Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά δεν είναι μόνο Τσεχία με δικό τους νόμισμα.
Είναι και Πολωνία, Νορβηγία. Αγγλία, Σουηδία κλπ

Ναι,αλλά η Τσεχία είχε αδύναμο νόμισμα.Ήταν η πρώτη χώρα που προτίμησε εθνικό αδύναμο νόμισμα αντί για ευρώ.Μετά όταν είδαν πως πήγε η Τσεχία σε σχέση με το χαλι Ελλάδας,Ιταλίας και άλλων χωρών που υιοθέτησαν το ευρώ,το έκαναν και άλλες Πολωνια κτλ.
Βλεπετε τα πουστικα που κάνουν οι Τσέχοι και προκαλούν ένα είδος θυμού στους άλλους.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ταξιδέψει Αμερική. Μόνο ότι ακούω και βλέπω. Συνεπώς, δεν έχω και την καλύτερη γνώμη. Αυτά που λες ίσως συμβαίνουν στο Τέξας και σε πολιτείες λιγότερο mainstream. Στη Νέα Υόρκη σε διαμερίσματα ο ένας πάνω στον άλλον μένουν.
Στην Νεα Υορκη την πολη λες η την πολιτεια γενικοτερα?Διοτι η πολιτεια ειναι αρκετα μεγαλη και εχει μεγαλη εκταση και χωρο για σπιτια.Αλλα τα σπιτια στην Αμερικη ειναι ξυλινα και γενικοτερα κακης ποιοτητας.Σιγουρα ειναι πιο μεγαλα και ευρυχωρα αλλα σε καμμια περιπτωση ανθεκτικα.Απλα στις μεγαλες πολεις ιδιως στο east coast εχει σπιτια τυπου Ευρωπη.Δηλαδη τσιμεντο και καλης ποιοτητας για να μην γαμιουνται απο τις ακραιες καιρικες συνθηκες που παιρνουν μερος κατα καιρους.Για παραδειγμα θα δεις οτι στο dixie τα σπιτια ειναι για τον πουτσο καβαλα...γι'αυτο και βλεπεις οτι οταν εχει τυφωνες,καταιγιδες και ακραια καιρικα φαινομενα καταστρεφονται ολοκληρες περιοχες.

1638912871537.png

1638912883185.png

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Στην Νεα Υορκη την πολη λες η την πολιτεια γενικοτερα?Διοτι η πολιτεια ειναι αρκετα μεγαλη και εχει μεγαλη εκταση και χωρο για σπιτια.Αλλα τα σπιτια στην Αμερικη ειναι ξυλινα και γενικοτερα κακης ποιοτητας.Σιγουρα ειναι πιο μεγαλα και ευρυχωρα αλλα σε καμμια περιπτωση ανθεκτικα.Απλα στις μεγαλες πολεις ιδιως στο east coast εχει σπιτια τυπου Ευρωπη.Δηλαδη τσιμεντο και καλης ποιοτητας για να μην γαμιουνται απο τις ακραιες καιρικες συνθηκες που παιρνουν μερος κατα καιρους.Για παραδειγμα θα δεις οτι στο dixie τα σπιτια ειναι για τον πουτσο καβαλα...γι'αυτο και βλεπεις οτι οταν εχει τυφωνες,καταιγιδες και ακραια καιρικα φαινομενα καταστρεφονται ολοκληρες περιοχες.

1638912871537.png

1638912883185.png
Ρε αδερφε γιατι εστιαζεις σε λεπτομερειες; Δυσκολευεσαι να παραδεχτεις πως η Αμερικη εχει καλυτερα σπιτια απο την Ελλαδα και την Ευρωπη γενικοτερα; Τοσο ζορι τραβας;

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.393
Πόντοι
456
Αστον αυτον.Ο τυπος ειναι κομπλεξικος με την βορεια Ευρωπη και τον τσουζει που τα γερμανικα κρατη τον γλεντανε σε ολα.

Αμερικη λεει :2funny::2funny::2funny::tooth::tooth::tooth:

Αμην! :hi:

Γενικά οι Ελληνάρες το έχουν αυτό, πάντα φταίνε οι άλλοι.

