Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σίγουρα έχει και Ελλάδα γραφεία που στέλνουν νοσηλευτές έξω.Και Γερμανία έχει αρκετά.

Ενα καλο γραφειο ειναι αυτο στη Θεσσαλονικη:

Ειναι για νοσηλευτες, μηχανικους, πληροφορικαριους, κλπ
Οποιος ψαχνεται, καλο ειναι να κανει ενα τηλεφωνο, δεν εχει να χασει τιποτα

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Τυπε εισαι 40ρης οπως λες με χρονια προυπηρεσια,η αγγελια αυτην ειναι για νεο πτυχιουχο. Σε αυτην την ηλικια που βρισκεσαι θα επρεπε να εχεις γνωριμιες για να βρισκεις δουλειες και οχι να στελεις βιογραφικα για junior θεσεις ...

Κατι δεν παει καλα με τα οσα γραφεις γιατι ολο αναφερεις τα δυο πτυχια που δεν εχουν καμια σημασια στην εργασια και ολοι το ξερουν οσοι εχουν γραψει μερικα χρονια εργασιας.

Το junior δηλαδή αναφέρεται ηλικιακά?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σίγουρα όμως ένας μέσος Ελληνας για την ίδια ακριβώς δουλειά που κάνει Ελλάδα,βγάζει τριπλάσια έως τετραπλάσια Γερμανία και έχει άπειρα δικαιώματα γιατί τον προστατεύει ο νόμος.
Αυτό τώρα το έχουν καταλάβει πολλοί.Απλά αλλάζουν τόπο κατοικίας 2000 χλμ μακριά και βρίσκονται αυτομάτως με 4πλάσια γκαφρά στην τσέπη.Είναι τρελλό,δεν έπρεπε να λειτουργεί έτσι η ΕΕ,αλλά έτσι είναι.Τα βύσματα τρελαίνονται,σου λένε ποιος θα πληρώσει φόρους,εισφορές να φάω εγώ,τι μαλακίες είναι αυτές?Αφού ελέγχω την κατάσταση,πώς γκενέν αυτή η μαλακία?
Θέλω ΕΕ για οικονομική βοήθεια,επιδοτήσεις,πακέτα,δάνεια,δε γουστάρω όμως ελεύθερη διακίνηση φορολογουμένων.
Είναι για τον πόιτσο εντελώς τα βύσματα,οι ψωλάδες κτλ.Καθυστερημένοι που λένε.Οι ανώτεροι Βαλκάνιοι τους κερνάμε άπειρο χύσι.Αντέδρασε βλήμα αν μπορείς.Κάνε τα κόλπα σου βλάκα.
Ο.τι και να κάνουν,στον πούτσο μας κάθονται στο τέλος όπως και όλοι γενικώς.Αυτή είναι η ανώτερη νοοτροπία.Ο,τι κόλπο και να σκεφτείς ό,τι και να κάνεις,όσο και να παλέψεις και να αγωνιστείς,στον πούτσο μου στο τέλος θα κάτσεις.Τόλμα να με αντιμετωπίσεις βλάκα να σε κεράσω σκατό.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βερολίνο είναι φτηνή πόλη.Ακριβά είναι Μόναχο,Αμβούργο,Αννόβερο κτλ.
Βερολίνο διαμέρισμα δυάρι 60 τμ με 500-600 ευρώ θα βρεις σίγουρα.Διατροφή φεύγουν γύρω στα 400 ευρώ το μήνα αν δεν πας συχνά σε εστιατόρια.Δηλαδή τα πάγια κόστη είναι περίπου 1200 ευρώ αν δεν έχεις αμάξι.

Εδώ μερικά διαμερίσματα Βερολίνο και οι τιμές που παίζουν.

