Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Ε αμα πουλαει παπατζα και ψεμα τι να πω?Απο μικροι που ημασταν εξωτερικο ηθελα να δουλεψει.Ειχε φραγκατο πατερα μεγαλοστελεχος στην 3ε coca cola οπου στην πορεια εγινε κατι σαν περιφερειαρχης(διευθυντικη θεση).
Λογω της οικονομικης ανεσης απο το μισθο του πατερα δεν σπουδασε σε κατι δημοσιο.Εβγαλε ιδιωτικη σχολη με τουριστικα και εκανε πρακτικη στη ροδο για ενα καλοκαιρι...
Εκτοτε την κοπανησε για Γερμανια οπου πλεον ειναι εδω και 5 χρονια μονιμος εκει.
για να μην γυρισε καλα θα ειναι
Σε ποια περιοχη ξερεις??

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
σαν φοιτητης ιατρικης θα εχω δωρεαν δωματιο και καποιο φοιτητικο επιδομα

θα ασχοληθω με την βιοιατρικη μηχανικη.
πουλησες τον εθνικογαμισμο και εγινες κμανιστης???
Κατσε να μπει ο πορδομεταναστης να σε βαλει στην θεση σου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Receptionist για να πας θες προσοντα κ προυπηρεσια
Επισης βραδυνο αν εχεις κανει ποτε ειναι γαμησι
Ετω τεσερεις νυχτες  αναγκαστικα το έκανα 21.00 με 7.00 λογω ααθενειας και αδειας των νυχτερινων κι εβγαλα φλυχταινες χωρις νανκανω απολθτγς τιποτα ενα μονιτορ κοιταγα ανα 15 λεπτα κι εβκεπα βιντεακια στο γιοθτουμπ παραλληλα
Μου φανηκε υπερταλαιπωρια
Ειναι αναλογαβτο ατομο
Ο αλλος το κάνει δωδεκα χρονια 6 μερες την βδομαδα

Εκτός από στρατό δεν έχω κάνει νυχτερινό,αλλά ξέρω ότι σε γαμάει ποικιλοτρόπως.

Αν δεις στην αγγελία γράφει:keine Vorerfahrung notwentig,δηλαδή δε ζητάνε προϋπηρεσία μιας και άμα ζητήσουν και προϋπηρεσία δε θα βρουν κανέναν.
Η συγκεκριμένη Ισπανίδα φοιτήτρια,μιλάει άψογα Αγγλικα,μητρική Ισπανικά,αλλά Γερμανικά οριακά Β2.
Παρ'όλα αυτά, δεν είχε πρόβλημα.

Βάζω στοίχημα ότι παρά τα σχεδόν 125 ευρώ μεικτά/βάρδια που δίνουν,δε θα βρουν άτομο εύκολα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656

Αν δεις στην αγγελία γράφει:keine Vorerfahrung notwentig,δηλαδή δε ζητάνε προϋπηρεσία μιας και άμα ζητήσουν και προϋπηρεσία δε θα βρουν κανέναν.
Η συγκεκριμένη Ισπανίδα φοιτήτρια,μιλάει άψογα Αγγλικα,μητρική Ισπανικά,αλλά Γερμανικά οριακά Β2.

Βάζω στοίχημα ότι παρά τα σχεδόν 125 ευρώ μεικτά/βάρδια που δίνουν,δε θα βρουν άτομο εύκολα.
ναιντο είδα κ το σχολιασα
Απιστευτο μου φαίνεται
Υγ μην τα ξαναλεμε
Με Β1 εισαι υπερπλήρης για τετοιες δουλειες
Με β2 πας προυσταμενος  :respect:
Απιστευτο κι αυτο με την ερασμιτισα επίσης
Πολύ ερασιτεχνικά δουλεύουν τα χοτελ.εκει εκπλησομαι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

εχω ενα φιλαρακι επανω στην γερμανια, αλλα δεν ξερει γερμανικα.

επειδη ψαχνετε να φυγει απο την δουλεια που ειναι παιζει να τον προσλαβουν σ' αυτη την αγγελια;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656

επειδη ψαχνετε να φυγει απο την δουλεια που ειναι παιζει να τον προσλαβουν σ' αυτη την αγγελια;
οχι με την καμμια
Αν δεν εχει ενα πολυ καλο η αριατο Α2 στην γλωσσα δεν μπορει να αυνενοηθει γιαβτιποτα σχεδον

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
οχι με τηννκαμμια

δουλευει ηλεκτρολογος με συνεργειο στο οποιο ειναι ολο ελληνες και ο εργολαβος ελληνας ειναι, παιρνει 10,50/h καθαρα και δουλευει γυρω στις 48 ωρες την εβδομαδα

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Ούτε για συνέντευξη δεν θα τον καλέσουν,ακόμη και αν είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
δουλευει ηλεκτρολογος με συνεργειο στο οποιο ειναι ολο ελληνες και ο εργολαβος ελληνας ειναι, παιρνει 10,50/h καθαρα και δουλευει γυρω στις 48 ωρες την εβδομαδα
να μαθει γερμ;νικα κ να παει σε Γερμανό εργολάβο να παιρνει 14 την ώρα
Τι να παει να ξενυχταει καθε βραδυ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
να μαθει γερμ;νικα κ να παει σε Γερμανό εργολάβο να παιρνει 14 την ώρα
Τι να παει να ξενυχταει καθε βραδυ

εδω δεν ξερει ουτε αγγλικα, εγω τι να τον κανω αναγκαστικα παλι σε ελληνα θα δουλεψει και δουλεια να αλλαξει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Να μάθει Γερμανικά.

Δουλειες οπως αυτή που πόσταρα είναι για καμιά φοιτήτρια,για κανέναν που το πήρε αποφαση μετά να γυρίσει Ελλάδα ή για κανάν μπάρμπα που θέλει να συμπληρώνει όπου να 'ναι ένσημα μέχρι να βγει σύνταξη.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Να μάθει Γερμανικά.

Δουλειες οπως αυτή που πόσταρα είναι για καμιά φοιτήτρια,για κανέναν που το πήρε αποφαση μετά να γυρίσει Ελλάδα ή για κανάν μπάρμπα που θέλει να συμπληρώνει όπου να 'ναι ένσημα μέχρι να βγει σύνταξη.

μεγαλος σε ηλικια ειναι ο φιλος μου αλλά δεν ξερει ουτε αγγλικα τωρα στα γεραματα θα μαθει γερμανικα δυσκολο το κοβω

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
εδω δεν ξερει ουτε αγγλικα, εγω τι να τον κανω αναγκαστικα παλι σε ελληνα θα δουλεψει και δουλεια να αλλαξει

Παπά, δε χρειαζεται να σου πούμε πως χωρίς Αγγλικά-Γερμανικά, αν αρχίσει να σου λέει τίποτα για gangbang με γερμανίδες,
σου πουλάει παπά,ε; :grin:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Οπως έχω γράψει πολλές φορές όσο πιό απλοί και άμορφωτοι είναι οι Ελληνες γονεις τόσο πιό καλοί είναι και πιό πολύ βοηθάνε τα παιδιά τους.
  Εμένα οι γονείς μου δυστηχώς δεν είναι σαν του Βαλκάνιου με Τσεμπέρια και να μην έχουν πάει σχολείο.Είναι η άχρηστη γεννιά του πολυτεχνείου από σχετικά πλούσιες οικογένειες....ο παππούς μου του πατέρα μου ήταν μεγαλογιατρός ο πατέρας μου έγινε γιατρός,ο παππούς ήταν διευθυντής των συναιτερισμών του νομού Αρκαδίας.
  Ηταν η γεννιά που έζησε πολεμο και πείνα και γ'αυτό έδωσαν στα παιδιά τους ότι είχαν και δεν ήθελαν να στερηθουν τίποτα.
  Σας έγραψα τι εκβιασμός έφαγα το 1997!
  Για τους ηλιθίους που θα ρωτήσουν γιατί πήγα πανεπηστήμιο το 2000 θα απαντήσω:Οι γονείς μου ουτε ηθελαν να ακουσουν ότι θα παω σε μη αναγνωρισμένο πανεπηστήμιο!Γιατί τα πλάνα τους ήταν να γυρίσω Ελλάδα όταν σπουδάσω.Οπότε ημουν αναγκαμένος να πηγαίνω στη γυμναστική ακαδημία που αναγνωριζόνταν.Εκει τελείωσα 3 έτη και με ανώτατη μη τελειωμένη εκπαίδευση κατάφερα και μπήκα στη νομική.Από το 1997 μεχρι το 1999 έτρωγα εκβιασμούς γιά να ζήσω Ελλάδα και πηγαινοερχόμουν (αυτό σαν παρένθεση).
  Από το 1999 έφυγα πιά μόνιμα γιά Ρωσσία  :)πήγα στη νομική την τελείωσα,πήγα και στη παιδαγωγική ακαδημία και στη στρατιωτική έδρα του πανεπηστημίου (την παιδαγωγική δεν την τελείωσα γιατί τους βαρέθηκα,αλλά την στρατιωτική έδρα την τελείωσα  :)).Το 2005 έμαθαν οι γονείς μου ότι έχω δίπλωμα νομική και άρχισαν οι πιέσεις να μου το αναγνωρίσουν στην Ελλάδα  >:(στην αρχή τους καιροπετούσα....μετά άρχισαν να γίνονται πιό πιεστικοί κάποια σττιγμή έμαθαν ότι κατάφερα να νοικιάσω 4 αποθήκες από το φήμο γιά 49 χρόνια με σκοπό την επινοικίαση (εβγαζα 500-600 ευρώ το μήνα απ'αυτό.Τώρα με την κρίση 200 ευρώ  >:() γιά να γίνει αυτή η δουλειά έδωσα 5.000$ τον ιούλιο του 2007 (της αποθήκες θα της έπαιρνα μάρτιο,απρήλιο του 2008).Οι γονείς μου το έμαθαν ότι πάω να βγάλω κ'άλλο εισόδημα εδώ και σκυλιάσαν τελείως  >:(.'Αρχισε άγριος εκβιασμός!γιά να πάω το δίπλωμα στην Ελλάδα!Πολέμισα στέλνοντας ΦΑΞ σε εταιρίες σε δημόσιους οργανισμούς και σε διάφορα άλλα μέρη :2funny:έγινε χαμός  :2funny:.
   Ημουν σε άθλια κατάσταση γιατί τότε η Πολωνική οικονομία ήταν ακόμα πολύ χαμηλή και έπαιρνα 250-300 ευρώ το μήνα αν βάλετε τότε ότι είχα 150+ ευρώ πάγια έξοδα είχα πάει να πεθάνω  :headbang:!Με την Ουγγαρέζα ήμουν τσακωμένος τότε και δεν μου έδινε τίποτα  :headbang:
   Τελικά έγινε ανακωχή το λάθος μου ήταν που έδωσα το δίπλωμα πέρνοντας υποσχέσεις.Από τον εφιάλτη οτι θα υπάρχει το δίπλωμα στην Ελλάδα είχα εφιάλτες,πεταγώμουνα στον ύπνο μου και είχα θυμάμαι κρύους ιδρώτες! :oάρχισα να στέλνω στο ΔΙΚΑΤΣΑ γυμνές μου φωτογραφίες με φαξ και με e-mail και ταχυδρομικά  :2funny:οπότε όταν πήγαινε η μάνα μου εκεί γελάγανε  :2funny:Τελικά ξέσπασα και όταν μου είπαν να έχω μιά πόρτα αν χρειαστεί να γυρίσω σε έξαλλη κατάσταση φώναζα ότι καλύτερα να πεθάνω παρά να γυρίσω πίσω  :headbang:.Σε μιά φάση ξέσπασα και έσπασα τα τζάμια στο σπίτι με κλωτσομπουνίδια  :- (με πηγαν νοσοκομείο και μου έκαναν ράμματα)
    Οι εκβιασμοί τελειώσαν στην πράξη με το που με έδειξε ο Λαζόπουλος στην τηλεόραση τότε τρομοκρατηθήκανε  :2funny:και φυσικά όταν έγινα πρόεδρος των κτηνοβατών  :2funny:.
   Τώρα έλυσα και το μεγάλο πρόβλημα που είχα και έπρεπε να έρχομαι Ελλάδα 2 φορές το χρόνο  :headbang:Η πολωνία έχει ανέβει και δεν παίρνω πιά 250-300 ευρώ.Και η Ουγγαρέζα ηρέμησε  :2funny:.Βέβαια αν τα τέρατα με βρούνε αδύναμο θα με πατήσουν αλλά τώρα είναι λιγάκι δύσκολο  :2funny:.
    Αυτά σχετικά με τους εκβιασμούς που έφαγα.

Ασε Δημητρακη ειδα τι πτυχια δινουν τα ρωσικα πανεπιστημια
Εχουμε μια αεροσυνοδο που τελειωσε αγγλικη φιλολογια..
Αλλα της ζηταω αλλα φερνει αλλο την ρωταω αλλο απανταει
Χαλαλι ομως για την συγκεκριμενη

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Παπά, δε χρειαζεται να σου πούμε πως χωρίς Αγγλικά-Γερμανικά, αν αρχίσει να σου λέει τίποτα για gangbang με γερμανίδες,
σου πουλάει παπά,ε; :grin:

οχι ρε συ ησυχος τυπος ειναι δεν λεει μαλακιες. επανω γερμανια απο οσο μου ειπε αλλαζει συνεχεια πολη με το συνεργειο και δεν βρισκει αρκετο χρονο για  :knockinb:  παει καμια φορα σε κανενα λατφαους για να βγαλει την χαρμανα

απλα οταν ερχεται στην ελλαδα παμε μαζι για πουτανες.

επειδη δεν ξοδευει χρηματα επανω στην γερμανια οταν ερχεται εδω στην ελλαδα χριστουγενα και πασχα με 5-6 χιλ. και τα γαμαει την μανα στις βιζιτες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356

Τα έχω γράψει στο thread της Πράγας για την απόφοιτο Αγγλικής Φιλολογιας που δεν ήξερε να ξεχωρίσει την πούτσα από τη βούρτσα στα Αγγλικά..
Και το πτυχίο της το είδα,γιατί κάποια φάση μου το είχε στείλει σκαναρισμένο για να της γράψω μια επιστολή για εργασία.
Ρωσίδα, όχι Τσέχα

οχι ρε συ ησυχος τυπος ειναι δεν λεει μαλακιες. επανω γερμανια απο οσο μου ειπε αλλαζει συνεχεια πολη με το συνεργειο και δεν βρισκει αρκετο χρονο για  :knockinb:  παει καμια φορα σε κανενα λατφαους για να βγαλει την χαρμανα

απλα οταν ερχεται στην ελλαδα παμε μαζι για πουτανες.

επειδη δεν ξοδευει χρηματα επανω στην γερμανια οταν ερχεται εδω στην ελλαδα χριστουγενα και πασχα με 5-6 χιλ. και τα γαμαει την μανα στις βιζιτες

Ας πηγαίνει Πράγα να τις γαμάει στη μισή τιμή :grin:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ας πηγαίνει Πράγα να της γαμάει στη μισή τιμή :grin:

δεν εχει χρονο διοτι δουλευει 6 μερες την εβδομαδα με ενα ρεπο και αλλαζει πολη συνεχεια με το συνεργειο.  μπορει να βρεθει πχ. την δευτερα στουνγκαρδη και την επομενη δευτερα αν το εργο εχει τελειωσει να βρισκεται π.χ. στο αμβουργο με το συνεργειο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τα έχω γράψει στο thread της Πράγας για την απόφοιτο Αγγλικής Φιλολογιας που δεν ήξερε να ξεχωρίσει την πούτσα από τη βούρτσα στα Αγγλικά..
Και το πτυχίο της το είδα,γιατί κάποια φάση μου το είχε στείλει σκαναρισμένο για να της γράψω μια επιστολή για εργασία.

Περασε απο το μυαλο μου οτι λεει παραμυθια για το πτυχιο αλλα την επομενη στιγμη σκευφτηκα πως θα το εχει στειλει στην δουλειά οποτε δεν θα έλεγε κατι τετοιο..
Αντε οι ρωσιδες ειναι δυνατα κομματια και μπορείς να παραβλεψεις καποια πραγματα..
Με τους πτυχιούχους ρωσους τι γινεται..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
στην καλητερη θα βγαζει 1600 συννδωρεαν διαμονή κ φαγητο
Στην χειροτερη 1300 κ θα του κραταν κ  200/250 για το δωματιο
Ακριβώς έτσι μπορεί να παίρνει και 1.200 αν ξεσκίζετε στις υπερωρίες άντε να φτάσει 2.000 όσα παίρνει και ο Βλάκμαν στ'αλήθεια (άλλο τι μας γράφει).

Καμιά φωτογραφία με αποδείξεις θα μας βάλεις? :jerking: ή όλο μπούρδες θα μας λες? :2funny:
  Ο ένας έβαλε της κουρτίνες και μας είπε ότι είναι Γερμανίδα  :2funny:εσύ μιά στραβή φωτογραφία και είπες ότι περιμένεις μιά Ρωσσίδα  :2funny:.Που είναι το πουλί να σας ξεσκίσει να  :2funny: πάλι  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom