Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λιγο υπερβολικο δεν ειναι να στελνεις γυμνες φωτογαφιες στο ΔΙΚΑΤΣΑ; Αντιλαμβανομαι οτι οι γονεις σου ειναι ισχυροι ανθρωποι που θελουν να σε εχουν σε ενα χρυσο κλουβι, αλλα νομιζω το να κοψεις επαφες/ομιλιες μαζι τους και να μη δεχεσαι ουτε τα χρηματα τους, θα ηταν αρκετο για να σταματησει καθε εφιαλτης επιστροφης στην Ελλαδα.

Αυτη ειναι μια ιστορια που θα μας αρεσε να διαβασουμε.

Επισης σε προηγουμενο ποστ μου κινησες την περιεργεια, για ποιο λογο ηθελες να εχεις τη δυνατοτητα να πας στο Ισραηλ;!!
Επισης πως γνωρισες τις μητερες των παιδιων σου αν θες να μας πεις.
Γιατί να τους τα χαρήσω  :2funny:εγώ ζητάω επίσημη έγγραφη συγγνώμη και κάθε προσπάθεια επανόρθωσης!Δεν μπορεί να είναι έγγλημα να θέλει κάποιος να αγωράσει διαμέρισμα  :headbang:
  Τη γίδα μου τη γνώρισα εδώ  :2funny:ανέβαινε τη σκάλα στην φώτο γιά να βγει από το μετρό με 2 φίλες της με κοιτάξανε και εκεί που είναι το περιπολικό της καμάκωσα  :2funny: (γιά τους ηλίθιους οι φώτο είναι από το ιντερνέτ :2funny:)
 Η άλλη σπούδαζε κοντά στο Лесгафта εκεί είχε ένα τμήμα του παιδαγωγικού που σπούδαζαν από την ανατολική Ευρώπη Ρωσσική φιλολογία,τότε θεωρούνταν πρεστίζ γιά κοπέλες κόρες κομισάριων να σπουδάσουν καθηγήτριες Ρωσσικής γλώσσας.Εγώ πήγαινα και έτρωγα στη Сталовая τους και έτσι γνωριστήκαμε :2funny:.

Και ο σεχιδης τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζε... :'(
Ο Σεχίδης πολύ λιγότερα προβλήματα είχε μαζί τους απ'ότι έχω εγώ  :2funny:μη φοβάσαι έπαθαν τρομερό σοκ όταν με είδαν στην τηλεόραση  :2funny:

Συνημμένα

• vet0.jpg
    vet0.jpg
    185,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • vet.jpg
    vet.jpg
    190,5 KB · Εμφανίσεις: 17

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το να στελνεις γυμνες φωτο σου στο δικατσα ειναι fucked up και genious ταυτοχρονα
πολυ θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια στο γραφειο που η υπαλληλος του δικατσα ελαβε τη φωτο του δημητρακη με τον παργαλατσο εξω
και πολυ θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια οταν πηγε η μανα του για τα χαρτια στο δικατσα και της εδειξαν τη φωτο και τη ρωτησαν "αυτος ειναι ο γιος σας;"
ταινια παζολινι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το να στελνεις γυμνες φωτο σου στο δικατσα ειναι fucked up και genious ταυτοχρονα
πολυ θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια στο γραφειο που η υπαλληλος του δικατσα ελαβε τη φωτο του δημητρακη με τον παργαλατσο εξω
και πολυ θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια οταν πηγε η μανα του για τα χαρτια στο δικατσα και της εδειξαν τη φωτο και τη ρωτησαν "αυτος ειναι ο γιος σας;"
ταινια παζολινι
Δεν της της έδειχναν αλλά γελάγανε  :2funny:όταν έλεγε το επίθετο  :2funny:.
 Ακόμα πιό φριχτό είναι να πηγαίνει στη ΔΕΗ ή σε κάποιο γραφείο και την προηγούμενη να έχω στείλει φαξ που να γράφει...... :2funny: :2funny: :2funny:
 Αυτά θα μπορούσαν να μην είχαν γίνει αν τα είχαμε βρει το 1996,1997 και είχε λυθεί το θέμα ειρηνικά χωρίς εκβιασμούς.
 Αυτό που μου έκαναν ούτε το χειρότερο κάθαρμα δεν το κάνει!Να εκβιάζουν έναν άνθρωπο που πάει να φτιάξει τη ζωή του με ένα μικρό παιδάκι και με την τελαυταία δόση δανείου να του λένε θα χάσεις το σπίτι  :headbang:.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Μεγάλη κουβέντα αυτή και αφορμή για μεγάλη συζήτηση...
Για να συμπληρώσω, για να βρεις τι θέλεις να κάνεις μεγάλο ρόλο θα παίξει το οικογενειακό περιβάλλον και οι επιρροές που έχεις από εκεί. Πόσο μη παρεμβατικοί είναι οι γονείς στον ψυχισμό του παιδιού και στα ταλέντα/κλίσεις του (γιατί όλοι έχουν), πόσο ανοιχτόμυαλοι, κλπ.
Δες ας πούμε πόσοι και πόσοι σπρώχνουν τα παιδιά τους σε επαγγέλματα που κάναν οι ίδιοι "θα τον κάνω γιατρό όπως εγώ, μηχανικό κ.λ.π. κι ας μην τα παίρνει, θα μάθει". Αυτό ήταν η σημαία 2 δεκαετιών. Ε πόσοι διάολο να γίνουν γιατροί; ή δικηγόροι; έχει βουλιάξει το σύστημα. Και τα παιδιά μετά γίνονται δυστυχισμένοι ενήλικες που ψάχνουν το νόημα της ζωής τους μέχρι τα 30, 40 και μετά η ζωή περνάει...Δες τον Δημητράκη που γράφει ότι οι γονείς του του κάναν ψυχολογικό πόλεμο ας πούμε. Πολλοί είναι έτσι, όχι ένας και δύο, είχα και γω φίλο που ήταν έτσι νεότερο απ' τον Δημητράκη.

Τώρα αν δε το γαμάς και στις υπερωρίες σαν υπάλληλος γραφείου όπως ο kman και αθλείσαι κάτι θα καταφέρεις. Αλλά πλέον δεν είναι στο χέρι σου. Η δουλειά σε πάει, δεν την πας τη σήμερον ημέρα. Αλλιώς γίνεσαι αναλώσιμος, ένας από το σωρό..και φυσικά γούστα δε βγάζεις ποτέ έτσι απλώς θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς σαν ζόμπι, θα νιώθεις γρανάζι. Πρέπει να ξεπεράσεις εαυτόν. Το καλύτερο είναι να κάνεις κάτι δικό σου θες επιχείρηση θες κάτι άλλο που θα αγαπάς όπως είπες εσύ και να βρεις μια χρυσή τομή. Αλλά αυτό το καταφέρνουν ελάχιστοι και στην Ελλάδα ελαχιστότατοι γιατί καλώς ή κακώς είμαστε τριτοκοσμική χώρα χωρίς ανοιχτούς ορίζοντες.

Τι θέλω να πω Mind, οι εποχές έχουν φύγει εδώ και καιρό από το "μέτρον άριστον" και έχουν γίνει ακραίες.
Συμφωνώ σε μεγάλο κομμάτι, αλλά πλέον πιστεύω ότι για τους νέους που σκέφτονται, καμία επιρροή δεν έχουν οι γονείς ή η δουλειά τους. Ο νέος που την ψάχνει, δεν θα κάτσει να γίνει γιατρός ή δικηγόρος επειδή είναι το ίδιο και ο μπαμπάς.

Θα βρει τι του αρέσει και θα κάνει αυτό που τον ευχαριστεί. Άσε που λόγω χάσματος γενεών, δεν γίνεται οι γονείς να μπορούσαν να κάνουν το ίδιο επάγγελμα τόσα χρόνια πριν: σιγά μην έβρισκες πολλούς τατουατζήδες ή online marketeers ή  webmasters ή developers πριν 30+ χρόνια :p

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Οσα μελη του σαιτ πηγαν εξωτερικο, Νωντας, ΚΜΑΝ, Βλαχανιος, φαινεται οτι δουλευουν πολυ και ζουν λιγο... Δεν ξερω ο ντοπας τι εχει καταφερει γιατι χαθηκαν τα ιχνη του. Οι δυτικες χωρες φυσικα θελουν να στιψουν τους μεταναστες σαν λεμονοκουπες. Υπαρχει μαλιστα το φαινομενο καποιων που δουλευουν 2-3 χρονια σε μια πολη και αλλαζουν πολη γιατι δεν ειναι ευχαριστημενοι απο τη ζωη τους εκει. Ειναι αβεβαιο αν στο τελος θα βρουν το μερος που θα αποκαλεσουν σπιτι.
Προφανώς τα άτομα που ξέρεις ανήκουν σε συγκεκριμένους κλάδους που τρώνε ζόρια. Οπότε γενικά τα ποστ σου δεν έχουν κανένα νόημα γιατί γενικεύεις και είσαι λάθος.

