Eίμαι όσο γράφει το προφίλ μου
απλός δείχνω πολύ μικρότερος
.
Όντως,μετά τις επιτυχημένες
εμφυτεύσεις μαλλιών δείχνεις μικρότερος
Πάλι γράφει το ΑΜΕΑ ότι στα 18 του αγόραζε μόνο του διαμερίσματα;
Με τι λεφτά τα αγόραζες μωρή ανεπάγγελτη μογγόλα;
Από την καριέρα σου σαν στρίπερ ή όταν δούλευες ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ
σε πλυντήριο αυτοκινήτων;
είχα πάει υπεύθηνος σε πλυντήριο αυτοκινήτων
Σκεφθήκατε ποτέ ρε μάγκες το ενδεχόμενο να κάνετε γιο και να σας βγει Δημητράκης;
Τότε θα έβλεπα τι θα λέγατε....
Με το που έβλεπα τα γουρλωμένα μάτια κουκουβάγιας που δεν τα ανοιγοκλείνει κιόλας
θα το πετούσα από το παράθυρο του μαιευτηρίου
Έχω γράψει ότι είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ;
Προς όλους του κομπλεξικούς ΜΑΛΑΚΕΣ που γράφουν ότι δεν μπορούμε να νοικιάσουμε σπίτια σαν Έλληνες,ανεβάζω ΞΑΝΑ το συμβόλαιο του σπιτιού μου
που φαίνεται ξεκάθαρα ότι είμαι ο μόνος ενοικιαστής όπως και τα τετραγωνικά.
Τα πράγματα που ενδιαφέρουν έναν ιδιοκτήτη στο Μόναχο είναι:
-Να βγάζεις καθαρά το τριπλάσιο σου κρύου ενοικίου,δηλαδή για χίλια ευρώ ενοίκιο θέλουν τουλάχιστον 3000καθαρά.
-Συμβόλαιο εργασίας αορίστου χρόνου και 2+1 ενοίκια μπροστά.
-Κάποιοι δίνουν προτεραιότητα και σε όσους δεν καπνίζουν,δεν έχουν κατοικίδια,δεν παίζουν κάποιο μουσικό όργανο,δεν έχουν παιδιά.
Το καθοριστικό λοιπόν είναι ο μισθός.
Οι μόνοι ξένοι που ακόμη και αν βγάζουν πολλά λεφτά δεν μπορούν να βρουν σπίτι,είναι τουρκοι και οποιοσδήποτε μοχάματ,κ.λ.π.
Το συμβόλαιο που ανέβασα αφορά το σπίτι με τις φωτογραφίες από το site του μεσιτικού,στο οποίο απευθύνθηκα για να το επινοικιάσω.
Όσοι δεν είναι κομπλεξικοί επειδή γεννήθηκαν ΑΜΕΑ μόγγολοι, είναι εύκολο να καταλάβουν ότι όταν κάποιος πάει να συζήσει με μια γυναίκα σε άλλο σπίτι, ΔΕΝ ξενοικιάζει το σπίτι που έμενε σαν εργένης,αλλά το επινοικιάζει σε άλλο άτομο.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος είναι πως αν πάει κάτι στραβά με την συγκατοίκηση,αν χωρίσεις,κ.λ.π.
δεν μπαίνεις στη διαδικασία να ψάχνεις σπίτι,αλλά βγάζεις τον επινοικιαστή και μένεις ξανά εσύ.
Μαλακία μου που κάθομαι και γράφω τα αυτονόητα σε κομπλεξικούς που μας έχουν σπάσει τα αρχίδια επειδή έχουν ψυχολογικά που τους έδιωξαν οι γονείς τους από την Ελλάδα :'(