Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έλα μαλάκα μυθομανή επαγγελματία ψεύτη και τεμπελαρά.
Ήξερα ότι είστε φουκαράδες,κακομοίρηδες και φτωχομπινέδες αλλά δεν πίστευα τόσο  :2funny:ότι το αμάξι μου θα είναι γιά κάποιους το αμάξι των ονείρων τους  :2funny:
  Τώρα σε πιστέψαμε  :2funny:θυμήθηκα το Βαλκάνιο φουκαρά που έλεγε έχω παπάκι GLX με μοτέρ από Astra  :2funny:.
  Βάλε μας καμιά πόρτα να μας πεις ότι είναι η δουλειά σου  :2funny:
  Τόσο μπίθουλας πιά που να ονειρεύεσαι αμάξια  :2funny:
  Σε κώβω να μην έχεις δεκάρικο γιά να πας Μεταξουργείο  :2funny:και να τον δίνεις πίπα σε κανέναν μουσάτο γιά 2 ευρώ  :2funny:.
  Εσένα τέτοιο αμάξι και να στο χάριζαν δε θα είχες λεφτά ούτε γιά τέλη κυκλοφορίας ούτε γιά την ασφάλεις  :2funny:γιά βενζίνη δε το συζητάω καν :2funny:.
  Τελικά είσαστε και πολύ φτωχομπινέδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• ZQrFOM7.jpg
    ZQrFOM7.jpg
    81,1 KB · Εμφανίσεις: 28
  • ^1639D881A57A283FC695BAB0C90035F66B4740E6728EA9E06B^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
    ^1639D881A57A283FC695BAB0C90035F66B4740E6728EA9E06B^pimgpsh_fullsize_distr.jpg
    64,4 KB · Εμφανίσεις: 24
  • bZgODG9VVVk.jpg
    bZgODG9VVVk.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 17

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδω θα σημειωσω τους τομεις που εχουν μελλον για οσα παιδια θελουν να σπουδασουν

1. γενετικη μηχανικη με τη βοηθεια τεχνητης νοημοσυνης για την καταπολεμηση ασθενειων
2. δημιουργια θεραπευτικων μοριων οπως οι πρωτεινες με τη βοηθεια τεχνητης νοημοσυνης
3. δημιουργια τεχνητων οργανων για αντικατασταση των φυσικων ανθρωπινων ή εμπλουτισμο με καινοφανη οργανα
4. δημιουργια μικρομηχανων που θα επιτελουν λειτουργιες μεσα στο ανθρωπινο σωμα
5. μελετη του ανθρωπινου εγκεφαλου για τη δημιουργια καλυτερων ηλεκτρονικων υπολογιστων (ο ανθρωπινος εγκεφαλος μπορει να εκτελει υπολογισμους με πολυ μικροτερο ενεργειακο κοστος απο τους υπολογιστες)
Εγώ όπως έχω πει δουλεύω στη NASA και το αντικείμενο μου είναι λιγάκι διαφορετικό.Αν θες πάντος μπορώ να μιλήσω γιά να σε πάρουν στη NASA.Ποτέ δεν είπα ότι είμαι διευθυντής  :2funny:
  Μπορώ εύκολα να μιλήσω γιά να γίνεις αστροναύτης  :2funny:
  Σας βάζω αποδείξεις με φωτογραφίες από τη δουλειά μου  :2funny:

Συνημμένα

• i douleia mou.jpg
    i douleia mou.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 23
  • spaceshuttle.jpg
    spaceshuttle.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 17
  • GettyImages-10088847.jpg
    GettyImages-10088847.jpg
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 13

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
H NASA ειναι λιγο υπερεκτιμημενη στα ματια των Ελληνων λογω της προπαγανδας που εχει γινει ολα αυτα τα χρονια. Σαν δουλεια δε θεωρειται κατι αξιολογο, σαν δημοσιος υπαλληλος εισαι. Ουτε και τα προτζεκτ που δουλευουν ειναι πλεον στην πρωτη γραμμη της επιστημης, πλην εξαιρεσεων. Η google εχει κανει απιστευτα πραγματα την  τελευταια 15ετια σε σχεση με την NASA
Το ιδιο και η SpaceX, η Tesla και αλλες

Η διαφορα μισθων δε, ειναι χαωδης, βλεπε εδω σχετκη συζητηση:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
Εδω θα σημειωσω τους τομεις που εχουν μελλον για οσα παιδια θελουν να σπουδασουν

1. γενετικη μηχανικη με τη βοηθεια τεχνητης νοημοσυνης για την καταπολεμηση ασθενειων
2. δημιουργια θεραπευτικων μοριων οπως οι πρωτεινες με τη βοηθεια τεχνητης νοημοσυνης
3. δημιουργια τεχνητων οργανων για αντικατασταση των φυσικων ανθρωπινων ή εμπλουτισμο με καινοφανη οργανα
4. δημιουργια μικρομηχανων που θα επιτελουν λειτουργιες μεσα στο ανθρωπινο σωμα
5. μελετη του ανθρωπινου εγκεφαλου για τη δημιουργια καλυτερων ηλεκτρονικων υπολογιστων (ο ανθρωπινος εγκεφαλος μπορει να εκτελει υπολογισμους με πολυ μικροτερο ενεργειακο κοστος απο τους υπολογιστες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
H NASA ειναι λιγο υπερεκτιμημενη στα ματια των Ελληνων λογω της προπαγανδας που εχει γινει ολα αυτα τα χρονια. Σαν δουλεια δε θεωρειται κατι αξιολογο, σαν δημοσιος υπαλληλος εισαι. Ουτε και τα προτζεκτ που δουλευουν ειναι πλεον στην πρωτη γραμμη της επιστημης, πλην εξαιρεσεων. Η google εχει κανει απιστευτα πραγματα την  τελευταια 15ετια σε σχεση με την NASA
Το ιδιο και η SpaceX, η Tesla και αλλες

Η διαφορα μισθων δε, ειναι χαωδης, βλεπε εδω σχετκη συζητηση:

Εγώ στο τμήμα μου στη ΝΑΣΑ έχω 3 Ελληνες.Αν είσαι από το πανεπηστήμιο Κρήτης και το πεις στη ΝΑΣΑ θα σε πάρουν αμέσως  :jerking: :2funny:Ειδηκά το τμήμα της Γαύδου είναι από τα πρώτα στον κόσμο  :2funny:πολύ καλό πανεπηστήμιο είναι και της Κομοτινής και των Φαρσάλων  :2funny:
  Μη ξεχνάς ότι η Κρήτη έχει βγάλει πολλούς μεγάλους επιστήμονες όπως π.χ. ο Πολάκης  :2funny:
  Και στη Γερμανία οι Ελληνες στα πανεπηστήμια διαπρέπουν  :2funny:μη ξεχνάς ότι στο σά'ι'τ έχουμε το Βλάκμαν και το Βαλκάνιο φουκαρά που είναι μεγάλοι επιστήμονες  (αν δεν είναι το ίδιο πρόσωπο):jerking:  :2funny:.

Συνημμένα

• polakis.jpg
    polakis.jpg
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • sovrako.jpg
    sovrako.jpg
    157,3 KB · Εμφανίσεις: 22

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Ήξερα ότι είστε φουκαράδες,κακομοίρηδες και φτωχομπινέδες αλλά δεν πίστευα τόσο  :2funny:ότι το αμάξι μου θα είναι γιά κάποιους το αμάξι των ονείρων τους  :2funny:
  Τώρα σε πιστέψαμε  :2funny:θυμήθηκα το Βαλκάνιο φουκαρά που έλεγε έχω παπάκι GLX με μοτέρ από Astra  :2funny:.
  Βάλε μας καμιά πόρτα να μας πεις ότι είναι η δουλειά σου  :2funny:
  Τόσο μπίθουλας πιά που να ονειρεύεσαι αμάξια  :2funny:
  Σε κώβω να μην έχεις δεκάρικο γιά να πας Μεταξουργείο  :2funny:και να τον δίνεις πίπα σε κανέναν μουσάτο γιά 2 ευρώ  :2funny:.
  Εσένα τέτοιο αμάξι και να στο χάριζαν δε θα είχες λεφτά ούτε γιά τέλη κυκλοφορίας ούτε γιά την ασφάλεις  :2funny:γιά βενζίνη δε το συζητάω καν :2funny:.
  Τελικά είσαστε και πολύ φτωχομπινέδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λέγε ρε φουκαριάρικο καρτούν ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ στα 130 χλμ το αυτοκίνητο του φίλου σου; 20-25 λίτρα μωρή παλιοκουράδα;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτό λέει βλακείες εμένα στα 130χλμ. Γράφει 11.5 λίτρα στα 100χλμ.Στην πράξη καίει γύρω στα 20 με 130 χλμ.
  Τέτοιο αμάξι εσυ μόνο από το ίντερνετ το βλέπεις  :2funny:ψάξε μπας και βρεις κανένα να βγάλεις καμία φωτο δίπλα του να μας πεις ότι είναι δικό σου  :2funny:
  Πόσο φουκαράδες είσαστε  :2funny:άφραγκος,αγάμητοι  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Αυτό λέει βλακείες εμένα στα 130χλμ. Γράφει 11.5 λίτρα στα 100χλμ.Στην πράξη καίει γύρω στα 20 με 130 χλμ.
  Τέτοιο αμάξι εσυ μόνο από το ίντερνετ το βλέπεις  :2funny:ψάξε μπας και βρεις κανένα να βγάλεις καμία φωτο δίπλα του να μας πεις ότι είναι δικό σου  :2funny:
  Πόσο φουκαράδες είσαστε  :2funny:άφραγκος,αγάμητοι  :2funny:

Πόσο μαλάκας παίζει να είσαι;

Επισκέπτης
Σωστος.
Επισης, μεταπτυχιακος φυσικος στο CERN σε τομεις που ειναι στο μετωπο της επιστημης, οπως φυσικη υψηλων ενεργειων, κοσμολογια, στοιχειωδη σωματια, πυρηνικες αντιδρασεις και γενικα οτι εχει να κανει με τη θεμελιωδη δομη του συμπαντος, αμοιβεται λιγοτερο απο εναν απλο Developer αποφοιτο λυκειου που ξερει και δουλευει καλα μια γλωσσα πχ Java, C, με 2-3 χρονια εμπειριας

Ειναι καθαρα θεμα προσφορας και ζητησης.
Η αγορα ζηταει 5 μελετητες της νανοτεχνολογιας, νανοπληροφορικης, κβαντικης πληροφορικης, στοιχειωδων σωματιδιων, γενετικης, κ.ο.κ. των οποιων το εργο δεν επιφερει καποια αμεση βελτιωση στα λογιστικα μιας εταιριας (ητοι κερδη) αλλα 5000 developers η δουλεια των οποιων εχει αμεσο αντικτυπο στα κερδη μιας εταιριας

Καλως η κακως

Η αμοιβη μιας εργασιας ειναι θεμα καθαρα λογιστικο και οχι ποιοτητας, βαθυτητας και σημαντικοτητας του αντικειμενου εργασιας.

Οποιος εχει IQ ανω του 130 θα κανει μεγαλη μαλακια να γινει code monkey, πιθανον και οποιος εχει πανω απο 120. Βεβαια η πληροφορικη σου ανοιγει δρομο για να ασχοληθεις με computation () χρειαζεται ομως εστιαση στα μαθηματικα.

Τωρα για λεφτα δεν ξερω, αλλα οποιος ριχνει μια ματια στις ειδησεις καταλαβαινει τις επενδυσεις που προκεται να γινουν στον τομεα (γραφει ενα αρθρο οτι εξαφανισαν πληρως τον hiv σε ποντικια με γενετικη διορθωση)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πόσο μαλάκας παίζει να είσαι;
Εσυ εισαι κσι φουκαράς και φτωχομπινές  :2funny:ονειρευεσαι ενα αμαξι δεκαετίας που ακόμα κ αυτό δεν θα το έχεις ποτέ και θα το βλέπεις μόνο στο ίντερνετ όταν εγώ το έχω τόσα χρόνια και δεν το αλλάζω γιατί κάνει τη δουλειά του
  Εσύ πήγαινε με τα παπάκια σα το Βαλκάνιο φουκαρά  :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ ΑΓΑΜΗΤΕΙΡΑ

τι μας λεει οτι θα κανει στη ρωσια...

τι κανει οντως στη ρωσια...

tenor.gif

Πριν απο λιγο κρεμπιες σε μουνακι ρωσιδας αεροσυνοδου
Ασφαλης κρεμπιες γιατι ειναι παντρεμενη

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εγώ στο τμήμα μου στη ΝΑΣΑ έχω 3 Ελληνες.Αν είσαι από το πανεπηστήμιο Κρήτης και το πεις στη ΝΑΣΑ θα σε πάρουν αμέσως  :jerking: :2funny:Ειδηκά το τμήμα της Γαύδου είναι από τα πρώτα στον κόσμο  :2funny:πολύ καλό πανεπηστήμιο είναι και της Κομοτινής και των Φαρσάλων  :2funny:
  Μη ξεχνάς ότι η Κρήτη έχει βγάλει πολλούς μεγάλους επιστήμονες όπως π.χ. ο Πολάκης  :2funny:
  Και στη Γερμανία οι Ελληνες στα πανεπηστήμια διαπρέπουν  :2funny:μη ξεχνάς ότι στο σά'ι'τ έχουμε το Βλάκμαν και το Βαλκάνιο φουκαρά που είναι μεγάλοι επιστήμονες  (αν δεν είναι το ίδιο πρόσωπο):jerking:  :2funny:.

Ενταξει το σλιπακι του Βαλκανοπουτσιστη προκαλει γελιο, αλλα το αλογατο διπλα του παραμενει μουναρα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε σε πιστευουμε ολοι εδω στο σαη
Γιατί αμφιβάλλεις? :2funny:εδώ στη φωτογραφία είναι μια Γερμανίδα  :2funny:και αυτός μας έβαλε φωτογραφία ένα γάλα  :2funny:Που αποδεικνύει ότι πήδηξε μια γκόμενά δίνοντας της ενα γάλα   :2funny:

Συνημμένα

• Screenshot_20190216-013346_Chrome.jpg
    Screenshot_20190216-013346_Chrome.jpg
    280,7 KB · Εμφανίσεις: 19

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Εσυ εισαι κσι φουκαράς και φτωχομπινές  :2funny:ονειρευεσαι ενα αμαξι δεκαετίας που ακόμα κ αυτό δεν θα το έχεις ποτέ και θα το βλέπεις μόνο στο ίντερνετ όταν εγώ το έχω τόσα χρόνια και δεν το αλλάζω γιατί κάνει τη δουλειά του
  Εσύ πήγαινε με τα παπάκια σα το Βαλκάνιο φουκαρά  :2funny:

Ρε μαλάκα ΨΕΥΤΑΡΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΜΟΓΓΟΛΕ, ρούφα το αυγό σου τώρα και πήγαινε σε καμιά γκόμενα με το αυτοκίνητο του φίλου σου που το βγάζεις φωτογραφίες από μακρυά να της πεις οτι καίει 25 λίτρα/100 χλμ μήπως και την ψήσεις οτι έχεις φράγκα.

ΜΟΓΓΟΛΟ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε μαλάκα ΨΕΥΤΑΡΑ ΑΥΤΙΣΤΙΚΕ ΜΟΓΓΟΛΕ, ρούφα το αυγό σου τώρα και πήγαινε σε καμιά γκόμενα με το αυτοκίνητο του φίλου σου που το βγάζεις φωτογραφίες από μακρυά να της πεις οτι καίει 25 λίτρα/100 χλμ μήπως και την ψήσεις οτι έχεις φράγκα.

ΜΟΓΓΟΛΟ.
Εγώ έβαλα και την άδεια που είναι στ' όνομα μου.Εχω τοσο καλους φιλους που μου δινουν τ αμαξι τους οποτε θελω  :2funny:
Και σαν πληροφορία στη Ρωσσία για να πάρεις το αμάξι κάποιου πρέπει να σε έχει γράψει στην ασφάλεια του αυτοκινήτου και αν η ασφάλεια είναι για απεριόριστα άτομα πρέπει να σου κάνει πληρεξούσιο.
Εσενα το παπάκι ειναι δικό σου ή της δουλειάς? :2funny:
Εσύ και ο ψευτοπιλότος είστε η τελευταία κατηγορία  :2funny: πιο κάτω και από το Βλακμαν  :2funny:εντελώς φτωχομπινεδες  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom