dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εγώ το ξέρω αυτό αυτοί οι άξεστοι δεν το ξέρουν όμωςΜητσο προχθες σε μια συζητηση ρωτησα μια φιλη μου αεροσυνοδο που εχει ταξιδεψει σε ολον τον κοσμο ποια πολη την εντυπωσιασε πιο πολυ στον κοσμο και μου ειπε η Αγια Πετρουπολη!
Και στην παρεα ηταν μια αλλη γνωστη (αρκετα μεγαλη κανα 60ρι και ευκαταστατη που εχει ταξιδεψει σε πολλα μερη) και επιβεβαιωσε λεγοντας οτι ολοκληρη σχεδον η πολη μοιαζει σαν να εισαι σε ανακτορο!
Ειναι πραγματι τοσο ομορφη οσο λενε;
Το Λονδίνο δεν είχε τίποτα θυμάμαι μου έκανε φριχτή εντύπωση όλο αράπιδες και Ινδούς είχε η Νέα Υόρκη πάλι εκτός Μανχάταν ήταν όλο παράγκες και στο Μανχάταν οι ουρανοξύστες ήταν σαν πολυκατοικίες κολλητά η μία στην άλλη απλός είχαν περισσότερους ορόφους,δεν είδα τίποτα το εξωπραγματικό!δεν ξετρελάθηκα.Το μόνο φανταστικό στη Νέα Υόρκη είναι οι τιμές στα ρούχα που είναι τσάμπα!
Το θέμα είναι στις ανέσεις εδώ με 2.000 ευρώ το μήνα αν εχεις δικο σου σπιτι είσαι θεός.Στο κέντρο έχει πολλά υπόγεια πάρκινγκ με πολύ χαμηλές τιμές.Αυτό δεν είναι το φτηνότερο απλός μου είναι πιό άνετο και πηγαίνω εκεί γιατί και πιό ησυχο είναι και με βολεύει περισσότερο,στο αλλο εμπορικό το Галерия το τριωρο κοστιζει 150 ρουβλια και αν το βαλεις στους κατω ορόφους 100 δηλαδη 1.2-1.3 Ευρω!
Στις φωτογραφίας το πάρκινγκ που πάω κοστίζει 200 ρουβλια την ωρα μετά 50 η καθε ώρα και το 24ωρο 500 με το μηνα νομιζω έχει 10.000 (δεν είμαι σίγουρος μπορείς και 11.000).
Αυτοί έχουν μείνει ακόμα ότι ο κόσμος πηγαίνει με κάτι σαραβαλιασμένα Lada και τέτοιες είδατε τι βγαίνει από το πάρκινγκ και μιά φώτο σε ένα φανάρι.Ελλάδα μόνο στο Σύνταγμα έξω από τη Μεγάλη Βρεατνία είδα τέτοια αμάξια,και μου θυμισε τη Ρωσσία
Αυτά τα ζώα δεν μπορούν να καταλάβουν από ανέσεις!Και να έβγαζαν τα λεφτά που λένε τι να τα κάνεις αν είναι να πηγαίνεις με το λεοφωρείο κάθε πρω'ι'?
Αν πάει κανείς και δει πως ζούνε ή θα πεθάνει στα ή θα κλαίει!Χειρότερα απ'όλους είναι στη Γερμανία εκεί η ζωή είναι μιά φρίκη .
Εχει πλάκα που έρχονται κ εδώ τελειωμένοι και ψάχνουν γιά δουλειά.Πριν έρθουν γράφουν ότι και ο Τραμουντάνα ανατολικό μπλοκ,φτώχεια,μιζέρια κλπ. έρχονται εδώ και είναι αυτοί οι κακομοίρηδες