barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.936
- Πόντοι
- 5.506
Τύπε, δε ξέρω αν είναι δικό σου, πάντως εδώ φαίνεται και όνομα.
Στ αρχίδια του του τράμου τύπε, είναι γνωστός και vip, δε τον ακουμπάει κανείς.
Τύπε, δε ξέρω αν είναι δικό σου, πάντως εδώ φαίνεται και όνομα.
Εχω ενα κολλητό που ζει και εργάζεται στο Μόναχο, μου χει σπασει τα παπαρια καθε φορα που ερχεται Ελλάδα να λεει ποσο βαλκανικη χωρα ειμαστε, ποσο πισω, ποσο οπισθοδρομικοι, ποσο σωστος ητανε που επελεξε το Μοναχο να ζησει και να εργαστει και που γλιτωσε απο εδω περα.. Οκ οκ εχει δικιο σε καποια αλλα ρε φιλε πες τπτ αλλο ολο αυτο λες.. Μιλαμε αν ξαναρθει εδω κ μου πει για μπυρα θα τον γειωσω..
Κάποια πράγματα που στην καθημερινότητα σου σε διευκολύνουν θα τα πεις και θα τα παινέψεις.Αλλα το να γίνεις σπαζαρχίδας είναι άλλο πράγμα.Αυτός θα γίνει τυπικός λαζογερμανός δεκαετίας 70.
Κάποια πράγματα που στην καθημερινότητα σου σε διευκολύνουν θα τα πεις και θα τα παινέψεις.Αλλα το να γίνεις σπαζαρχίδας είναι άλλο πράγμα.
Λάκη, κράκαρες με την πισίναπου δεν έχωκαι έχεις γράψει 50 φορές την ίδια μαλακία. Κοντεύεις να την πιστέψεις και συ.
εγώ ? οι χρήστες του tripadvisor.. εξάλλου η τιμή του (120 δολλάρια) για το LA μάλλον σε χάνι πάει
οι first class μαλάκα μου στις πτήσεις έχουν κρεβάτια για να ρίχνεις τους υπνους σου.. η Lufthansa μέχρι και πυτζάμες σου δίνει ...
Εχω ενα κολλητό που ζει και εργάζεται στο Μόναχο, μου χει σπασει τα παπαρια καθε φορα που ερχεται Ελλάδα να λεει ποσο βαλκανικη χωρα ειμαστε, ποσο πισω, ποσο οπισθοδρομικοι, ποσο σωστος ητανε που επελεξε το Μοναχο να ζησει και να εργαστει και που γλιτωσε απο εδω περα.. Οκ οκ εχει δικιο σε καποια αλλα ρε φιλε πες τπτ αλλο ολο αυτο λες.. Μιλαμε αν ξαναρθει εδω κ μου πει για μπυρα θα τον γειωσω..
Ρε ηλίθιε ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ;;;;;;
Ζώον .....
Ποιός ασχολείται ;;;;;;;;
Μάθε επί τη ευκαιρία ότι ΆΛΛΟ 120 ευρω και άλλο 120 δολλάρια !
Επιμένεις ότι για
ΑΘΗΝΑ ΛΟΝΔΙΝΟ=3 ΩΡΕΣ
ΛΟΝΔΙΝΟ LA = 11.5 ΩΡΕΣ
LA ΧΟΝΟΛΟΥΛΟΥ = 5.5 ώρες
ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΞΕΚΟΎΡΑΣΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ .
Και ότι ... κοιμάσαι στο αεροπλάνο !!!!
είσαι κομπλεξικό υπαλληλάκι κινητής ... μην το επαναλαμβάνουμε !!!!!!
Αυτός θα γίνει τυπικός λαζογερμανός δεκαετίας 70.
Ρε βλάκα ... το προφίλ σου είναι τέτοιο.
1)Τουαρέγκ εισαγώμενο από γερμανία μεταχείρα ... για να ψαρώνει χανιόλες, ορεσίβιες ...
2)Πίσινα σε προικώο ...
3)Σνομπάρεις τις πιο γνωστές ταβέρνες .... θα πηγαίνεις σε μέρη που γουστάρουν τα ... μουνιά !!!
ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!!!!!
Από πισίνες σπιτιών Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΗΛΩΤΗ !!!!!
Και ολόκληρες συνοικίες ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ., ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΟΛΑ.
Γιατί δεν μας διαψεύδεις ρε μαλάκα ;;;;;;
Αγγλία είναι οι πιο πεθαμένοι.
Γερμανία τουλάχιστον έχουν αυτοκίνητα !
Γερμανία όλοι με τα πάκια στο λεωφορείο είναι !!!!!
Επίσης από τη γερμανία ταξιδεύουν εύκολα σε γειτονικές χώρες και κάνουν τουρισμό.
Αγγλία σαπίζουν ζωντανοί .
Ρε μαλέα, χαλάρωσε θα πάθεις κανένα εγκεφαλικό, δεν έχω πισίνα ούτε Τουαρέ.
Τι σχέση έχεις με τη δέλτα ρε ;;;
Αμερικάνικη εταιρεία είναι !!!!!!
Καμία σχέση με αμερική δεν έχεις !!!!!
Υπάλληλος κινητής στη σάπια αγγλία είσαι !!!!!!
Και τα ταξίδια σου είναι ... στην κροατία !!!!!!!
Καλα σε λιγο καιρο θα βρίζει τους Γερμανούς.. Μου πε καποια σκηνικα με εργοδοτες και σπιτονοικοκοιριδες.. Ειναι για μαπες πολλες κατάλαβα
έχει πτήση βλάκα Λονδίνο - LAX...
Μην ανησυχείς για την υγεία μου !
Γιατί δεν με διαψεύδεις ;;;
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ... ΣΟΔΙ , ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΑ ... κτλ όλα σχεδόν είναι αυθαίρετα ;;;;;;
Εσύ . εντάξει ... είσαι μπρούκλης και έχεις ιδιόκτητο το χοτέλ χαλέπα στην ακρωτηρίου που είναι νόμιμο και έχει νόμιμη πισίνα !!! Ησύχασες ;;;;;;;
ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ;;; ΝΟΜΙΜΑ ;;;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΡΕΥΜΑ ΣΑΝ ... ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ;;;;;
Εδώ στην κορυφή της βιομηχανίας του ελληνικού τουρισμού που μας έλεγες ... ΜΥΚΟΝΟ !!!!!!
Τόσες βίλλες είναι αυθαίρετες και παίρνουν ρεύμα σαν ... εικονοστάσια και ξωκκλήσια !!!!!!
ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ;;;;;;;;;;
Το ξέρεις κείνο το βουνό
με τα πολλά τα γίδια ;;;;;;
Αλλά κάθε καλοκαίρι θα έρχεται με μπεμπε φτιαγμένο
τι πας και κάνεις στο λα ρε γέρο ;;;;;;;;
υπάλληλος κινητής είσαι !!!!!!!
τελικά μετά από 10 χρόνια στην αγγλία, έμαθες πως είναι το 20λιρο ;;;;;;