Οπως έχω γράψει πολλές φορές όσο πιό απλοί και άμορφωτοι είναι οι Ελληνες γονεις τόσο πιό καλοί είναι και πιό πολύ βοηθάνε τα παιδιά τους.
Εμένα οι γονείς μου δυστηχώς δεν είναι σαν του Βαλκάνιου με Τσεμπέρια και να μην έχουν πάει σχολείο.Είναι η άχρηστη γεννιά του πολυτεχνείου από σχετικά πλούσιες οικογένειες....ο παππούς μου του πατέρα μου ήταν μεγαλογιατρός ο πατέρας μου έγινε γιατρός,ο παππούς ήταν διευθυντής των συναιτερισμών του νομού Αρκαδίας.
Ηταν η γεννιά που έζησε πολεμο και πείνα και γ'αυτό έδωσαν στα παιδιά τους ότι είχαν και δεν ήθελαν να στερηθουν τίποτα.
Σας έγραψα τι εκβιασμός έφαγα το 1997!
Για τους ηλιθίους που θα ρωτήσουν γιατί πήγα πανεπηστήμιο το 2000 θα απαντήσω:Οι γονείς μου ουτε ηθελαν να ακουσουν ότι θα παω σε μη αναγνωρισμένο πανεπηστήμιο!Γιατί τα πλάνα τους ήταν να γυρίσω Ελλάδα όταν σπουδάσω.Οπότε ημουν αναγκαμένος να πηγαίνω στη γυμναστική ακαδημία που αναγνωριζόνταν.Εκει τελείωσα 3 έτη και με ανώτατη μη τελειωμένη εκπαίδευση κατάφερα και μπήκα στη νομική.Από το 1997 μεχρι το 1999 έτρωγα εκβιασμούς γιά να ζήσω Ελλάδα και πηγαινοερχόμουν (αυτό σαν παρένθεση).
Από το 1999 έφυγα πιά μόνιμα γιά Ρωσσία
πήγα στη νομική την τελείωσα,πήγα και στη παιδαγωγική ακαδημία και στη στρατιωτική έδρα του πανεπηστημίου (την παιδαγωγική δεν την τελείωσα γιατί τους βαρέθηκα,αλλά την στρατιωτική έδρα την τελείωσα
).Το 2005 έμαθαν οι γονείς μου ότι έχω δίπλωμα νομική και άρχισαν οι πιέσεις να μου το αναγνωρίσουν στην Ελλάδα >
στην αρχή τους καιροπετούσα....μετά άρχισαν να γίνονται πιό πιεστικοί κάποια σττιγμή έμαθαν ότι κατάφερα να νοικιάσω 4 αποθήκες από το φήμο γιά 49 χρόνια με σκοπό την επινοικίαση (εβγαζα 500-600 ευρώ το μήνα απ'αυτό.Τώρα με την κρίση 200 ευρώ >
) γιά να γίνει αυτή η δουλειά έδωσα 5.000$ τον ιούλιο του 2007 (της αποθήκες θα της έπαιρνα μάρτιο,απρήλιο του 2008).Οι γονείς μου το έμαθαν ότι πάω να βγάλω κ'άλλο εισόδημα εδώ και σκυλιάσαν τελείως >
.'Αρχισε άγριος εκβιασμός!γιά να πάω το δίπλωμα στην Ελλάδα!Πολέμισα στέλνοντας ΦΑΞ σε εταιρίες σε δημόσιους οργανισμούς και σε διάφορα άλλα μέρη
έγινε χαμός
.
Ημουν σε άθλια κατάσταση γιατί τότε η Πολωνική οικονομία ήταν ακόμα πολύ χαμηλή και έπαιρνα 250-300 ευρώ το μήνα αν βάλετε τότε ότι είχα 150+ ευρώ πάγια έξοδα είχα πάει να πεθάνω
!Με την Ουγγαρέζα ήμουν τσακωμένος τότε και δεν μου έδινε τίποτα
Τελικά έγινε ανακωχή το λάθος μου ήταν που έδωσα το δίπλωμα πέρνοντας υποσχέσεις.Από τον εφιάλτη οτι θα υπάρχει το δίπλωμα στην Ελλάδα είχα εφιάλτες,πεταγώμουνα στον ύπνο μου και είχα θυμάμαι κρύους ιδρώτες! :oάρχισα να στέλνω στο ΔΙΚΑΤΣΑ γυμνές μου φωτογραφίες με φαξ και με e-mail και ταχυδρομικά
οπότε όταν πήγαινε η μάνα μου εκεί γελάγανε
Τελικά ξέσπασα και όταν μου είπαν να έχω μιά πόρτα αν χρειαστεί να γυρίσω σε έξαλλη κατάσταση φώναζα ότι καλύτερα να πεθάνω παρά να γυρίσω πίσω
.Σε μιά φάση ξέσπασα και έσπασα τα τζάμια στο σπίτι με κλωτσομπουνίδια :- (με πηγαν νοσοκομείο και μου έκαναν ράμματα)
Οι εκβιασμοί τελειώσαν στην πράξη με το που με έδειξε ο Λαζόπουλος στην τηλεόραση τότε τρομοκρατηθήκανε
και φυσικά όταν έγινα πρόεδρος των κτηνοβατών
.
Τώρα έλυσα και το μεγάλο πρόβλημα που είχα και έπρεπε να έρχομαι Ελλάδα 2 φορές το χρόνο
Η πολωνία έχει ανέβει και δεν παίρνω πιά 250-300 ευρώ.Και η Ουγγαρέζα ηρέμησε
.Βέβαια αν τα τέρατα με βρούνε αδύναμο θα με πατήσουν αλλά τώρα είναι λιγάκι δύσκολο
.
Αυτά σχετικά με τους εκβιασμούς που έφαγα.