Numbers never lie :rockon:

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Τι ακριβως εννοεις με το "με γλεντανε"΄;

Γιατι εγω βλέπω από τώρα καμια 15 εκατομμυρια κλεισμενα εισιτηρια διακοπων για του χρονου απο χωρες οπως Γερμανια, Πολωνια, Ρωσια, Αγγλια, Ελβετια, κλπ
Και αλλα 15 εκατομμυρια στη συνεχεια.

Δηλαδη καθε αεροπλανακι που προσγειωνετε σε οποιοδηποτε ελληνικο εδαφος, μας φερνει ενα χιλαρικακι γιουρος φρεσκα και μυρωδατα ανα κεφαλι

Δηλαδη πως ακριβως σε γλενταει μια χωρα οταν σου στελνει το 10% του πληθυσμου της για να σου ακουμπησει 1000 ευρω κολλαριστα εκαστος;
Ρε... καταλαβε το οτι εισαι το γκαρσονι της ευρωπης!!!!Δλδ αν δεν σε γλενταει ο γερμανος και ο ολλανδος που ερχεται να κανει τα μπανακια του και εσυ εισαι ο τζανετακος που δουλευει στην εστιαση και στον τουρισμο και τρεχεις σαν τον βεγκο ολη μερα για να μην πεινασεις τον χειμωνα εισαι ο κερδισμενος?Ο κοσμος το καλοκαιρι κανει διακοπες δεν δουλευει σαν τον σκυλο για να μην ψομολυσαξει της πεινας τον χειμωνα που ερχεται.Οι ευρωπαιοι βρε κοροιδο απο τον ιουνιο μεχρι τον σεπτεμβριο καθονται.Εσυ απο διακοπες κανεις μετα βιας μια εβδομαδα τον αυγουστο και αν....

• Like
Αντιδράσεις: Begood

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.393
Πόντοι
456
Τι ακριβως εννοεις με το "με γλεντανε"΄;

Γιατι εγω βλέπω από τώρα καμια 15 εκατομμυρια κλεισμενα εισιτηρια διακοπων για του χρονου απο χωρες οπως Γερμανια, Πολωνια, Ρωσια, Αγγλια, Ελβετια, κλπ
Και αλλα 15 εκατομμυρια στη συνεχεια.

Δηλαδη καθε αεροπλανακι που προσγειωνετε σε οποιοδηποτε ελληνικο εδαφος, μας φερνει ενα χιλαρικακι γιουρος φρεσκα και μυρωδατα ανα κεφαλι

Δηλαδη πως ακριβως σε γλενταει μια χωρα οταν σου στελνει το 10% του πληθυσμου της για να σου ακουμπησει 1000 ευρω κολλαριστα εκαστος;
Σε γλεντάει γιατί σε έχει για τις διακοπές του μονο. Τα 1000 Ευρώ είναι pocket money γι αυτούς και έρχονται όταν θέλουν να κάνουν την καύλα τους. Απλά.
Και για πολλούς άλλους λόγους που δεν εχω χρονο να γραψω

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ρε... καταλαβε το οτι εισαι το γκαρσονι της ευρωπης!!!!Δλδ αν δεν σε γλενταει ο γερμανος και ο ολλανδος που ερχεται να κανει τα μπανακια του και εσυ εισαι ο τζανετακος που δουλευει στην εστιαση και στον τουρισμο και τρεχεις σαν τον βεγκο ολη μερα για να μην πεινασεις τον χειμωνα εισαι ο κερδισμενος?Ο κοσμος το καλοκαιρι κανει διακοπες δεν δουλευει σαν τον σκυλο για να μην ψομολυσαξει της πεινας τον χειμωνα που ερχεται.Οι ευρωπαιοι βρε κοροιδο απο τον ιουνιο μεχρι τον σεπτεμβριο καθονται.Εσυ απο διακοπες κανεις μετα βιας μια εβδομαδα τον αυγουστο και αν....
... 10-15 εργασιμες ημερες...

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ρε αδερφε γιατι εστιαζεις σε λεπτομερειες; Δυσκολευεσαι να παραδεχτεις πως η Αμερικη εχει καλυτερα σπιτια απο την Ελλαδα και την Ευρωπη γενικοτερα; Τοσο ζορι τραβας;
Ρε μουλε.Εχω ζησει και αμερικη και ευρωπη.Ποια ειναι τα καλυτερα σπιτια της αμερικης?Στην αμερικη τα σπιτια ειναι ξυλινα ολα.Τα τσιμεντα ειναι μεσα στις μεγαλες πολεις.Ανθεκτικα και καλα σπιτια εχει η Ευρωπη.Αλλα σιγουρα μικροτερα σε χωρο.Αν για εσενα καλυτερο σπιτι=πιο μεγαλο σε χωρο και εκταση τοτε ναι η Αμερικη ειναι καλυτερα.Απο θεμα κατασκευης η Ευρωπη εχει καλυτερα σπιτια και γενικοτερα οικοδομες/πολυκατοικιες.Επισης στην Ευρωπη δυσκολα θα δεις καποιον να ζει σε κοντεινερ,τρειλερ η σκηνη.Αυτα μονο στο νεοφιλελε αμερικα που η φτωχεια ειναι 20 φορες μεγαλυτερη απο αυτη της ευρωπης.

• Like

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
... 10-15 εργασιμες ημερες...
Εσυ τυπε θα μας χαζεψεις.Ποιος Ελληνας περα απο καποιους πολυ πλουσιους αντε και κανα δημοσιο υπαλληλο κανει διακοπες πανω απο 10 μερες το καλοκαιρι?Ποιον κοροιδευεις?Στην Ευρωπη ιδιως στα πλουσια γερμανικα κρατη εχουν ολοκληρους μηνες διακοπες.Εχει τυπαδες που παιρνουν αδεια για διακοπες και τους 3 μηνες(ιουνιο,ιουλιο,αυγουστο).

• Like
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Σε γλεντάει γιατί σε έχει για τις διακοπές του μονο. Τα 1000 Ευρώ είναι pocket money γι αυτούς και έρχονται όταν θέλουν να κάνουν την καύλα τους. Απλά.
Και για πολλούς άλλους λόγους που δεν εχω χρονο να γραψω
Τι εννοεις με το "οταν θελουν να κανουν την καυλα τους;"

Μιλαμε παντα για τις χωρες που Αυγουστο μηνα κοιτανε τα νερα τους και δε μπορουν να μπουν μεσα γιατι εχουν ... 7 βαθμους κελσιου θερμοκρασια και θα πεθανουν αν τολμησουν να μουν μεσα να κολυμπησουν;

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.393
Πόντοι
456
Τι εννοεις με το "οταν θελουν να κανουν την καυλα τους;"

Μιλαμε παντα για τις χωρες που Αυγουστο μηνα κοιτανε τα νερα τους και δε μπορουν να μπουν μεσα γιατι εχουν ... 7 βαθμους κελσιου θερμοκρασια και θα πεθανουν αν τολμησουν να μουν μεσα να κολυμπησουν;

Whats your point Vanessa??

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Εσυ τυπε θα μας χαζεψεις.Ποιος Ελληνας περα απο καποιους πολυ πλουσιους αντε και κανα δημοσιο υπαλληλο κανει διακοπες πανω απο 10 μερες το καλοκαιρι?Ποιον κοροιδευεις?Στην Ευρωπη ιδιως στα πλουσια γερμανικα κρατη εχουν ολοκληρους μηνες διακοπες.Εχει τυπαδες που παιρνουν αδεια για διακοπες και τους 3 μηνες(ιουνιο,ιουλιο,αυγουστο).
Και επειδη το πας αμερικη vs Ευρωπη θα σε ξεφτιλισω.

Δες η αμερικη σου τι πληρωνει για αδεια και τι πληρωνει η ευρωπη.Στην αμερικη σου οι αδειες πρωτον ειναι λιγοτερες μερες και δευτερον δεν τις πληρωνεσαι.Στην Ευρωπη παιρνεις και περισσοτερες μερες αδεια και φυσικα ειναι πληρωμενες.

• Like

shelby

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
41
Πόντοι
0
Φιλικά,
Στα σπίτια σε αντίθεση με το bourdela το μέγεθος δεν είναι καθοριστικό.
Απλά μαθηματικά με στοιχεία pro housing market crash και αντίστοιχα ελληνικά.
Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα:
Παίρνουμε μια τυπική πολιτεία Maryland, Delaware, NJ κλπ. Δε μιλάμε για New York city γιατί δε στέκει σύγκριση κλπ κλπ.
Πάμε σ αυτή την πολιτεία σε κάποια πόλη όπου έχει δουλειές για όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δεν πάμε δηλαδή κοντά σε σκουπιδότοπο μόνο ή γύρω γύρω απο τράπεζες, ή νοσοκομεία αποκλειστικά. Για να είμαστε δίκαιοι.

Βρίσκουμε μια ωραία (αισθητικά) περιοχή με τους καλούς δρόμους, τα πάρκα, τις λίμνες κλπ.
Αν είμαστε μερακλήδες κοιτάζουμε ακόμα και σε golf course.
Βλέπουμε αυτά τα ωραία σπίτια με τα 3-5 υπνοδωμάτια, το μεγάλο σαλόνι, τον κήπο, το γκαράζ για τα 2 τουλάχιστον αυτοκίνητα, το γραφείο να δουλεύει ο πατερ φαμίλιας, το υπόγειο να παίζουν τα σκασμένα κλπ. American dream κλπ. Χοντρικά μιλάμε για 400 τετραγωνικά όλα πλούσια. On average αυτό το σπίτι σε περιοχή όπως την περιγράψαμε εκεί γύρω στο 2008 παρά λίγο είχε τιμή 400κ πράσινα δολλάρια αυτό βγαίνει περίπου στα 1000 δολλάρια το τετραγωνικό. Στα χίλια δολλάρια το τετραγωνικό μαζί με το κέρδος.

Στην Ελλάδα τώρα που μερικοί νομίζετε ότι είναι φτωχομπινεδιάρα κλπ κλπ με 1000 το τετραγωνικό το 2008 παρά λίγο δεν έχτιζες σπίτι ούτε στο κερατσίνι που να μη σε φτύνανε για τα χάλια του. ΜΟΝΟ το κόστος του, χωρίς κέρδος!! Γιατί στην Ελλάδα του 2008 παρά λίγο στις καλές περιοχές όπως αυτή που περιγράψαμε για τις ΗΠΑ ήθελες 4000 ευρώ το τετραγωνικό μόνο για το οικόπεδο, 2500 το τετραγωνικό για το χτίσιμο πολύ πιεσμένα και χωρίς να μιλάμε για υλικά σούπερ, απλώς να μη γίνεις ρόμπα.

Πρέπει σε όλα τα ζητήματα να γίνεται μια προσεκτική προσέγγιση.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ωραία χώρα να ζεις αν έχεις χρήματα. Πολλά χρήματα. Πάρα πολλά χρήματα. Ή αν έχεις κάποια skills τα οποία πληρώνονται.
Και που και πάλι πρέπει να είσαι αναίσθητος για να μπορείς να ζεις σε μια χώρα με χαοτική κοινωνική ανισότητα. Όπου κόσμος πεινάει και πεθαίνει απ τη φτώχεια κάθε μέρα ΠΑΝΤΟΥ.
Επίσης όπως ξέρουν κι οι πέτρες, στις ΗΠΑ πολιτισμός υπάρχει αριστερά και δεξιά, επιλεκτικά σε αστικά κέντρα. Στο κέντρο μιλάμε για χαβούζα. Η ποιότητα (μόρφωση, παιδεία, ήθος) των ανθρώπων είναι λες και δεν έχει περάσει μισή ώρα απ όταν ήρθαν οι πρώτοι φυλακισμένοι απ την ευρώπη να σπάνε πέτρες.

Στο θέμα Ελλάδα ή εξωτερικό μια φράση συνοψίζει την ουσία. Κάθε χώρα έχει τα καλά και τα στραβά της, δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι σ' όλες τις χώρες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.006
Πόντοι
3.656
https://www.lifo.gr/lifoland/confessions/pfff-213

Είμαι τόσο κουρασμένος ρε γαμωτο. Μένω Βερολίνο εδώ και 3 χρόνια, έκανα παρέες, αγαπάω τους φίλους μου, έχω χρήματα και δουλειά. Και όλο κάτι μου λείπει, όλο με παίρνουν οι φίλοι μου οι παιδικοί και μου λένε για την Αθηνα, ποσό όμορφη είναι, για τον ωραίο καιρό. Και στενοχωριέμαι, και κλαίω, και θέλω να πάω εκεί, θέλω να φύγω. Και όταν φύγω και πάω εκεί δε θα έχω καλή δουλειά, θα πληρώνομαι λιγότερο, θα χάσω τους φίλους που έχω εδώ, για τους οποίους πάλεψα τρία χρόνια. Είμαι σε ένα στάδιο απόγνωσης που δεν ξέρω τι θέλω να κάνω με τη ζωή μου.

Αντι να πετάγεται ο τύπος δίπλα στα μουνολίβαδα,τού λείπει η βρωμοαθήνα.Τί να πεις :uglystupid:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Ο Σαντ έπιασε λέει δουλειά στο Λονδίνο σε ένα gay bar, στις τουαλέτες , ανακουφίζει κόσμο πίσω από μια τρύπα...
Καλά λεφτά και πλήρη οδοντιατρική κάλυψη... :confused: :confused::confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.250
Πόντοι
3.656
Ανάλογα την περιοχή που μένεις. Βέβαια, ο βασικός στην Ολλανδία είναι 1500, και με την προυπόθεση ότι θα είσαι σπουδαγμένος, και με ένα καλό master, μπορείς να ξεκινήσεις με 2000-2500. Συνεπώς, η ακριβή ζωή ισοσταθμίζεται. Όσον αφορά τις νοοτροπίες και τα σχετικά, συμφωνώ. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος σε περίπτωση που κάτι στραβώσει. Καλώς ή κακώς, το εξωτερικό ΔΕΝ είναι για όλους.
Παιδιά σορρυ μιλάτε για νεττο η μπρουτο? Μάλλον για νεττο αλλιώς τα λεφτά είναι πιο λίγο κι από Γερμανία που οι μισθοί γενικά είναι χώμα όταν φτάνουν στο νεττο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Σαντ έπιασε λέει δουλειά στο Λονδίνο σε ένα gay bar, στις τουαλέτες , ανακουφίζει κόσμο πίσω από μια τρύπα...
Καλά λεφτά και πλήρη οδοντιατρική κάλυψη... :confused: :confused::confused:
Οδοντίατρος παντού είναι έξτρα σ όλη την Ευρώπη μετά τα 18....

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Στα σπίτια σε αντίθεση με το bourdela το μέγεθος δεν είναι καθοριστικό.
Απλά μαθηματικά με στοιχεία pro housing market crash και αντίστοιχα ελληνικά.
Ας δούμε ένα απλό παράδειγμα:
Παίρνουμε μια τυπική πολιτεία Maryland, Delaware, NJ κλπ. Δε μιλάμε για New York city γιατί δε στέκει σύγκριση κλπ κλπ.
Πάμε σ αυτή την πολιτεία σε κάποια πόλη όπου έχει δουλειές για όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δεν πάμε δηλαδή κοντά σε σκουπιδότοπο μόνο ή γύρω γύρω απο τράπεζες, ή νοσοκομεία αποκλειστικά. Για να είμαστε δίκαιοι.

Βρίσκουμε μια ωραία (αισθητικά) περιοχή με τους καλούς δρόμους, τα πάρκα, τις λίμνες κλπ.
Αν είμαστε μερακλήδες κοιτάζουμε ακόμα και σε golf course.
Βλέπουμε αυτά τα ωραία σπίτια με τα 3-5 υπνοδωμάτια, το μεγάλο σαλόνι, τον κήπο, το γκαράζ για τα 2 τουλάχιστον αυτοκίνητα, το γραφείο να δουλεύει ο πατερ φαμίλιας, το υπόγειο να παίζουν τα σκασμένα κλπ. American dream κλπ. Χοντρικά μιλάμε για 400 τετραγωνικά όλα πλούσια. On average αυτό το σπίτι σε περιοχή όπως την περιγράψαμε εκεί γύρω στο 2008 παρά λίγο είχε τιμή 400κ πράσινα δολλάρια αυτό βγαίνει περίπου στα 1000 δολλάρια το τετραγωνικό. Στα χίλια δολλάρια το τετραγωνικό μαζί με το κέρδος.

Στην Ελλάδα τώρα που μερικοί νομίζετε ότι είναι φτωχομπινεδιάρα κλπ κλπ με 1000 το τετραγωνικό το 2008 παρά λίγο δεν έχτιζες σπίτι ούτε στο κερατσίνι που να μη σε φτύνανε για τα χάλια του. ΜΟΝΟ το κόστος του, χωρίς κέρδος!! Γιατί στην Ελλάδα του 2008 παρά λίγο στις καλές περιοχές όπως αυτή που περιγράψαμε για τις ΗΠΑ ήθελες 4000 ευρώ το τετραγωνικό μόνο για το οικόπεδο, 2500 το τετραγωνικό για το χτίσιμο πολύ πιεσμένα και χωρίς να μιλάμε για υλικά σούπερ, απλώς να μη γίνεις ρόμπα.

Πρέπει σε όλα τα ζητήματα να γίνεται μια προσεκτική προσέγγιση.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ωραία χώρα να ζεις αν έχεις χρήματα. Πολλά χρήματα. Πάρα πολλά χρήματα. Ή αν έχεις κάποια skills τα οποία πληρώνονται.
Και που και πάλι πρέπει να είσαι αναίσθητος για να μπορείς να ζεις σε μια χώρα με χαοτική κοινωνική ανισότητα. Όπου κόσμος πεινάει και πεθαίνει απ τη φτώχεια κάθε μέρα ΠΑΝΤΟΥ.
Επίσης όπως ξέρουν κι οι πέτρες, στις ΗΠΑ πολιτισμός υπάρχει αριστερά και δεξιά, επιλεκτικά σε αστικά κέντρα. Στο κέντρο μιλάμε για χαβούζα. Η ποιότητα (μόρφωση, παιδεία, ήθος) των ανθρώπων είναι λες και δεν έχει περάσει μισή ώρα απ όταν ήρθαν οι πρώτοι φυλακισμένοι απ την ευρώπη να σπάνε πέτρες.

Στο θέμα Ελλάδα ή εξωτερικό μια φράση συνοψίζει την ουσία. Κάθε χώρα έχει τα καλά και τα στραβά της, δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι σ' όλες τις χώρες.

Τυπε τα εχω γραψει πολακις.Η Αμερικη ηταν μεχρι και το 60.Τοσο στην οικονομια οσο και στα κοινωνικα/δημογραφικο.Στα κοινωνικα πηρε την κατω βολτα οταν ηρθε στα πραγματα ο Johson.Στα δε οικονομικα αλλα και στο δημοφραφικο οταν ηρθε στα πραγματα ο νεοφιλελε Ρηγκαν.Τωρα το τι γραφουνε κατι τρολιδια εδω μεσα για Αμερικη που δεν εχουν πατησει το ποδι τους και δεν εχουν δουλεψει ουτε μια βδομαδα ειναι να χαμε να λεγαμε.Το μονο καλο με τις ΗΠΑ ειναι οτι πολεμησε τον κομμουνισμο οσο κανενας αλλος.Σε εναν μεγαλο βαθμο η Ελλαδα δεν εγινε σοβιετ λογο του θειου Σαμ.Γι'αυτο και πρεπει να τους ευχαριστουμε.Οποτε απο εμενα God Bless the USA παρολα τα κακα που εχει ως χωρα σημερα.Μακαρι να ξανα γινει η Αμερικη που ηταν καποτε αλλα πολυ δυσκολα πλεον.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Οδοντίατρος παντού είναι έξτρα σ όλη την Ευρώπη μετά τα 18....
Στον Σαντ κάνανε ιδική κάλυψη, του βγάλανε πρώτα όλα τα δόντια για να κάνει φαφουτηκες πίπες και του φτιάξανε μασέλα για να τρώει... :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom