ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
ενα θα σου πω
ερχονται κι αλλα για τον τυπο
Σκαμνάκι να πάρεις,να με φτάσεις μέχρι τα αρχίδια
ενα θα σου πω
ερχονται κι αλλα για τον τυπο
Σκαμνάκι να πάρεις,να με φτάσεις μέχρι τα αρχίδια
Είσαι ψηλός τύπε;
Όταν μας αποκάλεσε κοντούς πακιστανούς της Γερμανίας ο κολλητός σου,ανέβασα διαβατήριο με ακάλυπτο το ύψος μου και τον προκάλεσα να κάνει το ίδιο,αλλά δεν...
Φυσικά εκείνη τη βραδιά οι της γνωστής κλίκας κάνατε τις πάπιες..
Όμως ουδέτερα μέλη όπως ο Σεβαλιέ,όχι..
Άστο ένα χρόνο περιμένουμε αυτές της φωτογραφίεςΑλήθεια, αυτό με τις φωτογραφίες από το μεσιτικό το θυμάμαι και γω, είχε πει οτι έλειπε για λίγο καιρό και μόλις γύριζε θα έβαζε καινούριες φωτογραφίες.
Μπορεί να μη γύρισε ακόμα.
Αλήθεια, αυτό με τις φωτογραφίες από το μεσιτικό το θυμάμαι και γω, είχε πει οτι έλειπε για λίγο καιρό και μόλις γύριζε θα έβαζε καινούριες φωτογραφίες.
Μπορεί να μη γύρισε ακόμα.
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα;
Ότι λόγω εμπάθειας ή ψυχοπάθειας όπως στην περίπτωση του μήτσου,διαβάζετε ότι θέλετε.
Που να γυρίσω;
Να πάω στο διαμέρισμα που έχω την άλλη νοικιάρισα και να της πω,
μισό λεπτό να βγάλω φωτογραφίες γιατί πρέπει να τις ανεβάσω στο bou;
Aρκετά ρε μλκς..
Εγώ προσωπικά έχω ανεβάσει συμβόλαιο σπιτιού,C1,αναγνωρισμένο πτυχίο,μισθολόγιο..
ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ
ΣΥΓΝΏΜΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ THREAD ΠΛΗΝ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ
Κανείς δε σε ανάγκασε να ανεβάσεις τις φωτογραφίες του μεσιτικού, λούσου τα τώρα.
Το μεσιτικό έβγαλε εκείνες τις φωτογραφίες από το διαμέρισμα που έμενα, γιατί ήταν επιφορτισμένο να μου βρει ενοικιάστρια.
Και εγώ τις ανέβασα εδώ γιατί εκείνες είχα εύκαιρες όταν ο ΜΟΓΓΟΛΑΚΗΣ έλεγε ότι μένουμε σε τρύπες.
Όταν φυσικά ανέβασα το συμβολαιο από εκείνο το διαμέρισμα, με φανερό το ελληνικό μικρό μου όνομα,ότι μέσα κατοικεί μόνο ένα άτομο,κ.λ.π.
κάνατε τις ΠΑΠΙΕΣ
Αλλά όπως έγραψα και επάνω..
Εμπαθείς,ψυχάκια ή ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ
Εντάξει τύπε, μας έπεισες.
Ποια συνείδηση του μισού forum...
Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ,το μογγολάκι,ο Φαν Πούστεν,ο τσιμπουκώνω γέρους στα σινεμά,κ.ά. μου ήταν ανέκαθεν παντελώς αδιάφοροι.
Εμένα με ενδιαφέρουν τα άτομα που έχω νταραβέρια από δω μέσα.
Μα,δεν τα γράφω για εσένα..
Ποιος σε γαμάει εσένα,που του χρόνου μπορεί να είσαι κκε..
Γράφει ο Βλάκμαν ότι παίρνει 5.000 και νοικιάζει φοβερό διαμέρισμα,έχει γκόμενες και μπλα μπλα μπλα .Η αλήθεια είναι ότι παίρνει 2.000 μένει σε ένα χώρο στο εργοστάσιο που δουλεύει και μιά φορά στους 10 μήνες πηγαίνει γιά 3-4 μέρες και γαμάει πουτάνες που τους δίνει τρελλά λεφτά και νομίζει ότι έχει γκόμενες .
Απίστευτο δίμετρο η Ουκρανίδα που έφερε ο Βαλκάνιος υπεράρχοντας στη Ρόδο !!!Πολύ στυλάτη και ευχάριστη !!Έκανε εντύπωση και κέρδιζε τα Βλέματα όπου πήγαμε!Σοκ και δέος!!!
Και σύμφωνα με αυτό που μου είπε είναι πολύ ευκολο να χτυπήσεις τέτοιες στο Κίεβο!Δευτερη μέρα στο δρόμο είπε τη βρήκε ενώ είχε λεει επιλογή να φέρει και άλλη τέτοια!!!
Και άλλο στις φώτο και άλλο στη πραγματικότητα!Ήταν εντυπωσιακότατη!!!
Εδώ στα κλάμπ οι τουρίςτριες ούτε καν πλησιάζουν σε εμφάνιση την εισαγωγή του τεράστιου Βαλκάνιου Υπεράρχοντα
σκεφτομουν αυτες τις μερες πως ειναι δυνατον να εχουμε φτασει στην σελιδα 1000 και να μην εχει εμφανισθει ο κμαν
Και ξαφνικα εχθες εμφανιζεται στο μοναστηρακι το πως και το γιατι δεν εχει σημασια σημασια εχει οτι ηταν με ενα μωρο 8αρι κατα την αποψη μου που δεν εχει καμια σχεση με αυτα που περιγραφει πολυ καλα ντυμενο φυσιολογικοτατο και κυριλε.Φυσικα και εγω ημουν με Λευκορωσιδα περασαμε παρα πολυ ωραια και κατσαμε καποιες ωρες και τα ειπαμε.
Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ουτε ασχημος ειναι ουτε κοντος μια χαρα ειναι ο ανθρωπος και ο χαρακτηρας του ειναι μια χαρα επισης.
Tα γερμανικά του ανύπαρκτα να φανταστώ;καλημερα χρονια πολλα με υγεια σε ολους πριν καμια ωρα και κατι. ειδα εναν γνωστο μην τα πολυλογω δουλεψε σε ελληνικο εστιατοριο στην γερμανια 14 ωρες την ημερα. Χωρις να του καλυπτει στεγη ο Ελληνας ιδιοκτητης . 50 ευρω του εδινε για 14 ωρες και φυσικα γυρισε ελλαδα
καλημερα χρονια πολλα με υγεια σε ολους πριν καμια ωρα και κατι. ειδα εναν γνωστο μην τα πολυλογω δουλεψε σε ελληνικο εστιατοριο στην γερμανια 14 ωρες την ημερα. Χωρις να του καλυπτει στεγη ο Ελληνας ιδιοκτητης . 50 ευρω του εδινε για 14 ωρες και φυσικα γυρισε ελλαδα
Σταρχιδια μαςκαλημερα χρονια πολλα με υγεια σε ολους πριν καμια ωρα και κατι. ειδα εναν γνωστο μην τα πολυλογω δουλεψε σε ελληνικο εστιατοριο στην γερμανια 14 ωρες την ημερα. Χωρις να του καλυπτει στεγη ο Ελληνας ιδιοκτητης . 50 ευρω του εδινε για 14 ωρες και φυσικα γυρισε ελλαδα
3.5 ευρω την ωρα δηλαδη
Περιπου οσο πληρωνεται η εργασια και στην Ελλαδα
Φαντασου τι γλυτωνει ο εστιατορας που κανονικα πρεπει να πληρωνει 9,19 ευρω την ωρα στη Γερμανια, δηλαδη στις 14 ωρες θα πρεπε να πληρωσει 125 ευρω
Αν εχει 3 υπαλληλους γλυτωνει πανω απο 200 ευρω την ημερα, η 6000 τον μηνα η 70.000 ευρω το χρονο
Απο την αρχη της κρισης δηλαδη, καθε τσογλανος εστιατορας στη Γερμανια, τσεπωσε πανω απο μισο μυρριο στις πλατες των ελληνων υπαλληλων/σκλαβων
λογος ασυναρτητος - τρικυμια εν κρανιωOλόκληρο κατεβατό για το τίποτα..
Τους τοίχους μουτζούρωσα τύπε γιατί τότε δεν ήθελα να βρει κανείς από δω το κανάλι μας
Για την οπτική γωνία του screenshot ρώτησα αρχικά,αλλά μετά πόσταρε ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ το link με το σωστό βίντεο στο xhamster,που δεν είχα δει καν ότι έχει ανέβει εκεί..
Πόσο μάλλον ότι το κατέβασα κιόλας γιατί θυμόμουν μετά από 3 χρόνια τι και που..
Ποια συνείδηση του μισού forum...
Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ,το μογγολάκι,ο Φαν Πούστεν,ο τσιμπουκώνω γέρους στα σινεμά,κ.ά. μου ήταν ανέκαθεν παντελώς αδιάφοροι.
Εμένα με ενδιαφέρουν τα άτομα που έχω νταραβέρια από δω μέσα.
Δεν είναι τυχαίο που ο kman δε μάσησε μιας και έχει δει ακόμη και την γκόμενα που έχω τώρα.
Όσο για αυτό με την εφημερίδα που έγραψες..
Η γκόμενα είναι Κολωνία,έχω 2 χρόνια να τη δω.
Λες να στριμάρα την τωρινή μου σχέση;
Επίσης η τύπισσα δεν είναι πιτσιρίκα,αλλά εδώ έκανε εντύπωση που μιλούσε Αγγλικά..
Λες και ο Αμερικάνος που θα της δώσει coins θα φτιαχτεί άμα τον αρχίσει στα γερμανικά.
Εμένα τελείως στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου αν κάποιος θα πιστέψει έναν ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ,που μας ανέβαζε πακιστανούς της Γερμανίας που μας αποφεύγουν ακόμη και στο μετρό,αλλά όταν του ζήτησα να βάλει διαβατήριο με το ύψος του(όπως βλακωδώς εκανα εγώ) έκανε την ΠΑΠΙΑ.
Που άμα βάλουμε και χρώμα ματιών και καμιά δική μας φωτογραφία,θα είναι μπροστά μου σαν γύφτος από το ζεφύρι.
Ο μόνος λόγος να σταματήσει κάποιος να γράφει εδώ, είναι γιατί μπορεί να χάσει πολύτιμο χρόνο απαντώντας σε κομματόσκυλα, ψυχάκια και πουτάνας γιους κλώνους.
Ή μαλάκες όψιμους νεοδημοκράτες που πριν δύο χρόνια δήλωναν άλλο κόμμα.
Αυτά .&-