Τα τρόφιμα σούπερ μάρκετ και κρεοπωλείο είναι ελαφρά φτηνότερα από Ελλάδα.
Ακριβές είναι οι συγκοινωνίες,τα τρένα και η κυριλέ διασκέδαση.Αν έχεις καλό αμάξι και γκόμενα χρειάζεσαι γύρω στα 2000 ευρώ το μήνα σίγουρα.
Στην ανατολικη πλευρά βρίσκεις με αυτά τα λεφτά δυτικό που είναι πιό κυριλέ γάμησε τα  :headbang:.Το Βερολίνο από διαμέρισματα είναι πιό εύκολο να βρεις.
 Δυτικά είναι πρακτικά αδύνατον!Ειδηκά Μόναχο που λέει ότι είναι ο Βαλκάνιος φουκαράς ακόμα και Χόστελ είναι πολύ δύσκολο να βρεις!
 Όσο γιά το σουπερ μάρκετ θυμάμαι της ουρές στα μαγαζιά με Πολωνικά προ'ι'όντα  :2funny:.Οι τιμες ήταν τρελλές θυμάμαι.Φτηνότερα βέβαια από Ελβετία και Νέα Υόρκη αλλά τιμές φωτιά!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποιες τιμές φωτιά.Οι τιμές για τα δυτικά προιόντα Ρωσία είναι φωτιά λόγω του εμπάργκο.Απλά Ρωσία αφήνουν και υποπροιόντα για τον πούτσο να κυκλοφορούν που δεν περνάνε τα στάνταρντς της ΕΕ οπότε φαίνονται πιο φτηνά.
Αυτός ήταν και ένας λόγος του Brexit.Σου λέει ο Αγγλος γιατί να πρέπει να τα σκάω για να αγοράζω προιόντα με ποιοτικά στάνταρντς της ΕΕ αντί να έχω την ελευθερία να αγοράζω φτηνά υποκατάστατα όπως ο Αμερικανός και να είμαι πλουσιότερος?
Ποιος είναι ο γραφειοκράτης που θα μου πει τι πρέπει να κάνω κτλ?

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Σίγουρα όμως ένας μέσος Ελληνας για την ίδια ακριβώς δουλειά που κάνει Ελλάδα,βγάζει τριπλάσια έως τετραπλάσια Γερμανία και έχει άπειρα δικαιώματα γιατί τον προστατεύει ο νόμος.
Αυτό τώρα το έχουν καταλάβει πολλοί.Απλά αλλάζουν τόπο κατοικίας 2000 χλμ μακριά και βρίσκονται αυτομάτως με 4πλάσια γκαφρά στην τσέπη.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, τον περιμένουν και ασυναγώνιστα πρόστυχες καβλόφατσες.......

Sibylle Rauch born 14 June 1960 in München, Germany
(1.78/57kg)  Natural Tits 75C
Playboy Playmate of the Month June 1979

Sylvie Rauch born 20 May 1962 in München, Germany
(1.78/58kg)  Natural Tits 80D
Playboy Playmate March 1993

Anja Juliette Laval born 6 June 1981 in Hamburg, Germany
(1.72/56kg)  Natural Tits 75A

Lydia Pirelli born 26 June 1976 in Frankfurt, Germany
(1.60/55kg)  Natural Tits 75E
Playboy Playmate of the Month April 2001

Katja Kassin born 24 September 1979 in Leipzig, Saxony, Germany
(1.54/60kg)  Natural Tits 75B
Penthouse Pet August 2006, December 2006

Michaela Schaffrath born 6 December 1970 in Eschweiler, North Rhine-Westphalia, Germany
(1.60/55kg)  Natural Tits 80D
Penthouse “Pet of Month” February 2000, Playboy Playmate October 2003

