δημητρακη αν μπορεις παρτο
bmw x7 σε 2-3 χρόνια ανετα παίρνω οι τιμές θα έχουν πέσει 50%-60% από τη σημερινή,αυτά τα αμάξια είναι να τα παίρνεις 2-4 ετών ψάχνοντας να βρεις ένα με 60.000-80.000χλμ.όπως πήρα τότε το δικό μου.Καταρχήν πιό προβληματικά αυτοκίνητα από της BMW και της Μερσεντές (μετά το 2000) δεν υπάρχουν
.Όλο χαλάνε
και μιλάμε γιά χοντρές ζημιές
Είπα ότι αν άλλαζα το δικό μου θα το άλλαζα μόνο με Cadillac Escalade ή με Chevrolet Tahoe αν είναι να πάρω κάτι πιό μεγάλο όχι παρόμοιο.
Αφου ρε Πορνομεταναστη δε δουλευεις, γιατι διαφωνεις, αληθεια δε λενε οι ανθρωποι?
Η διαφορά στην Ελλάδα από τη Ρωσσία είναι ότι στην Ελλάδα μισούν όποιον έχει
Στην Ρωσσία κάποιον που έχει τον θαυμάζουν!Οι μόνοι στη Αγία Πετρούπολη που μπορούν να βγάλουν μίσος γ'αυτούς που έχουν είναι οι Καυκάσιοι,γενικά αυτοί μισούν την Αγία Πετρούπολη γιατί εδώ ο κόσμος τους κοιτάει πολύ υποτιμιτικά,έρχονται από τον Καύκασο που είναι όλο μαγκιά και εδώ δεν τους βάζουν σε κανένα κλαμπ και ο κόσμος τους κοιτάει με περιφρόνιση.Για γυναίκες δδε μιλαώ
.
Εγώ βέβαια τους κράζω τους φτωχομπινέδες
εδώ με μίσησαν πιό πολύ ο ξεφτίλας που έβαλε επεξεργασμένη φωτο με 500ευρα κατεβασμένα από το ιντερνέτ :2funnyκαι φυσικά ο γκαστερμπά'ι'τερ της Γερμανίας που θαυμάζει τον Βλάκμαν
.Αυτός ξεφτιλίστηκε από μόνος του βάζοντας φωτογραφία από το κελί που μένει
Εγώ δεν θέλω παραπάνω από αυτά που έχω,και από τα λεφτά που πήρα αυτό το μήνα (3.000 και τα εβαλα φώτο
) τα μισά θα χαλάσω γιατί παραπάνω και να θέλω δεν μπορώ να φαω!
Αντί να μισούν αυτούς που έχουν αν είναι μάγκες να προσπαθήσουν να τους φτάσουν και να τους ξεπεράσουν
αντί να κάθονται στο μπαλκόνι
και να λένε ότι όλοι όσοι έχουν είναι απατεώνες
και άτιμοι.Ενώ αυτοί οι φτωχομπινέδες είναι τίμιοι
Που να δεις πως με μισούσαν 16 ετών όταν είχα μηχανάκι 750 κυβικά και αυτοί δεν είχαν ούτε ποδήλατο
.
Αυτός ο κακομοίρης αντί να μισεί αυτούς που έχουν στην Ελλάδα ας ήταν μάγκας να κάνει κ'αυτός λεφτά!να έχει κότερα και αμάξια και να μην κάθεται στο μπαλκόνι να