Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
Στον ύπνο του ο Δημήτρης βλέπει γκόμενές
Την Μήτσαινα την χαμουρεύουν αξύριστοι μουσάτοι,άπλυτοι.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Στον ύπνο του ο Δημήτρης βλέπει γκόμενές
Οι γυναικες επελεξαν να δουλεψουν πολυ. Ειναι η φεμινιστικη επανασταση. Καλα να παθουν.Και οι Ιταλιάνες απο Ρώμη και πάνω τις βάζουν κάτω όλες τις παραπάνω! Δεν λέει κάτι! Ότι φτιάχνει τον καθένα
Αρκεί να υπάρχουν επιλογές! Μια γυναίκα είναι ωραία όταν δουλευει λίγο και όχι σε συνθήκες πίεσης!
Αν έχει πάει για δουλειά σε δυτική χαβούζα την στάζουν στη δουλειά και δείχνει 5 χρόνια πιο μεγάλη απο την ηλικία της, δεν έχει χρόνο να πάει να φτιάξει ατέλειες ούτε λεφτά για καλλυντικά που θα κρατήσουν το δέρμα υγιές! Oi Gastarbeiter έχουν πρόσβαση μόνο σε αυτές!
Εγώ εδώ έχω πρόσβαση στις αφεντικίνες τους!!!![]()
![]()
![]()
Οπα!
Τι βλεπουν τα τσαχπινογαργαλιαρικα ματια μου?
Μπαρμπαμητσο49 ,και ομοφυλοφιλικές τασεις?
Οπα οπα?
Δηλαδή για να καταλάβω κάτι ρε μάγκες.
Ο Σαββίδαρος, ο κίλερ μπίζνεσμαν, που καραμουζιάζει όλες τις γυναίκες, θα έδινε 30% της επιχείρησης στο μουνέτο για να δείχνει τα βυζιά της;;;;;;
(Ιδιαίτερα οι Ουκρανοί που τις έχουν για φτύσιμο τις Ουκρανίδες και τέτοια μουνέτα ούτε που να γυρίσουν να τα δουν θα εντυπωσιάζονταν και θα γίνονταν επενδυτές ή οι τραπεζίτες θα έδιναν δάνεια).
Ναι αυτο ειναι το business plan της απολυτης επιτυχιας!
Και σε 2 μερες σου λεει "ξερεις το μετανοιωσα, πουλαω το μεριδιο μου κ φευγω...." και μενεις να τραβας τα βυζια σου...
Οποιος θελει ας το δοκιμασει, εδω θα τα χαλασουμε??
Τυπε κατι μου λεει ποτε δεν θα γινεις ωνασης και το μονο που θα κανεις ειναι να διαβαζεις βιογραφιες για τους πλουσιους επιχειρηματιες.![]()
Βρε Μπούφο από το τηλέφωνο γράφω γιατί είμαι έξω οποιος ειναι λίγο σχετικός ξέρεις ότι 6.000.000 ειναι 77.000-78.000 ευρώ (η εισοτημία αλλαζει) και οχι 780.000![]()
![]()
Άκου 780.000 ευρώ,έχεις πάθει τρέμουλο από την πολύ μαλακία και προσθέτεις μηδενικά.
Μήτσε το θέμα δεν είναι πόσο κάνει το κοτέτσι που μένεις,το θέμα είναι η ποιότητα ζωής που έχεις.Εσύ μένεις σε συνθήκες που ζούνε οι Πακιστανοί στα υπόγεια.
Σπίτι Ρώσου
Σπίτι Κουραδομήτσου
YΓ.Οι γκόμενες του Μητσου δουλεύουν στις μεταβιβάσεις στην εφορία![]()
Και που σαι σταματα να βάζεις φωτογραφίες 10 χρόνια πριντο παράθυρο το εχω αλλάξει εδω και 5-6 χρονια.
Βρε Μπούφο από το τηλέφωνο γράφω γιατί είμαι έξω οποιος ειναι λίγο σχετικός ξέρεις ότι 6.000.000 ειναι 77.000-78.000 ευρώ (η εισοτημία αλλαζει) και οχι 780.000μακάρι να έκανε 780.000 ευρώ
αν και τίποτα δε θα αλλαζε στη ζωή μου όσο και να έκανε.
Και που σαι σταματα να βάζεις φωτογραφίες 10 χρόνια πριντο παράθυρο το εχω αλλάξει εδω και 5-6 χρονια.
Εσύ τι να τα κάνεις τα λεφτα αφου δεν μπορείς πια να γαμησεις ?![]()
Με μια μικρή διαφορά ότι τωρα της Γερμανίδες μονο της βλέπουνΤυπε ο σκοπος μου δεν ειναι να γινω Ωνασης, αλλα να μη γινω "ο Θανασης γκασταρμπαιτερ"
το παράθυρο το εχω αλλάξει εδω και 5-6 χρονια.
[size=15pt] να μην περιαυτολογησω αλλα εχω λιωσει στη μαλακια [/size]
τον παίζω στο σπίτι μόνος
εχε χαρη που δεν μπορω να αντισταθω στην γοητεια της παλαμης μου αλλιως θα σου λεγα εσενα![]()
χαιρω άκρας υγείας και η ψωλη μου αναπαύεται μεσιστια στην παλάμη μου![]()
μας εγκαβλωσες πετάγομαι να φούσκωσω την κούκλα κι Έρχομαι!
Πάνω να την κάνω η κούκλα φούσκωσεκαλό βράδυ γαμησαμε κι απόψε
![]()
![]()
[size=15pt] Βοηθουσε κι εκεινη με στραπωναρισματα τελειωσα σχετικα γρηγορα. [/size]
Kόψε κάτι χαζούλη ,μην πετάς τα μηδενικά έτσι στην τύχη. 6.000.000 Ρούβλι Ρωσίας ισούται με 75.104,22 ΕυρώΕγω σας απέδειξα πόσο κάνουν τα διαμερίσματα μου.Το αν ζω μεγάλη ζωή το έχουν γράψει όσοι ήρθαν και με βρήκαν εδω.
Οι Έλληνες της Γερμανίας και της Αγγλίας αν πας εκεί σε αποφεύγουν για να μη δεις τα χάλια τους
Οποια γκομενα ήρθε στο διαμέρισμα μου δεν είχε πρόβλημα και ξανάρθε.
Η γκομενα βλεπει με το που φτανουμε ότι το διαμέρισμα που έρχεται κάνει πάνω από 6.000.000 ρουβλια (780.000 ευρω)
Εγώ φεύγω,θα τα πούμε τα Χριστούγεννα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα πλάκα .... με 50 χιλιάρικα παίρνεις κάποια όχι άσχημα για εργένη !!!!!!!
Ρε μήπως να πάμε πετρούπολη ;;;;;;;;