Μερικούς καργιόληδες και καργιόλες που μου κάναν χοντρές μαλακίες τους έχω στείλει στον τάφο
τελευταία μιά κοπέλα πριν μερικά χρόνια ψώφισε
Δεν δεν ήθελα να την πηδήξω και έβαλε να με κλέψουν,τους έπιασα,τους ξέσκισα,αυτή έφαγε πολλές μπουνιές
αλλά επειδή ήταν τότε 17,5 δεν πήγε φυλακή αλλά την είχαν στο δικαστήριο σα μάρτυρα >
.Μετά άλλες 2 φορές την μπούνισα
έφαγε κατάρες και τελικά ψώφισε από καρκίνο με φοβερούς πόνους
.
Η κοπέλα στο πρώτο βίντεο έχει ενδιαφέρον βιντεάκια και είναι σχετικά έξυπνη και σαν άνθρωπος φένεται καλή το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η όψη της,είναι η καθαρά Ρωσσίδα χωριάτα.
Αν πέσει το πετρέλαιο φυσικά και θα πέσει και το ρούβλι,προς το παρόν είναι σταθερό,η οικονομική δύναμη των Ρώσσων πέφτει γύρω στο 1%-1.5% τον χρόνο.
Αυτό που μου κάναν τα καθάρματα οι γονείς μου ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!Οταν έμαθαν ότι έχω ένα παιδάκι και εγωράζω διαμέρισμα και χρωστάω την τελευαταία δόση γύρω στα 800 $ από το 32.269 που είχα δόσει με το αίμα μου!Τα μουνόπανα μου έκαναν οικονομικό αποκλεισμό γιά να χάσω το σπίτι! >
αυτό όπου το λεώ φένεται τρελλό!Αυτό ήταν ύπουλο και βρώμικο γιατί χτύπισαν έναν αδύνατο που προπαθούσε με ένα μικρό παιδάκι να πάρει ένα διαμέρισμα γιά να έχει που να μείνει.Τώρα είναι σε καταστολή,ακούνε βρυσίδια αν μου πουνε τιποτα.Και υπάρχει η ισοροπία του τρόμου!Μετά το Λαζόπουλο μαζευτήκαν!
Μετά από τόσα χρόνια πέτυχα να μην έρχομαι Ελλάδα.Ελπίζω να έχουμε οριστική λύση σύντομα.
Στο μεταξύ πήγαν να κάνουν της ίδιες μαλακίες στην κόρη μου (να την αναγκάσουν να ζήσει Ελλάδα) αλλά τους έστειλε στο διάολο.Βέβαια η κόρη μου είναι δεύτερη γεννιά μεταναστών και έχει υπηκοότητα και διαμέρισμα να μείνει και φα'ι' στο σπίτι.Εχει μεγαλη διαφορά με την πρωτη γεννιά μεταναστών που ημουν εγώ!Ούτε διαβατήριο είχα ούτε διαμερίσματα και έπρεπε να παλέψω!Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα ηταν τα καθάρματα που είχα γιά γονείς που μόνο προβλήματα μου δημιουργούσαν!Οι γονείς μου είναι ψυχανώμαλοι και είναι γιά το ψυχιατρείο!Αυτά που μου έκαναν δεν έχουν καμία λογική!Ηταν έγγλημα να θέλω να ζήσω στην Ρωσσία!
Γενικά η ζωή στο εξωτερικό τα πρώτα 2 χρόνια είναι πολύ δύσκολα!
Τώρα τελειώσαν οι ευκαιρίες όποιος πήρε πήρε.Εκτός αν κατά τη γνώμη σας είναι επυτηχία να μένεις σε μιά αποθηκη ή κελί με κοινόχρηστη τουαλέτα και τα λεφτά ίσα ίσα να σου φτάνουν να ζήσεις!Και να πηγαίνεις διακοπές 7-10 το χρόνο διακοπές και να το παίζεις μεγιστάνας
.