Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 998K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

  • Ναι, ειναι λιποταξια

    Ψήφοι: 89 25,0%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

    Ψήφοι: 267 75,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

Επισκέπτης
Το 1997 δεν το πίστευα!Νόμιζα ότι είναι ένας εφιάλτης!Ηταν εγγλημα ότι ένας άνθρωπος έκανε παιδί και αγώρασε διαμέρισμα! :headbang:.Δεν ηθελα τοτε με τιποτα να ερθω Ελλάδα είχα σκοπό να πάω Ισραήλ αλλά υποχώρησαν και έδωσαν τα λεφτά που έλειπαν γιά το σπίτι.Μετά πηγαινοερχόμουν γιά περίπου 2 χρόνια (6 μήνες Ρωσσία 3 μήνες Ελλάδα) έκλαιγα κάθε μέρα από 68 κιλά πήγα 92 σε τρεις μήνες!Βέβαια έβγαινα στους δρόμους κάθε μέρα και τους ρεζίλευα :2funny: και μετά έφυγα και 6 χρόνια Ελλάδα δεν ξανάρθα.
  Η διαφορά ήταν ότι τότε έλεγα αφήστε με θέλω να ζήσω εδώ που διάλεξα!Ενώ τώρα λέω κακό ψώφο να χετε καθάρματα και ακούνε βρησίδια!Με το που ακούσω υπονοούμενα να έρθω Ελλάδα πέφτει βρήσιμο!Την άνοιξη μπορεί να πέσει πολύ γέλιο γιατί μπορεί να έρθω να βγω στα κανάλια  :2funny:και μπορώ να τους κάνω σκόνη  :2funny:και να πέσει το γέλιο της αρκούδας  :2funny:.
  Οντως είναι γιά το ψυχιατρείο,έχει όμως εξήγηση αυτή η συμπεριφορά.Είναι η άχρηστη γενιά του πολυτεχνείου που τα βρήκαν όλα έτοιμα και δεν ξέρουν τι πάει να πει πείνα γ'αυτό τα καθάρματα έκαναν τα πάντα γιά να πεινάσω!
  Εγώ πέτυχα γιατί είχα δύναμη και ήμουν φανατισμένος με πίστη στις ιδέες μου,και οι δυσκολίες της ζωής με έκαναν δυνατό.Και έκανα τα πάντα γιά να πετύχω τον σκοπό μου και τους στόχους μου και αν δεν είχα καθάρματα γιά γονείς θα ειχα πολύ περισσότερα!
αν δεν πας στην Πανια να τα πεις δεν κανεις τιποτα. Να δειξεις την ανθρωπινη πλευρα του πηδηχτη
 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
154.322
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
  Αυτοί οι ηλίθιοι οι αποτυχημένοι μπίθουλες νομίζουν ότι όλοι είναι κακομοίρηδες σαν κ'αυτούς  :2funny:επειδή ο Βλάκμαν ζει στην αποθηκη και ο Τραμουντάνα στην πανσιόν 100+ χλμ. από το Λονδίνο και πηγαινει καθε πρωι με το λεωφορειό στη δουλειά πρέπει κ'εγώ να είμαι έτσι αποτυχημένος? :2funny:
Καλα ρε Δημητρη ποσων ετων εισαι και εχεις τοσο μεγαλα παιδια?

Για τον Τραμουντανα νομιζω εισαι λιγο αδικος παντως

Εγω πιστευω οτι εχει πιαστεί καλα
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σκεφθήκατε ποτέ ρε μάγκες το ενδεχόμενο να κάνετε γιο και να σας βγει Δημητράκης;

Τότε θα έβλεπα τι θα λέγατε....

Αν σου βγει πούστης, είναι εντάξει ;;
ή αν τη δει φλώρος αμερικάνος και κάνει γονατιστός πρόταση γάμου σε καμιά ελλεηνίδα με δαχτυλίδι στο χέρι ;;;;;;

Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλα ρε Δημητρη ποσων ετων εισαι και εχεις τοσο μεγαλα παιδια?

Για τον Τραμουντανα νομιζω εισαι λιγο αδικος παντως

Εγω πιστευω οτι εχει πιαστεί καλα
Eίμαι όσο γράφει το προφίλ μου  :)απλός δείχνω πολύ μικρότερος  :).
 Ο Τραμουντάνα είναι εντελώς τελειωμένος  :2funny:Πρέπει να είναι τελείως φουκαράς  :2funny:απλός δεν μπορείτε εσείς που μένετε στην Ελλάδα να καταλάβετε σε τί χάλια ζούνε οι Ελληνες στην Ευρώπη! :2funny:γιατί σας φλομώνουν στα ψέματα!Καλά δε βλέπεις τι φουκαράς είναι? :2funny:
 Ενας που βγάζει 20.000 το μήνα μένει σε διαμέρισμα στο Λονδίνο με ενοίκιο 4.000-5.000 δε μένει σε πανσιόν με δωμάτιο 4-6 τετραγωνικά 100χλμ. από το Λονδίνο  :2funny: έχει αμάξι 100.000   και φυσικά δεν πάει στη δουλειά του με το λεωφορείο  :2funny:.
  Όλα αυτά ότι δεν χρειάζονται όλα αυτά ότι είναι τέλειες οι συγκοινωνίες και ότι κανείς δε μένει μέσα στο Λονδίνο τα ακούω από τελειωμένους που ίσα ίσα βγάζουν τα προς το ζειν όπως και ότι δεν χρειάζεται πτυχείο ανώτατης εκπαίδευσης γιά να βγάλεις λεφτά  :2funny:το ακούω από ανθρώπους που δεν έχουν πτυχείο :2funny:.
  Στο μεταξύ γιά να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο δύσκολη είναι η ζωή εκεί.Τον Τραμουντάνα μπορεί να τον ζηλεύουν οι εκεί Ελληνες γιά το ότι μένει σε πανσιόν!Γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο εώς αδύνατον να βρεις δωμάτιο σε πανσιόν!Υπάρχει τρομερή ζήτηση!
 
Σκεφθήκατε ποτέ ρε μάγκες το ενδεχόμενο να κάνετε γιο και να σας βγει Δημητράκης;

Τότε θα έβλεπα τι θα λέγατε....
Εσύ φουκαρά αποτυχημένε ιδιωτικέ υπάλληλε της Τσιπίτα  που δουλεύεις με υπερωρίες και σε τρέχουν γιά 800 το πολύ 1.000 ευρώ το μήνα και τρέμεις μη χάσεις την δουλειά σου και μείνεις άνεργος και τρως τα  :shit: σου  :2funny:είσαι ο τελευταίος που πρέπει να γράφεις  :2funny:
 

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Μηνύματα
658
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Δημητρακη γιατι πετυχες τον στοχο να μην ερχεσαι καθολου ελλαδα? Ποια πραγματα δεν σαρεσουν γενικα? Ενας λογος ειχες πει η ελλεινιδες,φυσικα και τα τελευταια χρονια η δραματικη πτωση ποιοτητας σε φυλης και μεταξουργειο,εγω απο το καλοκαιρι εχω παει 4 φορες στουντιο,2 φολες,2 περασα καλα...Το να φτασει καποιος να πληρωνει συνεχεια στουντιο ειναι αποτυχια για μενα,να μην μπορει να βρει κατι καλο στο 20ρικο,η εστω μια ελλεινιδα,η εστω μια κατσικα οπως εσυ,αχαχχαχα,παντως εαν βγεις στα καναλια,η στην ανιτα πανια,το κορυφαιο θα ειναι να αρχησεις να τα χωνεις στους γονεις σου λαιβ,και να σε παρουν τηλ στην εκπομπη και να αρχησετε να βριζεστε live στην ανιτα,εκει θα πεθανω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη γιατι πετυχες τον στοχο να μην ερχεσαι καθολου ελλαδα? Ποια πραγματα δεν σαρεσουν γενικα? Ενας λογος ειχες πει η ελλεινιδες,φυσικα και τα τελευταια χρονια η δραματικη πτωση ποιοτητας σε φυλης και μεταξουργειο,εγω απο το καλοκαιρι εχω παει 4 φορες στουντιο,2 φολες,2 περασα καλα...Το να φτασει καποιος να πληρωνει συνεχεια στουντιο ειναι αποτυχια για μενα,να μην μπορει να βρει κατι καλο στο 20ρικο,η εστω μια ελλεινιδα,η εστω μια κατσικα οπως εσυ,αχαχχαχα,παντως εαν βγεις στα καναλια,η στην ανιτα πανια,το κορυφαιο θα ειναι να αρχησεις να τα χωνεις στους γονεις σου λαιβ,και να σε παρουν τηλ στην εκπομπη και να αρχησετε να βριζεστε live στην ανιτα,εκει θα πεθανω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δυστηχώς δεν θα γίνει.μπορεί να είμαι πάντα πανέτοιμος αλλά υπάρχει η ισορροπία του τρόμου :2funny:
  Εγώ θα βγω γιά τον χαβαλέ θα πω βέβαια ότι έφερνα κατσικάκια στην ταράτσα όταν ήμουν 15 ετών  :2funny:και ότι όταν χέζαν κατουράγαν και βρώμαγε τα έδιναν στους γύφτους  :2funny:αλλά γ'αυτούς δεν θα πω τίποτα.Θα βγω στά κανάλια για προσωπική προβολή και φυσικά γιά  :2funny:
  Αλλά και να έλεγα γ'αυτούς δεν πρόκειται να έβγαιναν στα κανάλια το αντίθετο δεν θα έβγαιναν από το σπίτι τους.Εγώ το αντίθετο πάντα επιδίωκα δικαστικές διαμάχες και διασημότητα  :2funny:
 
    Τώρα Ελλάδα τι δεν μου αρέσει!ΤΙΠΟΤΑ!Καταρχήν δεν υπάρχει ασφάλεια!Σε μαχαιρώνουν γιά 10 ευρώ!Μπορεί να σου κλέψουν και το σπίτι!μετά οι τιμές!Για μένα είναι εξωπραγματικές!μετά ο κόσμος!πολύ λέχρα!Και το επίπεδο των Ελλήνων έχει πέσει πάρα πολύ αλλά είναι και γεμάτο λαθρομετανάστες!Κάποτε είχαμε και τα πηδηχτήρια που κάναμε της βόλτες,το χαβαλέ και πηδάγαμε και τίποτα καλό.Τώρα είναι από το κακό στο χειρότερο.Εκτός αυτου φοβάμαι και τα αεροπλάνα.Αν χρειαστεί μπαίνω σε αεροπλάνο αλλά άσκοπα να πηγαίνω περα δώθε δεν θέλω!
 

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.791
Κριτικές
6
Like
11.267
Πόντοι
3.936
H Eυρωπαικη Ενωση ( που δεν ειναι Ενωση ), εχει καταντησει ενας μηχανισμος που χρηματοδοτει τα λιμα που εχει μαζεψει η Γερμανια και μια γραφειοκρατια που κανει εξυπηρετησεις, λαδωματα και λομπινγκ.

H Ευρωπη περα απο μια ζωνη εμποριου με καποια πιο χαλαρα κριτηρια , δε μπορει και δε χρειαζεται να ειναι κατι αλλο, περα απο καθε χωρα ξεχωριστα.
:thumbsup:  :hi:
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
Eίμαι όσο γράφει το προφίλ μου  :)απλός δείχνω πολύ μικρότερος  :).

Όντως,μετά τις επιτυχημένες :2funny: εμφυτεύσεις μαλλιών δείχνεις μικρότερος

Πάλι γράφει το ΑΜΕΑ ότι στα 18 του αγόραζε μόνο του διαμερίσματα; :2funny:

Με τι λεφτά τα αγόραζες μωρή ανεπάγγελτη μογγόλα;
Από την καριέρα σου σαν στρίπερ ή όταν δούλευες ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ :2funny: σε πλυντήριο αυτοκινήτων;

είχα πάει υπεύθηνος σε πλυντήριο αυτοκινήτων

Σκεφθήκατε ποτέ ρε μάγκες το ενδεχόμενο να κάνετε γιο και να σας βγει Δημητράκης;

Τότε θα έβλεπα τι θα λέγατε....

Με το που έβλεπα τα γουρλωμένα μάτια κουκουβάγιας που δεν τα ανοιγοκλείνει κιόλας :2funny:
θα το πετούσα από το παράθυρο του μαιευτηρίου

Έχω γράψει ότι είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ;

Προς όλους του κομπλεξικούς ΜΑΛΑΚΕΣ που γράφουν ότι δεν μπορούμε να νοικιάσουμε σπίτια σαν Έλληνες,ανεβάζω ΞΑΝΑ το συμβόλαιο του σπιτιού μου

h52X4Ep.jpg


που φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαι ο μόνος ενοικιαστής όπως και τα τετραγωνικά.

Τα πράγματα που ενδιαφέρουν έναν ιδιοκτήτη στο Μόναχο είναι:
-Να βγάζεις καθαρά το τριπλάσιο σου κρύου ενοικίου,δηλαδή για χίλια ευρώ ενοίκιο θέλουν τουλάχιστον 3000καθαρά.
-Συμβόλαιο εργασίας αορίστου χρόνου και 2+1 ενοίκια μπροστά.
-Κάποιοι δίνουν προτεραιότητα και σε όσους δεν καπνίζουν,δεν έχουν κατοικίδια,δεν παίζουν κάποιο μουσικό όργανο,δεν έχουν παιδιά.

Το καθοριστικό λοιπόν είναι ο μισθός.
Οι μόνοι ξένοι που ακόμη και αν βγάζουν πολλά λεφτά δεν μπορούν να βρουν σπίτι,είναι τουρκοι και οποιοσδήποτε μοχάματ,κ.λ.π.

Το συμβόλαιο που ανέβασα αφορά το σπίτι με τις φωτογραφίες από το site του μεσιτικού,στο οποίο απευθύνθηκα για να το επινοικιάσω.
Όσοι δεν είναι κομπλεξικοί επειδή γεννήθηκαν ΑΜΕΑ μόγγολοι, είναι εύκολο να καταλάβουν ότι όταν κάποιος πάει να συζήσει με μια γυναίκα σε άλλο σπίτι, ΔΕΝ ξενοικιάζει το σπίτι που έμενε σαν εργένης,αλλά το επινοικιάζει σε άλλο άτομο.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος είναι πως αν πάει κάτι στραβά με την συγκατοίκηση,αν χωρίσεις,κ.λ.π.
δεν μπαίνεις στη διαδικασία να ψάχνεις σπίτι,αλλά βγάζεις τον επινοικιαστή και μένεις ξανά εσύ.

Μαλακία μου που κάθομαι και γράφω τα αυτονόητα σε κομπλεξικούς που μας έχουν σπάσει τα αρχίδια επειδή έχουν ψυχολογικά που τους έδιωξαν οι γονείς τους από την Ελλάδα :'(
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.273
Like
599
Πόντοι
246
βαλε και τις φωτογραφιες απο το σαιτ του μεσιτικου γραφειου
μισες δουλειες κανεις καθηγητη πανεπιστημιου απο τα λιντλ
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
βαλε και τις φωτογραφιες απο το σαιτ του μεσιτικου γραφειου
μισες δουλειες κανεις καθηγητη πανεπιστημιου απο τα λιντλ

Στον ΠΑΤΟ ΣΟΥ,όπως και τις πούτσες που τρως από τα πάκια θα τις βάλω


x2cJRrT.jpg


gM7jYNJ.jpg



Αλλά που να ξέρεις εσύ τι θα πει επινοικίαση..

Για να επινοικιάσεις, θα έπρεπε πρώτα να βρεις γκόμενα η οποία να θέλει μάλιστα να μείνει μαζί σου.

Πράγμα που ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι δε συνέβη και ούτε θα συμβεί ποτέ..
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.273
Like
599
Πόντοι
246
Στον ΠΑΤΟ ΣΟΥ,όπως και τις πούτσες που τρως από τα πάκια θα τις βάλω


x2cJRrT.jpg


gM7jYNJ.jpg



Αλλά που να ξέρεις εσύ τι θα πει επινοικίαση..

Για να επινοικιάσεις, θα έπρεπε πρώτα να βρεις γκόμενα η οποία να θέλει μάλιστα να μείνει μαζί σου.

Πράγμα που ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι δε συνέβη και ούτε θα συμβεί ποτέ..
δε λεγεται επινοικιαση ρε κουναβι
υπομισθωση λεγεται επιστημονικα και υπενοικιαση στην καθομιλουμενη

Υ.Γ. στη χοντρη παραγινομενη πλατη κατω απο το παραθυρο με ανακλιση εκανες την υπομισθωση φιογκο;
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε μόρτες ... με τις φωτογραφίες σπιτιών με προκαλείτε !!!!!
Θέλω να αφανίσω ένα μόρτη γαλάζιο !!!!

Πως θεωρώ ότι ένας κάτοικος αττικής, μπορεί να πείσει το φόρουμ ότι ανεβάζει φωτογραφίες από το δικό του σπίτι !!!!
Προδιαγραφές.


1)Να υπάρχει ένα άλλο μέρος που θα είναι on-line την ώρα που θα ανέβουν οι φωτογραφίες.
2)Το τρίτο μέλος, θα δώσει έναν κωδικό με άπειρα νούμερα και γράμματα !!!
Κάτι σαν 3509654879489003drgyhdujks
3)Αυτός που θα ανεβάσει τις φωτογραφίες, θα έχει γράψει σε ένα χαρτί τον κωδικό και θα φαίνεται το χαρτί στις φωτογραφίες του σπιτιού!
4)Οι φωτογράφιση θα γίνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΩΡΣ ΜΕΤΑΞΥ 01.00 - 03.00
Οπότε θα είναι δύσκολο κάθε παπάρας αμφισβητίας ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ.
5)Για να γίνει ακόμη πιο σίγουρο το (4) , ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

Πως σας φαίνεται ;;;
Για να γίνουν κάποιες κωλοτρυπίδες έτσι
URL]]
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ενας που βγάζει 20.000 το μήνα μένει σε διαμέρισμα στο Λονδίνο με ενοίκιο 4.000-5.000 δε μένει σε πανσιόν με δωμάτιο 4-6 τετραγωνικά 100χλμ. από το Λονδίνο  :2funny: έχει αμάξι 100.000   και φυσικά δεν πάει στη δουλειά του με το λεωφορείο  :2funny:.
 

Ακόμη κι αν τρώει ... αυγοτάραχο ;
Δεν μας πείθεί αυτό ότι είναι ελάχιστα μόνο  φτωχότερος από το ... Δούκα του Ουεστμίνστερ ;;;;;;;;;;;
tenor.gif
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
δε λεγεται επινοικιαση ρε κουναβι
υπομισθωση λεγεται επιστημονικα και υπενοικιαση στην καθομιλουμενη

Υ.Γ. στη χοντρη παραγινομενη πλατη κατω απο το παραθυρο με ανακλιση εκανες την υπομισθωση φιογκο;

Eπινοικίαση για το άτομο που μπαίνει μέσα,υπομίσθωση και υπενοικίαση για μένα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ

Nαι,πρόκειται για τερατογέννεση...

Λεπτά πόδια και χέρια,αλλά τεράστια πλάτη

Για κάτι στα γρήγορα,πηγαίνετε σε οποιαδήποτε Bageterie Boulevard.

prFl9Lc.jpg


δουλεύουν καλά υλικά και γευστικά είναι επίσης δυνατοί

J1MuLw8.jpg


Αν σώνει και καλά έχετε άτομο μαζί που θέλει να φάει trdelnik

vdA1RAE.jpg

Πόσο ΑΓΑΜΗΤΟΣ είσαι ρε AΡΧΙμλκ;

Υ.Γ. Μην ξύνεσαι πάλι, γιατί θα σε ΓΑΜΗΣΩ ΞΑΝΑ και θα κλαις

Πουλί σε στριμωξε καλα ο Βαλκανιος, παραδεξου το.
Βρες κατι δυνατό να βγεις αντεπιθεση αλλιως το χανεις το ματσακι

Μπα τριπλα τσαλιμια και λεζαντα το βλέπω, αλλα στο μπαγκλαβωτο ο μπαλκαν μπος το καρφωσε. Πουλι οτι σου πε, φωτος κ υψος αλλιως σφυρίζει ληξη το ματσακι εχασες.

 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σπίτι βρίσκεις άνετα αν έχεις καλό εισόδημα.Μέχρι τώρα είχα ένα 100 τμ στο κέντρο,σε ωραίο κτίριο του 1930 ανατολική Γερμανία με 400 ευρώ μηνιαίως,μετά ένα 80 τμ σε καινούργιο κτίριο με φανταστική κουζίνα,πρώτο όροφο, επίσης στο κέντρο επίσης ανατολική Γερμανία με 400 ευρώ μηνιαίως,ύστερα ένα 120 τμ ανακαινισμένο,ισόγειο στο κέντρο Βαυαρία με 450 ευρώ το μήνα.Τα δύο τελευταία ήταν εξαιρετικά καλά διαμερίσματα.
Τώρα εδώ Ρηνανία,Βεστφαλία είμαι σε πολύ ακριβή περιοχή με τσιμπημένα ενοίκια.Σκάω 700 ευρώ μηνιαίως για 80 τμ σε κεντρικό διαμέρισμα,ισόγειο αλλά όχι καινούργια οικοδομή.Τα καινούργια πάνε στα 1000 ευρώ και άνω μηνιαίως για τα ίδια τετραγωνικά.Γενικά εδώ με κάτω από 600 ευρώ δε βρίσκεις τίποτα,οπότε πολλοί που δουλεύουν εδώ μένουν σε γειτονικές πόλεις και έρχονται με αυτοκίνητο.
Γενικά οι τιμές των ενοικίων είναι στο σάιτ


αλλά επειδή ελέγχονται από Mackler Büro και πληρώνεις Provision(προμήθεια) στο γραφείο(συνήθως δυο ενοίκια) για να νοικιάσεις εκτός από Kaution(προκαταβολή,συνήθως δύο ή τρία ενοίκια),πολλοί βρίσκουν διαμερίσματα να νοικιάσουν μέσω ebay


όπου δε χρειάζεται να πληρώσεις Provision.Μερικοί όταν ξενοικιάζουν βάζουν το σπίτι που ξενοικιάζουν στο ebay γιατί αν βρουν εγκαίρως ενοικιαστή γλιτώνουν πληρωμές.
Γενικά πάντως στις πιο πολλές περιοχές με 500 ευρώ περίπου βρίσκεις πολύ καλό διαμέρισμα τουλάχιστον 80 τμ.Τέλεια θέρμανση,τέλεια μόνωση κτλ.Βέβαια με τα κοινόχρηστα,θέρμανση κτλ ανεβαίνει στα 600 ευρώ.
Οι τιμές αλλάζουν στις ακριβες περιοχές και τις μεγάλες πόλεις όπως Μόναχο,Αννόβερο κτλ. όπου πρέπει να καταβάλεις τα διπλά για την ίδια ποιότητα.
 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Μηνύματα
18.273
Like
599
Πόντοι
246
Eπινοικίαση για το άτομο που μπαίνει μέσα,υπομίσθωση και υπενοικίαση για μένα ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ
δε φτανει που εισαι ασχετος, κανεις και μαθηματα
ασβε
η λεξη επινοικιαση δεν υπαρχει στην ελληνικη γλωσσα, τη χρησιμοποιουν λανθασμενα μονο καποιοι ασβοι σαν κι εσενα

εσυ εισαι μισθωτης ως προς τον γερμανο εκμισθωτη και υπεκμισθωτης ως προς την υποτιθεμενη χοντρη ζαρωμενη γκομενα σου
η χοντρη ζαρωμενη γκομενα σου ειναι υπομισθωτρια ως προς εσενα και τον γερμανο εκμισθωτη

στην καθομιλουμενη το σχημα ειναι ιδιοκτητης - ενοικιαστης - υπενοικιαστρια

Υ.Γ. δεν λεω για τη μοναδικη φωτο με το ιδιο μαγαζι και την ιδια σουπα που μας ποσταρεις απο το 1986 ως αποδειξη οτι σε κοιταξε κι εσενα καποια
λεω για την αλλη φωτο, εκεινη μεσα απο κατι σεντονια, που φαινοταν αμυδρα η ζαρωμενη πλατη μιας χοντρης κωλογριας
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας κάνουμε μια σύγκριση ανατολικής Δυτικής Γερμανίας.
Πλεονεκτήματα Ανατολικής Γερμανίας:
1.Γενικά χαμηλό κόστος ζωής.Φτηνότερα διαμερίσματα,φτηνότερα τρόφιμα κτλ.Επίσης μετράς πολύ αφού οι περισσότεροι κάτοικοι έχουν μέτρια εισοδήματα
2.Διατηρημένα ιστορικά κέντρα πόλεων.Οι κομμουνιστές κράτησαν τα κέντρα άθικτα(ό,τι σώθηκε από βομβαρδισμούς),δεν τα γκρέμισαν να χτίσουν μαγαζιά κτλ.Για λάτρεις της παλιάς γερμανικής αρχιτεκτονικής αξίζουν.
3.Εγγύτητα στα μουνολίβαδα Πολωνίας,Τσεχίας για γόνιμες αποδράσεις τα ΣΚ.

