Γιά άλλη μιά φορά αποδικνύεται ότι δεν έχεις πάει ποτέ εκεί αν είχες πάει θα διόρθωνες αυτά που είναι λάθος.Καταρχήν οι πληροφορίες είναι λίγάκι παλιές στο κέντρο της Νέας Υόρκης θα γελάνε αν τους πεις ότι θα βρεις διαμέρισμα με 3.100 $ βάλε τα διπλά τουλάχιστον γιά να είσαι μέσα!Σχετικά με το Mc Donalds αν είχες πάει στις Η.Π.Α θα ήξερες ότι το Big mac είναι πολύ μικρότερο!Γιά να χορτάσεις στο Mac Donalds θέλεις 20$ τουλάχιστον!
Το κρέας τώρα ένα κιλό Μοσχάρι δεν κάνει στις Η.Π.Α 15$ αλλά 25+ άσε που δεν τρώγεται!Είναι σα χαρτί όπως και οι ντομάτες!αν είχες πάει ποτέ θα τα ήξερες όλα αυτά.
Σχετικά με το μέσο μισθό Average Monthly Net Salary (After Tax) 4,925.71 $ είναι μόνο στα παραμύθια
ο κατώτατος είναι 1.480 που τα παίρνουν οι μεξικάνοι που δουλεύουν στα μαγαζιά και όλοι πάίρνουν 2.500-3.500 $ ο καθηγητης μου των Εβρα'ι'κων που πηγε και δουλευει στο πανεπηστημιο 3200-3500 παιρνει.
Όσο γιά αυτό βάλτο επί 3 γιά να είσαι μέσα! Apartment (1 bedroom) in City Centre 799.55 € με 800 ευρώ να νοικιάσεις διαμέρισμα στο κέντρο της Μόσχα μόνο στα παραμύθια
τώρα γιά τα 462 εκτός κέντρου κανα εντελώς σκοτωμένο στον πρώτο όροφο και αν!Υπολόγιζε 650-700 ευρώ γιά ένα διαμέρισμα ενός δωματιου.Τώρα γιά τον μέσο μισθό στη Μόσχα θα τον έβαζα στα 700-800 ευρώ.
Οπως εχω πει η διαφορά στη Ρωσσία από πόλη σε πόλη είναι λες και είσαι σε άλλη χώρα!
Ετσι άσχετοι είναι όλοι στην Ελλάδα και πάνε Αμερική και τρώνε το αγγούρι
Ελλάδα τότε έσκιζα 16 ετών είχα 750 κυβικά μηχανάκι όταν οι περισσότεροι δεν είχαν ούτε ποδήλατο!Τότε τα μηχανάκια μέτραγαν.
Αυτό με το δεύτερο ζευγάρι παπούτσια θα το είδες στα βίντεάκια της δεκαετίας του '90
Αυτά νομίζετε στην Ελλάδα και έρχονται εδώ καποιοι στην παρθένα αγορά να βρουνε δουλειά,μου ζαλίζουν τάρχήδια να πουλήσουμε Ελληνικά προ'ι'όντα
βλέπουν τι παίζει και ότι ο κοσμος με την Ελληνικη κατάντια που κουβαλάνε τους βλέπει σαν λαθρομετανάστες και τους κοιτάει με λύπιση,τους τελειώνει και η βίζα και σε ένα μήνα γυρίζουν Ελλάδα γιά ένα καλύτερο μέλλον