Κ'αυτός παίζει να είναι σερβιτόρος τα καλοκαίρια
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Η πλάκα είναι ότι Μύκονο πάνε όλες οι Αλβανίδες και οι Βουλγάρες
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
μένουν σε ένα κοτέτσι 4-5 μαζί
και το παίζουν χά'ι'
Θυμήθηκα στο Μέσις στη Νέα Υόρκη (που έχω πάει στ'αλήθεια και όχι στη φαντασία μου)και πηγαινα κάθε μέρα και ψωνιζα ρούχα οι αράπιδες σεκιουριτάδες που πιάσαμε κουβέντα και με ρώτησαν από που είμαι όταν τους είπα Ελλάδα μου μίλαγαν γιά τη Μύκονο που έχουν πάει και που τους αρέσει πάρα πολύ
Έχεις μείνει πολύ πίσω
ο Βλάκμαν δεν γαμάει πιά,γιατί να παίρνει βιάγκρα και να κουράζετε? Στον 21ο αιώνα δεν γαμάνε οι βαλκάνιοι τσοπάνιδες έχουν σκύλο γιά να
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
της γκόμενες που πληρώνουν
ο Βλάκμαν έχει Λαμπραντόρ.Εσύ τι σκύλο έχεις γιά να γαμάει της γκόμενες σου?
ή είσαι ακόμα πίσω και της
![Xxx Knockinboots :knockinb: :knockinb:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/xxx_knockinboots.gif)
μόνος σου?