barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.869
- Πόντοι
- 5.506
Εγώ έβαλα και την άδεια που είναι στ' όνομα μου.Εχω τοσο καλους φιλους που μου δινουν τ αμαξι τους οποτε θελω
Και σαν πληροφορία στη Ρωσσία για να πάρεις το αμάξι κάποιου πρέπει να σε έχει γράψει στην ασφάλεια του αυτοκινήτου και αν η ασφάλεια είναι για απεριόριστα άτομα πρέπει να σου κάνει πληρεξούσιο.
Εσενα το παπάκι ειναι δικό σου ή της δουλειάς?
Εσύ και ο ψευτοπιλότος είστε η τελευταία κατηγορία πιο κάτω και από το Βλακμαν εντελώς φτωχομπινεδες
Στον πούτσο μας μαλάκα. Εσύ έχεις βάλει κάτι φωτογραφίες από διάσπαρτα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ της γειτονιάς σου. Όπως κάνεις και με γκόμενες επίσης, που βγάζεις random γκόμενες στο δρόμο και έρχεσαι εδώ να το παίξεις γαμιάς. Και σου ρίχνω ένα πουτσίδι με φωτογραφία ενός αυτοκινήτου (αν μπορείς να βρεις ποιό είναι) ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ, που δείχνει την ακριβή κατανάλωση σε συγκεκριμένη ταχύτητα. Και μου ζητάς για επιβεβαίωση φωτογραφία εξωτερική του αυτοκινήτου.
ΠΟΣΟ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΙΣΑΙ. Δυο ενδεχόμενα, ή δεν έχεις ιδέα από αυτοκίνητα και λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ ή τα λες και τα πιστεύεις για να το παίξεις κροίσος, τρομάρα σου.
Το σίγουρο είναι οτι για να γαμήσεις πρέπει να κάνεις αίτηση γιατί ούτε σε μπουρδέλο δε σε βάζουν μέσα έτσι πως είσαι.
ΜΟΓΓΟΛΕ.