Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Εγώ έβαλα και την άδεια που είναι στ' όνομα μου.Εχω τοσο καλους φιλους που μου δινουν τ αμαξι τους οποτε θελω  :2funny:
Και σαν πληροφορία στη Ρωσσία για να πάρεις το αμάξι κάποιου πρέπει να σε έχει γράψει στην ασφάλεια του αυτοκινήτου και αν η ασφάλεια είναι για απεριόριστα άτομα πρέπει να σου κάνει πληρεξούσιο.
Εσενα το παπάκι ειναι δικό σου ή της δουλειάς? :2funny:
Εσύ και ο ψευτοπιλότος είστε η τελευταία κατηγορία  :2funny: πιο κάτω και από το Βλακμαν  :2funny:εντελώς φτωχομπινεδες  :2funny:

Στον πούτσο μας μαλάκα. Εσύ έχεις βάλει κάτι φωτογραφίες από διάσπαρτα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ της γειτονιάς σου. Όπως κάνεις και με γκόμενες επίσης, που βγάζεις random γκόμενες στο δρόμο και έρχεσαι εδώ να το παίξεις γαμιάς. Και σου ρίχνω ένα πουτσίδι με φωτογραφία ενός αυτοκινήτου (αν μπορείς να βρεις ποιό είναι) ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ, που δείχνει την ακριβή κατανάλωση σε συγκεκριμένη ταχύτητα. Και μου ζητάς για επιβεβαίωση φωτογραφία εξωτερική του αυτοκινήτου.

ΠΟΣΟ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΙΣΑΙ. Δυο ενδεχόμενα, ή δεν έχεις ιδέα από αυτοκίνητα και λες ΜΑΛΑΚΙΕΣ ή τα λες και τα πιστεύεις για να το παίξεις κροίσος, τρομάρα σου.

Το σίγουρο είναι οτι για να γαμήσεις πρέπει να κάνεις αίτηση γιατί ούτε σε μπουρδέλο δε σε βάζουν μέσα έτσι πως είσαι.

ΜΟΓΓΟΛΕ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με τη διαφορά ότι εγώ έβαλα το αμάξι μου νε τη  πινακίδα κυκλοφορίας και την άδεια φωτογραφία φωτογραφια ενώ εσυ μια φωτο που κατέβασες από το ίντερνετ  :2funny:
  Εγώ έχω τέτοιο αμάξι ενώ εσυ το βλέπεις μόνο στο ίντερνετ  :2funny:Γιατί είσαι φτωχομπινες  :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Με τη διαφορά ότι εγώ έβαλα το αμάξι μου νε τη  πινακίδα κυκλοφορίας και την άδεια φωτογραφία φωτογραφια ενώ εσυ μια φωτο που κατέβασες από το ίντερνετ  :2funny:
  Εγώ έχω τέτοιο αμάξι ενώ εσυ το βλέπεις μόνο στο ίντερνετ  :2funny:Γιατί είσαι φτωχομπινες  :2funny:

Βρες τη φωτογραφία στο ιντερνετ και διαγράφω το λογαριασμό μου. ΤΩΡΑ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ.

Αλλιώς είσαι μια βιασμένη αδερφή.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Έφυγε η βιασμένη αδερφή;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρες τη φωτογραφία στο ιντερνετ και διαγράφω το λογαριασμό μου. ΤΩΡΑ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ.

Αλλιώς είσαι μια βιασμένη αδερφή.
Εσυ καθε μηνα διαγραφεσε  :2funny:αν ειχες τετοιο σμαξι θα μας ειχες βαλει αν οχι εκατονταδες τουλαχιστον δεκαδες φωτογραφιες.
 Δεν μπορώ ν φανταστώ ένα κουρελή σαν εσένα με τέτοιο αμάξι  :2funny:
 Κάπου τη βρήκες τη φωτογραφία,απο καπου την κατεβασες και μας την έβαλες  :2funny:
 Ο κμαν και εγώ βαλαμε τότε που έγραψες  :jerking: φωτο από Γερμανικα και Ρωσσικά τεστ πόσο καίει και ήταν 18 λίτρα στα 100χλμ. μέσος όρος.
 Δε καταλαβαίνω εσένα τι σε νοιάζει πόσο καίει ένα αμάξι που ούτε στα όνειρά σου δεν θα το πάρεις  :2funny:
Μου φενεται η αφραγκία και η αγαμία σε εχει βαρεσει στο κεφάλι :2funny:  

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Εσυ καθε μηνα διαγραφεσε  :2funny:αν ειχες τετοιο σμαξι θα μας ειχες βαλει αν οχι εκατονταδες τουλαχιστον δεκαδες φωτογραφιες.
 Δεν μπορώ ν φανταστώ ένα κουρελή σαν εσένα με τέτοιο αμάξι  :2funny:
 Κάπου τη βρήκες τη φωτογραφία,απο καπου την κατεβασες και μας την έβαλες  :2funny:
 Ο κμαν και εγώ βαλαμε τότε που έγραψες  :jerking: φωτο από Γερμανικα και Ρωσσικά τεστ πόσο καίει και ήταν 18 λίτρα στα 100χλμ. μέσος όρος.
 Δε καταλαβαίνω εσένα τι σε νοιάζει πόσο καίει ένα αμάξι που ούτε στα όνειρά σου δεν θα το πάρεις  :2funny:
Μου φενεται η αφραγκία και η αγαμία σε εχει βαρεσει στο κεφάλι :2funny:  

[size=70pt]ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ[/size]

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Δημητρακη σε εχουνε βιασει?
Μιλησε μας..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη σε εχουνε βιασει?
Μιλησε μας..
Εμένα όχι γιατί δε μένω Ελλάδα που είναι ο παράδεισος των πουστηδων  :2funny:Όπως μένετε εσείς  :2funny:
  Εγώ πεθάνει στα γέλια ο άθλιος με τα παλιόρουχα ένα παπάκι και ενα Κινεζικο σμαρτ φον των 70-80 ευρώ να έχει τέτοιο αμάξι  :2funny:.
  Αυτόν μπορεί να τον πηδάνε για τα λεφτά  :2funny:γιατι ειναι άφραγκος  :2funny:
  Εσύ στη φαντασία σου που θα πας αυτές της μέρες? :2funny:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.634
Πόντοι
506
επειδη αρκετος κοσμος και μελη του site μεταναστευουν ή θελουν να μεταναστευσουν οποιαδηποτε πληροφορια γαι την αγορα εργασιας θα ηταν χρησιμη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πες και τίποτα άλλο ρε φτωχομπινέ που ακτινοβολίες απελπισία.

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Το ίδιο θα γίνει και εδώ
Έχει γεμίσει το σάιτ παραπλήσια θέματα χωρίς λόγο

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.634
Πόντοι
506
Το ίδιο θα γίνει και εδώ

Έχει γεμίσει το σάιτ παραπλήσια θέματα χωρίς λόγο
ποσα ειναι τα παραπλησια; Εγω ξερω μονο για το "εργασια εξωτερικο vs μενουμε Ελλαδα"

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Το κανονισαν οι μοντ
Το ίδιο πρέπει να γίνει σε πάρα πολλά άλλα θέματα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη επειδη ξερω οτι σου αρεσουν τα ψαρικα..
Το αρχειο της φωτο δειχνει τοπο και χρόνο
Συγγνώμη το πουλί σου ειπε που και τι φωτο να βάλεις.Πριν μας έβαλες γάλατα τώρα ψάρια  :2funny:ασε που αυτη η φωτο για Μούρμανσκ δε μοιαζει γιατι ο ουρανος εζει εντελως αλλο χρωμα.
  Ο άλλος έβαλε κουρτίνες και έλεγε ότι είναι Γερμανίδα  :2funny:Ο άλλος κατέβασε από το ίντερνετ το καντράν ενός αυτοκινήτου και μας λεει οτι ειναι το αμάξι του  :2funny:
  Ο Τασος σας το είπε τότε όποιος έχει γκομενες της βάζει και έβαλε πραγματικές φωτογραφίες.Εσεις όλο μπούρδες μας βαζετε  :jerking: :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Συγγνώμη το πουλί σου ειπε που και τι φωτο να βάλεις.Πριν μας έβαλες γάλατα τώρα ψάρια  :2funny:ασε που αυτη η φωτο για Μούρμανσκ δε μοιαζει γιατι ο ουρανος εζει εντελως αλλο χρωμα.
 Ο άλλος έβαλε κουρτίνες και έλεγε ότι είναι Γερμανίδα  :2funny:Ο άλλος κατέβασε από το ίντερνετ το καντράν ενός αυτοκινήτου και μας λεει οτι ειναι το αμάξι του  :2funny:
 Ο Τασος σας το είπε τότε όποιος έχει γκομενες της βάζει και έβαλε πραγματικές φωτογραφίες.Εσεις όλο μπούρδες μας βαζετε  :jerking: :2funny:
το ρωσικο γαλα δεν ειναι μπουρδες
ρωσικο γαλα βγαινει απο ρωσικα βυζια
ρωσικα βυζια εχουν οι ρωσιδες γυναικες
οι ρωσιδες γυναικες μενουν στη ρωσια
στη ρωσια ειναι αυτον τον καιρο ο αγαμητειρα
ΑΡΑ
ο αγαμητειρα γαμαει ρωσιδες μουναρες
ειναι απλο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το ρωσικο γαλα δεν ειναι μπουρδες
ρωσικο γαλα βγαινει απο ρωσικα βυζια
ρωσικα βυζια εχουν οι ρωσιδες γυναικες
οι ρωσιδες γυναικες μενουν στη ρωσια
στη ρωσια ειναι αυτον τον καιρο ο αγαμητειρα
ΑΡΑ
ο αγαμητειρα γαμαει ρωσιδες μουναρες
ειναι απλο
Με τη διαφορά ότι αυτό το γάλα στο μπουκαλι ειναι αγελαδινο δηλαδη ο αγάμιος γαμησε Ρωσσικες αγελαδες? :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Με τη διαφορά ότι αυτό το γάλα στο μπουκαλι ειναι αγελαδινο δηλαδη ο αγάμιος γαμησε Ρωσσικες αγελαδες? :2funny:
ο αγαμητειρα δεν αρκειται σε ενα απλο ψεμα
π.χ. μαγκες χτες το βραδυ γαμησα μια ρωσιδα που γνωρισα σε ενα μπαρακι
λεει ψεμα με περικοκλαδες σαν αυτο στις προηγουμενες σελιδες
γαμησα ακαποτα και εκανα κρεμπιε σε ρωσιδα παντρεμενη αεροσυνοδο
ο ανθρωπος ειναι παθολογικος ψευτης
ειναι μινχαουζεν
αισωπος
τσιπρας
λεει ψεματα οπως αναπνεει

Stories

Νέο!

Stories