K,εμένα δεν μου αρέσουν τα αεροπλάνα και προσπαθώ να πετάω μόνο αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος.Αμερική πάντος πήγα με αεροπλάνο γιά να πάρω της μπότες με κεφαλάκια από φίδι.
Γράψε σε παρακαλώ πόσο κοστίζει?σε τι καμπίνα ήσουν?κλπ.
Αποφάσισα να γράψω μετά το διάλογο που είχα με ένα φίλο μου από το Λονδίνο.Οπως όλοι λέει Λονδίνο αλλά μένει καμιά κατοστή χλμ. έξω από το Λονδίνο.Θα προσπαθίσω να σας γράψω απλά τι μου είπε γιά να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.Μένει σε ένα δωμάτιο 9-10m2 που αποτελείτε από ένα μικρό δωμάτιο γύρω στα 6 τμ. και έχει μιά ντουσιέρα και μιά τουαλέτα.Πληρώνει μου είπε 500 λίρες το μήνα.Σηκώνετε το πρω'ι' στις 6.00 και παίρνει 2 λεωφορεία γιά να πάει στη δουλειά κάνει λίγο λιγότερο από 2 ώρες.Γκόμενες δεν χρειάζεται μου λέει γιάτι έχει το μπουρδέλο με 70 λίρες τη μισή ώρα.Οι γκόμενες εκεί που είδα είναι λίγο χειρότερες από της γκόμενες των Ρωσσικών σαλόν με 2.500-3.000 ρούβλια.Στη δουλειά λέει ότι κάθεται σε ένα γραφείο.Λέει ότι παίρνει 6.000 λίρες το μήνα.όταν τον ρώτησα γιατί δεν νοικιάζει ένα σπίτι της προκοπής μου είπε ξερεις πόσο είναι τα νοίκια.Ουτε αμάξι θελει να εχει γιατι κοστίζει.Το ονειρο αυτου του ανθρωπου ειναι να μαζεψει λεφτα και να παει στην Ελλάδα.Λες και ακουγα τον Βλάκμαν ήταν
μου μιλαγε κ αυτους για βιολογικά,ότι τρωει λεει μπιφτέκια βιολογικά από ελάφια οτι πινει νερό Εβιάν κλπ.Βγάλτε τα συμπεράσματα σας!
Τι θελω να σχολιάσω:Πιστεύω ότι ο χαζός ο Τραμπουντάνα κάπως έτσι ζει,μου ελεγε ακριβως τα ίδια ότι το λεωφορειο εχει βελουδινα καθισματα και wi-fi και οτι η σταση του λεωφορειου ειναι 300 μετρα απο το σπιτι του και οτι ειναι στη δυση και οχι στο ανατολικο μπλοκ και οτι πηγαινε καθε χρονο ενα μηνα διακοπες Ελλάδα και Μύκονο και μπλα...μπλα....μπλα λες και ακουγα το Βλάκμαν ηταν.Για τους μισθους ουτε 6.000 ειναι ουτε 20.000 του Τραμουντάνα
αλλά 2000-2200 ολοι μεγαλοποιουνε τους μισθους τους
Και μου λένε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταφέρεις να βρεις ένα τέτοιο κελί φυλακής....και ότι στη Ρωσσία πεινάνε....όλοι θέλουν να φύγουν κλπ. και ότι όλοι οι Αφρικανοί και οι Ινδοί,Πακιστανοί θέλουν σαν τρελλοί να πάνε στην Αγγλία Αμερική και ότι αυτοί το έχουν καταφέρει αυτό
Ετσι δεν ζουσαν εδω ουτε οι φοιτητες που ειχαν ερθει με υποτροφεία του ΚΚΕ τη δεκαετια του 80-90
Ολοι μιλανε οτι εκει μπορεις να κανεις πανεύκολα λεφτα και μου φερνουν σαν παράδειγμα Ελληνες που δουλευουν στη NASA Ελληνες με σπίτια στο κέντρο του Λονδίνου ή με βίλες στο Λοκ Α'ι'λαντ της Νέας Υόρκης εγώ τους απαντάω:αυτοί έχουν λεφτά και ζούνε στις βίλες,εσείς γιατί δεν κάνατε λεφτά αφού είναι έτσι εύκολο?
Νομίζω ότι η δύση γενικά όσους πάνε εκεί τους χαζεύει
Θα πω τι είπε ένας φίλος μου που έχει σπουδάσει στη Ρουμανία και πήγε κ'αυτός Αμερική και είδε πως έλεγαν ότι ζούνε και πως πραγματικά ζούνε.Αυτός είπε το εξής σοφό:Αυτοί έχουνε πεθάνει και δεν το ξέρουνε