Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Τυπε τι να τα κάνεις τα ευρώ στην Ρωσία ;;Αλλαξαν νόμισμα;Ρούβλια δεν είχαν;
Ξέρω γω, εμένα μόνο καινούργια μου δίνουν...
Τυπε τι να τα κάνεις τα ευρώ στην Ρωσία ;;Αλλαξαν νόμισμα;Ρούβλια δεν είχαν;
Τα 7-11 αμερική δεν είναι;Οχι ότι στα άλλα πέφτεις μέσα αλλά λέμε
τι σκουζεις παλι μωρη δεν σταυρωσες πελατη σημερα αλλα τι λεω η οδοντιατρικη κλινικη βαρεσε φαλιμεντο
[size=15pt] Βοηθουσε κι εκεινη με στραπωναρισματα τελειωσα σχετικα γρηγορα. [/size]
[size=15pt] να μην περιαυτολογησω αλλα εχω λιωσει στη μαλακια [/size]
Και αυτοκινητο εχω (καινουργιο)
Επιβεβαιώνω Μήτσο,στα καλύτερα εστιατόρια έτρωγε... μιλάμε με ντοκουμέντα,όχι σαν μερικούς-μερικούς που λένε πως πήγανε Αμερική και δεν έχουν ούτε μια φωτογραφία.
Σκατά τρώει στη Ρωσία, σκατά έτρωγε και στην Αμερική.
Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά...
Φανταζομαι πως θα σε κοιραζε η υπαλληλος. Σαν ουφο χαχαχαχαΕγώ είπα ότι χρειάζομαι 15.000$ το μήνα στη Νέα Υόρκη γιά να ζήσω όπως ζω εδώ .
Όντως Μακ Ντόναλντς ήταν εντελώς και το Μπιγκ μακ ηταν το μισό απ'ότι το Ευρωπα'ι'κό .Wendy΄s λίγο καλύτερα.
Εκεί σίγουρα δε πας γιά γκόμενες.Σκέφτομαι τον Βλάκμαν ή τον νυχτοφύλακα στο Κένεντι με το που τους δει ο υπάλληλος του Εμιγκρέ'ι'σιον θα τους βάλει αμεσως στο αεροπλάνο γιά πίσω .
Γιά μιά ακόμα φορά σας βάζω ένα πεντακοσάρικο που πήρα θυμήθηκα τον ηλίθιο τον Ακαποε'ι'ρα που το παίζει και πολυταξηδεμένος και γνώστης και έλεγε ότι οι τράπεζες δε δίνουν πεντακοσάρικα
Γιά τους φουκαράδες του σά'ι'τ βάζω 500άρικα και στον Ιωσήφ στέλνω πούτσες
Βγήκαν λίγο παραπάνω γιατί τα έβαλε σε Φιορίνια και έβαλε λίγα παραπάνω.Οπότε έχω δώρο 3 γαμήσια στο Μεταξουργείο και φαλάφελ στο πιάτο και σόδα όταν πάω Ελλάδα ή ένα γεύμα στο καμπούλ στην Αχαρνών εκτός από τα τρία γαμήσια στο Μεταξουργείο
Τώρα ο νυχτοφύλακας κοιμάται γιά να ξυπνίσει λίγο αργότερα να πάει να φυλάξει τα γραφεία των Γερμανών και το πρω'ι' θα τους ανοίγει την πόρτα και θα τους χαιρετάει
Το κακό είναι ότι έβαλε ζέστη έχει 24 βαθμους,δεν είναι φριχτά αλλά θα ήθελα να είχε 3-4 βαθμούς πιό κάτω.
Welcome to the club προβατε κακομοιρη φουκαρα χαχαχαχαΑφού βρε βλάκα συνεχεια μου λέει να έρθω,τώρα ή ερχεται η κόρη μου εδώ ή μου βάζουν το εισητήριο και πηγαίνω εγώ.
Εσύ βρε κακομοίρη που δεν έχεις τίποτα τι μιλάς? φουκαράς είσαι που πήγες στο εξωτερικό γιατί δεν έβγαινε το μεροκάμματο στην Ελλάδα ούτε αμάξια έχετε και νοικιάζετε ένα δωμάτιο οι περισσότεροι
Το ήξερα ότι θα σκάσετε με τα λεφτά γιατί είστε στην πείνα
Αυτός ο μήνας πήγε πολύ καλά.Αρχες του μήνα θα σας βάλω το ενάμιση χιλιάρικο που θα πάρω,προς τα μέσα του ερχόμενου μήνα υπολογίζω άλλο ένα χιλιάρικο να πάρω,συν αυτά που θα μου βάλουν στην κάρτα.
Κάτσε εσύ να σχολιάζεις τι τουαλέτα έχω? και αν οι γάτες μου χέζουν σε άμμο ή σε ροκανήδια? Εσύ κακομοίρη ζεις πολύ χειρότερα από της γάτες μου
Δεν ζουμε στο 1800 ρε τυπε για να πηγαινω στο γκισε.Τα λεφτα μπαινουν στον τρ λογαριασμο,εχω το αι φον συνδεμενο με την καρτα ωστε ουτε αυτη να κουβαλαω κ πληρωνω παντου μ αυτο.Αναμενω να βγει το τσιπακι να το κουμπωσω
Μητσαρα, αφιερωμένο με πολύ αγάπη..
Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,
όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.
Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλος
σκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.
Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονο
κι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.
Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.
Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,
σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.
Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένο
ό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.
Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,
σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,
απ' τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.
Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε
Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,
μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσω
και δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.
Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλος
κι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!
Εσένα που σε πληρώνουν 4 cents γιά το κάθε ποστ που γράφεις υπέρ της Νέας Δημοκρατίας τι μιλάςΔε μας λές όμως Μητσάρα ΑΠΟ ΠΟΥ θα τα πάρεις, εκτός από τα 300 της κόρης (ντροπή σου ξεφτίλα) και κυρίως ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
Γιατί δίκαια αιωρείται πως σου στέλνουν λεφτά για να μένεις μακρυά τους και να μην τους πλησιάζεις οι συγγενείς σου.
Τι έγινε ξύπνισες γιά να πας στη δουλειά να φυλάξεις τα γραφεία των Γερμανών? άστο μάθαμε το ωράριο σου κακομοίρη από τώρα θα δουλεύεις με ένα μικρό διάλειμα 6-9.30 το πρω'ι' και μετα μέχρι της 14.30 που θα πας γιά ύπνοΦανταζομαι πως θα σε κοιραζε η υπαλληλος. Σαν ουφο χαχαχαχα
Γεματος χαρα, οπως ενα παιδι που πηρε για πρωτη φορα στην ζωη του ποδηλατο. Ενα 500ρικακι χαχαχα
Στειλε iban να σου στειλω κανα φραγκο φουκαρακη
Κακομοιρογλου, παραδειγμα προς αποφυγη.
Κουραδοσυλλεκτη...
Οχι.
Θες να σου βαλω τα 1.500 που θα πάρω στις αρχές του μήνα?και μετά άλλα 1.000 προς τα μέσα του μήνα από το γκισέ συν 500 στην κάρτα συν τα 300 της κόρης μου .
Εσένα που σε πληρώνουν 4 cents γιά το κάθε ποστ που γράφεις υπέρ της Νέας Δημοκρατίας τι μιλάς