Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Περασε απο το μυαλο μου οτι λεει παραμυθια για το πτυχιο αλλα την επομενη στιγμη σκευφτηκα πως θα το εχει στειλει στην δουλειά οποτε δεν θα έλεγε κατι τετοιο..
Αντε οι ρωσιδες ειναι δυνατα κομματια και μπορείς να παραβλεψεις καποια πραγματα..
Με τους πτυχιούχους ρωσους τι γινεται..

ειχε κατι αεροσυνοδους ρωσιδες οι airoflot να τις πιεις στο ποτηρι.

λογικα θα βιζιταρουν με πολλα $$$$$$  ;)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ακριβώς έτσι μπορεί να παίρνει και 1.200 αν ξεσκίζετε στις υπερωρίες άντε να φτάσει 2.000 όσα παίρνει και ο Βλάκμαν στ'αλήθεια (άλλο τι μας γράφει).

.Που είναι το πουλί να σας ξεσκίσει να  :2funny: πάλι  :2funny: :2funny: :2funny:

Είστε η συμμαχια κτηνοβατων τρυπιων και ναυαγιων?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οποτε μπορεις να φανταστείς πως ειναι αυτες στα business jet
Της έχεις δει στα περιοδικά  :2funny:εσύ είσαι πιό φαντασιόπληκτος και από τον φουκαρά που το παίζει καθηγητής πανεπηστημίου  :2funny:.
  Εγώ αυτό το δίπλωμα έχω,εσύ τι δίπλωμα έχεις?Τεχνικής πεαγγελματικής σχολής όπως ο Βλάκμαν? :2funny:

Επισκέπτης
πουλησες τον εθνικογαμισμο και εγινες κμανιστης???
Κατσε να μπει ο πορδομεταναστης να σε βαλει στην θεση σου
μη λες τετοιια. ο δημητρακης δε διαφωνει αμα μας δινουν τζαμπα στεγη κ λεφτα. οταν παρω το πτυχιο θα παω για εργασια αλλου που θα ειναι πιο χαλαρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μη λες τετοιια. ο δημητρακης δε διαφωνει αμα μας δινουν τζαμπα στεγη κ λεφτα. οταν παρω το πτυχιο θα παω για εργασια αλλου που θα ειναι πιο χαλαρα.
Δε διαφωνώ αν κάποιος είναι σαν τον Βλάκμαν ή το Βαλκάνιο φουκαρά ξεβράκωτοι και τελειωμένοι.Αν κάποιος έχει στην Ελλάδα ένα σπίτι και 300-400 ευρώ χαρτζιλίκι θα είναι πολύ μαλάκας αν πάει να φύγει :headbang:.
  Αναρωτήθηκες γιατί ο Βαλκάνιος ψευταράς έβαλε φώτο μούφα από μεσιτικό ότι και καλά είναι το διαμέρισμα του?Και ο Βλάκμαν μετά από 2 μήνες αφότου του το ζητήσαμε ένα χώρο που του έχουν δώσει από τη δουλειά του γιά να μένει!
 Στη Γερμανία γιά να νοικιάσεις διαμέρισμα εκτός του ότι με τα λεφτά που βγάζουν δε φτάνουν μόνο αν συγκατηκούν με κάποιον όπως γράφει και ο Παραλίμνιος.Θα περάσεις από ανάκριση από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος....θα σου ζητήσει εκατοντάδες χαρτιά και αν δε του αρέσεις φυσικά και δεν θα στο νοικιάσει.Το ότι είσαι Ελληνας ή Τούρκος είναι αμέσως -1.
  Του βλάκμαν του ξέφυγε σε μιά φάση ότι οι Γερμανοί τον κοιτάνε περίεργα  :2funny:.Αλλο τι  :jerking:μας λένε  :2funny:.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δε διαφωνώ αν κάποιος είναι σαν τον Βλάκμαν ή το Βαλκάνιο φουκαρά ξεβράκωτοι και τελειωμένοι.Αν κάποιος έχει στην Ελλάδα ένα σπίτι και 300-400 ευρώ χαρτζιλίκι θα είναι πολύ μαλάκας αν πάει να φύγει :headbang:.
  Αναρωτήθηκες γιατί ο Βαλκάνιος ψευταράς έβαλε φώτο μούφα από μεσιτικό ότι και καλά είναι το διαμέρισμα του?Και ο Βλάκμαν μετά από 2 μήνες αφότου του το ζητήσαμε ένα χώρο που του έχουν δώσει από τη δουλειά του γιά να μένει!
  Στη Γερμανία γιά να νοικιάσεις διαμέρισμα εκτός του ότι με τα λεφτά που βγάζουν δε φτάνουν μόνο αν συγκατηκούν με κάποιον όπως γράφει και ο Παραλίμνιος.Θα περάσεις από ανάκριση από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος....θα σου ζητήσει εκατοντάδες χαρτιά και αν δε του αρέσεις φυσικά και δεν θα στο νοικιάσει.Το ότι είσαι Ελληνας ή Τούρκος είναι αμέσως -1.
  Του βλάκμαν του ξέφυγε σε μιά φάση ότι οι Γερμανοί τον κοιτάνε περίεργα  :2funny:.Αλλο τι  :jerking:μας λένε  :2funny:.

Δημητρακη για τις φωτο μου δεν εχεις να πεις κατι
Δεν θα προλαβω να σε δω σε αυτο το ροστερ αλλα οταν ερθω Petersburg φροντίσε να εχεις το χιλιαρικο

Επισκέπτης
  Του βλάκμαν του ξέφυγε σε μιά φάση ότι οι Γερμανοί τον κοιτάνε περίεργα  :2funny:.Αλλο τι  :jerking:μας λένε  :2funny:.
θα μενω στην εστια δωρεαν, θα σπουδαζω δωρεαν και θα παιρνω φοιτητικο επιδομα. εχει ενδιαφερον, τι λες κι εσυ;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν θα προλαβω να σε δω σε αυτο το ροστερ αλλα οταν ερθω Petersburg φροντίσε να εχεις το χιλιαρικο
Τι να πω? :2funny:μιά φώτο στραβή με μιά καφετέρια,ένα γάλα που το πουλάνε και στα Ρωσσικά μαγαζιά στην Αχαρνών  :2funny:.
  Αν είναι πραγματικές μπορεί να ζήτησες σε κάποιον να σου βγάλει φώτο.Γ'αυτό και δεν μπορείς να βγάζεις συνέχεια φώτο να μας βάζεις όπως κάνω εγώ.όποτε θέλετε έχετε φώτο μέσα το πολύ σε 2-3 μέρες.Εσύ 1 μήνα μετά μας έβαλες φώτο που δεν πείθουν.
 Ενας πιλότος που είναι συνέχεια στο σά'ι'τ από της 14.00 το μεσημέρι και λείπει μόνο κάθε πρω'ι' :2funny:.Δε νομίζω ότι τα αεροπλάνα πετάνε από της 8.00 το πρω'ι' μέχρι της 14.00  κάθε μέρα:2funny:.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τι να πω? :2funny:μιά φώτο στραβή με μιά καφετέρια,ένα γάλα που το πουλάνε και στα Ρωσσικά μαγαζιά στην Αχαρνών  :2funny:.
  Αν είναι πραγματικές μπορεί να ζήτησες σε κάποιον να σου βγάλει φώτο.Γ'αυτό και δεν μπορείς να βγάζεις συνέχεια φώτο να μας βάζεις όπως κάνω εγώ.όποτε θέλετε έχετε φώτο μέσα το πολύ σε 2-3 μέρες.Εσύ 1 μήνα μετά μας έβαλες φώτο που δεν πείθουν.
  Ενας πιλότος που είναι συνέχεια στο σά'ι'τ από της 14.00 το μεσημέρι και λείπει μόνο κάθε πρω'ι' :2funny:.Δε νομίζω ότι τα αεροπλάνα πετάνε από της 8.00 το πρω'ι' μέχρι της 14.00  κάθε μέρα:2funny:.

Τις φωτο μεσα στο business jet φεν τις ειδες??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θα μενω στην εστια δωρεαν, θα σπουδαζω δωρεαν και θα παιρνω φοιτητικο επιδομα. εχει ενδιαφερον, τι λες κι εσυ;
Αν ήσουν ο Βαλκάνιος φουκαράς τότε να μείνεις στην έστια από το δρομο καλύτερα είναι.Δεν ξέρω τι επίδομα δίνουνε?

Τις φωτο μεσα στο business jet φεν τις ειδες??
Στον υπνο σου της έβαλες?ή θα μου πεις ότι της έβαλες και της κατέβασες :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Μπορει να εχεις καθηγητή τον ΒΠ
Θα σου κανει μπουλινγκ και ας τον περνας 20 χρονια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δεν προλαβε να συναντηθει με τον βαλκανιο φουκαρα στο μοναχο
δεν προλαβε να συναντηθει με το δημητρακη στην πετρουπολη
δεν προλαβε να βγαλει φωτο απο το κεντρο της μοσχας
δεν προλαβε να γαμησει καμια ρωσιδα απο τιντερ
δεν προλαβε να παρει καμια βιζιτα απο rusdosug
ΑΛΛΑ
ανεβασε φωτο απο 1 λιτρο ρωσικο γαλα
:kneel:
προσκυνηστε τον αισωπο της καρδιας μας
μυθομανη "στον υπνο μου γαμαω μοντελα" παρθενο αγαμητειρα

Επισκέπτης
Αν ήσουν ο Βαλκάνιος φουκαράς τότε να μείνεις στην έστια από το δρομο καλύτερα είναι.Δεν ξέρω τι επίδομα δίνουνε?

θα ψαξω να βρω ποσα μου θα μου δινουνε

σε αλλη χωρα μπορει να δινουν περισσοτερα

ο νικος πλατ τα εψαχνε αυτα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Συνέχεια μου κάνουν προτάσεις να πάω νομικός σύμβουλος σε εταιρίες μέχρι και γιά διευθυντή μου πρότειναν φυσικά και αρνήθηκα αν γίνει κάτι θα κυνηγάν εμένα  :2funny:ο διευθυντής την πληρώνει πάντα  :2funny:.

Πω, πω, πω, τι λες ρε τεράστιε!

Κρίμα που δεν το ξέραμε νωρίτερα που ψάχναμε για διευθυντή.

Από την άλλη δεν ξέρω που θα είχαν φτάσει τώρα, πως θα είχαν απογειωθεί η Γκαζπρόμ και η Λουκόϊλ άμα είχαν εσένα για διευθυντή.

Δεν ξέρουν τι χάσανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom