Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 998K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

  • Ναι, ειναι λιποταξια

    Ψήφοι: 89 25,0%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

    Ψήφοι: 267 75,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

c79t

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2017
Μηνύματα
379
Like
170
Πόντοι
1
κοίταξε ... κόστος ζωής υψηλό .. μισθοί επίσης υψηλοί... δεν ξέρω τι παίζει για μηχανικούς εγώ είμαι στο λογισμικό τηλεπικοινωνιών και δουλεύω πάντα on contract (δηλαδή με συμφωνημένη αμοιβή, συμφωνημένο έργο είτε σε επίπεδο έργου είτε σε επίπεδο ημέρας)... πάντως για πτυχιούχους με προυπηρεσία μισθός κάτω από τέσσερα χιλιάρικα τον μήνα δεν παίζει με τίποτε


φτηνα καύσιμα, ποτά (στο μάρκετ), τσιγάρα (όσο στην Ελλάδα).. επίσης η ενοικίαση αυτοκινήτου

Στην γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα οι πτυχιούχοι ΤΕΙ παίρνουν καθαρά 670€!!! και από ΑΕΙ βάλε 50€ παραπάνω στο περίπου. Για κλάματα....
 

Επισκέπτης
Ρε παιδια,ολο για υπαλληλικη μιλαμε, για επενδυσεις δεν μιλαει κανενας,αγορα ακινητων στο εξωτερικο,ανοιγμα καντιντας οπως ο ζαν κλοντ,κλπ κλπ... Εγω δεν θελω να ειμαι υπαλληλος για μια ζωη ρε παιδια,πως να το κανουμε ,για την ρωσια πχ εχει μιλησει ο πορνομεταναστης οτι δεν ειναι για δουλειες αλλα αν θελει να κανει καποιος κατι η να κανει της πορνοεκδρομες του πρεπει να αγορασει διαμερισμα,φυσικα υτος αναφερεται σε οσους εχουν τυρι στην ακρη..Στην τελικη ισως ανοιξω ενα καναλι με ταξιδια και κανω σαν τον ευτηχη μπλετσα και εγω περα δοθε,δεν θελω να φτασω στα 50-60 να εχω εργαστει ολη μου την ζωη και να μην εχω καταφερει τιποτα σπουδαιο απο το να ειμαι ερμαιο του καθε δηθεν ανωτερου μου  :jerking:
τι δουλεια κανεις τωρα;
 

Επισκέπτης
Γειά σας.

Για τα νέα παιδιά που ενδεχομένως να μας διαβάζουν, προσωπικά προτείνω:

1.  Μάθετε ξένες γλώσσες (όχι μόνο Αγγλικά, αλλά Αγγλικά συν μια άλλη).

2.  Πτυχίο.

3.  Για Πληροφορικάριους/μηχανικούς, επίσης προτείνω certifications.

Για πληροφορικάριους:  Προτείνω να φτιάξεις ένα ντοσιέ με περιγραφή για πρότζεκτς που έχεις λάβει μέρος και ποιός ακριβώς ήταν ο ρόλος σου. Αυτό μπορεί να είναι μισή-μία σελίδα για κάθε πρότζεκτ.  Μην αρκεστείς δηλαδή σε ένα ρεζουμέ 1-2 σελίδων.  Όλοι έχουν ρεζουμέ.  Δες τί είναι αυτό που μπορεί να σε κάνει διαφορετικό από κάποιον άλλο που κάνει αίτηση στην ίδια εταιρεία για την ίδια θέση.

Όταν θα στείλεις βιογραφικά κλπ. καλό είναι να δηλώσεις κάποια τοπική διεύθυνση αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα (μέσω κάποιου γνωστού κλπ), έτσι ώστε η απόσταση να μην λειτουργήσει αρνητικά αν κάποια εταιρεία προσπαθεί να αποφασίσει αν θα σε καλέσει για συνέντευξη, κλπ. Αυτό στην Ευρώπη είναι πιο εύκολο, δηλαδή μπορείς να πας για 1-2 μέρες στην κεντρική/βόρεια Ευρώπη για κάποια συνέντευξη.  Για την αμερικάνικη ήπειρο, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Επίσης:

1. Χωρίς πτυχίο καλύτερα να μείνεις Ελλάδα.

2. Παράνομος (π.χ. στις ΗΠΑ, Καναδά, κλπ) μην πας. Κάποιος το είχε προτείνει εδώ μέσα.  Πολύ κακή συμβουλή για πολλούς λόγους. Χρειάζεσαι π.χ. ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αρρώστησε η μάνα σου στην Ελλάδα, κλπ. Τί θα κάνεις; Νομίζεις ότι μπορείς να μπαινοβγαίνεις στην Αμερική ελεύθερα; Επιπλέον ακόμα και αν βρεις κάποια δουλειά, π.χ. γκαρσόνι, ο εργοδότης σου θα σε γαμάει ανελέητα και δεν θα μπορείς να βγάλεις τσιμουδιά.

3. Αν δεν αντέχεις την μοναξιά, αν δεν μπορείς χωρίς κολλητούς και φραπέ και καλαμπούρδισμα, μην φύγεις από Ελλάδα.  Η απόφαση θέλει σκληρές αντοχές και ο τρόπος ζωής είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που ξέρεις.

4.  Δεν έχει καμοία απολύτως σημασία πόσο στοιχίζει το σουβλάκι εκεί που θέλεις να πας.  Το πρώτο πρόβλημα που πρέπει να λύσεις είναι η διαμονή. Αυτό πρέπει να δεις, πριν ό,τιδήποτε άλλο.

Νάστε καλά.
ρε ποια σουβλακια; γραψτε οτι θα τους σιχαινονται ανοιχτα οι γυναικες και οτι δε θα πηδανε καθολου. Εχετε δει κατι μαυριδερους στο Μοναστηρακι; Ετσι βλεπουν εσας οι ξενοι.
 

Επισκέπτης
Οντως.Πρώτα από όλα οι παλαιοί πρέπει να σκάσουν.Να μη μας πρήζουν τα αρχίδια.Είσαι γενιά Πολυτεχνείου?Σκάσε πρώτα,άσε με ήσυχο.Δε θέλω να ακούω άλλο τις μαλακίες σου,μη μου τα πρήζεις.
Λούφαρε.Αυτό είναι το βασικό.
Μετά υπάρχουν συστήματα να ντοπάρει κανείς το διαθέσιμο υλικό,απλά πρέπει να σκάσουν οι παλαιοί και να ξεκολλήσουν οι νέοι.
εμενα τι θα μου εδινες να με ντοπαρεις;
 

Επισκέπτης
κοίταξε η κοινωνική ζωή εξαρτάται από το τι θες... αν θες καθημερινά μπαράκια και καφέ και φαγητό έξω αυτό δεν υπάρχει... πάντως οι λούξοι είναι κοινωνικοί και δικτυώνεσαι σχετικά εύκολα για έναν άλλον τρόπο ζωής (πχ εκδρομές, κοινά μπαρμπεκιου κλπ κλπ κλπ)...
τα γαμισια μας ενδιαφερουν. Πεφτουν γαμισια στις εκδρομες και τις εξοχες; Εχει πιπινια ή μονο σαπιες μιλφ/γκιλφ; Αυτα ειναι ερωτηματα σωστα
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα οι πτυχιούχοι ΤΕΙ παίρνουν καθαρά 670€!!! και από ΑΕΙ βάλε 50€ παραπάνω στο περίπου. Για κλάματα....
Γιατί νομιζεις ότι  αυτος ο κακομοίρης βγάζει τίποτα λεφτά? :2funny:άλλο τι  :jerking:μας λέει Για εταιρίες και πρασινάλογα  :jerking: :2funny:.Παίρνει γύρω στις 2.000 λίρες και μένει σε κατι σαν αυτό το δωμάτιο 4τμ που σας έβαλα  :headbang:.Τι να πω να γίνω 60 ετων να ζω σε ενα κελί να μην έχω αυτοκίνητο και να δουλεύω για να μην πεθάνω από την πείνα  :headbang:
  Εμένα έλεγαν οι φουκαράδες ότι ζω χάλια  :jerking:σε 25,30 τετραγωνικά και άλλες  :jerking:αμέσως σας έβαλα καμία δεκαριά φωτογραφίες από το δεύτερο μου διαμέρισμα που είναι τριάρι 80τμ.
  Ο Βλάκμαν μας έβαλε μια αποθήκη στο εργοστάσιο  που δούλευει που του του εδωσαν να μένει :2funny:.Ό Βαλκανιος φουκαράς μούφα φωτογραφίες από από μεσητικο ότι και καλα ειναι το διαμερισμα που νοικιαζει  :jerking: :2funny:και κουρτίνες για Γερμανίδα  :2funny:.
  Δηλαδή μιλάμε για μεγάλη κατάντια  :headbang:αυτοί να έχουν αυτοκίνητο και να μένουν σε διαμέρισμα ούτε στα όνειρά τους  :2funny:
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.791
Κριτικές
6
Like
11.265
Πόντοι
3.936
Εχετε δει κατι μαυριδερους στο Μοναστηρακι; Ετσι βλεπουν εσας οι ξενοι.
Εσύ τύπε έχεις μείνει πολύ πίσω  καμμιά 40 xρόνια, στην εποxή της γαλάζιας λίμνης γιατί νομίζεις ότι γ@μάνε μόνο οι ξανθοί γαλακτεροί. Οι τουρίστριες ξεσκίζονται στην π@υτσα με μελαγχρινά άτομα εδώ και χρόνια, αυτά επιλέγουν.
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.791
Κριτικές
6
Like
11.265
Πόντοι
3.936
Τα είπες πολύ σωστά.Οσο πάει και χειροτερεύει τώρα με την κρίση κάποιοι δεν έχουν ουτε ρευμα στο σπίτι πόσο μάλλον ίντερνετ  
Αυτό το δωμάτιο τι ήταν.. το κελί του Κουφοντίνα ;  :cheesy:
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Λάθος έχεις φίλε.

Η ευχή θα έπρεπε να είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε όλοι να γυρίσουν και να γίνουμε μια σοβαρή χώρα.

Οκ η προηγούμενη γενιά τα σκατωσε. Ε και? Ας πετύχουμε κάτι καλύτερο εμείς.

Δεν πρόκειται να γυρίσουμε για να πληρώνουμε τις συντάξεις της γενιάς που τα σκάτωσε.

Ας πάρουν 400 ευρώ σύνταξη και ας μιλάνε με τα παιδιά τους στο skype,μιας και αυτοί τα έδιωξαν με τις μαλακίες τους...

Υ.Γ.Μην ασχολείστε με τις μαλακίες του ανεπάγγελτου ΜΟΓΓΟΛΟΥ που θέλει 3 λίτρα κολλύριο της μέρα επειδή δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει τα γουρλωτά του μάτια.
Άμα είχατε γεννηθεί και εσείς ΑΜΕΑ και σας έδιωχναν οι γονείς σας, την ίδια κακία θα βγάζατε.



 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Πολυ ευκολο θεωρεις το θεμα της γλωσσας βλεπω.
Απ αυτους που φευγουν εξωτερικο, το 50% δεν εχει ιδεα απο καμια γλωσσα περαν της ελληνικης, ενα 30% εχει lower αγγλικων

H πλειοψηφία των Ελλήνων μεταναστών τα τελευταία χρόνια,είναι εξειδικευμένοι,τα Αγγλικά σε επίπεδο lower είναι το ελάχιστο προσόν που έχουν.

Ελάχιστα είναι εκείνα τα άτομα που έχω συναντήσει και δεν ξέρουν Αγγλικά.
Αλλά αυτοί ήταν σε ελληνικά εστιατόρια,καφέ,εταιρείες καθαρισμού,κ.λ.π.

Εννοείται ότι χωρίς Αγγλικά και χωρίς την τοπική γλώσσα,ξεχνάς τις γκόμενες.
Μόνο με Αγγλικά και χωρίς τοπική γλώσσα,πρέπει να είσαι πολύ καλή περίπτωση ώστε μια ντόπια να κάτσει να σου μιλάει στα αγγλικά.Έχει τέτοιες,αλλά είναι η εξαίρεση και συνήθως μπάζα που δεν τα γαμάνε οι ντόπιοι.

Η εργασία που κάνεις και η γνώση της τοπικής γλώσσας, έχει μεγάλη επιρροή στα γκομενικά και δεν μιλάω για την εργασία σαν εισόδημα
 

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Μηνύματα
7.870
Κριτικές
15
Like
11.874
Πόντοι
3.846
κοίταξε η κοινωνική ζωή εξαρτάται από το τι θες... αν θες καθημερινά μπαράκια και καφέ και φαγητό έξω αυτό δεν υπάρχει... πάντως οι λούξοι είναι κοινωνικοί και δικτυώνεσαι σχετικά εύκολα για έναν άλλον τρόπο ζωής (πχ εκδρομές, κοινά μπαρμπεκιου κλπ κλπ κλπ)...
Ένα άλλο παράδειγμα.
Φίλος εξειδικευμένος Μηχανολόγος πήγε Βέλγιο,.στην Γαλλοφωνη πλευρά, για δουλειά.
Έχει φρικάρει. Σπίτια αρχαία και ακριβά, Έλληνες να μιλήσει λίγο δεν υπάρχουν,.όλοι μιλάνε Γαλλικά,.ρατσιστες όσο δεν πάει.
Γενικά θέλει ψάξιμο πριν πας κάπου, γιατι μπορεί να βγει μαρτύριο η κοινωνική ζωή και ας έχεις καλή δουλειά.
Δεν είναι μόνο δουλειά η ζωή.
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Ρατσισμός απέναντι σε Έλληνες,πέρα από κανέναν καθυστερημένο πριν κάποια χρόνια που θα έκραζε περί δανεισμού,κ.λ.π. δεν υπάρχει με την έννοια της αποστροφής απέναντι στη "ράτσα" μας.

Άλλωστε σαν λαός περνάμε τελείως απαρατήρητοι και δεν ενοχλούμε κανέναν.

Επίσης στη Γερμανία και γενικά σε όλη την Ευρώπη η Ελλάδα είναι αγαπητή λόγω ιστορίας και σαν τουριστικός προορισμός.
Όσο πιο μορφωμένο κόσμο γνωρίζεις,τόσο μεγαλύτερη αγάπη για την Ελλάδα συναντάς.
Στο πανεπιστήμιο,μεγάλος αριθμός των καθηγητών,ανεξαρτήτου αντικειμένου έχουν γνώση της γλώσσας μας ή της αρχαίας ελληνικής.

Αυτό που έχω βιώσει εγώ,είναι ρατσισμός από Έλληνες του εξωτερικού,απέναντι σε νεομετανάστες.Ακόμη δεν μπορουν να χωνέψουν ότι ερχόμαστε εδώ και εξαιτίας προσόντων και προϋπηρεσίας,έχουμε καλύτερο κοινωνικό status από αυτούς.

Από Γερμανούς έχω δει ρατσισμό απέναντι σε Έλληνες,μόνο όταν αυτοί θυμίζουν σαν lifestyle ή εμφάνιση τούρκο ή κάτι αντίστοιχο.

Αλλά αυτό ισχύει για όλους.
Είχαμε έναν Κουβανό φοιτητή,που όλοι τον έκαναν για μουσουλμάνο..
Σε μια εκδρομή με τη σχολή στην Ελβετία,είδα από πρώτο χέρι ότι έχει τελείως άλλη αντιμετώπιση.
Από τον έλεγχο εισιτηρίων στο τρένο,μέχρι και τον Ιταλό γκαρσόνι που τον τρόλαρε λέγοντάς του:"Eίσαι σίγουρος για την πίτσα που έχεις παραγγείλει;Έχει χοιρινό"
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ένα άλλο παράδειγμα.
Φίλος εξειδικευμένος Μηχανολόγος πήγε Βέλγιο,.στην Γαλλοφωνη πλευρά, για δουλειά.
Έχει φρικάρει. Σπίτια αρχαία και ακριβά, Έλληνες να μιλήσει λίγο δεν υπάρχουν,.όλοι μιλάνε Γαλλικά,.
Γενικά θέλει ψάξιμο πριν πας κάπου, γιατι μπορεί να βγει

Ε,βέβαια στη γαλλοφωνη πλευρά όλοι γαλλικά θα μιλάνε,τι περίμενε να μιλάνε,φλαμανδικά?
 

