τον πουτσο με την κωλο ζωή σου. Λες και ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα ποιος είσαι και τι ρόλο βαράς. Τίποτα δεν έχεις γράψει που να αφορά το νημα. Ίσα ίσα μειώνεις τον κοσμάκη που πάει στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο βάζοντας ως παράδειγμα τον εαυτό σου. Ότι αφού τα κατάφερες εσύ όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και loser. Αντε γράφε μας για τα μνημόνια που τελειώσανε. Πες μας για την οικονομία που πάει τρενο.Την χαμηλή ανεργία και τους καλούς μισθούς στην Ελλάδα που τα βγαζεις άνετα πέρα. Ένα σωστό πράγμα από εσένα δεν διαβάσαμε ακόμα.. Μας έχεις φλομώσει σε πιπες.. :tooth: :confused:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Οταν εχεις το μαγαζι σου ( επιχειρηση ) νοικοκυρεμενο , οταν εχεις εξαγωγες , οταν δεν εχεις ουτε χρεη ουτε παρανομους υπαλληλους , οταν φερνεις συναλλαγμα και δεν εχεις δοσοληψιες με κανενα πολιτικο και τραπεζιτη , οταν πληρωνεις ενα βουνο φορους και εισφορες για χρονια , σε τρελαινει μετα τυπε να ακους οτι ο ταδε του σβησαν τα δανεια ή πτωχευσε και εξω εχει λεφτα ή για αλλα θαλασσοδανεια που γραφτηκαν στην αμμο και εξω οι οφειλετες ζουν σα πασαδες . Ειναι πολλοι τετοιοι που ειτε οι ελεγκτικοι μηχανισμοι δε λειτουργησαν ειτε το συνηθες λογω διαπλοκης κωλυσιεργησαν . Οι τραπεζες καλα κανουν να δινουν δανεια γιατι η επιχειρηση μπορει να μην εχει παντα το cash flow αλλα να βαζουν εγγυησεις οχι να μου τιναζει το καθε αρχιδι την επιχειρηση του και να το παιζει μπρουκλης εξω και εδω κακομοιρης . Μετα ανακεφαλοποιειται η τραπεζα με τα φραγκα μου και περαν τουτου η υγιης επιχειρηση εχει προσβαση ειτε σε μικροτερη χρηματοδοτηση ειτε σε χρηματοδοτηση με δυσβαστακτους ορους

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Για αυτό το λόγο υπάρχουν οι τράπεζες. Χρήμα πουλάνε. Δημιουργήθηκαν για να μπορούν οι επιχειρήσεις να καλύπτουν τον ταμειακό τους κύκλο. Όλες οι άλλες υπηρεσίες που παρέχουν είναι έξτρα και γεννήθηκαν με τον καιρό και με τις ανάγκες.
Χρήμα πουλάνε τυπε. Το θέμα είναι ποιος το αγοραζει αυτό το χρημα και για ποιον λόγο. Είπαμε ότι στην Ελλάδα αρκετός κόσμος έφαγε το κεφάλι του άσχημα και καταστράφηκε. Με τις τράπεζες και με τα δάνεια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να είσαι πάντοτε σίγουρος ως προς το τι πας να κάνεις.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.126
Πόντοι
7.216
Από αυτά που γράφεις εδώ μέσα μωρή λουμπινα. Δεν σε μάθαμε νομίζεις? Σε όλα σου τα ποστ δείχνεσαι πόσο εξασφαλισμενος είσαι οικονομικά και επαγγελματικά. Πόσο λάθος και loser είναι όσοι φεύγουν στο εξωτερικό. Ότι είσαι αρχιτέκτονας και ότι σηκώνεις οικοδομές και μας έχεις ζαλίσει τον πουτσο με την κωλο ζωή σου. Λες και ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα ποιος είσαι και τι ρόλο βαράς. Τίποτα δεν έχεις γράψει που να αφορά το νημα. Ίσα ίσα μειώνεις τον κοσμάκη που πάει στο εξωτερικό για ένα καλύτερο αύριο βάζοντας ως παράδειγμα τον εαυτό σου. Ότι αφού τα κατάφερε εσύ όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και loser. Αντε γράφε μας για τα μνημόνια που τελειώσανε. Πες μας για την οικονομία που πάει τρελό. Την χαμηλή ανεργία και τους καλούς μισθούς στην Ελλάδα που τα βγαζεις άνετα πέρα. Ένα σωστό πράγμα από εσένα δεν διαβάσαμε ακόμα.. Μας έχεις φλομώσει σε πιπες.. :tooth: :confused:
Πονάς μωρη άρρωστη επειδή είμαι οκ οικονομικά? Γι'αυτό βγάζεις τόση κακία?
Επίσης δεν έχω ποτέ διατυπώσει κακό χαρακτηρισμό για όποιον επιλέγει να ζήσει εξωτερικό και σε προκαλώ να βρεις έστω και μια τέτοια αναφορά. Εγώ κράζω κάτι "πατριώτες" σαν και τα μούτρα σου που για τα χίλια σκατα της μοίρας τους τους φταίει η Ελλάδα και προσπαθούν να την παρουσιάσουν σαν την πηγή κάθε κακού και την χειρότερη χώρα του κόσμου.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Οταν εχεις το μαγαζι σου ( επιχειρηση ) νοικοκυρεμενο , οταν εχεις εξαγωγες , οταν δεν εχεις ουτε χρεη ουτε παρανομους υπαλληλους , οταν φερνεις συναλλαγμα και δεν εχεις δοσοληψιες με κανενα πολιτικο και τραπεζιτη , οταν πληρωνεις ενα βουνο φορους και εισφορες για χρονια , σε τρελαινει μετα τυπε να ακους οτι ο ταδε του σβησαν τα δανεια ή πτωχευσε και εξω εχει λεφτα ή για αλλα θαλασσοδανεια που γραφτηκαν στην αμμο και εξω οι οφειλετες ζουν σα πασαδες . Ειναι πολλοι τετοιοι που ειτε οι ελεγκτικοι μηχανισμοι δε λειτουργησαν ειτε το συνηθες λογω διαπλοκης κωλυσιεργησαν . Οι τραπεζες καλα κανουν να δινουν δανεια γιατι η επιχειρηση μπορει να μην εχει παντα το cash flow αλλα να βαζουν εγγυησεις οχι να μου τιναζει το καθε αρχιδι την επιχειρηση του και να το παιζει μπρουκλης εξω και εδω κακομοιρης . Μετα ανακεφαλοποιειται η τραπεζα με τα φραγκα μου και περαν τουτου η υγιης επιχειρηση εχει προσβαση ειτε σε μικροτερη χρηματοδοτηση ειτε σε χρηματοδοτηση με δυσβαστακτους ορους
Καλα τα γράφεις αλλά έτσι δυστυχώς λειτουργεί το σύστημα τυπε. Γενικά οι τράπεζες το μεγάλο κεφάλαιο και το κράτος βοηθανε ο ένας τον άλλο. Ιδίως στην Ελλάδα έτσι λειτουργεί το σύστημα χρόνια τώρα.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Πονάς μωρη άρρωστη επειδή είμαι οκ οικονομικά? Γι'αυτό βγάζεις τόση κακία?
Επίσης δεν έχω ποτέ διατυπώσει κακό χαρακτηρισμό για όποιον επιλέγει να ζήσει εξωτερικό και σε προκαλώ να βρεις έστω και μια τέτοια αναφορά. Εγώ κράζω κάτι "πατριώτες" σαν και τα μούτρα σου που για τα χίλια σκατα της μοίρας τους τους φταίει η Ελλάδα και προσπαθούν να την παρουσιάσουν σαν την πηγή κάθε κακού και την χειρότερη χώρα του κόσμου.
Ρε τρολακι. Πήγαινε τώρα από δω που θα ασχοληθούμε κιόλας μαζί σου. Εδώ μέσα γράφουμε σοβαρά πράγματα για την ζωή και την εργασία στο εξωτερικό. Τράβα σε κάνα άλλο νημα να δεχτείς όχι εδώ μέσα. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνεις, ποιος είσαι και πόσα βγάζεις. Σε γράφουμε στα αρχιδια μας....δεν το κατάλαβες ακόμα? :tooth: :confused:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Χρήμα πουλάνε τυπε. Το θέμα είναι ποιος το αγοραζει αυτό το χρημα και για ποιον λόγο. Είπαμε ότι στην Ελλάδα αρκετός κόσμος έφαγε το κεφάλι του άσχημα και καταστράφηκε. Με τις τράπεζες και με τα δάνεια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να είσαι πάντοτε σίγουρος ως προς το τι πας να κάνεις.