Γιατι εγώ ξέρω πολύ άλλο κόσμο σε 2 χώρες που έχω περάσει που την περνάνε ζάχαρη και με καλά λεφτά μέχρι πολύ καλά λεφτά ως μισθό.
Ενημερωτικά να αναφέρω παράδειγμα γνωστού που δουλεύει τεχνικός σε μεγαλο Telecom και πάει γραφείο το πολύ 3 φορές την βδομάδα (και αυτό για 4-5 ώρες) και τις υπόλοιπες δουλεύει από το σπίτι ή από το καφέ. Και δεν μιλάμε για κανέναν 55αρη φτασμένο.
Γενικά στο εξωτερικό παίζουν πολλές τέτοιες θέσεις που οι εταιρείες κρατάνε το προσωπικό για δουλειά από το σπίτι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Μεγάλη κουβέντα αυτή και αφορμή για μεγάλη συζήτηση...
Για να συμπληρώσω, για να βρεις τι θέλεις να κάνεις μεγάλο ρόλο θα παίξει το οικογενειακό περιβάλλον και οι επιρροές που έχεις από εκεί. Πόσο μη παρεμβατικοί είναι οι γονείς στον ψυχισμό του παιδιού και στα ταλέντα/κλίσεις του (γιατί όλοι έχουν), πόσο ανοιχτόμυαλοι, κλπ.
Δες ας πούμε πόσοι και πόσοι σπρώχνουν τα παιδιά τους σε επαγγέλματα που κάναν οι ίδιοι "θα τον κάνω γιατρό όπως εγώ, μηχανικό κ.λ.π. κι ας μην τα παίρνει, θα μάθει". Αυτό ήταν η σημαία 2 δεκαετιών. Ε πόσοι διάολο να γίνουν γιατροί; ή δικηγόροι; έχει βουλιάξει το σύστημα. Και τα παιδιά μετά γίνονται δυστυχισμένοι ενήλικες που ψάχνουν το νόημα της ζωής τους μέχρι τα 30, 40 και μετά η ζωή περνάει...Δες τον Δημητράκη που γράφει ότι οι γονείς του του κάναν ψυχολογικό πόλεμο ας πούμε. Πολλοί είναι έτσι, όχι ένας και δύο, είχα και γω φίλο που ήταν έτσι νεότερο απ' τον Δημητράκη.

Τώρα αν δε το γαμάς και στις υπερωρίες σαν υπάλληλος γραφείου όπως ο kman και αθλείσαι κάτι θα καταφέρεις. Αλλά πλέον δεν είναι στο χέρι σου. Η δουλειά σε πάει, δεν την πας τη σήμερον ημέρα. Αλλιώς γίνεσαι αναλώσιμος, ένας από το σωρό..και φυσικά γούστα δε βγάζεις ποτέ έτσι απλώς θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς σαν ζόμπι, θα νιώθεις γρανάζι. Πρέπει να ξεπεράσεις εαυτόν. Το καλύτερο είναι να κάνεις κάτι δικό σου θες επιχείρηση θες κάτι άλλο που θα αγαπάς όπως είπες εσύ και να βρεις μια χρυσή τομή. Αλλά αυτό το καταφέρνουν ελάχιστοι και στην Ελλάδα ελαχιστότατοι γιατί καλώς ή κακώς είμαστε τριτοκοσμική χώρα χωρίς ανοιχτούς ορίζοντες.

Τι θέλω να πω Mind, οι εποχές έχουν φύγει εδώ και καιρό από το "μέτρον άριστον" και έχουν γίνει ακραίες.
:hi: :hi:
Οι παππούδες μας έζησαν πιο ακραίες εποχές απο εμάς και τα κατάφεραν.

Γιατί είχαν αυτό που ο λαός λέει αρχίδια.

Σαν λαός γίναμε μαλακομαλθακοί από το 70 - 80 και μετά όταν καλομάθαμε στα δάνεια και θεωρούσαμε όλες τις δουλειές παρακατιανές.

Τώρα ήρθε ο λογαριασμός. Και δυστυχώς τον πληρώνουν και αυτοί που δεν φταίνε.

Τώρα είναι η εποχή του "θαρσείν Χρη" !!! :hi:

Και ας μη ξεχνάμε ότι οι επιτυχημένοι άνθρωποι σπάνια είχαν ένα "εύκολο" παρελθόν.

Συνημμένα

• FB_IMG_1550471019320.jpg
    FB_IMG_1550471019320.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης

Μεγαλη κουβεντα. Πολλοι την πατανε με το τυρακι του εξωτερικου και καταληγουν γραναζια χωρις προσωπικη ζωη. Ποια θα ηταν η ζωη του Πικερ (και του καθε Πικερ) στο εξωτερικο, εχετε αναλογιστει;

Επισκέπτης
Γιατί να τους τα χαρήσω  :2funny:εγώ ζητάω επίσημη έγγραφη συγγνώμη και κάθε προσπάθεια επανόρθωσης!Δεν μπορεί να είναι έγγλημα να θέλει κάποιος να αγωράσει διαμέρισμα  :headbang:
  Τη γίδα μου τη γνώρισα εδώ  :2funny:ανέβαινε τη σκάλα στην φώτο γιά να βγει από το μετρό με 2 φίλες της με κοιτάξανε και εκεί που είναι το περιπολικό της καμάκωσα  :2funny: (γιά τους ηλίθιους οι φώτο είναι από το ιντερνέτ :2funny:)
  Η άλλη σπούδαζε κοντά στο Лесгафта εκεί είχε ένα τμήμα του παιδαγωγικού που σπούδαζαν από την ανατολική Ευρώπη Ρωσσική φιλολογία,τότε θεωρούνταν πρεστίζ γιά κοπέλες κόρες κομισάριων να σπουδάσουν καθηγήτριες Ρωσσικής γλώσσας.Εγώ πήγαινα και έτρωγα στη Сталовая τους και έτσι γνωριστήκαμε :2funny:.
  Ο Σεχίδης πολύ λιγότερα προβλήματα είχε μαζί τους απ'ότι έχω εγώ  :2funny:μη φοβάσαι έπαθαν τρομερό σοκ όταν με είδαν στην τηλεόραση  :2funny:

Και γιατι ηθελες τη δυνατοτητα να καταφυγεις στο Ισραηλ; Θα σε προστατευε απο τους γονεις σου;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
:hi: :hi:
Οι παππούδες μας έζησαν πιο ακραίες εποχές απο εμάς και τα κατάφεραν.

Γιατί είχαν αυτό που ο λαός λέει αρχίδια.

Σαν λαός γίναμε μαλακομαλθακοί από το 70 - 80 και μετά όταν καλομάθαμε στα δάνεια και θεωρούσαμε όλες τις δουλειές παρακατιανές.

Τώρα ήρθε ο λογαριασμός. Και δυστυχώς τον πληρώνουν και αυτοί που δεν φταίνε.

Τώρα είναι η εποχή του "θαρσείν Χρη" !!! :hi:

Και ας μη ξεχνάμε ότι οι επιτυχημένοι άνθρωποι σπάνια είχαν ένα "εύκολο" παρελθόν.

Τα χεις μπερδεμένα στο μυαλό σου...Οι παππούδες μας πρόκοψαν γιατί είχαν τις γιαγιάδες μας...οι οποίες γεννούσαν, πήγαιναν στ αμπέλια, είχαν στο σπίτι φαι πάντοτε και κρατούσαν και τα οικονομικά.Οποιος παππούς είχε τα οικονομικά, κατέληγε χαμένο κορμί στο τέλος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οπως έλεγε και ο Χίτλερ ο άνθρωπος έχει τεράστιες φυσικές αντοχές.
Γενικά δεν πρέπει να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας.Αν δεν μπορείτε να δουλέψετε 30 ώρες συνεχόμενα,να κυνηγήσετε μουνιά όλη τη νύχτα στο κλαμπ μέχρι τελικής πτώσεως,για να κάνετε αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι,μην περιμένετε κάποιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Ο μέσος όρος θα σας πατήσει.
Εγώ βλέπω εδώ πώς κάνουν διαλείμματα όλοι και τους περιφρονώ.Δεν καταλαβαίνω τι χρειάζεται το διάλειμμα.Γιατί να αποσπάται η προσοχή σου αντί να παραμένεις ετοιμοπόλεμος.
Τι βοηθούν αυτές οι ψωλαδώρικες συζητήσεις επί συζητήσεων για τα οργανωτικά.
Οταν εμφανίζεται ο τσομπάνης εξαφανίζονται όλοι.
Φαντάσου να έλεγε ο άλλος στη γκόμενα συγγνώμη κουράστηκα από το καμάκι πάω να κάνω 15 λεπτά διάλλειμμα και ξανάρχομαι ή κουράστηκα να σε γαμάω,πάω να κάνω διάλλειμμα,μιλάμε για ψιλοαστεία φάση.
Ο ξάδερφός μου που κονομάει χοντρά έχει μειώσει τον ύπνο του σε 3 ώρες τη μέρα για να ζει όπως λέει 30% περισσότερο αντί να χάνει το χρόνο του κοιμώμενος.
Αυτοί βέβαια είναι εξαιρέσεις άτομα τεραστίων αντοχών όπως ο Ναπολέων που κοιμόταν μόνο δεκαπεντάλεπτα.

Η εύκολη λύση είναι τα ναρκωτικά όπως οι κόκες που κατεβάζουν οι brokers και οι investment bankers στη Wall Street για να δουλεύουν με ένταση 15-20 ώρες τη μέρα,βέβαια εκεί ξέρουν οτι μάξιμουμ 10 χρόνια θα αντέξουν και μετά αποσύρονται.Εχουν όμως τεράστιες αποδοχές,πάνω από μισό μύριο το χρόνο οπότε το ρισκάρουν.
Γενικά στα υψηλά πόστα και τα χοντρά λεφτά ο ανταγωνισμός είναι τρελλός,είσαι στην κόψη του ξυραφιού και πρέπει να τους ξεπερνάς όλους.
Εκεί οι επιδόσεις είναι υπερφυσικές,άμα ρίξεις μια ματιά λες πώς αντέχουν οι τύποι?
Αλλά γενικά όσο αυξάνουν οι ώρες πτήσης μεγαλώνει και το μπαγιόκο.Είναι ο ανταγωνισμός αυτό το rat race του Δυτικού κόσμου που στο τέλος τους σκίζεις τους ποντικαράδες.
Αμερική ο νικητής τα παίρνει όλα,Γερμανία τρώει και ο ηττημένος κάτι δεν είναι τόσο ακραίοι οι Ευρωπαίοι.
Απλά ο Αμερικανός προτιμάει να έχει ένα shot να νικήσει και να γίνει πλούσιος γαμώντας τους όλους ακόμα και αν καταλήξει άστεγος αν χάσει,ενώ ο Ευρωπαίος προτιμάει να έχει την ασφάλεια οτι και να χάσει δε θα τα χάσει όλα.Και αν νικήσει,ας μη γίνει και σούπερ ώστε να μην κινήσει το φθόνο.
Γενικά Ευρώπη μικρά ρίσκα,μικρά κέρδη,ΗΠΑ μεγάλα ρίσκα,μεγάλα κέρδη,γουστάρουν τον τζόγο.

Δηλαδή για άτομα που νιώθουν τοπ,σίγουροι οτι θα τους γαμήσουν όλους και τους αρέσει το ρίσκο,ΗΠΑ είναι καλύτερα.Για πιο συμβατικούς που θέλουν καλύτερη ασφάλεια και μικρότερο ρίσκο και συμβιβάζονται με μικρότερο κέρδος,η Ευρώπη είναι καλύτερη.
Ο Ελληναράς γαμάει παντού σε όλο το Δυτικό κόσμο,δε νομίζω οτι μπορεί κανείς να μας μπλοκάρει αφού η ανωτερότητά μας είναι τεράστια σε όλες τις περιπτώσεις.
Τον Ελληνα μόνο Ελληνες μπορούν να τον μπλοκάρουν,τους Δυτικούς τους έχει για πλάκα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα χεις μπερδεμένα στο μυαλό σου...Οι παππούδες μας πρόκοψαν γιατί είχαν τις γιαγιάδες μας...οι οποίες γεννούσαν, πήγαιναν στ αμπέλια, είχαν στο σπίτι φαι πάντοτε και κρατούσαν και τα οικονομικά.Οποιος παππούς είχε τα οικονομικά, κατέληγε χαμένο κορμί στο τέλος

Οι παππούδες ήταν τρομερά σκληραγωγημένοι αλλά ανοργάνωτοι.Ο δικός μου παππούς πολέμησε 12 χρόνια Βαλκανικούς πολέμους,Μικρασία,όταν γύρισε από το μέτωπο τον έτρεμαν όλοι.
Βασικά τους έδερνε όλους οπότε τον είχαν ισόβιο πρόεδρο.Ηρθαν και Ιταλοί στην κατοχή,τους έδερνε και αυτούς,γενικά οι παλαιοί ήταν άλλη φάση δε χαμπάριαζαν.
Αλλά ήταν άλλη φάση,τρομερά σκληροί οπότε δε συγκρινόμαστε καν.Είχαν όμως το πουτσαράδικο στοιχείο.
Τον άλλον παππού βέβαια που ήταν εξευγενισμένος και μορφωμένος,τον έδερναν όλοι,κομμουνιστές,Γερμανοί,εθνικόφρονες συνέχεια κρυβόταν μην τον δείρουν.Πολιτισμένος βέβαια όσο δεν παίρνει αλλά τον είχαν κάνει σάκο.
Οπότε ποιος ήταν καλύτερος δεν ξέρει κανείς,γενικά ακραίες εποχές.
Τότε έπαιζε μεγάλο ρόλο η μυική ισχύς.Η τους έδερνες ή σε δέρνανε.Επίσης έπαιζε να σου δίνανε όπλο και να σου λέγανε πρέπει να καθαρίσεις τον τάδε.Ηταν πολύ περίεργες εποχές που δεν καταλαβαίνουμε πλέον.
Εγώ έχω ατυχώς και τα δύο στοιχεία και το πολιτισμένο και το πουτσαράδικο.Συνήθως οι γκόμενες προτιμούν το πολιτισμένο εκτός από το γαμήσι αλλά στη δουλειά μάλλον γουστάρουν περισσότερο το πουτσαράδικο.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
867
Πόντοι
96
Οπως έλεγε και ο Χίτλερ ο άνθρωπος έχει τεράστιες φυσικές αντοχές.
Γενικά δεν πρέπει να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας.Αν δεν μπορείτε να δουλέψετε 30 ώρες συνεχόμενα,να κυνηγήσετε μουνιά όλη τη νύχτα στο κλαμπ μέχρι τελικής πτώσεως,για να κάνετε αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι,μην περιμένετε κάποιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Ο μέσος όρος θα σας πατήσει.
Εγώ βλέπω εδώ πώς κάνουν διαλείμματα όλοι και τους περιφρονώ.Δεν καταλαβαίνω τι χρειάζεται το διάλειμμα.Γιατί να αποσπάται η προσοχή σου αντί να παραμένεις ετοιμοπόλεμος.
Τι βοηθούν αυτές οι ψωλαδώρικες συζητήσεις επί συζητήσεων για τα οργανωτικά.
Οταν εμφανίζεται ο τσομπάνης εξαφανίζονται όλοι.
Φαντάσου να έλεγε ο άλλος στη γκόμενα συγγνώμη κουράστηκα από το καμάκι πάω να κάνω 15 λεπτά διάλλειμμα και ξανάρχομαι ή κουράστηκα να σε γαμάω,πάω να κάνω διάλλειμμα,μιλάμε για ψιλοαστεία φάση.
Ο ξάδερφός μου που κονομάει χοντρά έχει μειώσει τον ύπνο του σε 3 ώρες τη μέρα για να ζει όπως λέει 30% περισσότερο αντί να χάνει το χρόνο του κοιμώμενος.
Αυτοί βέβαια είναι εξαιρέσεις άτομα τεραστίων αντοχών όπως ο Ναπολέων που κοιμόταν μόνο δεκαπεντάλεπτα.

Η εύκολη λύση είναι τα ναρκωτικά όπως οι κόκες που κατεβάζουν οι brokers και οι investment bankers στη Wall Street για να δουλεύουν με ένταση 15-20 ώρες τη μέρα,βέβαια εκεί ξέρουν οτι μάξιμουμ 10 χρόνια θα αντέξουν και μετά αποσύρονται.Εχουν όμως τεράστιες αποδοχές,πάνω από μισό μύριο το χρόνο οπότε το ρισκάρουν.
Γενικά στα υψηλά πόστα και τα χοντρά λεφτά ο ανταγωνισμός είναι τρελλός,είσαι στην κόψη του ξυραφιού και πρέπει να τους ξεπερνάς όλους.
Εκεί οι επιδόσεις είναι υπερφυσικές,άμα ρίξεις μια ματιά λες πώς αντέχουν οι τύποι?
Αλλά γενικά όσο αυξάνουν οι ώρες πτήσης μεγαλώνει και το μπαγιόκο.Είναι ο ανταγωνισμός αυτό το rat race του Δυτικού κόσμου που στο τέλος τους σκίζεις τους ποντικαράδες.
Αμερική ο νικητής τα παίρνει όλα,Γερμανία τρώει και ο ηττημένος κάτι δεν είναι τόσο ακραίοι οι Ευρωπαίοι.
Απλά ο Αμερικανός προτιμάει να έχει ένα shot να νικήσει και να γίνει πλούσιος γαμώντας τους όλους ακόμα και αν καταλήξει άστεγος αν χάσει,ενώ ο Ευρωπαίος προτιμάει να έχει την ασφάλεια οτι και να χάσει δε θα τα χάσει όλα.Και αν νικήσει,ας μη γίνει και σούπερ ώστε να μην κινήσει το φθόνο.
Γενικά Ευρώπη μικρά ρίσκα,μικρά κέρδη,ΗΠΑ μεγάλα ρίσκα,μεγάλα κέρδη,γουστάρουν τον τζόγο.

Δηλαδή για άτομα που νιώθουν τοπ,σίγουροι οτι θα τους γαμήσουν όλους και τους αρέσει το ρίσκο,ΗΠΑ είναι καλύτερα.Για πιο συμβατικούς που θέλουν καλύτερη ασφάλεια και μικρότερο ρίσκο και συμβιβάζονται με μικρότερο κέρδος,η Ευρώπη είναι καλύτερη.
Ο Ελληναράς γαμάει παντού σε όλο το Δυτικό κόσμο,δε νομίζω οτι μπορεί κανείς να μας μπλοκάρει αφού η ανωτερότητά μας είναι τεράστια σε όλες τις περιπτώσεις.
Τον Ελληνα μόνο Ελληνες μπορούν να τον μπλοκάρουν,τους Δυτικούς τους έχει για πλάκα.

Ναι αλλα θελει καλο κυνηγι και εξευρεση του σωστου αντκειμενου, της σωστης εκπαιδευσης/σπουδων, της σωστης εταιριας και του σωστου ρολου
Αλλιως κινδυνευεις να γινεις ο μαλακας/γιασουφακι καποιου δυτικου 30ρη μανατζερ που ξερει το 1/10 και εχει το 1/10 των αντοχων σου, σε μια ξεχασμενη startup καπου καταμεσης της Γερμανικης κοιλαδας, σε πολη 30.000 κατοικων, να κοβεις φλεβες

Πρεπει να χτυπας σπουδες αιχμης, να εκπαιδευεσαι σε τεχνολογιες αιχμης, να εχεις καλα κονε, και να πεζεις μπαλα σε μεγαλουπολεις και σε τεραστιες εταιριες οπου εκει παιζεται ολο το χαρτι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι αλλα θελει καλο κυνηγι και εξευρεση του σωστου αντκειμενου, της σωστης εκπαιδευσης/σπουδων, της σωστης εταιριας και του σωστου ρολου
Αλλιως κινδυνευεις να γινεις ο μαλακας/γιασουφακι καποιου δυτικου 30ρη μανατζερ που ξερει το 1/10 και εχει το 1/10 των αντοχων σου, σε μια ξεχασμενη startup καπου καταμεσης της Γερμανικης κοιλαδας, σε πολη 30.000 κατοικων, να κοβεις βλεφες

Πρεπει να χτυπας σπουδες αιχμης, να εκπαιδευεσαι σε τεχνολογιες αιχμης, να εχεις καλα κονε, και να πεζεις μπαλα σε μεγαλουπολεις και σε τεραστιες εταιριες οπου εκει παιζεται ολο το χαρτι

Δεν έχει τόσο σημασία πού ξεκινάς αφού Γερμανία όλες οι μεγάλες πόλεις είναι σε απόσταση αναπνοής και οι ίδιοι οι Γερμανοί προτιμούν τις μικρές πόλεις.
Μικρές πόλεις αποφεύγεις πάκια,λάθρο,Αραπάδες,κωλότουρκους,βλέπεις μόνο Γερμανούς και Ελληνες γύρω και είσαι κυριλέ.
Σε ξέρουν και όλοι και σε χαιρετίζουν σαν αξιόλογο Ελληναρά,όχι σαν παπάρα ξένο από το πουθενά.
Βασικά δε βλέπεις τόσες σκατόφατσες γύρω όπως στα μεγάλα αστικά κέντρα και αυτό βελτιώνει την αισθητική.
Αν αποκτήσεις αρκετή εμπειρία,μάθεις καλά τη γλώσσα και πάρεις το κολλάει,η μετανάστευση σε μεγάλη πόλη με πολλούς Ελληνες είναι εύκολη.
Βασικά οι Ελληνες δεν έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στους Γερμανοειδείς και εμπιστεύονται περισσότερο Ελληναράδες.
Βασικά στη μικρή πόλη βγάζεις τα διπλά λεφτά,σε γλύφουν γιατί σε έχουν ανάγκη και σου δίνουν πάρα πολλά προνόμια.
Είσαι απλά μισή ώρα μακριά από τη μεγάλη πόλη.
Στη μεγάλη πόλη σε γαμάνε στα ενοίκια,πνίγεσαι στους λαθρο και στις σκατόφατσες αλλά έχεις το πλεονέκτημα οτι μπορείς να βολτάρεις και να γουστάρεις,να δεις κάτι ενδιαφέρον,έχει πιο πολλά μουνιά και αεροδρόμιο να πας εξωτερικό όποτε γουστάρεις.
Συνολικά όμως με βάση πακέτο δεν ξέρω αν συμφέρει καλύτερα πόλη των 50000 κατοίκων ή Φρανκφούρτη π.χ. παρόλο που έχω ζήσει και στα δυο.
Γερμανία βασικά ψιλοβαριέσαι γιατί δεν παίζει μουνί,έχω δει όλες τις μεγάλες πόλεις και τις φοιτητουπόλεις Αμβούργο,Ντύσσελντορφ,Κολωνία,Βερολίνο,Αννόβερο,Μόναχο,Στουτγκάρδη,Λειψία,Δρέσδη,Χαιδελβέργη,Γκαίτινκεν,Τύμπινγκεν κτλ,τα έχω δει όλα,έχω μείνει σε όλες μεγάλες τις πόλεις και όλες τις βαριέσαι μετά το διήμερο εκτός αν είσαι με γκόμενα με εξαίρεση το Μόναχο που εντάξει δε βαριέσαι αφού είναι τοπ σε στυλ Βιέννη φάση.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
867
Πόντοι
96
Το αρχιδοπρήξιμο που σου κάνουν είναι τεράστιο.Μου φαίνεται θα γράψω κανά βιβλίο με όλα τα συστήματα των Γερμανοειδών,καμιά 3000 σελίδες αλλά άμα το κάνεις εννοείται τετέλεσται.Δε σε αφήνουν ξανά να πατήσεις πόδι στη χώρα.

Για πες μας σκηνικα και πουστιες που εχεις δει να κανουν οι γερμανοειδεις σε μεταναστες (οχι αποκλειστικα σε εσενα) εχει μεγαλο ενδιαφερον.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά δυτικό κόσμο το πρόβλημα είναι οτι βαριέσαι γρήγορα γιατί δε γαμάς.Τι να το κάνω το Βερολίνο με τα 200 αξιοθέατα όταν δεν μπορώ να γαμήσω όταν δίπλα είναι το Στεττίν με το ένα αξιοθέατο ή το Πόζναν με τα 3 αξιοθέατα όπου όμως γαμάς αβέρτα οπότε τα μουνάκια που γνωρίζεις γίνονται τοπ αξιοθέατα και επιστρέφεις.
Για το σεξοτουρίστα η αξιολόγηση των πόλεων είναι τελείως διαφορετική,πιο πολύ παίζει ρόλο τι μουνιά γαμάς εκτός αν θες να γαμάς κάστρα τοίχους,παλάτια κτλ,άλλη φάση δηλαδή ή έρχεσαι με ανατολική γκόμενα και βλέπεις το σκηνικό με ροζ γυαλιά,δε βλέπεις τον περίγυρο με χοντρές με ροζ και πράσινα μαλλιά δηλαδή.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για πες μας σκηνικα και πουστιες που εχεις δει να κανουν οι γερμανοειδεις σε μεταναστες (οχι αποκλειστικα σε εσενα) εχει μεγαλο ενδιαφερον.

Τεράστιο αντικείμενο.Απλά δεν μπορείς να μιλάς για αυτά.
Είναι τμήμα της τοπικής κουλτούρας,υποτίθεται οτι ο ξένος μασάει και τα έχει ήδη καταπιεί όλα.Δε δικαιούσαι να ομιλείς ως πουτσαράς,Βαλκάνιος γαμέας.
Είναι σα να λέει αυτός που ξημεροβραδιάζεται στα καζίνα για να κονομήσει,πώς σε κλέβει η ρουλέτα.
Δεν τα λες αυτά γιατί είσαι παίκτης,otherwise παίρνεις τον πούλο και άντε γεια.
Δε λέμε τι κάνει η μπάνκα για να σε κλέψει αφού τρώμε και εμείς από αυτό.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Οι παππούδες ήταν τρομερά σκληραγωγημένοι αλλά ανοργάνωτοι.Ο δικός μου παππούς πολέμησε 12 χρόνια Βαλκανικούς πολέμους,Μικρασία,όταν γύρισε από το μέτωπο τον έτρεμαν όλοι.
Βασικά τους έδερνε όλους οπότε τον είχαν ισόβιο πρόεδρο.Ηρθαν και Ιταλοί στην κατοχή,τους έδερνε και αυτούς,γενικά οι παλαιοί ήταν άλλη φάση δε χαμπάριαζαν.
Αλλά ήταν άλλη φάση,τρομερά σκληροί οπότε δε συγκρινόμαστε καν.Είχαν όμως το πουτσαράδικο στοιχείο.
Τον άλλον παππού βέβαια που ήταν εξευγενισμένος και μορφωμένος,τον έδερναν όλοι,κομμουνιστές,Γερμανοί,εθνικόφρονες συνέχεια κρυβόταν μην τον δείρουν.Πολιτισμένος βέβαια όσο δεν παίρνει αλλά τον είχαν κάνει σάκο.
Οπότε ποιος ήταν καλύτερος δεν ξέρει κανείς,γενικά ακραίες εποχές.
Τότε έπαιζε μεγάλο ρόλο η μυική ισχύς.Η τους έδερνες ή σε δέρνανε.Επίσης έπαιζε να σου δίνανε όπλο και να σου λέγανε πρέπει να καθαρίσεις τον τάδε.Ηταν πολύ περίεργες εποχές που δεν καταλαβαίνουμε πλέον.
Εγώ έχω ατυχώς και τα δύο στοιχεία και το πολιτισμένο και το πουτσαράδικο.Συνήθως οι γκόμενες προτιμούν το πολιτισμένο εκτός από το γαμήσι αλλά στη δουλειά μάλλον γουστάρουν περισσότερο το πουτσαράδικο.
τυπε απο τα γραφομενα σου δεν μπορω να καταλαβω αν εισαι υπο την επηρεια μπαφων / κουμπιων / λουκουμοσκονης / βενζινοκολλας κλπ. η αν απλα εισαι τετοιος  :dunno:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.489
Πόντοι
5.006
τυπε απο τα γραφομενα σου δεν μπορω να καταλαβω αν εισαι υπο την επηρεια μπαφων / κουμπιων / λουκουμοσκονης / βενζινοκολλας κλπ. η αν απλα εισαι τετοιος  :dunno:

τιποτα από αυτά τυπε..απλα τωρα κλεινει το 30ωρο σερι δουλειας και βρίσκεται σε κατασταση ψυχεδελειας...θα παει να την πεσει κανα διωρο και ξαναξεκιναει το νέο 30ωρο...
βαλκανια υπεροχή!!!!
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τιποτα από αυτά τυπε..απλα τωρα κλεινει το 30ωρο σερι δουλειας και βρίσκεται σε κατασταση ψυχεδελειας...θα παει να την πεσει κανα διωρο και ξαναξεκιναει το νέο 30ωρο...
βαλκανια υπεροχή!!!!
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
το εχω παρει πρεφα οτι ο τυπος 364 μερες το χρονο τραβαει κουπι στη γαλερα και τον μαστιγωνει ενας γερμανοειδης και την 365η που ειναι η γιορτη του τραβαει σκετο κουπι χωρις μαστιγωμα, αλλα μετα απο 30ωρες υπερωριες συνηθως δεν εχεις κουραγιο ουτε να σβησεις το φως πριν πεσεις ξερος στο κρεβατι
αυτος κανει ασυναρτητο mumbling που σημαινει οτι ειναι σπινταρισμενος απο κατι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom