urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.682
- Πόντοι
- 1.706
Τυπε δεν μας νοιαζει ο γερμανος. Λογω νοοτροπιας ειναι μοναχικος, καθολου κοινωνικος, σχεδον κανενας δεν εχει παρε δωσε με γερμανους παρα μονο μερικες κουβεντες στην δουλεια και τιποτα παραπανω.Στην ανάλυση λάβε υπ όψην τα εξής:
Ο σεβασμός των Γερμανών συναδέλφων ή υφιστάμενων είναι μια τρύπα στο νερό! Τι αξία έχει να κερδίσεις τον σεβασμό ενός μοναχικού τύπου, έκφυλου που τη γυναίκα του μπορεί να την πηδάει αράπης και να φτιάχνετε παίρνοντας μάτι ή σε πιο ακραίες περιπτώσεις αλλά πιθανές να κτηνοβατεί ή να ξεσκίζει κούκλες... Θέλω να πω πως κοινωνική καταξίωση στην Γερμανία δεν υπάρχει και το τι γνώμη έχει ένας Γερμανός για τη τρύπια χώρα του έχει όση αξία έχει η γνώμη ενός οδηγού λεωφορείου στο κέντρο της Αθήνας για τους Κούρδους και τους πακιστανούς Λαθρομετανάστες!
Μια μικρή συλλογική αντίσταση στην πλήρη επικράτηση των λάθρο κάνουν οι Ρώσοι της Γερμανίας! Στα γκέτο τους και στις δουλειές τους δεν σηκώνουν να δραστηριοποιούνται μουσουλμάνοι και τους αποκλείουν όπου πάνε να κάνουν αυτά που κάνουν στους γερμανούς και τους υπόλοιπους Μαλθακούς!
Τέλος έχω δει Έλληνες που κινούμενοι με λαμογίστικο τρόπο εκμεταλλευόμενοι το σύστημα να κάνουν απίστευτες δουλειές που δεν γίνονται ούτε Ελλάδα!
Το έχω ξαναγράψει πως Έλληνας περιγράφοντας τις δουλειές του που ήταν από ακίνητα, εστιατόρια μέχρι εισαγωγές μου είπε πως η πιο επικερδής μπίζνα του είναι μια ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ! Άλλος με συνεργείο έκοβε βόλτες προκλητικά σε δρόμους που ήξερε για να τον βαρέσουν να πάρει αποζημιώσεις! Άλλοι έπαιρναν επιδόματα τρέλας!
Και οι πιο τραγικοί από όλους ....δουλεύουν τίμια ....
Μετά από αυτά πείτε ότι θέλετε ..
Λαμογιες γινοντε ,το κρατος ομως ειναι σοβαρο, μπορει να σε πιασει εστω κ αν περασαν 10 χρονια και να σε ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ. Εχουμε διαβασει πως μεσω ιντερπολ εχουν συλλαβει ελληνα στην θεσνικη που πηρε δανεια με πλαστα εγγραφα?
Δεν ειναι τοσο ευκολα οσο νομιζεις.
Το να εισαι τιμιος σημαινει πως εισαι τραγικος δεν το σχολιαζω.