Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Λάκη,φήμες λένε πως γίνεσαι συνδρομητικός...
καθηγητής μαλακιας ειναι ο Λακης.Φίλε είσαι από το πρωί ως το βράδυ εδώ μέσα. Να σε ρωτήσω με όλο το θάρρος, τι δουλειά κάνεις; Γιατί μου κάνει εντύπωση. Εκτός αν είσαι εισοδηματίας, πάσο.
Καμιά αλητεία
καθηγητής μαλακιας ειναι ο Λακης.
παραδιδει ιντερνετικα μαθηματα καθημερινά
δεν τα εχω διαβασει καν.Σε ξεκωλιάσαμε τότε με το σαβίδη με εκείνα τα posts για το ... χαλάνδρι !!!!!!!
Ψόφησες.
Θα τα θυμάσαι δεκαετίεςπου θα σε γαμάνε στη δουλειάκαι θα κλαις ...
Δεν θα το ξεχάσεις ποτέ.
Θα ξυπνάς τα βράδια και θα σκούζεις !!!!!!!
ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΑΒ .... ΜΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΤΕ !!!!!!!
δεν εχω καμια σχεση με το χαλανδρι.
Σε χαρτοκουτο στο κέντρο μενω.Που μένεις τύπε ;;;
μελίσσια ;;;
ή είσαι μεγιστάνας των βριλησσίων ;;;;;
Ταπείνωσε τα σκουλήκια που μένουν δυτική αττική, μενίδι , λιόσσια κτλ !!!
Δώσε πόνο !
Βάλε φωτό από τις εξατμίσεις ενός παγκάνι από αυτά που είναι στη διπλανή θέση στάθμευσης
του δικού σου κόρσα
Τι δουλειά τύπε;Δούλεψα 1 χρόνο Ολλανδία, έφαγα βροχή και σαλάμι με το κιλό. Δεν θα σας το πρότεινα με τίποτα, καλύτερα Ελλάδα με 800€ παρά εξωτερικό με 2000€. Το ενοίκιο, η ασφάλεια, το φαγητό, πάλι ταπί μένεις. Εδώ τουλάχιστον μιλάς την γλώσσα σου, έχεις τον ήλιο σου, το χαμόγελο σου και δικούς σου ανθρώπους να βγεις έξω, να περάσεις καλά και να στηριχτείς στις δυσκολίες.
κ εγώ αυτό κατάλαβα ότι η τουαλετα γ αυτους είναι μεγάλη πολυτέλειαΔημητράκη, οι γκασταρμπάιτερ έχουν 2 βασικά προβλήματα. Δεν έχουν όχημα κ πάνε με τα πόδια ή με το λεωφορείο και δεν έχουν δική τους τουαλέτα στο οικοτροφείο. Πρότεινε τους το όχημα της φωτό, να λύσουν κ τα 2 προβλήματα.
Πότε εβαλες φωτο κουζινα ρε ψευτρονικ εγώ αυτό κατάλαβα ότι η τουαλετα γ αυτους είναι μεγάλη πολυτέλεια
Χτες βρήκαμε το ωράριο του παει στη δουλεια στις 20.00 δουλεύει μέχρι της 5.00-6.00 το πρωϊ κει μετα πιάνει πσλι δουλειά κατά της 9.00 και φεύγει κατα της 14.30 .Τη νύχτα είναι μέσα στο σάϊτ και απαντάει αμεσως τη μερα αν δεν απαντήσει αμεσως απαντάει μέσα σε 20-30 λεπτά.
Σήμερα σν ειδες εβαλε ενα ποστ αποθηκευμένο κατα της 15.40 για να δείξει ότι δεν ειναι ετσι Το πιθανότερο ειναι να παρακάλεσε κάποιον να μπει στο λογαριασμό του και να βαλει αυτο το ποστ γιατί εκείνη την ώρα 14.30-20.00 αυτος κοιμάται γιατί της άλλες ώρες δουλευει
Εγω σε όλα αυτα εχω απαντήσει και λεφτα εχω βάλει και τουαλέτες και μπάνια .
Κρίμα που μαζεύτηκε και δε γράφει γιατι είχε πολύ κάθε φορα πήγαινε να το παίξει μαγκας
ξεφτιλιζόνταν
Αυτό το ποδήλατο ειναι φοβερή εφεύρεση στο ρεπό του πηγε με το λεοφωρειο κει λογικά θα εδωσε 3-4 ευρω πηγαιν έλα ενώ με αυτό θα πήγαινε τσάμπα και αν έχει πολύ κόσμο στην τουαλετα θα πηγαίνει στο ποδήλατο
Τι να σου πω ρε φίλε.Ο καθένας έχει και διαφορετικά όρια.Χρηματοοικονομικά. Συνάδελφοι άχρηστοι, το γραφείο μου κάθε μέρα γεμάτο πάκους, εξαιρετικό περιβάλλον. Η δουλειά σαν αντικείμενο δεν με λύγισε, η ψυχρότητα τους ναι. Έβγαινα στις 11 το βράδυ και δεν υπήρχε ψυχή... πέρα από ένα - δυο τρελούς με ποδήλατα και κάτι μαύρους που έβγαζαν τα σκουπίδια έξω. Στην κεντρική πλατεία και γύρω από τα campus είχε κόσμο, μέχρι εκεί.
Καλά βρε κακομοιρη επειδή εσυ δεν εχεις κουζίνα πρεπει να μην έχουν κ οι αλλοι .Πότε εβαλες φωτο κουζινα ρε ψευτρονι
Πότε εβαλες μπανιο ολοκληρο ρε απατεωνα??
Χαχαχχαχ
Πότε εβαλες λεφτα περισσοτερα απο μενα βρε μικρουλη?
Τσαρε απο τα λιντλ χαχαχαχχα
Τι μου θύμησες...Πριν 4-5 χρόνια είχα πεταχτεί τράπεζά για κάτι πληρωμές και βαστούσα και ένα πεντακοσαρικο! Με πλησιάζει ένας από την ουρά και μου λέει "Νεαρέ να το δω λίγο" και το έπιασε και το έβλεπε σαν να ήταν αντικείμενο...εξωγήινου πολιτισμουΚαλά βρε κακομοιρη επειδή εσυ δεν εχεις κουζίνα πρεπει να μην έχουν κ οι αλλοι .
Λεφτα εβαλα οσα πηρα σε ενα μηνα οχι οσα μάζευα σε 2 χρονια όπως εσυ καινεπειδη ο αλλος ο βλακας ελεγε οτι τα 500αρικα τα έβγαλα από το σεντούκι μου σας εβαλα και στην τράπεζα φωτο που νου έδιναν 500άρικα.
500άρικο εχεις πιασει ποτέ στα χέρια σου κακομοίρη?
Η κουζίνα μου είναι στο ίντερνετ γιατι τραβάω τα βιντεάκια εχει εκατομμύρια views .
Αυτές της φωτο της εχω ξαναβάλει ολο το σπιυι μου υπαρχει σε παλαιότερα ποστ.
Εκτός αυτού άτομα από το σάϊτ που έχουν έρθει Αγία Πετρουπολη εχουν κοιμηθεί στην κουζίνα στο ντιβάνι της φωτογραφίας.
Είσαι πάλι στη δουλεια βλέπω θα είσαι μέχρι αύριο το μεσημέρι να φυλάς τα γραφεία των Γερμανών....και αύριο το πρωί που θα έρθουν οι Γερμανοί εσυ θα τους ανοίγεις την πόρτα
Όπως το ειπα κατα της 20.00 πας στη δουλειά κσι φεύγεις το μεσημερι 14.30
Γκομενες βλεπω δεν εχεις μια μας εβαλες για γκομενα σου κ αυτή ήταν κλεμμένη φωτογραφία από το ιντερνετ
Ενώ στο εξωτερικό τι να σε πω... πετάμε απ’ τη χαρά μας. Ο Έλληνας έχει βαθιά ριζωμένο το γονίδιο της πατρίδας, πάντα γυρνά σε αυτήν δε μπορεί χωρίς αυτήν. Στο εξωτερικό με 2000 το μήνα τι ζωή θα κάνεις; Μέχρι και οι γιατροί γυρίζουν πίσω, κάθονται για πρακτική κλπ σε νοσοκομείο στη Γερμανία στην ειδίκευση τους, γυρίζουν, ανοίγουν γραφείο και χεζονται στο τάληρο. Τι να σου προσφέρει η Νορβηγία; Ή η Σουηδία που είναι ένα γκέτο; Πολύ λίγοι ασπάζονται το εξωτερικό και αυτοί είναι άνθρωποι που γρήγορα εναρμονίζονται με τον τρόπο ζωής της τάδε χώρας.
Μα και ο Βλάκας ο Ακαποέϊρα που το παίζει ξερόλας και ταξιδεμένος έγραψε ότι τα 500αρικα δε κυκλοφορούν πια και οτι τα εβγαλα από το σεντουκι μου μερα απο 7-8 μερες οταν πηρα λεφτα σας εβαλα φωτο από την τράπεζα που μου έδιναν 500άρικαΤι μου θύμησες...Πριν 4-5 χρόνια είχα πεταχτεί τράπεζά για κάτι πληρωμές και βαστούσα και ένα πεντακοσαρικο! Με πλησιάζει ένας από την ουρά και μου λέει "Νεαρέ να το δω λίγο" και το έπιασε και το έβλεπε σαν να ήταν αντικείμενο...εξωγήινου πολιτισμου
Ενώ στο εξωτερικό τι να σε πω... πετάμε απ’ τη χαρά μας. Ο Έλληνας έχει βαθιά ριζωμένο το γονίδιο της πατρίδας, πάντα γυρνά σε αυτήν δε μπορεί χωρίς αυτήν. Στο εξωτερικό με 2000 το μήνα τι ζωή θα κάνεις; Μέχρι και οι γιατροί γυρίζουν πίσω, κάθονται για πρακτική κλπ σε νοσοκομείο στη Γερμανία στην ειδίκευση τους, γυρίζουν, ανοίγουν γραφείο και χεζονται στο τάληρο. Τι να σου προσφέρει η Νορβηγία; Ή η Σουηδία που είναι ένα γκέτο; Πολύ λίγοι ασπάζονται το εξωτερικό και αυτοί είναι άνθρωποι που γρήγορα εναρμονίζονται με τον τρόπο ζωής της τάδε χώρας.