Γιατί εγώ τι έγραψα? :confused:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Γιατί εγώ τι έγραψα? :confused:
Μάλλον δεν κατάλαβες τι σου έγραψα. Το ότι πουλάνε χρήμα δεν σημαίνει ότι είναι καλό και ότι εσύ πρεπει να τρέξεις να το αγοράσεις.Ακόμα και αν η οικονομία είναι στα πάνω της. Ακόμα και να έχεις μια πολύ καλή δουλειά. Η ακόμα και να σε δανείζει με πολύ χαμηλό επιτόκιο. Για να μην το κουράζουμε. Καμμια τράπεζα και κανένας τραπεζίτης δεν θέλει το καλό σου. Πίστεψε με!!!!

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Καλα τα γράφεις αλλά έτσι δυστυχώς λειτουργεί το σύστημα τυπε. Γενικά οι τράπεζες το μεγάλο κεφάλαιο και το κράτος βοηθανε ο ένας τον άλλο. Ιδίως στην Ελλάδα έτσι λειτουργεί το σύστημα χρόνια τώρα.
Δεν ειμαι αντιθετος τυπε να βοηθαει την επιχειρηση και να δανειζει εκει που πληρουνται οι οροι αλλα η διαπλοκη και τα θαλασσοδανεια ειναι κατι διαφορετικο . Ο αλλος ο μαλακας δημοσια δηλωσε οτι δανειζαν την εταιρια του με εγγυηση ... τον αερα γιατι προφανως τσονταραν τη τοτε κυβερνηση . Δε λειτουργουν παντου ετσι , δεν ειναι τυχαια η θεση της χωρας στο θεμα της διαπλοκης . Καθεται μετα ο μαλακας ο Ελληνας να παλευει να επιχειρησει στο τοπο του ή και να δουλευει για κατι τετοια λαμογια που πιστολιαζουν τις εταιριες τους και ανακεφαλαιοποιουμε τις τραπεζες για τις ζημιες τους

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Δεν ειμαι αντιθετος τυπε να βοηθαει την επιχειρηση και να δανειζει εκει που πληρουνται οι οροι αλλα η διαπλοκη και τα θαλασσοδανεια ειναι κατι διαφορετικο . Ο αλλος ο μαλακας δημοσια δηλωσε οτι δανειζαν την εταιρια του με εγγυηση ... τον αερα γιατι προφανως τσονταραν τη τοτε κυβερνηση . Δε λειτουργουν παντου ετσι , δεν ειναι τυχαια η θεση της χωρας στο θεμα της διαπλοκης . Καθεται μετα ο μαλακας ο Ελληνας να παλευει να επιχειρησει στο τοπο του ή και να δουλευει για κατι τετοια λαμογια που πιστολιαζουν τις εταιριες τους και ανακεφαλαιοποιουμε τις τραπεζες για τις ζημιες τους

Ξες πόσα φράγκα τσεπωσε η Aegean τυπε? Είπαμε φιλελευθερισμος μόνο για την πλεμπα και τους μικρομεσαίους. Τα μεγάλα corporations παντού στον κόσμο τσεπωσαν τρελά φράγκα από κεντρικές τράπεζες, ιδιώτες κτλ. Δεν είναι μόνο η Ελλάδα έτσι. Και στην Αμερική παίζονται αυτά και Ιαπωνία κτλ. Σοσιαλισμός και φρέσκο χρήμα για τους μεγάλους και νεοφιλελευθερισμος για την πλεμπα. Απλά η Ελλάδα το κάνει σε πολύ χειρότερο βαθμό και όπως εγραψες παίζονται πολλά θαλασοδανεια, σκάνδαλα και γενικότερα εδώ κυριαρχεί σε μεγάλο βαθμό ο κρατικοδιαιτος καπιταλισμός που είναι ο χειρότερος από όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom