Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Και νομίζεις πως ο Αμερικάνος είναι καλύτερος; πλανασαι πλανην οικτραν
Στην Ευρώπη τουλάχιστο υποστιρίζουν τα προσχήματα..
Στις ΗΠΑ αν δεν εχεις χρήμα μετράς ώρες, αν σπάσεις χερι-ποδι δεν σε βλέπει κανείς αν δεν έχεις ασφάλεια υγείας που είναι πανάκριβες.
Το θέμα με την Ευρώπη ειναι ότι η Ελλάδα έιχε, έχει και θα έχει βλάκες πολιτικούς. Ο ΟλλανδοΓερμανός είναι κύριος με τους αριθμούς και το εμπόριο. Σου λένε φίλαράκο εγω πληρώνω φόρο απο την μερα που γεννήθηκα για να στα δίνω εσένα και να με λες παλιογερμαναρα; Η στρόφιγκα ξεκίνησε να κλείνει και οι βόριοι λαοί θα δούνε 100% την πάρτι τους. Ξεκίνησε να συμβαίνει το βλέπω καθημερίνα.

Αν αυτο ειναι το μονο που εχεις να καταλογισεις στις ΗΠΑ, τοτε ψηφιζω δαγκωτο, ακομα πιο φανατικα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Δηλαδη, για μια στιγμη. Παραδεχεσαι τους τσεχους επειδη δεν θελουν το ευρω, εχοντα πετυχει πολλα με το εθνικο τους νομισμα και απο την αλλη θελεις η Ελλαδα να παρμεινει στο ευρω ενω εχει ζημιωθει.
Παραλογισμος ή μισος ειναι αυτο;

Η Ελλάδα για μένα δεν έπρεπε αρχικά να μπει στο ευρώ,μιας και δεν είχε καν τις προϋποθέσεις.
Μπήκε με χαλκευμένα στοιχεία στην ευρωζώνη και ούτε καν για αυτό δεν έχουν επιρριφθεί ευθύνες.
Όχι,τι μίσος..Μακάρι να γίνει ότι είναι καλύτερο για την Ελλάδα.

To link το εβαλα περισσοτερο για αυτο που ελεγε ο Great Awaking πως η νεα κυβερνηση θα ειναι πολυ αυστηρη με την Ελλαδα.

Για το συστημα υγειας της Γερμανιας δεν εχω ιδεα (για το Ελβετικο εχω ακουσει τα καλυτερα), ωστοσο απο πολλες συζητησεις σχετικα με το αγγλικο και το Ιρλανδικο, νομιζω και το Βελγικο, παρα πολλοι Ελληνες προτιμουν να ταξιδευουν Ελλαδα για το ΕΣΥ, πληρωνοντας τα πηγαινε ελα κλπ, παρα να μπλεξουν με το εκει συστημα υγειας, το οποιο κατα πολλους ειναι αθλιο.

Δεν το ξέρω αυτό με τους Έλληνες,εγώ βλέπω ότι πολλοί πλούσιοι άραβες και ασιάτες στο Μόναχο έρχονται για περίθαλψη.
Τώρα Έλληνας που είναι ασφαλισμένος εδώ και τα έχει όλα τζάμπα,
να πάει Ελλάδα και να δίνει φακελάκια,χλωμό το βλέπω..

Χειρότερο σύστημα υγείας από την Ελλάδα,παίζει να έχουν μόνο άλλες χώρες των Βαλκανίων ή της Αφρικής.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.897
Πόντοι
4.546
Και νομίζεις πως ο Αμερικάνος είναι καλύτερος; πλανασαι πλανην οικτραν
Στην Ευρώπη τουλάχιστο υποστιρίζουν τα προσχήματα..
Στις ΗΠΑ αν δεν εχεις χρήμα μετράς ώρες, αν σπάσεις χερι-ποδι δεν σε βλέπει κανείς αν δεν έχεις ασφάλεια υγείας που είναι πανάκριβες.
Το θέμα με την Ευρώπη ειναι ότι η Ελλάδα έιχε, έχει και θα έχει βλάκες πολιτικούς. Ο ΟλλανδοΓερμανός είναι κύριος με τους αριθμούς και το εμπόριο. Σου λένε φίλαράκο εγω πληρώνω φόρο απο την μερα που γεννήθηκα για να στα δίνω εσένα και να με λες παλιογερμαναρα; Η στρόφιγκα ξεκίνησε να κλείνει και οι βόριοι λαοί θα δούνε 100% την πάρτι τους. Ξεκίνησε να συμβαίνει το βλέπω καθημερίνα.
Πολύ θεαθήναι υπάρχει εκεί στο αμέρικα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Πολύ θεαθήναι υπάρχει εκεί στο αμέρικα.
Ποιο ειναι το θεαθηναι μαν; Οτι το 99% μενουνε σε μονοκατοικιες με 6-7 δωματια, αυλες, δεντρα, τον πιο κοντινο γειτονα στα 30 μετρα, κλπ που στην Ελλαδα μονο οι Βαρδινογιανναιοι εχουνε;

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.897
Πόντοι
4.546
Ποιο ειναι το θεαθηναι μαν; Οτι το 99% μενουνε σε μονοκατοικιες με 6-7 δωματια, αυλες, δεντρα, τον πιο κοντινο γειτονα στα 30 μετρα, κλπ που στην Ελλαδα μονο οι Βαρδινογιανναιοι εχουνε;
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ταξιδέψει Αμερική. Μόνο ότι ακούω και βλέπω. Συνεπώς, δεν έχω και την καλύτερη γνώμη. Αυτά που λες ίσως συμβαίνουν στο Τέξας και σε πολιτείες λιγότερο mainstream. Στη Νέα Υόρκη σε διαμερίσματα ο ένας πάνω στον άλλον μένουν.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.393
Πόντοι
456
Αν αυτο ειναι το μονο που εχεις να καταλογισεις στις ΗΠΑ, τοτε ψηφιζω δαγκωτο, ακομα πιο φανατικα.
Μπορώ να γράφω για μέρες για το Αμέρικα.
Σκατάδες με ταμπέλα Αμερικάνικου ονείρου.
Τους έζησα απο μέσα αδελφέ. 5 χρόνια. Πολύ μπλα μπλά και θα θα θα μέχρι το federal bank να κόψει χρήμα για να είμαστε όλοι καλά μέχρι την επόμενη φούσκα!
Και το κράτος; ποιο κράτος; Δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας, μόνο λεφτά να υπάρχουν και οι φτωχοί να τρώνε απο τους κάδους. Ασε

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
To link το εβαλα περισσοτερο για αυτο που ελεγε ο Great Awaking πως η νεα κυβερνηση θα ειναι πολυ αυστηρη με την Ελλαδα.

Για το συστημα υγειας της Γερμανιας δεν εχω ιδεα (για το Ελβετικο εχω ακουσει τα καλυτερα), ωστοσο απο πολλες συζητησεις σχετικα με το αγγλικο και το Ιρλανδικο, νομιζω και το Βελγικο, παρα πολλοι Ελληνες προτιμουν να ταξιδευουν Ελλαδα για το ΕΣΥ, πληρωνοντας τα πηγαινε ελα κλπ, παρα να μπλεξουν με το εκει συστημα υγειας, το οποιο κατα πολλους ειναι αθλιο.
Ακόμα δεν έχει ισοσκελισει τον προϋπολογισμό η Γερμανία που παίρνει μέτρα για τον κορονοιο και εσύ περιμένεις ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας να πει την Ελλάδα σφειξτε τα λουρια γιατί έχετε τεράστιο έλλειμα και το χρέος έχει ξεφύγει? Εγώ τα έγραψα εδώ μέσα τι θα γίνει όταν θα χαλαρώσει το πράγμα με τον ιό και οταν οι οικονομίες θα αρχίσουν να δουλεύουν στο 100%. Εσύ πίστευε οτι θα συνεχίσεις με αυτούς τους ρυθμούς. Οι οποίοι ρυθμοί για να είμαστε και σοβαροί είναι για τον πουτσο. Ακόμα και έτσι να παραμείνει η Ελλάδα ή οικονομία είναι στα τάρταρα. Δες τι ΑΕΠ είχες πριν τον ιό και δες το ΑΕΠ τώρα.

• Like
Αντιδράσεις: Begood
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ταξιδέψει Αμερική. Μόνο ότι ακούω και βλέπω. Συνεπώς, δεν έχω και την καλύτερη γνώμη. Αυτά που λες ίσως συμβαίνουν στο Τέξας και σε πολιτείες λιγότερο mainstream. Στη Νέα Υόρκη σε διαμερίσματα ο ένας πάνω στον άλλον μένουν.
H NY ομως ειναι λιγοτερο απο το 5% της χωρας, ασε που ακομα και εκει, η μιση πολη ειναι οπως την περιεγραψα. Γενικα στην πολεοδομια την Αμερικη δεν την φτανει καμια, εκτος ισως απο την Σκανδιναβια αλλα εκει μιλαμε πλεον για μιζερους τοπους.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.393
Πόντοι
456
Μάλλον δεν πηγες και σε πολλά μέρη στην Αμερική...Εζησες καθόλου εκει να δεις τι σημαινει Αμερικανος;
Αυτό που λες είναι μια μικρη μεριδα πληθυσμού και ετσι είναι το στυλ των σπιτιων οπως και να εχει

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.880
Πόντοι
3.846
O συγκεκριμένος,όπως και το κόμμα του,απαιτούσαν επί σειρά ετών να σουταριστεί η Ελλάδα κάνοντας λόγο για Grexit.

Και μια που έγραψα για Grexit και επειδή κάποιοι νομίζετε ότι τα περί ανάπτυξης της Ελλάδας τα παίρνει κανένας σοβαρά στην Ευρώπη...
Η Τσεχία δέχεται κατά καιρούς πιέσεις να ενταχθεί στην ευρωζώνη,μιας και υπερπληρεί(όχι με ψεύτικα στοιχεία όπως η Ελλάδα)
τις προϋποθέσεις.Όμως οι Τσέχοι,επιμένουν στο εθνικό τους νόμισμα και έχουν πολύ καλούς λόγους γι'αυτό.

Ξέρετε όμως τι είναι να είσαι σε σπίτι με Τσέχους/Τσέχες,να κάνει διάγγελμα ο Μπάμπις,να πιάνεις τη λέξη Řecko και όταν ρωτάς περί αυτού να σου λένε ότι είναι διαχρονικό αίτημα της Τσεχίας να σουταριστεί η Ελλάδα "η οποία δεν έπρεπε εξ'αρχής να είναι στην Ευρωζώνη".

Κοντολογίς,παλεύουμε σε μήκη και πλάτη, να καλύψουμε τις μαλακίες του μπαρουφάκη και όλου του τσίρκου που κυβέρνησε την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες,παριστάνοντας ότι δε μας κυβερνάνε τρία σόγια και ότι ο Papandreou δεν είναι ο γνωστός μαλάκας και ότι το κινάλ δεν πάει να ξαναγίνει πασοκ

Τέλος,κάποιοι κάνετε το σφάλμα να τα μετράτε όλα σε ευρώ.
Π.χ.1600 έξω με 900ευρώ ενοίκιο,είναι σαν να παίρνεις 700 στην Ελλάδα με δικό σου σπίτι.

Κάτι παραμέτρους όμως,πέρα του φραπέ, που αφορούν πραγματικά την ποιότητα ζωής,τα παραβλέπετε.
Π.χ.Αν χρειαστώ ασθενοφόρο στην Ελλάδα, έχω και μία αμπούλα υδροκυάνιο μαζί μου, ώστε αν κάνει πάνω από μία ώρα να φθάσει,να μην ταλαιπωρούμαι άλλο...
Αντίθετα σε κεντροευρωπαϊκές χώρες,υπάρχει πρωτόκολλο με τους χρόνους που θα ενεργήσει ένα ανθενοφόρο,ελικόπτερο,κ.λ.π.
και τυχόν μη έγκαιρη παρέμβαση,έχει συνέπειες.
Καλά δεν είναι μόνο Τσεχία με δικό τους νόμισμα.
Είναι και Πολωνία, Νορβηγία. Αγγλία, Σουηδία κλπ

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Μπορώ να γράφω για μέρες για το Αμέρικα.
Σκατάδες με ταμπέλα Αμερικάνικου ονείρου.
Τους έζησα απο μέσα αδελφέ. 5 χρόνια. Πολύ μπλα μπλά και θα θα θα μέχρι το federal bank να κόψει χρήμα για να είμαστε όλοι καλά μέχρι την επόμενη φούσκα!
Και το κράτος; ποιο κράτος; Δεν υπάρχει κράτος πρόνοιας, μόνο λεφτά να υπάρχουν και οι φτωχοί να τρώνε απο τους κάδους. Ασε
Για ποιους ακριβως μιλας; Μηπως εζησες σε κανα γκετο μαυρων η λατινων;
Μπορεις να μας περιγραψεις την πολη που εμενες και τη δουλεια που εκανες για να εχουμε κοινο παρονομαστη;

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
H NY ομως ειναι λιγοτερο απο το 5% της χωρας, ασε που ακομα και εκει, η μιση πολη ειναι οπως την περιεγραψα. Γενικα στην πολεοδομια την Αμερικη δεν την φτανει καμια, εκτος ισως απο την Σκανδιναβια αλλα εκει μιλαμε πλεον για μιζερους τοπους.
Ναι τα ξύλινα σπίτια των Αμερικανών που τα παιρνει ο αέρας. Εσύ ξες πολλά από Αμερική. Ούτε ταινία δεν έχεις δει ρε τυπε και έχεις και άποψη :jerking:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάλλον δεν πηγες και σε πολλά μέρη στην Αμερική...Εζησες καθόλου εκει να δεις τι σημαινει Αμερικανος;
Αυτό που λες είναι μια μικρη μεριδα πληθυσμού και ετσι είναι το στυλ των σπιτιων οπως και να εχει
Άστον ρε. Αυτός νομίζει Αμερική =Home alone :confused:

• Like
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Σορρυ ρε μαν, μιλαμε την ιδια γλωσσα; Δηλαδη παραδεχεσαι αυτο που λεω για τα σπιτια αλλα το ξεπερνας με αυτο εδω;
Δηλαδη αν συγκρινουμε με μια υποθετικη χωρα που ολοι ειναι δισεκατομμυριουχοι θα μας πεις πως ετσι ειναι το στυλ εκεινης της χωρας ως υποτιμητικο χαρακτηρισμο;

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.393
Πόντοι
456
Για ποιους ακριβως μιλας; Μηπως εζησες σε κανα γκετο μαυρων η λατινων;
Μπορεις να μας περιγραψεις την πολη που εμενες και τη δουλεια που εκανες για να εχουμε κοινο παρονομαστη;
Ημουν πορνομετανάστης σε γκέτο του Minnesota. Α ξέχασα να σου πω ότι είμαι και μαύρος :idiot:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.393
Πόντοι
456
Ναι τα ξύλινα σπίτια των Αμερικανών που τα παιρνει ο αέρας. Εσύ ξες πολλά από Αμερική. Ούτε ταινία δεν έχεις δει ρε τυπε και έχεις και άποψη :jerking:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άστον ρε. Αυτός νομίζει Αμερική =Home alone :confused:
Τους βαρέθηκα

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Δεν απαντησες ομως. Ειναι τα σπιτια των Αμερικων οπως τα περιεγραψα;
Όχι δεν είναι. Γράφεις βλακειες και εκτίθεσαι. Τα σπίτια στην Αμερική είναι ξύλινα. Η μεγάλη πλειοψηφία του rural america ζει σε ξύλινα σπίτια. Μόνο σε μεγάλες πόλεις τύπου New York, Boston έχει σπίτια από τσιμέντο. Επίσης μεγάλη μερίδα του πληθυσμού ζει σε αμάξια(τρέιλερ), κοντεινερ ακόμα και σε σκηνές.

• Like

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Αστον αυτον.Ο τυπος ειναι κομπλεξικος με την βορεια Ευρωπη και τον τσουζει που τα γερμανικα κρατη τον γλεντανε σε ολα.

Αμερικη λεει :2funny::2funny::2funny::tooth::tooth::tooth:

• Like
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αστον αυτον.Ο τυπος ειναι κομπλεξικος με την βορεια Ευρωπη και τον τσουζει που τα γερμανικα κρατη τον γλεντανε σε ολα.

Τι ακριβως εννοεις με το "με γλεντανε"΄;

Γιατι εγω βλέπω από τώρα καμια 15 εκατομμυρια κλεισμενα εισιτηρια διακοπων για του χρονου απο χωρες οπως Γερμανια, Πολωνια, Ρωσια, Αγγλια, Ελβετια, κλπ
Και αλλα 15 εκατομμυρια στη συνεχεια.

Δηλαδη καθε αεροπλανακι που προσγειωνετε σε οποιοδηποτε ελληνικο εδαφος, μας φερνει ενα χιλαρικακι γιουρος φρεσκα και μυρωδατα ανα κεφαλι

Δηλαδη πως ακριβως σε γλενταει μια χωρα οταν σου στελνει το 10% του πληθυσμου της για να σου ακουμπησει 1000 ευρω κολλαριστα εκαστος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom