Επισκέπτης
Οταν αρρωστησει να τον δω τον Αγγλο
Μπράβο που χρησιμοποιείς παραδείγματα που μπορεί να ακολουθήσει το 5% του κόσμου.Το παν ειναι να πας εξω η για δικια σου δουλεια η σαν μανατζερ η σαν κοντρακτορ η σαν πολυ εξειδικευμενος-χρησιμος επιστημονας-επαγγελματιας (γιατρος, κλπ)
Μπράβο που χρησιμοποιείς παραδείγματα που μπορεί να ακολουθήσει το 5% του κόσμου.
Κάτι άλλο χρήσιμο;
Όπως και να πας έξω είσαι καταδικασμένος να επιτυχεις αν απλα ανήκεις στον ελληνικό μέσο ορο αφού ο ανταγωνισμός ειναι πολύ χαμηλός.
Τώρα γενικά εχει διαδωθει το μυστικό με τα social media κτλ έχουν πάρει όλοι πρέφα τι παίζει.
Βγαίνουνε άπειρες πληροφορίες για την πραγματική κατάσταση που παλιά ήταν αδιανόητο.
ΚΑλύτερα να αρρωστήσει στην Ελλάδα και όχι στην Αγγλία.Οταν αρρωστησει να τον δω τον Αγγλο
Αποκλειεται να ειναι χειριτεροι οι Αγγλοι.ΚΑλύτερα να αρρωστήσει στην Ελλάδα και όχι στην Αγγλία.
οπα KAMN γιατι γραφεις οτι ο ανταγωνισμος εξω ειναι χαμηλος;Όπως και να πας έξω είσαι καταδικασμένος να επιτυχεις αν απλα ανήκεις στον ελληνικό μέσο ορο αφού ο ανταγωνισμός ειναι πολύ χαμηλός.
Τώρα γενικά εχει διαδωθει το μυστικό με τα social media κτλ έχουν πάρει όλοι πρέφα τι παίζει.
Βγαίνουνε άπειρες πληροφορίες για την πραγματική κατάσταση που παλιά ήταν αδιανόητο.
To να σε δούλευε το σκέφτηκες ή μπα;Πριν κάτι χρόνια που ήμουν σε έναν φίλο Έλληνα στη Σουηδία μου γνώριζε φίλους και γνωστούς στο σπίτι του! Σε ένα παρρεάκι 7-10 ατόμων ήταν και ένας απίστευτος τύπος(και πουτανιάρης) που όταν έπιασα κουβέντα μαζί του και φτάσαμε στα εργασιακά άρχισε να μου λέει πως το Σουηδικό κράτος του δίνει 1200 περίπου Ευρώ το μήνα επι χρόνια χωρίς να δουλευει!
Προχωρώντας τη συζήτηση μαζί του για 2-3 λεπτά άρχισε να μου λέει πως τον χτύπησε μετεωρίτης και τον άφησε ανάπηρο δείχνοντας μου μια Ουλή στο μικρό δάχτυλο που έμοιαζε με κάψιμο! Στη πορεία ξέφυγε λέγοντας πως είναι πράκτορας και έχει την αυθεντική ταυτότητα του Πούτιν και ζητάει επιμόνως ραντεβού για να του την παραδώσει!
Το κερασάκι στη τούρτα ήταν πως αυτά τα είπε σε μια Σουηδική Επιτροπή και δεν τον πίστεψαν ...(αν είναι δυνατόν!?) και εκεί του έδωσαν την έγκριση για το επίδομα!!!
Όλοι οι υπόλοιποι ..."βλάκες" ...δούλευαν...
Μου επιβεβαίωσαν και οι γύρω που τον ξέραν για τα 1200 το μήνα χωρίς να κάνει τίποτα!To να σε δούλευε το σκέφτηκες ή μπα;
Πριν κάτι χρόνια που ήμουν σε έναν φίλο Έλληνα στη Σουηδία μου γνώριζε φίλους και γνωστούς στο σπίτι του! Σε ένα παρρεάκι 7-10 ατόμων ήταν και ένας απίστευτος τύπος(και πουτανιάρης) που όταν έπιασα κουβέντα μαζί του και φτάσαμε στα εργασιακά άρχισε να μου λέει πως το Σουηδικό κράτος του δίνει 1200 περίπου Ευρώ το μήνα επι χρόνια χωρίς να δουλευει!
Προχωρώντας τη συζήτηση μαζί του για 2-3 λεπτά άρχισε να μου λέει πως τον χτύπησε μετεωρίτης και τον άφησε ανάπηρο δείχνοντας μου μια Ουλή στο μικρό δάχτυλο που έμοιαζε με κάψιμο! Στη πορεία ξέφυγε λέγοντας πως είναι πράκτορας και έχει την αυθεντική ταυτότητα του Πούτιν και ζητάει επιμόνως ραντεβού για να του την παραδώσει!
Το κερασάκι στη τούρτα ήταν πως αυτά τα είπε σε μια Σουηδική Επιτροπή και δεν τον πίστεψαν ...(αν είναι δυνατόν!?) και εκεί του έδωσαν την έγκριση για το επίδομα!!!
Όλοι οι υπόλοιποι ..."βλάκες" ...δούλευαν...
αυτο ειναι τσαβισμοςΑγγλια που ημουνα, ανυπανδρη μητερα επαιρνε περιπου 20.000 λιρες το χρονο απο το κρατος + σπιτι σε περιπτωση που δεν εχεις
Γι αυτο και πολλες δεν παντρευονται και κανουν ξωγαμα και μαλιστα απο μικρες ηλικιες
Κι εγώ αυτό πιστεύω! Πως όταν κάποιος πάει σε τέτοια χώρα τρύπια του στύλ Γερμανία, Σουηδία, Αυστρία και λοιπές σοσιαλομαλακισμένες με ζώα τους ελαχιστα εναπομείναντες ντόπιους πρέπει να τους ξεφτιλίζεις το σύστημα όσο πιο πολύ μπορεί!!! Να εκμεταλεύεται μέχρι μαλακίας το χαζοσύστημά τους και να τους ξεφτιλίζει κατάμουτρα χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα!Εχω ακουσει οτι η Σουηδια δινει τρελα επιδοματα ανεργιας
Ελληνας που δουλεψε ως μαγειρας λιγους μηνες, μετα επαιρνε επιδομα για 2-3 χρονια το 80% του μισθου του.
Δεν το κοβουν μεχρι να βρεις δουλεια
Αγγλια που ημουνα, ανυπανδρη μητερα επαιρνε περιπου 20.000 λιρες το χρονο απο το κρατος + σπιτι σε περιπτωση που δεν εχεις
Γι αυτο και πολλες δεν παντρευονται και κανουν ξωγαμα και μαλιστα απο μικρες ηλικιες
βρηκες δουλεια;Δυστυχως ζουμε σε εναν κοσμο οπου ο παρασιτισμος μεγαλουργει
Οι περισσοτεροι στον πλανητη σκεφτονται πως να εκμεταλλευτουν τρυπες στα κοινωνικα συστηματα και να ζουν εις βαρος των αλλων
Η προσπαθεια, η αριστια, η παραγωγικοτητα τιμωρουνται
Πως θα επρεπε να κινηθει ενας παραγωγικος ανθρωπος μεσα σε τετοιο περιβαλλον κοροιδιας αραγε;
βρηκες δουλεια;