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
:hi:  παιδια πιο καυλιαρες ειναι οι γερμανιδες η οι ελληνιδες?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιες τιμές φωτιά.Οι τιμές για τα δυτικά προιόντα Ρωσία είναι φωτιά λόγω του εμπάργκο.Απλά Ρωσία αφήνουν και υποπροιόντα για τον πούτσο να κυκλοφορούν που δεν περνάνε τα στάνταρντς της ΕΕ οπότε φαίνονται πιο φτηνά.
Αυτός ήταν και ένας λόγος του Brexit.Σου λέει ο Αγγλος γιατί να πρέπει να τα σκάω για να αγοράζω προιόντα με ποιοτικά στάνταρντς της ΕΕ αντί να έχω την ελευθερία να αγοράζω φτηνά υποκατάστατα όπως ο Αμερικανός και να είμαι πλουσιότερος?
Ποιος είναι ο γραφειοκράτης που θα μου πει τι πρέπει να κάνω κτλ?
Καλά στον ύπνο σου τα είδες όλα αυτά? :jerking: :2funny:Μήπως και το Ρωσσικό KFC είναι διαφορετικό από το Ελληνικό?ή το Γερμανικό? :2funny:Οσο γιά τα σουβλάκια στην  Ελλάδα έχουν ρίξει πολύ το επίπεδο εκτός του ότι η τιμη τους είναι στα ύψη.
 Πάρε σήμερα και το Hesburger που είναι ακριβότερο απ'όλα!
 Τα στάνταρ της ΕΕ τα είδα  :2funny:τα Πολωνικά προ'ι'όντα στα Γερμανικά μαγαζιά είναι τελείως  :shit:και ουρά οι πάμπλουτοι Γερμανοί γιά να τα πάρουν  :2funny:.
 Αφού είναι τόσο φτηνά τα διαμερίσματα και παίρνετε όλοι μισθούς 5.000-50.000 το μήνα  :jerking: :2funny: γιατί μένεις σε ένα χώρο στη δουλειά σου?και γιατί ο Βαλκάνιος φουκαράς δε μας έβαλε φώτο από το διαμέρισμα που νοικιάζει?αλλά μούφα φώτο από μεσητικο :2funny:.Το ότι δεν έχετε αμάξια μας λέτε συνέχεια ότι δε σας χρειάζονται  :jerking:μάλλον ούτε και διαμερίσματα σας χρειάζονται  :2funny:.
 Όσο γιά την κατάντια σου μπορεί να την καταλάβει κανείς από της 2 φωτογραφίες την κοπέλα και τον γκόμενο της που τον τά'ι'ζε και πλήρωνε και το ενοίκιο που έμεναν  :2funny:ενώ εσύ θες 200 ευρώ τη μέρα και δε σου κάθονται κιόλας  :headbang:Ο πήθικος την είχε και τον τά'ι'ζε κιόλας ενώ με σένα γελάνε και στα πέρνουν  :headbang:.Δε χρειάζεται να προσθέσω τίποτ'αλλο οι φώτο τα λένε όλα!

Συνημμένα

• Hesburger.jpg
    Hesburger.jpg
    552,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • elizaveta030859-632x474.jpg
    elizaveta030859-632x474.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 14
  • Цырен-Доржи Цыренжапов.jpg
    Цырен-Доржи Цыренжапов.jpg
    217,1 KB · Εμφανίσεις: 10

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
παω supermarkt να κανω τα ψωνια της βδομαδας
(κοτοπουλο, αυγα, γαλατα, ρυζι, νερα, γιαουρτια, κωλοχαρτα, χαρτια κουζινας, ντοματες, τυρια....και βενζινη φυσικα )

θα σας πω μετα τι τιμες παιζουν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην ανατολικη πλευρά βρίσκεις με αυτά τα λεφτά δυτικό που είναι πιό κυριλέ γάμησε τα  :headbang:.Το Βερολίνο από διαμέρισματα είναι πιό εύκολο να βρεις.
 Δυτικά είναι πρακτικά αδύνατον!Ειδηκά Μόναχο που λέει ότι είναι ο Βαλκάνιος φουκαράς ακόμα και Χόστελ είναι πολύ δύσκολο να βρεις!
 Όσο γιά το σουπερ μάρκετ θυμάμαι της ουρές στα μαγαζιά με Πολωνικά προ'ι'όντα  :2funny:.Οι τιμες ήταν τρελλές θυμάμαι.Φτηνότερα βέβαια από Ελβετία και Νέα Υόρκη αλλά τιμές φωτιά!

