dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Γιατί να τους τα χαρήσω εγώ ζητάω επίσημη έγγραφη συγγνώμη και κάθε προσπάθεια επανόρθωσης!Δεν μπορεί να είναι έγγλημα να θέλει κάποιος να αγωράσει διαμέρισμαΛιγο υπερβολικο δεν ειναι να στελνεις γυμνες φωτογαφιες στο ΔΙΚΑΤΣΑ; Αντιλαμβανομαι οτι οι γονεις σου ειναι ισχυροι ανθρωποι που θελουν να σε εχουν σε ενα χρυσο κλουβι, αλλα νομιζω το να κοψεις επαφες/ομιλιες μαζι τους και να μη δεχεσαι ουτε τα χρηματα τους, θα ηταν αρκετο για να σταματησει καθε εφιαλτης επιστροφης στην Ελλαδα.
Αυτη ειναι μια ιστορια που θα μας αρεσε να διαβασουμε.
Επισης σε προηγουμενο ποστ μου κινησες την περιεργεια, για ποιο λογο ηθελες να εχεις τη δυνατοτητα να πας στο Ισραηλ;!!
Επισης πως γνωρισες τις μητερες των παιδιων σου αν θες να μας πεις.
Τη γίδα μου τη γνώρισα εδώ ανέβαινε τη σκάλα στην φώτο γιά να βγει από το μετρό με 2 φίλες της με κοιτάξανε και εκεί που είναι το περιπολικό της καμάκωσα (γιά τους ηλίθιους οι φώτο είναι από το ιντερνέτ )
Η άλλη σπούδαζε κοντά στο Лесгафта εκεί είχε ένα τμήμα του παιδαγωγικού που σπούδαζαν από την ανατολική Ευρώπη Ρωσσική φιλολογία,τότε θεωρούνταν πρεστίζ γιά κοπέλες κόρες κομισάριων να σπουδάσουν καθηγήτριες Ρωσσικής γλώσσας.Εγώ πήγαινα και έτρωγα στη Сталовая τους και έτσι γνωριστήκαμε .
Ο Σεχίδης πολύ λιγότερα προβλήματα είχε μαζί τους απ'ότι έχω εγώ μη φοβάσαι έπαθαν τρομερό σοκ όταν με είδαν στην τηλεόρασηΚαι ο σεχιδης τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζε... :'(