Σημασία έχει ποιος έχει το πάνω χέρι! Εγώ δέχομαι να κάνω παρέα με ξένο μόνο όταν δέχεται πως είναι για τον πούτσο και μαζί μου ξεστραβώνεται! Είχα έναν Βέλγο που ερχόταν κάθε χρόνο και τον φώναζα για καμάκι μαζί μου! Μια φορά την έπεσα σε κάτι Λιθουανές και τον φώναξα για το μπάζο!O Μαλάκας στο τέλος την ...παντρεύτηκε και ούτε στο γάμο του δεν με κάλεσε! Μιλάμε για Δυτικούς πιρφόρους μεγατόνων!!
Στη Γερμανία έκανα παρέα με Γερμανούς έναν Ολλανδό και έναν Νορβηγό που τους είχα συνεχώς στο δούλεμα!
Θυμάμαι είχα πάει Νορβηγία το 2004 και έκανα καμάκι σε ένα καφέ οπότε έρχεται ένας Νορβηγός και μου λέει ρε φίλε καμακώνεις πολύ καλά τις γκόμενες,από πού είσαι?Μπορείς να μου γνωρίσεις καμία?Αυτές εκεί του λέω μου φαίνεται οτι ψιλογουστάρουνε.Αυτές μου λέει είναι Σουηδέζες στάνταρντ μου λέει.Σίγουρα?Ναι,μου λέει φαίνονται.Τις ρωτάω και ήταν όντως Σουηδέζες.
Αφασία ήταν με το Νορβγηγό να καμακώνουμε μαζί.
Την πιο πολλή πλάκα την είχε ένας Ιάπωνας που ήμασταν μαζί Βιέννη το 1998 σε γκρουπ.Μέναμε σε εστίες φοιτητών και ο Ιάπωνας είχε γίνει κολλητός.Φοβερός αντιγραφέας.Με έβλεπε που καμάκωνα Αυστριακές και έδινε συγχαρητήρια,είσαι πολύ καλός μου λέει.Κάποια στιγμή τον βλέπω να μιλάει σε γκόμενες,να λέει ακριβώς τα ίδια με εμένα με ακριβώς τις ίδιες εκφράσεις και χειρονομίες.Τα είχε ξεπατικώσει όλα.Ηταν και κάτι Ιταλοί με μοδάτο ντύσιμο,τον βλέπω κάποια στιγμή με τα ίδια ακριβώς ρούχα όπως οι Ιταλοί.Μετά μαθήματα χιπ χοπ και να χορεύει χιπ χοπ σαν Αράπης.
Πήγαμε τετραήμερο Βουδαπέστη μπαίνουμε στη ντίσκο Χόστελ και ο τύπος γίνεται ανάρπαστος από τις Ουγγαρέζες.Τέλειο ιταλικό ντύσιμο,ελληνικό καμάκι και να χορεύει σα νέγρος.
Φοβερός στην αντιγραφή είχα κουφαθεί.