Εδώ χάρτης με τα εισοδήματα Ευρώπη.Γερμανία μέσο καθαρό εισόδημα 2400 ευρώ,Ρωσία 500 ευρώ.5 φορές πάνω οι Γερμανοί στο εισόδημα.Οση και η διαφορά επενδεδυμένου κεφαλαίου.

Τους λαικιστές σκίστε τους.Γαμήστε τους ολοσχερώς.Ο,τι μαλακία και να λένε κάψιμο και πούτσα η απάντηση.
Ανελέητο γαμήσι μέχρις εσχάτων.Κανένα έλεος σε βύσματα,ψωλάδες,λαθρόφιλους κτλ.

Επισκέπτης
Ορίστε, άλλη μια αρνητική απάντηση που έλαβα για μια θέση junior στην Αθήνα.
degree in Electrical Engineering, Computer Engineering, Physics, Information Technology or relevant
academic experience in embedded systems (microcontrollers, microprocessors etc.)
academic knowledge of C & C++
passionate about embedded systems
very good written and oral communication skills both in English and Greek
strong will for further improvement
team spirit
military obligations fulfilled (if applicable)

Εω τω μεταξί έχω 2 πτυχία και ηλεκτρολόγου και πληροφορικής και λαμβάνω απάντηση ότι:
είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η αίτησή σας δεν επελέγη για την επόμενη φάση.
Σε μια αντίστοιχη που έλεγε πάλι junior χωρίς απαραίτητη προυπηρεσία μου απάντησαν πως:
Αν τα στοιχεία και η εκπαίδευση ταιριάζει σημαντικά με την θέση θα σας ενημερώσουμε.
Εννοείται πως δεν έλαβα καμιά απάντηση
με ποιο δικαιωμα ζητανε στρατιωτικη προυοηρεσια απο τους αντρες και οχι απο τις γυναικες; προσφυγε ποτε κανεις στα δικαστηρια για διακριση βασεως φυλου και παραβιαση προσωπικωνν δεδομενων; οχι για αυτο στη θεση θα παρουν καμια γκομενιτσα φρεσκια απ τη σχολη

Επισκέπτης
Μακη ποια γερμανικη πολη να επισκεφθω πρωτη για να σχηματισω ιδια αποψη για τη ζωη στο εξωτερικο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Oι Ρώσσοι είναι πολύ πιό έξυπνοι σε αυτόν το τομέα.Αν πάει ο Βλάκμαν και τους πει  :jerking: γιά 5.000 ευρώ το μήνα ή αυτός ο φουκαράς γιά 20.000 λίρες θα  :2funny:όλοι ξέρουν ότι ένας πολύ καλός μισθός στη Γερμανία είναι 2.700 Ευρώ που τον παίρνει ένας Γερμανός τμηματάρχης και όχι ένας φουκαράς μετανάστης,όλοι δε ξέρουν ότι οι Γερμανοί κάνουν ουρές στα μαγαζιά με Πολωνικά προ'ι'όντα γιατί είναι πολύ φτηνότερα (το είδα με τα μάτια μου).Ολοι ξέρουν ότι οι λευκοί πιά στο Λονδίνο είναι μειονότητα :2funny:.Αν πάει να γράψει κάποιος αυτές της βλακείες σε Ρωσσικό φόρουμ αμέσως θα φάει κράξιμο!και μπορεί και να μπαναριστεί αν είναι σοβαρό φόρουμ.
 Εγώ αν ακούσω ότι κάποιος μένει έξω από το Λονδίνο,πάει με το λεωφορείο και τέτοια αμέσως καταλαβαίνω ότι ταλαιπωρείται!
 Το κακό είναι ότι ο Ελληνας από πληροφορίες είναι πολυ πίσω ακόμα νομίζουν ότι οι Σουηδέζες τρελένονται γιά Ελληνες....ακόμα μιλάνε γιά ανατολικό μπλοκ....ακόμα νομίζουν ότι η Αμερική είναι η χώρα της επαγγελίας και το χειρότερο ακούνε αυτούς τους ψευτες που ζούνε στα  :shit:να τους μιλάνε γιά εξωπραγματικά λεφτά  :2funny: πηγαίνουν εξωτερικό και εκεί αυτοί τους λένε α,εδώ δεν είναι Ελλάδα θέλει σκληρή δουλειά γιά να τα βγάλεις αυτά τα λεφτά,όποιος ήρθε γιά να μην δουλέψει δεν έχει μέλλον.Και κάθονται σε κωλοδουλειές γιά 1.500 λίρες το μήνα και μένουν σε ένα δωμάτιο που νοικιάζουν σε ένα σπίτι με τον αλκοολικό σπιτονοικοκυρη  :headbang:ή σε κάνα χόστελ ή σε κάνα κελί 4-6 τετραγωνικά σαν τον φουκαρά τον Τραμουντάνα  :2funny:και κάθε πρω'ι' 1-2 ώρες ΄λεωφορεία,τρένα γιά να πάνε στη δουλεια!

δημητροπουστράκο εγώ έχω τα γκάγκαλα και έβαλα την φορολογική μου δήλωση ... εσύ τι μας έχεις δείξει εκτός από ένα διαμερισματάκι σε "σοσιαλιστική" πολυκατοικία μέσα στην βρώμα και στην δυσωδία και ενα αμάξι δεκαετίας ... τράβα ρε μαλάκα να αγοράσεις κανένα ρούχο και κανένα παπούτσι να βάλεις που φοράς τις πλαστικές μπότες .. σκουπίδι ΄

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδώ χάρτης με τα εισοδήματα Ευρώπη.Γερμανία μέσο καθαρό εισόδημα 2400 ευρώ,Ρωσία 500 ευρώ.5 φορές πάνω οι Γερμανοί στο εισόδημα.Οση και η διαφορά επενδεδυμένου κεφαλαίου.

Τους λαικιστές σκίστε τους.Γαμήστε τους ολοσχερώς.Ο,τι μαλακία και να λένε κάψιμο και πούτσα η απάντηση.
Ανελέητο γαμήσι μέχρις εσχάτων.Κανένα έλεος σε βύσματα,ψωλάδες,λαθρόφιλους κτλ.
Με τη διαφορά ότι στην Ρωσσία το ψωμί δεν κάνει από 3 ευρώ  :2funny:.Ασε που τα νουμερα είναι λιγάκι περίεργα!Τη Γερμανία θα την έβαζα στα 1.700 ευρώ.Οσο για τη Λάτβια 806 είναι γιά  :2funny:ούτε 400  :2funny:γιά να μην πω 300  :2funny:όπως και η Ισπανία 1.800  :headbang:τέτοια λεφτά ούτε στα όνειρα τους  :headbang:ούτε τα μισά δεν παίρνουν οι Ισπανοί!
  Ενας πολύ καλος μισθός στη Γερμανία είναι 2.700 Ευρώ εσεις βέβαια οι μετανάστες πολλές φορές δεν παίρνετε ούτε τα μισά από αυτά :2funny:.
 Ο Πιθηκος γαμάει και τον πληρώνε κιόλας  :2funny:ενώ εσύ τους τα έσκαγες και σου φέρονταν σα σκουπίδι  :2funny: :2funny: :2funny:
δημητροπουστράκο εγώ έχω τα γκάγκαλα και έβαλα την φορολογική μου δήλωση ... εσύ τι μας έχεις δείξει εκτός από ένα διαμερισματάκι σε "σοσιαλιστική" πολυκατοικία μέσα στην βρώμα και στην δυσωδία και ενα αμάξι δεκαετίας ... τράβα ρε μαλάκα να αγοράσεις κανένα ρούχο και κανένα παπούτσι να βάλεις που φοράς τις πλαστικές μπότες .. σκουπίδι ΄
Ναι είδαμε τι χαρτιά μας έβαλες  :2funny:μπουρδολογίες  :jerking:
  Το διαμέρισμα μου που είμαι τώρα κάνει 80.000 ευρώ.Και εχουν έρθει αρκετά παιδιά από το σά'ι'τ και έχουνε μείνει κιόλας εδώ.
  Ναι οι μπότες μου είναι πλαστικές  :2funny:όπως και τα μπουφάν μου  :2funny:εσύ και να πάρεις ρούχα στο δωμάτιο 5-6 τετραγωνικά που μένεις δεν θα έχεις που να τα βάλεις  :2funny:.Οσο γιά αμάξι εσύ δεν έχεις καθόλου με το λεωφορείο πηγαίνεις κάθε πρω'ι'  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• fidi1.jpg
    fidi1.jpg
    214,4 KB · Εμφανίσεις: 9
  • fidi2.jpg
    fidi2.jpg
    164,4 KB · Εμφανίσεις: 13
  • _kqQKPqGc0k.jpg
    _kqQKPqGc0k.jpg
    486,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • xI8Oafza7q8.jpg
    xI8Oafza7q8.jpg
    562,2 KB · Εμφανίσεις: 27

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Με τη διαφορά ότι στην Ρωσσία το ψωμί δεν κάνει από 3 ευρώ  :2funny:.Ασε που τα νουμερα είναι λιγάκι περίεργα!Τη Γερμανία θα την έβαζα στα 1.700 ευρώ.Οσο για τη Λάτβια 806 είναι γιά  :2funny:ούτε 400  :2funny:γιά να μην πω 300  :2funny:όπως και η Ισπανία 1.800  :headbang:τέτοια λεφτά ούτε στα όνειρα τους  :headbang:ούτε τα μισά δεν παίρνουν οι Ισπανοί!
  Ενας πολύ καλος μισθός στη Γερμανία είναι 2.700 Ευρώ εσεις βέβαια οι μετανάστες πολλές φορές δεν παίρνετε ούτε τα μισά από αυτά :2funny:.
 Ο Πιθηκος γαμάει και τον πληρώνε κιόλας  :2funny:ενώ εσύ τους τα έσκαγες και σου φέρονταν σα σκουπίδι  :2funny: :2funny: :2funny:Ναι είδαμε τι χαρτιά μας έβαλες  :2funny:μπουρδολογίες  :jerking:
  Το διαμέρισμα μου που είμαι τώρα κάνει 80.000 ευρώ.Και εχουν έρθει αρκετά παιδιά από το σά'ι'τ και έχουνε μείνει κιόλας εδώ.
  Ναι οι μπότες μου είναι πλαστικές  :2funny:όπως και τα μπουφάν μου  :2funny:εσύ και να πάρεις ρούχα στο δωμάτιο 5-6 τετραγωνικά που μένεις δεν θα έχεις που να τα βάλεις  :2funny:.Οσο γιά αμάξι εσύ δεν έχεις καθόλου με το λεωφορείο πηγαίνεις κάθε πρω'ι'  :2funny: :2funny: :2funny:

80 ολόκληρα χιλιάρικα ??? τι λες ρε παιδί μου όσο μια γκαρσονιέρα ημιυπόγεια στην Κυψέλη...

αυτοκίνητο έχω κάθε ΠΣΚ διαφορετικό... μου το φέρνει ο οδηγός στο πάρκιν του γραφείου και το ξαναπέρνει Δευτέρα το πρωί... μετά δεν το χρειάζομαι γιατί η εταιρεία μου παρέχει μεταφορά από το σπίτι στο γραφείο καθημερινά με οδηγό (και όλα αυτά για 4 χλμ που απέχει το γραφείο από το σπίτι μου).. μαλάκας είμαι να πληρώνω για αμάξι ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
80 ολόκληρα χιλιάρικα ??? τι λες ρε παιδί μου όσο μια γκαρσονιέρα ημιυπόγεια στην Κυψέλη...

αυτοκίνητο έχω κάθε ΠΣΚ διαφορετικό... μου το φέρνει ο οδηγός στο πάρκιν του γραφείου και το ξαναπέρνει Δευτέρα το πρωί... μετά δεν το χρειάζομαι γιατί η εταιρεία μου παρέχει μεταφορά από το σπίτι στο γραφείο καθημερινά με οδηγό (και όλα αυτά για 4 χλμ που απέχει το γραφείο από το σπίτι μου).. μαλάκας είμαι να πληρώνω για αμάξι ?
Αυτό με τ'αμάξια που σου φέρνει ο οδηγός με πέθανε στα  :2funny: αυτό ούτε στον ύπνο σου δεν το βλέπεις  :2funny:όσο γιά την ημιυπόγεια γκαρσονιέρα στην Κυψέλη μέχρι πριν από 2 χρόνια την έπαιρνες με 7.000-8.000.
  Δε αντιλεω το λεωφορείο της γραμμής που παίρνεις έχει οδηγό  :2funny:αν η εταιρία σου πληρώνει τη μεταφορά με το λεωφορείο σημαίνει ότι σου δίνουν γιά μισθό ψίχουλα  :2funny:κάτω από 1.800 λίρες το μήνα  :2funny:
  Εσυ πριν λιγο καιρο μας έγραφες ότι πας με το λεωφορείο γιατί η στάση είναι 300 μέτρα από το σπίτι σου,τώρα το λεωφορείο έγινε λιμουζίνα της εταιρίας? :2funny:.
  Μιά Ρωσσική παροιμία λέει τον βλάκα φοβισε τον και θα αρχίσει να κάνει λάθη μόνος του  :2funny:.Ετσι κ'εσύ σημερα ρεζιλεύτηκες  :2funny:

Επισκέπτης

εισαι και γερος ανθρωπος θα τρακαρεις πουθενα

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Αυτό με τ'αμάξια που σου φέρνει ο οδηγός με πέθανε στα  :2funny: αυτό ούτε στον ύπνο σου δεν το βλέπεις  :2funny:όσο γιά την ημιυπόγεια γκαρσονιέρα στην Κυψέλη μέχρι πριν από 2 χρόνια την έπαιρνες με 7.000-8.000.
  Δε αντιλεω το λεωφορείο της γραμμής που παίρνεις έχει οδηγό  :2funny:αν η εταιρία σου πληρώνει τη μεταφορά με το λεωφορείο σημαίνει ότι σου δίνουν γιά μισθό ψίχουλα  :2funny:κάτω από 1.800 λίρες το μήνα  :2funny:
  Εσυ πριν λιγο καιρο μας έγραφες ότι πας με το λεωφορείο γιατί η στάση είναι 300 μέτρα από το σπίτι σου,τώρα το λεωφορείο έγινε λιμουζίνα της εταιρίας? :2funny:.
  Μιά Ρωσσική παροιμία λέει τον βλάκα φοβισε τον και θα αρχίσει να κάνει λάθη μόνος του  :2funny:.Ετσι κ'εσύ σημερα ρεζιλεύτηκες  :2funny:
Δημήτρη πιστεύεις ότι για την αύξηση των τιμών στην Ελλάδα φτάει το airbnb για τα σπίτια? Καλά και στην εστίαση και στο φαγητό ή τιμές ψιλά είναι... Πιστεύω ο Στέλιος μπεκρής πέρναγε καλύτερα από ότι η μετανάστες στην Γερμανία και Αγγλία, είχε που να χεσει τουλάχιστον

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δημητράκη άλλαξα εταιρεία στο μεσοδιάστημα... contractor είμαι όπου θέλω δουλεύω... και η εταιρεία αυτή έχει βαν για τις μεταφορές γιατί δεν έχει πολλές θέσεις για πάρκιν στις εγκαταστάσεις της... κατάλαβες ηλίθιε ?

και που είσαι... κλάψε γιατί αυτά τα λεφτά δεν θα τα δείς ποτέ στην ζωή σου λιγούρη

Συνημμένα

• Tax ASS.JPG
    Tax ASS.JPG
    153,4 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Tax Ass - 1.JPG
    Tax Ass - 1.JPG
    106,3 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom