Ναι εγώ τιμάω την Ελλάδα,δεν είμαι ούτε φτωχομπινές ούτε πουστάρα να ψάχνω γιά Πακιστανούς
.
Στην Ελλάδα τιμούν την περίφανη εργατιά
εδώ στη Ρωσσία τους θεωρούνε σκουπίδια και αποτυχημένους.
Γιατί θέλω να βάλουν βίζα γιά τους Ελληνες?γιά να μην πηγαίνουν αυτοί πουθενά ας κάθονται Ελλάδα να κλαίνε τη μοίρα τους
Πόσο ξεφτίλα είναι γιά τη γειτονιά ο Βλάκμαν
ένας φουκαράς,βρώμικος ντυμένος άθλια
που πηγαίνει στο εργοστάσιο γιά δουλειά!
Εγώ είμαι εδώ με τα σπίτια μου ,της γκομενίτσες μου,τ'αμάξια μου,το ντύσιμο μου,την οικονομική μου άνεση.Και συχνά όταν με βλέπουν λένε:Να ποιός έκλεψε τα λεφτά των συνταξιούχων στην Ελλάδα και ήρθε εδώ
.Ενώ τον βλάκμαν τον λυπούντε και τον βλέπουν σαν κακομοίρη γκαστερμπά'ι'τερ
όπως και τους υπόλοιπους Ελληνες οικονομικούς μετανάστες!
Εγώ δίνω συμβουλές πως θα Πορνομεταναστεύσει κάποιος,πόσα λεφτά χρειάζεται το μήνα κλπ. αν είναι να πάω κάπου σαν γκαστερμπά'ι'τερ βάζω ένα ανώδυνο τέλος στη ζωή μου!
Αυτό δεν είναι ζωή είναι ένα μαρτύριο
και χωρίς καμία προοπτική!Ο Βλάκμαν (αν δε γυρίσει Ελλάδα που είναι το πιθανότερο ή δε πεθάνει,γιατί έχει λιώσει σαν κερί από της κακουχίες στη μαύρη ξενιτιά) σε 10 χρόνια στα ίδια
θα είναι,στην αποθήκη θα μένει και ίσα ίσα θα τη βγάζει.Ο Τραμουντάνα κ'αυτός αν μείνει εκεί στο νοίκι θα είναι και θα πηγαινει με το λεοφωρείο στη δουλειά κάθε πρω'ι' και ο φουκαράς που είναι στην Κύπρο κ'αυτός στο νοίκι θα είναι και θα νομίζει ότι κάτι πέτυχε επειδή έχει να φάει και νοικιάζει καινούργιο διαμέρισμα.Αυτό δεν είναι ζωή είναι μιά κατάρα