Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Μην τα πετας ετσι βραδιατικα ... μου θυμιζεις φιλο μου αθηναιο(sic) που οταν ημουνα στο Πητερ με πηρε και με ρωτησε αν υπαρχει πολυ φτωχεια εκει
Μην τα πετας ετσι βραδιατικα ... μου θυμιζεις φιλο μου αθηναιο(sic) που οταν ημουνα στο Πητερ με πηρε και με ρωτησε αν υπαρχει πολυ φτωχεια εκει
ΗΠΑ ειναι ηπειρος στην ουσια ,μην την βλεπεις σαν χωρα.ειπα κ πριν αλλα επιδη εισαι χαζος δεν διαβζεις
οι ψαζοι δεν ακουν τι λεν η γρφαουν οι αλλοι,
συνεχιζω
ειπα οτι για το μεγαλο ποσοτο του κοσμου ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ στην ευρωπη για χιλιους λογους
οι βασικοι εισασι ευρωπη,δηλ στον πολιτισμο οχι στους γκαου τους αμερικανους,και βασικα το κοινωνικο κρατος
δηλ ελβετια αυστρια γερμναι δεν υπαρχουν αστεγοι ,εκτοσ απο επιλογη η μουρλια
αμερικη ειναι γεματος απο φτωχομπινεδες ολη η χωρα
σποτ εχει νησιδες ευημεριας που ζει το 5-10%
για ενα 10% οικονομικα κ μονο μπορει ναναι προτιμιτεα η αμερικη
γενικα ομως το επιπεδο σε ολα ειναι πολυ χαμηλοτερο της γερμανοφωνης και σκαυνδιναυικης ευρωπης
στα παντα
τωρα αν βγαζει πιο πολλα ο οδοντιατρος ππου αμφιωαλω ,αλλα ασ ππυμε ναι,δεν ειναι κατι που απασχολει οποιον μεταναστευει
στο 80% των περιπτωσεων ειναι πολυ καλυτερα ευρωπη
επισης αν εθσαι πχ μοναχο η βιεννη ,σηκωνεσαι σαβατο πρωι σε διομισυ ωρρς εισαι ελλαδα με 100 ευρω κ πας πισω μ αλλα τοσα κ λιγοτερα
καναδα που εχω παει ενα φτηνο πηγαινε ελα ηταν 1500 ηθελες προγραματισμο 6 μηνες πριν και εκανες ολα μαζι 20 ωρες τακξιδι
εγω οσους ειναι αμερικη βασικα τους λυπαμαι
οχι την β γενια που γενηθηκε κ μεγαλωσε εεκι
εννοοω οσους αναγκαστηκαν να μεινουν εκει γενικα εκτος απο περιπτωσεις επιστημονων που γουσταρουν
οι υολοιποι ειναι για λυπηση
σε μια μλκια χωρα με μλκες παντου και μακρια απο την χωρα σου για το τιποτα μονο την επιβιωση
Στην αρχη νομιζα οτι μου κανει πλακα αλλα το πιστευε πραγματικα ...
Εχεις δει ποτε πως ειναι τα σπιτια στο μαντσεστερ και στο leeds ?Ειναι πολλη βρωμικος λαος οι Αγγλοι.Στο Μάντσεστερ έχω πάει και ήταν πολύ πιό από το Λονδίνο
Ξέχασες και το Λίβερπουλ φοβερή πόλη η πιό πολιτισμένη πόλη της Αγγλίας ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω τι είδα 2funny:
Στο Leeds Θυμάμαι όταν είχα πάει το 1993 δεν είχε μακαρόνια τώρα δεν ξέρω αν έχει?
Πολύ ρομαντικά μέρη μας αναφέρεις το όνειρο κάθε ανθρώπου είναι να πάει να ζήσει εκεί
καλημερα θειοΗΠΑ ειναι ηπειρος στην ουσια ,μην την βλεπεις σαν χωρα.
υπαρχει πραγματι πολυ μαυριλα και πολλοι αστεγοι σε καποιες μεγαλουπολεις αλλα υπαρχουν και πολεις που για να ζησεις ειναι εκατο φορες καλυτερα απο Γερμανια η Αγγλια σαν μεταναστης. Και μονο που δεν τρως μεγαλο ρατσισμο σαν ξενος φτανει και περισσευει ...
Οι ελληνες της αμερικης εχουν απειρες δυνατοτητες για ταξιδια και δεν χρειαζεται να περιμενουν το καλοκαιρι για να πανε στην πατριδα τους για θαλασσα και ηλιο ,ολες οι εποχες υπαρχουν και ολα τα μερη εκει ... στα @@ τους οι ελληνικες παραλιες για παραδειγμα
Γνωρισα κομμωτη στη Βοστωνη(40$ και πανω το κουρεμα ) με δικο του σπιτι/αμαξι ,δυο φορες το χρονο Μαιαμι οπωσδηποτε και εκεινη την χρονια θα πηγαινε και Χαβαη.
Επισης ολη η κεντρικη αμερικη στα ποδια τους για ολιγοημερες διακοπες και γουστα οποτε το θελησουν ... ;)
τσι ειναι στην θεωριαΗΠΑ είναι καλύτερα αν είσαι πάρα πολύ καλός,άριστος σε κάτι.Ευρώπη είναι καλύτερα αν είσαι μέσος,μέσος όρος σε κάτι ή λίγο πάνω από το μέσο όρο.
ΗΠΑ μπορείς να βγάλεις άπειρα λεφτά μπορεί όμως και να πας κατά διαόλου και να βγεις χρεωμένος.Ευρώπη δε θα βγάλεις πολλά,δε θα χρεοκωπήσεις όμως.Είναι μικρότερο ρίσκο.
αν παρεις κυπρια καλα ειναιΚύπρο λέει, ρε τύποι;
Εννοώ φράγκα, ζωή, γυναίκες, περιβάλλον γενικά;
μουνοπανα η πλειοψηφιαΑ, αυτοί είναι ακόμα πιο μαλάκες δηλ.
Κατάλαβα, thanks man.
Οι καλύτερες είναι οι παρέες από το λύκειο !!!!!!!!!
Αισθάνεσαι πάλι 15 και γίνεται της πουτάνας !!!!!!!!!!
σωγαμπρε πολυ γλυψιμο βλεπω στον ΛακηΑυτο ναι!!
τσι ειναι στην θεωρια
βασικα το 80% θα τα παει πολυ καληυτερα στην γερμανοφωνη ευρωπη
αν ειδικα μιλαμε για οικογενεια .δεν υπαρχει συγκριση
ευρωπη σε πληρωνει μεχρι να πεθανεις,εχεις δεν εχεις δουλεια
ΗΠΑ ειναι για πολυ χαι λεβελ επιστημονες και επιχηρηματιες δηλ ενα 5% απο ο συνολο των νεομεταναστων
η πλειοψηφια αυτων που φευγουν ειναι
Oταν μας έχει γανώσει το κέρατο με το διαμέρισμα των 80000€ τι να πω;Τόσο κάνει και στην Ελλάδα ένα διαμέρισμα.Ας μας πει και πόσα χρόνια πρέπει να δουλευει κάποιος για να αγοράσει ένα τέτοιο διαμέρισμα;Χωρίς να πληρώνει τίποτα άλλο.Μην τα πετας ετσι βραδιατικα ... μου θυμιζεις φιλο μου αθηναιο(sic) που οταν ημουνα στο Πητερ με πηρε και με ρωτησε αν υπαρχει πολυ φτωχεια εκει
Πχ εγω Αγγλία με τον μισθό μου κανα λίγο πάνω απο 2 χρόνια.
Τύπε , επειδή δεν διαβάζουν μόνο τύποι που ζουν σε χωριά υψομέτρου άνω των 1000μ
και κάτω των 50 κατοίκων , που ασχολούνται αποκλειστικά με γίδια , μην τα λέτε αυτά
χωρίς να βάζετε σήμα troll on !!!!!!!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 2 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ;;;;;;
Eίσαι ηλίθιος;Διαμέρισμα που κάνει 80000€ σου γράφω.Σε πόσους μήνες μαζέυεις 80000€ .Τόσο γκάου πια;Τύπε , επειδή δεν διαβάζουν μόνο τύποι που ζουν σε χωριά υψομέτρου άνω των 1000μ
και κάτω των 50 κατοίκων , που ασχολούνται αποκλειστικά με γίδια , μην τα λέτε αυτά
χωρίς να βάζετε σήμα troll on !!!!!!!
ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 2 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ;;;;;;
Ο Δημητράκης είναι μεγάλος Münchhausen.Ρωσία οι μισθοί είναι κάπου στα 500 ευρώ μηνιαίως εκτός Μόσχας.Σιγά μην αγοράζει κάποιος διαμέρισμα 80000 με αυτά λεφτά.
Για αυτό ο δημητράκης θεωρεί οτι έχει πλεονέκτημα,παπάρια μάντολες δηλαδή.