Επισκέπτης
Το πρώτο εμπόδιο για να σε καλέσουν σε συνέντευξη είναι η φωτογραφία στο CV.
Αν δεν είναι καλή η φωτογραφία..... bye bye
εννοεις σαν φατσα η σαν ντύσιμο/στησιμο?
Το πρώτο εμπόδιο για να σε καλέσουν σε συνέντευξη είναι η φωτογραφία στο CV.
Αν δεν είναι καλή η φωτογραφία..... bye bye
Καλύτερα να πας πρώτα σε γραφείο ευρέσεως εργασίας για να σου γράψουν σωστά το βιογραφικό και να το στείλουν εκεί που πρέπει.Μα ούτε καν συνέντευξη?
Και στο εξωτερικό πρέπει να απευθυνθώ σε γραφεία ή χύμα?
Καλησπερα. Μπορει καποιος απο τους φιλους που ζουν στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ να δωσει πληροφοριες για το επαγγελμα του νοσηλευτη εκει??
Προκειται για νεο 23 ετων με πτυχιο Νοσηλευτικης του Καποδιστριακου Πανεπιστημιου χωρις εμπειρια περαν της πρακτικης στα νοσοκομεια που ειναι απαραιτητη για το πτυχιο.Καθε τι που μπορει να βοηθησει δεκτο.Ευχαριστω εκ των προτερων...
τι ειναι το Ausbildung φιλε???
Ορίστε, άλλη μια αρνητική απάντηση που έλαβα για μια θέση junior στην Αθήνα.
degree in Electrical Engineering, Computer Engineering, Physics, Information Technology or relevant
academic experience in embedded systems (microcontrollers, microprocessors etc.)
academic knowledge of C & C++
passionate about embedded systems
very good written and oral communication skills both in English and Greek
strong will for further improvement
team spirit
military obligations fulfilled (if applicable)
Εω τω μεταξί έχω 2 πτυχία και ηλεκτρολόγου και πληροφορικής και λαμβάνω απάντηση ότι:
είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η αίτησή σας δεν επελέγη για την επόμενη φάση.
Σε μια αντίστοιχη που έλεγε πάλι junior χωρίς απαραίτητη προυπηρεσία μου απάντησαν πως:
Αν τα στοιχεία και η εκπαίδευση ταιριάζει σημαντικά με την θέση θα σας ενημερώσουμε.
Εννοείται πως δεν έλαβα καμιά απάντηση
εχεις ιδεα απο μισθους??
απο στεγη και διατροφη στο Βερολινο μια ταξη μεγεθους????
Νοσηλευτής είναι μια χαρά.Έχεις άπειρα δικαιώματα,νομικά κατοχυρωμενα διαλείμματα άδειες και πολύ καλά λεφτά.Πρέπει να ξέρεις τη γλώσσα βέβαια και να κάνεις λίγο Ausbildung.
Σε σχέση με νοσηλευτές Ελλάδα βγάζουν τετραπλασια και δουλεύουν στο μισό εντατικά.
Επίσης εχει πολλές θέσεις.Καλυτερα να πας μέσω γραφείου εργασίας για να σου γράψουν σωστά το βιογραφικό και να κάνουν τα κοννε για τις συνεντεύξεις.
κατ αρχην η θεση ειναι στον τομεα embedded engineering! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απολυτα ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ αντικειμενο!Ορίστε, άλλη μια αρνητική απάντηση που έλαβα για μια θέση junior στην Αθήνα.
degree in Electrical Engineering, Computer Engineering, Physics, Information Technology or relevant
academic experience in embedded systems (microcontrollers, microprocessors etc.)
academic knowledge of C & C++
passionate about embedded systems
very good written and oral communication skills both in English and Greek
strong will for further improvement
team spirit
military obligations fulfilled (if applicable)
Εω τω μεταξί έχω 2 πτυχία και ηλεκτρολόγου και πληροφορικής και λαμβάνω απάντηση ότι:
είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η αίτησή σας δεν επελέγη για την επόμενη φάση.
Σε μια αντίστοιχη που έλεγε πάλι junior χωρίς απαραίτητη προυπηρεσία μου απάντησαν πως:
Αν τα στοιχεία και η εκπαίδευση ταιριάζει σημαντικά με την θέση θα σας ενημερώσουμε.
Εννοείται πως δεν έλαβα καμιά απάντηση
Νοσηλευτής είναι μια χαρά.Έχεις άπειρα δικαιώματα,νομικά κατοχυρωμενα διαλείμματα άδειες και πολύ καλά λεφτά.Πρέπει να ξέρεις τη γλώσσα βέβαια και να κάνεις λίγο Ausbildung.
Σε σχέση με νοσηλευτές Ελλάδα βγάζουν τετραπλασια και δουλεύουν στο μισό εντατικά.
Επίσης εχει πολλές θέσεις.Καλυτερα να πας μέσω γραφείου εργασίας για να σου γράψουν σωστά το βιογραφικό και να κάνουν τα κοννε για τις συνεντεύξεις.
το ausbildung ειναι πρακτικη εκπαιδευση, ειναι θεσμοθετημνο, το κανουν μικρα πολλες φορες πρωτου σπουδασουν, αλλα και χωρις.Καλησπερα. Μπορει καποιος απο τους φιλους που ζουν στη ΓΕΡΜΑΝΙΑ να δωσει πληροφοριες για το επαγγελμα του νοσηλευτη εκει??
Προκειται για νεο 23 ετων με πτυχιο Νοσηλευτικης του Καποδιστριακου Πανεπιστημιου χωρις εμπειρια περαν της πρακτικης στα νοσοκομεια που ειναι απαραιτητη για το πτυχιο.Καθε τι που μπορει να βοηθησει δεκτο.Ευχαριστω εκ των προτερων...
ρε kman, νομιζα οτι ηξερες τι ειναι ausbildung. Αυτο διαρκει καποια χρονια και πληρωνεσαι ελλαχιστα. Αυτος ξερει τη δουλεια του απλα 6μηνη πρακτικη και ειναι οκ, εαν εχει γνωσ γερμανικων Β1 τουλαχιστο
το ausbildung ειναι πρακτικη εκπαιδευση, ειναι θεσμοθετημνο, το κανουν μικρα πολλες φορες πρωτου σπουδασουν, αλλα και χωρις.
Εαν ο τυπος εχει πτυχειο πανεπ, σαφως και δεν χρειαζεται να κανει ausbildung. Πρακτικη εξασκηση και γερμανικα σε απιπεδο Β2.
Εγω στη θεση του θα εψαχνα 6μηνη πρακτικη, μεσα απο καποια ευρωπαικ προγραμματα η θα εψαχνα μσα απο καποια zeitarbeit εταιρια. Αλλα στην τελ περιπτωση θα πρεπει να μενεις Γερμανια
Έχω ασχοληθεί από μόνος μου με τα embedded τα οποία κατα βάση πρέπει να ξέρεις γλώσσα C, που την έχω διδαχτεί στο Πανεπιστήμιο, απλά έχει κάποιες πολύ μικρές διαφορές σε σχέση με αυτήν που κάνεις στην C για υπολογιστές. Έπειτα στην αγγελία λέει από εκπαιδευτικής άποψης ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να έχει πτυχίο είτε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός είτε μηχανικός πληροφορικής. Τώρα αν και τα δυο αυτά είναι εντελώς άσχετα με αυτό που ζητάει πάω πάσο.κατ αρχην η θεση ειναι στον τομεα embedded engineering! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απολυτα ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ αντικειμενο!
απο οτι μου εχεις γραψει εισαι αποφοιτος ΤΕΙ ηλεκτρολογιας και 2o πτυχ πληροφορικης.
Απο το 1ο πτχ. δεν εχεις τα ακαδημαικα προσοντα για κατι τετοιο, ουτε και απο το 2ο που ειναι πτυχ πληροφορικης, προγραμματισμου σε υπολογιστες.
Ο καταλληλοτερος υποψηφιος για τα ελληνικα δεδομενα, ειναι αποφοιτος ηλεκτρονικης ΤΕΙ, μηχαν ηλεκτρονικης κατευθ πολυτεχν. Ισως o Desmond, μελος του boυ, να σ δωσει περισσοτερες πληροφοριες για το τι ειναι το embedded engineering και ποιες οι απαιτησεις συνοδευουν τ ειδικ