Εχει με τετοιο ποσο ...ο άσχετος παίκτης, που δεν ξέρει γλώσσα ... αν πάει με παραπάνω , έχει δυνατότητες ;;;
π.χ. με 5 χιλιάρικα ή 6 ....
θα χασει ομως σε ποιοτητα γυναικων αφου συνηθως αυτες που μιλανε αγγλικα δεν ειναι οτι καλυτερο
Εχει με τετοιο ποσο ...ο άσχετος παίκτης, που δεν ξέρει γλώσσα ... αν πάει με παραπάνω , έχει δυνατότητες ;;;
π.χ. με 5 χιλιάρικα ή 6 ....
Οταν εγραφα οτι με 2000 το μηνα περνας υπεροχα ελεγες αλλα ... τωρα ηρθες στα λογια μου.
Κιεβο ειναι φθηνοτερο απο Κισιναου που και αυτο με την σειρα του ειναι φθηνοτερο απο Τιρασπολ ειναι τα παραδοξα της πρωην ΕΣΣΔ ...η Οδησσος ειναι καπου στη μεση.
βασικα το πρωτο υπερτερει σε γκομενες ακομα και απο Μινσκ που ειναι και ακριβοτερο κατα πολυ ...
υστερει μονο στο Πητερ , και στη Μοσχα φυσικα που ομως θελεις τουλαχιστον 3000+ μηνιαιως για να περνας καλα
Στις δυο τελευταιες βεβαια δεν βλεπεις αραβοτουρκους ,στο Μινσκ υπαρχουν αρκετοι οχι ομως στο χαλι των Κιεβου-Κισιναου-Οδησοου.
Αυτα εν ολιγοις για το big 4
το καλύτερο είναι δουλίτσα στο Φρανκφούρτη οντερ..γερμανικος μισθος(σχεδον) σε απόσταση αναπνοής από μουνολιβαδαΕντάξει άμα ο άλλος είναι αρχιδοψωλάς,βύσμα,τελειωμένος,κατασταλαγμένος χωρίς φιλοδοξίες ισχύει.
Το βασικό ερώτημα είναι πώς γαμάς μπλοκ με δυτικό μισθό.Εγώ έχω προσπαθήσει να απαντήσω αυτό ακριβώς στο ερώτημα.Οχι πώς θα γίνεις βύσμα,ψωλάς,εισοδηματίας και μετά θα κοιτάς να εισχωρήσεις ψάχνοντας την καλύτερη χώρα.
Θέτω το ζήτημα με βάση ανήσυχους γαμιάδες και πουτσιστές.Πώς προωθείς καριέρα Δύση ενώ παράλληλα δρέπεις όλα τα πλεονεκτήματα του μπλοκ.Είναι excess φάση,αδρεναλίνη.Χτυπάς σε όλα τα ταμπλώ αδιαφορώντας για συνέπειες.
Οι πιο πολλοί θέλουν ευκολία ανετιά,γενικά λεωφόρους δε θέλουν κίνδυνο,ρίσκα,σκληρή δουλειά.
Το να εισαι πχ εισοδηματιας δηλ να αγοραζεις-πουλας και αυτο ενα ειδος δουλειας ειναι.Εντάξει άμα ο άλλος είναι αρχιδοψωλάς,βύσμα,τελιεωμένος,κατασταλεαγμένος χωρίς φιλοδοξίες ισχύει.
Το βασικό ερώτημα είναι πώς γαμάς μπλοκ με δυτικό μισθό.Εγώ έχω προσπαθήσει να απαντήσω αυτό ακριβώς οτο ερώτημα.Οχι πώς θα γίνεις βύσμα,ψωλάς,εισοδηματίας και μετά θα κοιτάς να εισχωρήσεις ψάχνοντας την καλύτερη χώρα.
Θέτω το ζήτημα με βάση ανήσυχους γαμιάδες και πουτσιστές.Πώς προωθείς καριέρα Δύση ενώ παράλληλα δρέπεις όλα τα πλεονεκτήματα του μπλοκ.Είναι excess φάση,αδρεναλίνη.Χτυπάς σε όλα τα ταμπλώ αδιαφορώντας για συνέπειες.
Οι πιο πολλοί θέλουν ευκολία ανετιά,γενικά λεωφόρους δε θέλουν κίνδυνο,ρίσκα,σκληρή δουλειά.
Σου ξαναλέω δεν έχεις ιδέα.
εσύ πληροφόρησε για το τι συμβαίνει στον ελληνικό τουρισμό και ιδιαίτερα σε αυτά τα νησιά από την τηλεόραση το ίντερνετ και τις καφενειακές συζητήσεις.
Το να εισαι πχ εισοδηματιας δηλ να αγοραζεις-πουλας και αυτο ενα ειδος δουλειας ειναι.
δεν ειναι αναγκαιο να εργαζεσαι σωνει και καλα με την εννοια της καθημερινοτητας ...
έχω μεγάλη πελατεία, με ετήσια έσοδα πολύ πάνω από 100 χιλιάρικα ....
θες κι άλλα ;;;;
οι πελάτες μου δεν είναι ντελιβεράδες, ούτε υπάλληλοι κινητής τηλεφωνίας ....
με κρουαζιέρα έχω πάει και ο ίδιος οκτώβριο και μας ρώταγαν οι ταβερνιάρηδες ... γιατί πήγαμε ... μπαρ στη μύκονο του αγίου δημητρίου δεν υπήρχε ανοιχτό το βράδυ ......
το καλύτερο είναι δουλίτσα στο Φρανκφούρτη οντερ..γερμανικος μισθος(σχεδον) σε απόσταση αναπνοής από μουνολιβαδα
Τι απαντηση ειναι αυτη.Έχω να προτείνω χώρες Βιζεγκραντ, Βαλτική ή Ρωσία-Ουκρανία-Λευκορωσία σε οποιαδήποτε εργασία!!!
Τουλάχιστον εκεί θα σαν άνθρωπος κάποιος !!!
έχω μεγάλη πελατεία, με ετήσια έσοδα πολύ πάνω από 100 χιλιάρικα ....
θες κι άλλα ;;;;
Ποτε πηγες κρουαζιέρα?έχω μεγάλη πελατεία, με ετήσια έσοδα πολύ πάνω από 100 χιλιάρικα ....
θες κι άλλα ;;;;
με κρουαζιέρα έχω πάει και ο ίδιος οκτώβριο και μας ρώταγαν οι ταβερνιάρηδες ... γιατί πήγαμε ... μπαρ στη μύκονο του αγίου δημητρίου δεν υπήρχε ανοιχτό το βράδυ ......
ο έλληνας χαλάει περισσότερα ακόμη κι αν οι ξένοι είναι λιγότεροι ... λόγω νοοτροπίας ......
Αυτη η αβυζη στραβοχειλα με μουρη εντομου, ουτε να μαζευει τα χυμενα κωλοχορτα απο τα καλαθακια των bou δεν ειναι. Tι παραλογες απαιτησεις. Κουτσες στραβες στον Αγ. Παντελεημονα που λενεΜήτσοοοοοοοοοοοοοοοο
δες το βίντεο !!!!!!!!!
αυτή που ... μιλάει για δισεκατομυριούχους (στη μύκονο , μάλλον τρύπιους)
ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΡΩΣΣΟΣ ;;;;;;;;
Συμβαινει και το αναποδο ομως ,ενας που αγορασε το 1996 και πουλησε το 2006 κερδισε πολλα ...Αυτό εξαρτάται από τις γενικέ συνθήκες.Φαντάσου έναν που αγόρασε Αθήνα το 2009 και ήθελε να πουλήσει το 2012.Πήρε τα αρχίδια του.Εχασε τα μισά λεφτά.Η έναν που αγόρασε Κίεβο 2013 και ήθελε να πουλήσει 2015.
Γίνονται πράγματα τελείως απρόβλεπτα.Πόλεμοι,κρίσεις,επανατσάσεις ειδικά στις ασταθείς περιοχές.
Ποτε πηγες κρουαζιέρα?
Αν πηγες τα τελευταία 7 χρόνια λες ψέματα.
Τίποτα δεν ψωνίζει ο Έλληνας μπροστά στον ξένο πλέον.
Πριν το 2006 συμφωνώ
σε ιστορικές γερμανικές πόλεις , μαζεύονται πολλοί κουλτουριάρηδες ...
και γκόμενες με ... αεράτο μουνί .... οπότε αν είσαι εκεί και ψωλάρεις, απλά κάποια στιγμή
θα βρεθείς μπροστά σε μουνέτα που διψάνε για ψωλή, τα οποία στην ελλάδα, δεν τα βρίσκεις ούτε σε σενάριο τσόντας ....
πιστεύω χαλαρά ότι αν πίνεις μπύρες στο πεζοδρόμιο στη γέφυρα του καρόλου στην πράγα ...
ή βγάζεις φωτογραφίες τα ντουβάρια στο κάστρο της χαϊδεμβέργης ή στο ανάκτορο της καρλσρούης
βγάζεις πολύ πιο εύκολα γκόμενα από το να σέρνεσαι 2-3 καλοκαίρια σε μύκονο ή σαντορίνη ....
εκεί αν δεν είσαι στη νύχτα ή δεν έχεις πάρει τη γκόμενά σου μαζί
τα αρχίδια μου θα πάρεις ........
Ίσως ισχύει,αλλα είπαμε Μύκονος είναι για σελφαρισμα.σε ιστορικές γερμανικές πόλεις , μαζεύονται πολλοί κουλτουριάρηδες ...
και γκόμενες με ... αεράτο μουνί .... οπότε αν είσαι εκεί και ψωλάρεις, απλά κάποια στιγμή
θα βρεθείς μπροστά σε μουνέτα που διψάνε για ψωλή, τα οποία στην ελλάδα, δεν τα βρίσκεις ούτε σε σενάριο τσόντας ....
πιστεύω χαλαρά ότι αν πίνεις μπύρες στο πεζοδρόμιο στη γέφυρα του καρόλου στην πράγα ...
ή βγάζεις φωτογραφίες τα ντουβάρια στο κάστρο της χαϊδεμβέργης ή στο ανάκτορο της καρλσρούης
βγάζεις πολύ πιο εύκολα γκόμενα από το να σέρνεσαι 2-3 καλοκαίρια σε μύκονο ή σαντορίνη ....
εκεί αν δεν είσαι στη νύχτα ή δεν έχεις πάρει τη γκόμενά σου μαζί
τα αρχίδια μου θα πάρεις ........
Δεν αμφιβάλλω.
Αυτοι οι δύο ευκατάστατοι πελάτες σου που πηγαίνουν Μύκονο κάθε καλοκαίρι είναι ένα τίποτα μπροστά στους ευκατάστατους ξένους που επισκέπτονται κάθε χρόνο
Στις γερμανικές φοιτητουπόλεις γαμάς όντως αν έχεις τις προυποθέσεις.Εικοσάρης φοιτητής στην ίδια πόλη,καλοστεκούμενος,από το Νότο,με μέλλον,φιλοδοξίες,εντάξει είσαι catch.Αμα είσαι 30 και άνω είσαι άσχετος,predator τελείως,βλάκας,δεν έχεις σχέση με το χώρο και το περιβάλλον,σε θεωρούν creepy και παράξενο.
Γερμανία,Δύση πρέπει να κολλάς κάπως δε δέχονται αλεξιπτωτιστές.
Αυτη η αβυζη στραβοχειλα με μουρη εντομου, ουτε να μαζευει τα χυμενα κωλοχορτα απο τα καλαθακια των bou δεν ειναι. Tι παραλογες απαιτησεις. Κουτσες στραβες στον Αγ. Παντελεημονα που λενε