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
για να λεμε συκα συκα ρατσισμος υπαρχει παντου. Το μεγεθος ομως του ρατσισμου εχει να κανει με τη κουλτουρα του καθε κρατους και τη νομοθεσια. Για παραδειγμα στην Αγγλια καθε ειδους διακριση τιμωρειται!φοβουνται πολυ γιαυτο κ ολα δουλευουν ρολοι. ΕΙτε στη δουλεια ειτε σε οποιοδηποτε χωρο νιωθεις προστατευμενος διοτι οποιος τολμησει να σε στοχοποιησει λεκτικα μπορεις να τον τυλιξεις σε μια κολλα χαρτι.
Η Αγγλια ειναι κρατος δικαιου με μεγαλη πολιτισμικοκητα που σεβεται καθε κουλτουρα. Εκει ειτε εισαι ελληνας ειτε πακιστανος αντιμετωπιζεσαι το ιδιο σαν να εισαι αγγλος. Κι αυτο γτ εχουν μεγαλωσει με το να σεβονται την ανθρωπινη υποσταση..
εν αντιθεσει οι ελληνες εχουν μεγαλωσει μεσα σε βρισιες και καταρες προς αλλοεθνεις και αλλοθρησκους..σε μια χωρα ουγκα ουγκα λοιπον που ειναι ο πολιτισμος? που ειναι η παιδεια? τα αρχαια υπαρχουν μονο για να μας θυμιζουν ποσο λιγοι γιναμε..
 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Μηνύματα
9.196
Like
767
Πόντοι
146
Ωραία Αφού είναι τόσο καλά για δεν πας  :2funny:να ξεσκατώνεις βρωμόγερους  :2funny:και να καυχιέσαι ότι ζεις στην Αγγλία  :2funny:
 
Χεστο ,τι να σου εξηγώ;Σάμπως θα καταλάβεις;
Συνέχισε να παίζεις το γατάκι σου.
 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Μηνύματα
9.196
Like
767
Πόντοι
146
για να λεμε συκα συκα ρατσισμος υπαρχει παντου. Το μεγεθος ομως του ρατσισμου εχει να κανει με τη κουλτουρα του καθε κρατους και τη νομοθεσια. Για παραδειγμα στην Αγγλια καθε ειδους διακριση τιμωρειται!φοβουνται πολυ γιαυτο κ ολα δουλευουν ρολοι. ΕΙτε στη δουλεια ειτε σε οποιοδηποτε χωρο νιωθεις προστατευμενος διοτι οποιος τολμησει να σε στοχοποιησει λεκτικα μπορεις να τον τυλιξεις σε μια κολλα χαρτι.
Η Αγγλια ειναι κρατος δικαιου με μεγαλη πολιτισμικοκητα που σεβεται καθε κουλτουρα. Εκει ειτε εισαι ελληνας ειτε πακιστανος αντιμετωπιζεσαι το ιδιο σαν να εισαι αγγλος. Κι αυτο γτ εχουν μεγαλωσει με το να σεβονται την ανθρωπινη υποσταση..
εν αντιθεσει οι ελληνες εχουν μεγαλωσει μεσα σε βρισιες και καταρες προς αλλοεθνεις και αλλοθρησκους..σε μια χωρα ουγκα ουγκα λοιπον που ειναι ο πολιτισμος? που ειναι οι παιδεια? τα αρχαια υπαρχουν μονο για να μας θυμιζουν ποσο λιγοι γιναμε..
Αγγλία.Είναι η μόνη χωρα που δεν υπάρχει αγγελία που να αναφέρει ηλικία.
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
για να λεμε συκα συκα ρατσισμος υπαρχει παντου. Το μεγεθος ομως του ρατσισμου εχει να κανει με τη κουλτουρα του καθε κρατους και τη νομοθεσια. Για παραδειγμα στην Αγγλια καθε ειδους διακριση τιμωρειται!φοβουνται πολυ γιαυτο κ ολα δουλευουν ρολοι. ΕΙτε στη δουλεια ειτε σε οποιοδηποτε χωρο νιωθεις προστατευμενος διοτι οποιος τολμησει να σε στοχοποιησει λεκτικα μπορεις να τον τυλιξεις σε μια κολλα χαρτι.
Η Αγγλια ειναι κρατος δικαιου με μεγαλη πολιτισμικοκητα που σεβεται καθε κουλτουρα. Εκει ειτε εισαι ελληνας ειτε πακιστανος αντιμετωπιζεσαι το ιδιο σαν να εισαι αγγλος. Κι αυτο γτ εχουν μεγαλωσει με το να σεβονται την ανθρωπινη υποσταση..
εν αντιθεσει οι ελληνες εχουν μεγαλωσει μεσα σε βρισιες και καταρες προς αλλοεθνεις και αλλοθρησκους..σε μια χωρα ουγκα ουγκα λοιπον που ειναι ο πολιτισμος? που ειναι οι παιδεια? τα αρχαια υπαρχουν μονο για να μας θυμιζουν ποσο λιγοι γιναμε..

Κλασσικό παραληρήμα δήθεν εναλλακτικού μπάζου με πράσινα μαλλιά..

Πολιτισμός είναι να μην θέλεις στην κοινωνία σου τριτοκοσμικούς ΜΑΛΑΚΕΣ σαν και αυτούς που είναι και οι μόνοι που σε γαμάνε,μιας και πριν γαμούσαν καμήλες.

Κάνε τώρα γαργάρα για την "κουλτούρα" από την οποία προέρχονται ΟΛΑ τα μέλη των grooming gangs που συνελήφθησαν στη Βρετανία..

 

Συνημμένα

  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    494,1 KB · Εμφανίσεις: 34

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.791
Κριτικές
6
Like
11.265
Πόντοι
3.936
Ένα άλλο παράδειγμα.
Φίλος εξειδικευμένος Μηχανολόγος πήγε Βέλγιο,.στην Γαλλοφωνη πλευρά, για δουλειά.
Έχει φρικάρει. Σπίτια αρχαία και ακριβά, Έλληνες να μιλήσει λίγο δεν υπάρχουν,.όλοι μιλάνε Γαλλικά,.ρατσιστες όσο δεν πάει.
Γενικά θέλει ψάξιμο πριν πας κάπου, γιατι μπορεί να βγει μαρτύριο η κοινωνική ζωή και ας έχεις καλή δουλειά.
Δεν είναι μόνο δουλειά η ζωή.
Παιδιά ψάξτε κότες με Χρυσά αυγά, και αφήστε τα μανεκέν,
γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί έξω.. σε όλους τους τομείς
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.791
Κριτικές
6
Like
11.265
Πόντοι
3.936
Η Αγγλια ειναι κρατος δικαιου με μεγαλη πολιτισμικοκητα που σεβεται καθε κουλτουρα. Εκει ειτε εισαι ελληνας ειτε πακιστανος αντιμετωπιζεσαι το ιδιο σαν να εισαι αγγλος. Κι αυτο γτ εχουν μεγαλωσει με το να σεβονται την ανθρωπινη υποσταση..
εν αντιθεσει οι ελληνες εχουν μεγαλωσει μεσα σε βρισιες και καταρες προς αλλοεθνεις και αλλοθρησκους..σε μια χωρα ουγκα ουγκα λοιπον που ειναι ο πολιτισμος? που ειναι η παιδεια? τα αρχαια υπαρχουν μονο για να μας θυμιζουν ποσο λιγοι γιναμε..
Εσύ δεν βάζεις μυαλό, έχεις εθιστεί στη πακιστανίλα και το κάρυ.
Για κούνα το κεφάλι σου λίγο.. Αν έχεις το θάρρος πέρασε με φούστα πάνω απο το γόνατο  σε συνοικία της Αγγλίας που εφαρμόζεται η Σαρία. Σε έχουν παραμυθιάσει τα ισλάμια ότι όλα είναι ελεύθερα και κάμποι. 0ταν όμως φορέσεις τη μπούρκα και πέφτει ο βουρδουλας σπίτι, και διαβάζεις το κορανι, θα έχει πολύ γέλιο. Όλοι αυτοί μέχρι και την κλειτορίδα θα σε βάλουν να κόψεις..  :cool2:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom