fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
άρχισε να πετσοκόβει πάλι ο μήτσος !!!!!!!!
Συμφωνώ για Μύκονο,αλλα είπαμε οι πελάτες περιμένουν στην ουρα.
Όποιος θέλει σελφι, πολυκοσμία, μεταξωτές κορδέλες,σελεμπριτυζ παει Μύκονο.
Οι υπόλοιποι μπορουμε να διαλέξουμε τόσα νησιά και παραθαλάσσια μέρη της χώρας
Ανάγκασε κανένας αυτους τους λιγουρηδες κατα φαντασίαν νεόπλουτους να πανε?Δεν είναι έτσι. Υπάρχουν κάποιοι δεδομένοι μαλάκες κλόουν που πάνε ...
αλλά με τη διαφήμιση θέλουν να συνεχίσουν να παρασύρουν και άλλους
που δεν ανήκουν στα κυκλώματα που πρέπει αναγκαστικά να πάνε εκεί ...
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ.
Καμία σχέση , μαλάκες πιάνονται.
Κάποια στιγμή πρέπει να κοπεί η μαλακία σε αυτό τον τόπο.
Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.
ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ.
Τις καλύτερες δουλειές τους βρίσκειςΟ δήμος Νυρεμβέργης ζητάει εργατικούς Ελληνες με απολυτήριο γυμνασίου σεκιουριτάδες στις κοινόχρηστες τουαλέτες του δήμου Νυρεμβέργης ,μισθός 1.300-1.500 ευρώ.Η δουλειά θέλει υπευθυνότητα!Πρέπει να κοιτάτε να μην κλέβουν το κωλόχαρτο και τα σαπούνια και να μην τρώνε από μέσα οι καθαρίστριες τηλ. 017569696969
Άντε σας βρήκα φοβερές δουλειές στη Γερμανία με πολύ καλούς μισθούς και στον υπεύθηνο της τουαλέτας δίνουν και ένα υπέροχο ευρήχωρο δωμάτιο 8 τετραγωνικά
Πολύ mental συζητήσεις πιάνεις με τους ταξιτζίδες που κατά 99,99% δεν έχουν ιδέα απο Αγγλικά και τα λες αυτά με την γκόμενα δίπλα!! Μήπως είναι λίγο της φαντασίας σου ο διάλογος?Οι Ουκρανοί,όχι οι ξένοι.Σαν ξένος χρειάζεσαι τα τριπλά από τον Ουκρανό για το ίδιο επίπεδο.
Θυμάμαι έναν Ουκρανό ταξιτζή μου λέει ωραία γκόμενα έχεις,πόσα της έδωσες.Λέω 100 δολλάρια.Μου λέει καταλαβαίνεις τη θέση μου?Πού θα βρω εγώ τα 100 δολλάρια να γαμήσω τέτοια γκόμενα?Μα πώς να τα βγάλω αυτά τα λεφτά.Τι κατάσταση είναι αυτή?Εγώ τι θα κάνω?
Ανάγκασε κανένας αυτους τους λιγουρηδες κατα φαντασίαν νεόπλουτους να πανε?
Οχι.
Δε βγάζει νόημα αυτο που λες.
Καλα κάνουν και τους πιάνουν μαλάκες.
Πως θα κοπεί?
Η προσφορά και η ζήτηση τα ρυθμίζουν αυτα.
Οι ξένοι πληρωνουν ενα καρο λεφτα για να μείνουν Μυκοοονοοοος, έτσι οποιος Ρωμιος θέλει σελφι στην Ψαρρού πρέπει να τα σκασει.
Απο τους Έλληνες περιμένουν στη Μύκονο για να ζήσουν?
Έλα σου βρήκα φοβερή δουλειά με καλά λεφτά που σου ταιριάζειΠαλι βρωμιζεις τα διαφορα θρεντ ρε σιχαμα?
Δεν εβαλες μυαλο με την ψηφοφορια?
Θελεις κι αλλη? Αντεχεις κι αλλη ξεφτιλα?
Τραβα στο θρεντ σου κι ερχομαι να σε ξαναρωτησω πως εκανε αμυθητη περιουσια ο παππους σου εν μεσω κατοχης κ εμφυλιου για να μας ζαλιζεις εσυ τα αρχιδια σημερα.
15 χρονια εχω μεσα δεν φτανει που δεν ποσταρες ουτε μια βοηθεια για καποιον που χρειαζεται, προσπαθεις να μπαχαλιασεις κιολας ρε ξεφτιλισμενε.
Ετσι καταφτάνει το νησί όλη η εκλεκτή πελατεία=ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ
Πολύ mental συζητήσεις πιάνεις με τους ταξιτζίδες που κατά 99,99% δεν έχουν ιδέα απο Αγγλικά και τα λες αυτά με την γκόμενα δίπλα!! Μήπως είναι λίγο της φαντασίας σου ο διάλογος?
Αδερφέ δεν εχεις ιδέα τι συμβαίνει στα δημοφιλή ελληνικά νησιά εδω και πολλά χρόνια.Μεγάλο ποσοστό του τζίρου γίνεται από έλληνες. Κάποιοι πάνε επειδή πάνε πουτάνες που τους τα μασάνε εκεί,
οπότε δια της πλαγίας οδού, τρώνε την παραμύθα. Ουσιαστικά δηλαδή την τρώνε οι καριόλες και σέρνουν εκεί τα καράβια.
Το ασύλληπτο αίσχος ήταν ότι μέχρι πρόσφατα, είχαν ... μειωμένο ΦΠΑ.
Το σωστό θα είναι εκεί ο φπα να είναι 35% .
Ευτυχώς που φοράω τη μάσκα του Ψάλτη και δεν με βλέπει ο κόσμος πως γελάω μόνος μου! Θα νόμιζαν πως είμαι τρελός! Πάει καλά η μέρα σήμεραΈλα σου βρήκα φοβερή δουλειά με καλά λεφτά που σου ταιριάζει
Γνωστό FKK στη Φρανκφούρτη ζητάει εργατικό Έλληνα απόφοιτο γυμνασίου γιά καμαρώτο,καθαριστή.Η δουλειά είναι πολύ ευχάριστη σε πολύ όμορφο περιβάλλον μισθός 1.200-1.300 ευρώ.Αλλάζετε τα σεντόνια ή τα στρώματα αν τα χύσουν αδειάζεται τους κάδους με της καπότες και τα πεταμενα προφυλακτικά σφουγγαρίζετε αν κάπου έχει χύσια Χτυπάτε την πόρτα στα δωμάτια αν περάσει μισή ώρα
Εκτός από το μισθό μπορείται να φάτε ότι έχει μείνει καθώς και τα αποφάγια από τα πιάτα των πελατών των πελατών αν δεν μείνει τίποτα μπορείται να φάτε μακαρόνια με σάλτσα και γατοτροφή .
Σας δίνουμε και δωμάτιο στο υπόγειο του FKK με ντουσιέρα και τουαλέτα ανα 4 δωμάτια (απαγορεύεται να πάτε στις τουαλέτες του FKK μόνο στη δικιά σας στο υπόγειο) .
Και το κυριότερο ένα γαμήσι δώρο κάθε μήνα με μιά κοπέλα της αρεσκείας σας (μία φορά μέχρι μισή ώρα)
τηλ. 017578696969
Αδερφέ δεν εχεις ιδέα τι συμβαίνει στα δημοφιλή ελληνικά νησιά εδω και πολλά χρόνια.
Έχεις μείνει στο 2006.
Απο τότε σταμάτησαν να περιμένουν τους Έλληνες Ιουλίο-αυγουστο να βγάλουν κανα φράγκο.
Τα λεφτά που ξοδεύουν Έλληνες σε Μυκονο,Σαντορίνη κτλ ειναι αστεία μπροστά στο σύνολο των ξένων τουριστών.
Αν σταματούσε ο εσωτερικός τουρισμός σε αυτα τα νησιά δε θα άλλαζε τίποτα
Οταν εγραφα οτι με 2000 το μηνα περνας υπεροχα ελεγες αλλα ... τωρα ηρθες στα λογια μου.Να πάει κάποιος Ουκρανία να δουλέψει?Με ουκρανικό μισθό,200 δολλάρια το μήνα?Δε νομίζω να έχουν πολλοί αυτό το όνειρο.
Εκτός αν είσαι βύσμα και δουλεύεις Ουκρανία με δυτικό μισθό φυτευτός.
Ουκρανία λέει μόνο να μείνεις αν έρθεις σαν εισοδηματίας με παθητικό εισόδημα άνω των 2000 ευρώ μηνιαίως ή αν κάνεις κάποια τολμηρή επένδυση έχοντας Ουκρανή γκόμενα που την εμπιστεύεσαι.
Ευτυχώς που φοράω τη μάσκα του Ψάλτη και δεν με βλέπει ο κόσμος πως γελάω μόνος μου! Θα νόμιζαν πως είμαι τρελός! Πάει καλά η μέρα σήμερα
υστερει μονο στο Πητερ , και στη Μοσχα φυσικα που ομως θελεις τουλαχιστον 3000+ μηνιαιως για να περνας καλα
Στις δυο τελευταιες βεβαια δεν βλεπεις αραβοτουρκους ,στο Μινσκ υπαρχουν αρκετοι οχι ομως στο χαλι των Κιεβου-Κισιναου-Οδησοου.
Αυτα εν ολιγοις για το big 4
Σου ξαναλέω δεν έχεις ιδέα.Δεν ξέρεις τι ξοδεύει ο καθένας.
Κοιτάς περιπτώσεις ξένων που προβάλλονται .
Πολλοί έλληνες χαλάνε πολλά λεφτά.
Και αυτοί ελάχιστα έχουν μειωθεί από το 2006 , γιατί δεν άλλαξε τίποτε για αυτούς.
Αυτοί που τον ήπιαν ήταν κάτι δήθεν , που έτσι κι αλλιώς , ήταν ελάχιστο ποσοστό του τζίρου.
Επίσης η σεζόν τους, έχει μικρύνει ήδη πάρα πολύ.
10 σεπτεμβρίου, είναι πεθαμένοι , ενώ άλλοτε, πήγαινε μέχρι τέλος ο μήνας τρένο .