Πλεονεκτήματα δυτικής Γερμανίας
1.Γενικά πολύ υψηλότερο επίπεδο πλούτου,ευκαιριών.Καλύτερες αποδοχές.
2.Κάτοικοι πιο ευχάριστοι,ικανοποιημένοι,ευγενικοί,μορφωμένοι,πολιτισμένοι που έχουν συνηθίσει τους ξένους και είναι καλοζωιστές.Γενικά πιο αρχοντική κουλτούρα σε σχέση με ανατολική Γερμανία.
3.Πολύ περισσότερα μαγαζιά,πολλά προιόντα,ωραία αυτοκίνητα στους δρόμους κτλ.Πιο ζωντανές πόλεις,καλά εστιατόρια κτλ.
4.Πολύ περισσότερες και πιο εντυπωσιακές γκόμενες.

Εχοντας ζήσει και στις δύο,συνιστώ ανεπιφύλακτα δυτική Γερμανία.Αξίζει να περάσεις το τείχος,μόνο αν ενδιαφέρεσαι ζωηρά για τακτικές εισβολές στα μουνολίβαδα πέραν του Οντερ.Αν σε τρώει ο πούτσος σου δηλαδή,αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα να φας την κατάθλιψη και μπίχλα της ανατολικής Γερμανίας αντί να μεταβείς από τους ανατολικούς peasants στους δυτικούς αρχονταραίους.
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σπίτι βρίσκεις άνετα αν έχεις καλό εισόδημα.Μέχρι τώρα είχα ένα 100 τμ στο κέντρο,σε ωραίο κτίριο του 1930 ανατολική Γερμανία με 400 ευρώ μηνιαίως,μετά ένα 80 τμ σε καινούργιο κτίριο με φανταστική κουζίνα,πρώτο όροφο, επίσης στο κέντρο επίσης ανατολική Γερμανία με 400 ευρώ μηνιαίως,ύστερα ένα 120 τμ ανακαινισμένο,ισόγειο στο κέντρο Βαυαρία με 450 ευρώ το μήνα.Τα δύο τελευταία ήταν εξαιρετικά καλά διαμερίσματα.
Τώρα εδώ Ρηνανία,Βεστφαλία είμαι σε πολύ ακριβή περιοχή με τσιμπημένα ενοίκια.Σκάω 700 ευρώ μηνιαίως για 80 τμ σε κεντρικό διαμέρισμα,ισόγειο αλλά όχι καινούργια οικοδομή.Τα καινούργια πάνε στα 1000 ευρώ και άνω μηνιαίως για τα ίδια τετραγωνικά.Γενικά εδώ με κάτω από 600 ευρώ δε βρίσκεις τίποτα,οπότε πολλοί που δουλεύουν εδώ μένουν σε γειτονικές πόλεις και έρχονται με αυτοκίνητο.
Γενικά οι τιμές των ενοικίων είναι στο σάιτ


αλλά επειδή ελέγχονται από Mackler Büro και πληρώνεις Provision(προμήθεια) στο γραφείο(συνήθως δυο ενοίκια) για να νοικιάσεις εκτός από Kaution(προκαταβολή,συνήθως δύο ή τρία ενοίκια),πολλοί βρίσκουν διαμερίσματα να νοικιάσουν μέσω ebay


όπου δε χρειάζεται να πληρώσεις Provision.Μερικοί όταν ξενοικιάζουν βάζουν το σπίτι που ξενοικιάζουν στο ebay γιατί αν βρουν εγκαίρως ενοικιαστή γλιτώνουν πληρωμές.
Γενικά πάντως στις πιο πολλές περιοχές με 500 ευρώ περίπου βρίσκεις πολύ καλό διαμέρισμα τουλάχιστον 80 τμ.Τέλεια θέρμανση,τέλεια μόνωση κτλ.Βέβαια με τα κοινόχρηστα,θέρμανση κτλ ανεβαίνει στα 600 ευρώ.
Οι τιμές αλλάζουν στις ακριβες περιοχές και τις μεγάλες πόλεις όπως Μόναχο,Αννόβερο κτλ. όπου πρέπει να καταβάλεις τα διπλά για την ίδια ποιότητα.

1000 ευρώ δεν είναι δα και κανένα ακριβό νοίκι.... για διαμέρισμα σαλόνι,κουζίνα, και ένα υπνοδωμάτιο (40τμ) πληρώνω 2000+ λίρες τον μήνα... βέβαια είναι fully serviced δηλαδή όλοι οι λογαριασμοί είναι πληρωμένοι (δημοτικά τέλη, δημοτικός φόρος, ρεύμα, θέρμανση, νερό, τηλεόραση, ιντερνετ κλπ), πλήρως εξοπλισμένο και καθαρισμό μιά φορά την εβδομάδα από συνεργείο

βεβαια δεν με κόφτει και ιδιαίτερα γιατί το χρεώνω σαν έξοδο στην εταιρεία και ο ΦΠΑ εκπίπτει... ολη η πολυκατοικία κατοικείται από professionals σαν και μένα και οχι απο την πλεμπα που μενει στο  που μένει στην εργατική πολυκατοικία του δημητράκη


 

Συνημμένα

  • Capture-νοίκι.JPG
    Capture-νοίκι.JPG
    90,5 KB · Εμφανίσεις: 36
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.755
Κριτικές
1
Like
9.940
Πόντοι
2.356
δε φτανει που εισαι ασχετος, κανεις και μαθηματα
ασβε
η λεξη επινοικιαση δεν υπαρχει στην ελληνικη γλωσσα, τη χρησιμοποιουν λανθασμενα μονο καποιοι ασβοι σαν κι εσενα

Μήπως πρόκειται για σολοικισμό σαν τη λέξη  "συλλήφθηκαν"  :2funny:

καταρχας η αιτηση ασυλου εξεταζεται παντα στη χωρα εισοδου
αρα αυτοι που περασαν απο την ελλαδα εκαναν αιτηση και συλληφθηκαν αλλου,
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
1000 ευρώ δεν είναι δα και κανένα ακριβό νοίκι.... για διαμέρισμα σαλόνι,κουζίνα, και ένα υπνοδωμάτιο (40τμ) πληρώνω 2000+ λίρες τον μήνα... βέβαια είναι fully serviced δηλαδή όλοι οι λογαριασμοί είναι πληρωμένοι (δημοτικά τέλη, δημοτικός φόρος, ρεύμα, θέρμανση, νερό, τηλεόραση, ιντερνετ κλπ), πλήρως εξοπλισμένο και καθαρισμό μιά φορά την εβδομάδα από συνεργείο

βεβαια δεν με κόφτει και ιδιαίτερα γιατί το χρεώνω σαν έξοδο στην εταιρεία και ο ΦΠΑ εκπίπτει... ολη η πολυκατοικία κατοικείται από professionals σαν και μένα και οχι απο την πλεμπα που μενει στο  που μένει στην εργατική πολυκατοικία του δημητράκη

Αγγλία είναι διαφορετικά γιατί έχουν κάτι νόμους οτι τα σπίτια ανήκουν στη βασίλισσα που τα παραχωρεί για 100 χρόνια,κάτι τέτοιο.Δεν μπορείς εύκολα να χτίσεις να κάνεις αλλαγές κτλ οπότε τα ενοίκια είναι εξωφρενικά.
Γερμανία είναι καινούργιες και πολύ καλές οι οικοδομές γιατί βομβαρδίστηκε μαζικά στο ΒΠΠ και ξαναχτίστηκε.Βέβαια μερικά έγιναν άρον άρον τη δεκαετία 50,60 χωρίς τα τέλεια υλικά αλλά και αυτά τα ανακαινίζουν.
Γενικά την ποιότητα κατασκευής και τα γερμανικά στάνταρτς δεν τα έχω συναντήσει σε άλλη χώρα.Και ΗΠΑ που πήγα λίγο,ό,τι ναναι κάνουν,λυόμενα,πρόχειρα υλικά,γενικά δε βλέπεις κάτι εντυπωσιακό εκτός από τις κατοικίες πλουσίων και πολύ κεντρικούς ουρανοξύστες σε ακριβές περιοχές.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom