Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για το burn out που λες,η εύκολη λύση που έχω βρει είναι να τρως κάθε μέρα κρέας και να καταναλώνεις άπειρες ποσότητες φραπέ.
Γενικά η φυσική εξάντληση που λες υπάρχει εδώ,οι Γερμανοί την αντιμετωπίζουν με τους εξής τρόπους
1.Οταν κουράζονται δηλώνουν άρρωστοι που είναι γκαίυ πούστικο σύστημα,τελείως απαράδεκτο για Ελληναράδες γιατί σημαίνει οτι δεν αντέχεις την καταπόνηση άρα είσαι πουστάκος αδύναμος
2.Κάνουν πολλά σπορ όπως ποδηλασία,ορειβασία κτλ που οι Ελληνες απεχθανόμαστε.Οπότε ή γυμνάζεσαι ή το ρίχνεις στον καφέ το αλκοόλ,χάπια ο,τιδήποτε αρκεί να έχει εξτρά ενέργεια να σκίσεις τους Γερμανοειδείς στην επίδοση.Είναι πολύ σημαντικό.Πρέπει να μένεις όρθιος όταν οι άλλοι κλάνουν από την κούραση και τους γρήγορους ρυθμούς,να μη μασάς τα αρχίδια σου γενικώς να δείχνεις ακαταπόνητος ακούραστος και φανατικός,άλογο εργασίας.
Να τα καταφέρνεις πάντα ό,τι και να σου ρίξουν,να μασάς τον ανταγωνισμό σαν ανώτερος.
Αλλά γενικά έχεις δίκιο.Το αρχιδοπρήξιμο που σου κάνουν είναι τεράστιο.Μου φαίνεται θα γράψω κανά βιβλίο με όλα τα συστήματα των Γερμανοειδών,καμιά 3000 σελίδες αλλά άμα το κάνεις εννοείται τετέλεσται.Δε σε αφήνουν ξανά να πατήσεις πόδι στη χώρα.

Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
253
Πόντοι
21
Για το burn out που λες,η εύκολη λύση που έχω βρει είναι να τρως κάθε μέρα κρέας και να καταναλώνεις άπειρες ποσότητες φραπέ.

Αγαπητέ kman, αν καταναλώνεις άπειρες ποσότητες καφέ στα 20 και στα 30, οι νόμοι της φύσης δεν συγχωρούν.

2.Κάνουν πολλά σπορ όπως ποδηλασία,ορειβασία κτλ που οι Ελληνες απεχθανόμαστε.Οπότε ή γυμνάζεσαι ή το ρίχνεις στον καφέ το αλκοόλ,χάπια ο,τιδήποτε αρκεί να έχει εξτρά ενέργεια να σκίσεις τους Γερμανοειδείς στην επίδοση.Είναι πολύ σημαντικό.

Σημαντικό επίσης είναι να μείνεις ζωντανός και μετά τα 40.

Φιλικά, Σποκ

Επισκέπτης
   Μετά ακούω ότι ανοίγουν τη νύχτα τα παράθυρα  :headbang: :2funny:αν σας πω ότι νομίζω ότι κάνετε πλάκα  :2funny:.Εμένα αν μου το έκανε αυτό μιά κοπέλα θα την πήγαινα επιτόπου σπίτι της και δεν θα με ξανέβλεπε :2funny:να κάτσω να ανέχομαι να με παγώσουν τη νύχτα? :jerking: :headbang:Εκτός αν υπάρχει τόσο τεράστια αγαμία οπότε τα ανέχετε κανείς όλα  :headbang: :2funny:.

Εννοειται τους εχει φαει η αυτοικανοποιηση. Οπως τα λες στα βιντεο σου ειναι τα πραγματα, και οπως τα λεει ο Πικερ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οι παλιοι αντεχανε επειδη οι δουλειες τοτε ητανε καθαρα σωματικες. Το σωμα μας ειναι φτιαγμενο να αναπτυσει τρομερες αντοχες σε σωματικες καταπονησεις. Οι σωματικες δουλειες συνηθιζονται σε μια-δυο εβδομαδες απο το σωμα και μετα η δουλεια βγαινει ρελαντι και σου μενει και ορεξη για ενα τσιπουρακι το βραδυ, μια βολτα με τη γυναικα κλπ

Οι συγχρονες δουλειες, στην πλειοψηφια τους πνευματικες, καταπονουν κυριως το πνευμα, ενω παραλληλα αφηνουν το κορμι χωρις να γυμναζεται, να καταπονειται και να σκληραγωγειται με αποτελεσμα οι αντοχες να πεφτουν κατακορυφα

Οι περισσοτεροι υπαλληλοι γραφειου και λοιπων πνευματικων εργασιων, αργα η γρηγορα θα φανε ενα burn out που θα δουν τον ουρανο σφοντυλι και θα ψαχνονται καιρο να συνελθουν.

Πληροφορικαριοι, γραφιστες, data entry, γραμματεις, δικηγοροι, λογιστες αλλα και καθηγητες,  οδηγοι, χειριστες μηχανηματων κλπ δουλευουν σε φουλ ρυθμους, πολλες φορες με υπερωριες και δε γυμναζονται σχεδον καθολου, με αποτελεσμα να καταπονουν εντονα το πνευμα και καθολου το σωμα.

Το burn out που τεινει να αποτελεσει μαστιγα στον συγχρονο κοσμο, και ειναι παραξενο που δεν εχει λαβει ακομα την απαιτουμενη προσοχη, ισως και εσκεμμενα να κουκουλωνεται απο τις επιχειρησεις που προτιμουν να στιβουν τους εργαζομενους, παρα να τους φροντιζουν

Αν πας σε οποιονδηποτε χωρο γραφειου, το 90% των εργαζομενων ασχολουνται με γιογκες, διατροφες με superfoods, διαιτες, βιταμινες, τεχνικες αυτοβελτιωσης και ευεξιας κλπ και πολλοι παιρνουν χαπια ηρεμιστικα κλπ

Αγνοουν οι περισσοτεροι οτι ολο αυτο οφειλεται απλα σε burnout, σε ασσυμετρη μακροχρονια καταπονηση του πνευματος εις βαρους του πνευματος, ενω η φυση και το dna μας εχει εκπαιδευτει στο ακριβως αντιθετο για εκατομμυρια χρονια

Ο Ελληνας μεταναστης υπο αυτες τις συνθηκες, ειναι τρις φορες πιο εκτεθειμενος σε burn out, σε σχεση με εναν ντοπιο, η τον ευατο του αν παρεμενε στην Ελλαδα. Οι ξενοι προισταμενοι τον περιμενουν πως και πως να του πηδηξουν το κωλαντερο με ρυθμους ανελεητους, υπερωριες, ασφυκτικες προθεσμιες, συνεχη meeting, και σε ακομα πιο προχωρημενες μορφες, μειωση της ψυχολογιας με προσβολες, υπαινιγμους, ρατσιστικα σχολια, καταφωρες αδικιες κλπ

Οι περισσοτεροι σπανε υπο αυτους τους ρυθμους σε 2-3 χρονια, υπο το βαρος και της μοναξιας, του αθλιου καιρου, του ασφυκτικου πλεγματος νομων και κανονων κλπ και αλλοι γυρνανε στην πατριδα, αλλοι το ψαχνουν για δικη τους δουλεια, αλλοι το ριχνουν στα επιδοματα, αλλοι αλλαζουν δουλεια, χωρα κλπ

To burn out ειναι μαστιγα για τον συγχρονο κοσμο και νουμερο ενα κινδυνος για τον Ελληνα μεταναστη.
Λαβετε το υποψη σας οσοι ειστε ετοιμοι να κανετε το μεγαλο βημα, και προετοιμαστειτε καταλληλα. Μπορειτε να βρειτε πολλες πληροφοριες στο ιντερνετ, για τα συμπτωματα, τις επιπτωσεις τις αιτιες και τους τροπους αντιμετωπισης

Υπάρχουν πολλά είδη burn out.

Αν νομίζεις ότι όσοι κάνουν χειρωνακτικές δουλειές δεν υφίστανται burn out κοίταξε πόσοι οικοδόμοι μετά τα 40 τους εχουν πρόβλημα με τη μέση η τα γόνατά τους.
Ενας αγρότης η μια αγρότισα 40 ετων φαίνεται στο πρόσωπο για 55 από τη σωματική καταπόνηση.

Το burn out των ανθρώπων που κάνουν πνευματική εργασία εκτός απο την ελλειψη άσκησης είναι κυρίως ψυχολογικό.
Δεν γίνεται να κάνεις το ιδιο πράγμα 30 χρόνια και να μην τα παίξεις απο την πλήξη.
Οτι και αν είναι αυτό.

Οφείλεις στον εαυτό σου να φροντίζεις μέσω της άσκησης την υγεία σου. Επίσης οφείλεις στον εαυτό σου την εργασιακή σου εξέλιξη ώστε η φύση και το σντικείμενο της εργασίας σου να ανανεώνεται και μαζί του να ανανεώνεσαι και εσύ.

Δεν είναι εύκολο, το ξέρω. Αλλά τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.

Το εύκολο είναι τα χάπια και οι ντρόγκες. Αλλά το που οδηγούν αυτά το ξέρουμε όλοι.

Επισκέπτης
    Αυτά σχετικά με τους εκβιασμούς που έφαγα.

Λιγο υπερβολικο δεν ειναι να στελνεις γυμνες φωτογαφιες στο ΔΙΚΑΤΣΑ; Αντιλαμβανομαι οτι οι γονεις σου ειναι ισχυροι ανθρωποι που θελουν να σε εχουν σε ενα χρυσο κλουβι, αλλα νομιζω το να κοψεις επαφες/ομιλιες μαζι τους και να μη δεχεσαι ουτε τα χρηματα τους, θα ηταν αρκετο για να σταματησει καθε εφιαλτης επιστροφης στην Ελλαδα.

Σας ξαναβάζω το δίπλωμα μου (δεν βρήκα της παλιές φωτογραφίες και το ξαναφωτογράφισα).Αυτό το δίπλωμα περισσότερο κακό μου έκανε παρά καλό  :headbang:θα σας γράψω με κάθε λεπτομέρια το γιατί.

Αυτη ειναι μια ιστορια που θα μας αρεσε να διαβασουμε.

Επισης σε προηγουμενο ποστ μου κινησες την περιεργεια, για ποιο λογο ηθελες να εχεις τη δυνατοτητα να πας στο Ισραηλ;!!
Επισης πως γνωρισες τις μητερες των παιδιων σου αν θες να μας πεις.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
mind εχεις φαει ποτε burn out?

Οχι !!! Οταν έφτανα στά όριά μου αλλαζα η γκόμενα η χώρα !!!
Καμμιά φορά και τα δύο.

Δεν κάνω πλάκα !!!

Ακόμα και τώρα οταν μου τη δίνει φεύγω και βολοδέρνω στις εσχατιές του κόσμου. Εκεί βοηθάνε τα γκομενάκια και συνέρχομαι !!

Επισκέπτης
Τα άτομα σαν εμένα χέσαμε εξολοκλήρου τη γενιά του Πολυτεχνείου.Δεν αναγνωρίζουμε τίποτα από ό,τι έγινε μετά το 1974.Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χρέη τους τα πάντα.Και αν τραβάνε κανά ζόρι τους χύνουμε στη μάπα.
Οι αρχίδες αυτοί πήγανε να περάσουνε τα χρέη τους στις επόμενες γενιές και τους μπλοκάραμε μεγαλοπρεπώς.Τους κάναμε τους κώλους χωνιά,ξαναγράψαμε την ιστορία.
ΗΠΑ,δυτική Ευρώπη το πέτυχαν αυτό,Ελλάδα κόλλησε μόνο.

Δοξα τω Θεω, πληρωνει ο γερμανος φορολογουμενος τα ταξιδια για σκι.

Επισκέπτης
Απλά, και αυτό είναι έν λάθος των ελλήνων του εξωτερικού,  δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ ότι πρέπει και να ''ζήσεις'' με ότι οι Ελληνες εννοούμε με αυτό το ρήμα.

Εργάζεσαι για να ζεις, δεν ζεις για να εργάζεσαι, όσο και αν ιδίως η προτεσταντική δύση προμοτάρει το δεύτερο.
Οσα μελη του σαιτ πηγαν εξωτερικο, Νωντας, ΚΜΑΝ, Βλαχανιος, φαινεται οτι δουλευουν πολυ και ζουν λιγο... Δεν ξερω ο ντοπας τι εχει καταφερει γιατι χαθηκαν τα ιχνη του. Οι δυτικες χωρες φυσικα θελουν να στιψουν τους μεταναστες σαν λεμονοκουπες. Υπαρχει μαλιστα το φαινομενο καποιων που δουλευουν 2-3 χρονια σε μια πολη και αλλαζουν πολη γιατι δεν ειναι ευχαριστημενοι απο τη ζωη τους εκει. Ειναι αβεβαιο αν στο τελος θα βρουν το μερος που θα αποκαλεσουν σπιτι.

Επισκέπτης
Οι παλιοι αντεχανε επειδη οι δουλειες τοτε ητανε καθαρα σωματικες. Το σωμα μας ειναι φτιαγμενο να αναπτυσει τρομερες αντοχες σε σωματικες καταπονησεις. Οι σωματικες δουλειες συνηθιζονται σε μια-δυο εβδομαδες απο το σωμα και μετα η δουλεια βγαινει ρελαντι και σου μενει και ορεξη για ενα τσιπουρακι το βραδυ, μια βολτα με τη γυναικα κλπ

Οι συγχρονες δουλειες, στην πλειοψηφια τους πνευματικες, καταπονουν κυριως το πνευμα, ενω παραλληλα αφηνουν το κορμι χωρις να γυμναζεται, να καταπονειται και να σκληραγωγειται με αποτελεσμα οι αντοχες να πεφτουν κατακορυφα

Οι περισσοτεροι υπαλληλοι γραφειου και λοιπων πνευματικων εργασιων, αργα η γρηγορα θα φανε ενα burn out που θα δουν τον ουρανο σφοντυλι και θα ψαχνονται καιρο να συνελθουν.

Πληροφορικαριοι, γραφιστες, data entry, γραμματεις, δικηγοροι, λογιστες αλλα και καθηγητες,  οδηγοι, χειριστες μηχανηματων κλπ δουλευουν σε φουλ ρυθμους, πολλες φορες με υπερωριες και δε γυμναζονται σχεδον καθολου, με αποτελεσμα να καταπονουν εντονα το πνευμα και καθολου το σωμα.

Το burn out που τεινει να αποτελεσει μαστιγα στον συγχρονο κοσμο, και ειναι παραξενο που δεν εχει λαβει ακομα την απαιτουμενη προσοχη, ισως και εσκεμμενα να κουκουλωνεται απο τις επιχειρησεις που προτιμουν να στιβουν τους εργαζομενους, παρα να τους φροντιζουν

Αν πας σε οποιονδηποτε χωρο γραφειου, το 90% των εργαζομενων ασχολουνται με γιογκες, διατροφες με superfoods, διαιτες, βιταμινες, τεχνικες αυτοβελτιωσης και ευεξιας κλπ και πολλοι παιρνουν χαπια ηρεμιστικα κλπ

Αγνοουν οι περισσοτεροι οτι ολο αυτο οφειλεται απλα σε burnout, σε ασσυμετρη μακροχρονια καταπονηση του πνευματος εις βαρους του πνευματος, ενω η φυση και το dna μας εχει εκπαιδευτει στο ακριβως αντιθετο για εκατομμυρια χρονια

Ο Ελληνας μεταναστης υπο αυτες τις συνθηκες, ειναι τρις φορες πιο εκτεθειμενος σε burn out, σε σχεση με εναν ντοπιο, η τον ευατο του αν παρεμενε στην Ελλαδα. Οι ξενοι προισταμενοι τον περιμενουν πως και πως να του πηδηξουν το κωλαντερο με ρυθμους ανελεητους, υπερωριες, ασφυκτικες προθεσμιες, συνεχη meeting, και σε ακομα πιο προχωρημενες μορφες, μειωση της ψυχολογιας με προσβολες, υπαινιγμους, ρατσιστικα σχολια, καταφωρες αδικιες κλπ

Οι περισσοτεροι σπανε υπο αυτους τους ρυθμους σε 2-3 χρονια, υπο το βαρος και της μοναξιας, του αθλιου καιρου, του ασφυκτικου πλεγματος νομων και κανονων κλπ και αλλοι γυρνανε στην πατριδα, αλλοι το ψαχνουν για δικη τους δουλεια, αλλοι το ριχνουν στα επιδοματα, αλλοι αλλαζουν δουλεια, χωρα κλπ

To burn out ειναι μαστιγα για τον συγχρονο κοσμο και νουμερο ενα κινδυνος για τον Ελληνα μεταναστη.
Λαβετε το υποψη σας οσοι ειστε ετοιμοι να κανετε το μεγαλο βημα, και προετοιμαστειτε καταλληλα. Μπορειτε να βρειτε πολλες πληροφοριες στο ιντερνετ, για τα συμπτωματα, τις επιπτωσεις τις αιτιες και τους τροπους αντιμετωπισης

Σπουδαιο ποστ που αξιζει να ξαναδιαβαστει. Για τα ψυχοφαρμακα ειχα δει ενα ντοκυμαντερ νομιζω.

Ανεφερες και ολα τα σκατοεπαγγελματα. Εγω ως ειδικος στην κομπολτ θα μπορουσα να βγαζω 400 ευρω την ημερα, αλλα γιατι να καταστρεψω την υγεια μου και το κορμι μου; Για το χρημα; Για τις γυναικες; Για να με πει η κοινωνια και το χωριο πετυχημενο; Για να ποσταρω κουρτινες στο μπουρδελα.κομ;
Καλυτερα ψωμι κι ελια, αγαπη, χαρα, ξεκουραση, σπουδαια βιβλια συντροφια στην παραλια, στο βουνο, σε ενα καφενειο στην Πλακα, και συχνες επισκεψεις στο χωριο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.489
Πόντοι
5.006
Οπως έχω γράψει πολλές φορές όσο πιό απλοί και άμορφωτοι είναι οι Ελληνες γονεις τόσο πιό καλοί είναι και πιό πολύ βοηθάνε τα παιδιά τους.
  Εμένα οι γονείς μου δυστηχώς δεν είναι σαν του Βαλκάνιου με Τσεμπέρια και να μην έχουν πάει σχολείο.Είναι η άχρηστη γεννιά του πολυτεχνείου από σχετικά πλούσιες οικογένειες....ο παππούς μου του πατέρα μου ήταν μεγαλογιατρός ο πατέρας μου έγινε γιατρός,ο παππούς ήταν διευθυντής των συναιτερισμών του νομού Αρκαδίας.
  Ηταν η γεννιά που έζησε πολεμο και πείνα και γ'αυτό έδωσαν στα παιδιά τους ότι είχαν και δεν ήθελαν να στερηθουν τίποτα.
  Σας έγραψα τι εκβιασμός έφαγα το 1997!
  Για τους ηλιθίους που θα ρωτήσουν γιατί πήγα πανεπηστήμιο το 2000 θα απαντήσω:Οι γονείς μου ουτε ηθελαν να ακουσουν ότι θα παω σε μη αναγνωρισμένο πανεπηστήμιο!Γιατί τα πλάνα τους ήταν να γυρίσω Ελλάδα όταν σπουδάσω.Οπότε ημουν αναγκαμένος να πηγαίνω στη γυμναστική ακαδημία που αναγνωριζόνταν.Εκει τελείωσα 3 έτη και με ανώτατη μη τελειωμένη εκπαίδευση κατάφερα και μπήκα στη νομική.Από το 1997 μεχρι το 1999 έτρωγα εκβιασμούς γιά να ζήσω Ελλάδα και πηγαινοερχόμουν (αυτό σαν παρένθεση).
  Από το 1999 έφυγα πιά μόνιμα γιά Ρωσσία  :)πήγα στη νομική την τελείωσα,πήγα και στη παιδαγωγική ακαδημία και στη στρατιωτική έδρα του πανεπηστημίου (την παιδαγωγική δεν την τελείωσα γιατί τους βαρέθηκα,αλλά την στρατιωτική έδρα την τελείωσα  :)).Το 2005 έμαθαν οι γονείς μου ότι έχω δίπλωμα νομική και άρχισαν οι πιέσεις να μου το αναγνωρίσουν στην Ελλάδα  >:(στην αρχή τους καιροπετούσα....μετά άρχισαν να γίνονται πιό πιεστικοί κάποια σττιγμή έμαθαν ότι κατάφερα να νοικιάσω 4 αποθήκες από το φήμο γιά 49 χρόνια με σκοπό την επινοικίαση (εβγαζα 500-600 ευρώ το μήνα απ'αυτό.Τώρα με την κρίση 200 ευρώ  >:() γιά να γίνει αυτή η δουλειά έδωσα 5.000$ τον ιούλιο του 2007 (της αποθήκες θα της έπαιρνα μάρτιο,απρήλιο του 2008).Οι γονείς μου το έμαθαν ότι πάω να βγάλω κ'άλλο εισόδημα εδώ και σκυλιάσαν τελείως  >:(.'Αρχισε άγριος εκβιασμός!γιά να πάω το δίπλωμα στην Ελλάδα!Πολέμισα στέλνοντας ΦΑΞ σε εταιρίες σε δημόσιους οργανισμούς και σε διάφορα άλλα μέρη :2funny:έγινε χαμός  :2funny:.
   Ημουν σε άθλια κατάσταση γιατί τότε η Πολωνική οικονομία ήταν ακόμα πολύ χαμηλή και έπαιρνα 250-300 ευρώ το μήνα αν βάλετε τότε ότι είχα 150+ ευρώ πάγια έξοδα είχα πάει να πεθάνω  :headbang:!Με την Ουγγαρέζα ήμουν τσακωμένος τότε και δεν μου έδινε τίποτα  :headbang:
   Τελικά έγινε ανακωχή το λάθος μου ήταν που έδωσα το δίπλωμα πέρνοντας υποσχέσεις.Από τον εφιάλτη οτι θα υπάρχει το δίπλωμα στην Ελλάδα είχα εφιάλτες,πεταγώμουνα στον ύπνο μου και είχα θυμάμαι κρύους ιδρώτες! :oάρχισα να στέλνω στο ΔΙΚΑΤΣΑ γυμνές μου φωτογραφίες με φαξ και με e-mail και ταχυδρομικά  :2funny:οπότε όταν πήγαινε η μάνα μου εκεί γελάγανε  :2funny:Τελικά ξέσπασα και όταν μου είπαν να έχω μιά πόρτα αν χρειαστεί να γυρίσω σε έξαλλη κατάσταση φώναζα ότι καλύτερα να πεθάνω παρά να γυρίσω πίσω  :headbang:.Σε μιά φάση ξέσπασα και έσπασα τα τζάμια στο σπίτι με κλωτσομπουνίδια  :- (με πηγαν νοσοκομείο και μου έκαναν ράμματα)
    Οι εκβιασμοί τελειώσαν στην πράξη με το που με έδειξε ο Λαζόπουλος στην τηλεόραση τότε τρομοκρατηθήκανε  :2funny:και φυσικά όταν έγινα πρόεδρος των κτηνοβατών  :2funny:.
   Τώρα έλυσα και το μεγάλο πρόβλημα που είχα και έπρεπε να έρχομαι Ελλάδα 2 φορές το χρόνο  :headbang:Η πολωνία έχει ανέβει και δεν παίρνω πιά 250-300 ευρώ.Και η Ουγγαρέζα ηρέμησε  :2funny:.Βέβαια αν τα τέρατα με βρούνε αδύναμο θα με πατήσουν αλλά τώρα είναι λιγάκι δύσκολο  :2funny:.
    Αυτά σχετικά με τους εκβιασμούς που έφαγα.

Και ο σεχιδης τα ιδια προβληματα αντιμετωπιζε... :'(

Επισκέπτης
Μου φαίνεται θα γράψω κανά βιβλίο με όλα τα συστήματα των Γερμανοειδών,καμιά 3000 σελίδες αλλά άμα το κάνεις εννοείται τετέλεσται.Δε σε αφήνουν ξανά να πατήσεις πόδι στη χώρα.

Βγαλτo με ψευδωνυμο και πουλα το στο αμαζον ως ebook.

Ξερεις τι αλλο δινει ενεργεια; Η TRT. Σου βαζω ιδεες τωρα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Οσα μελη του σαιτ πηγαν εξωτερικο, Νωντας, ΚΜΑΝ, Βλαχανιος, φαινεται οτι δουλευουν πολυ και ζουν λιγο... Δεν ξερω ο ντοπας τι εχει καταφερει γιατι χαθηκαν τα ιχνη του. Οι δυτικες χωρες φυσικα θελουν να στιψουν τους μεταναστες σαν λεμονοκουπες. Υπαρχει μαλιστα το φαινομενο καποιων που δουλευουν 2-3 χρονια σε μια πολη και αλλαζουν πολη γιατι δεν ειναι ευχαριστημενοι απο τη ζωη τους εκει. Ειναι αβεβαιο αν στο τελος θα βρουν το μερος που θα αποκαλεσουν σπιτι.

Ο άνθρωπος αρχικά θεωρεί τόπο του και σπίτι του το τόπο που περνάει την εφηβεία του.

Απο εκεί και πέρα αρχίζει η περιπέτεια που λέγεται ζωή.

Το να βιοπορίζεσαι μέσα από μια εργασία που σου δίνει την αίσθηση της δημιουργίας είναι η απόλυτη πολυτέλεια. Και την έχουν ελάχιστοι.

Αν και όταν βρεις ένα μέρος που έχεις πετύχει το παραπάνω τότε γίνεται αυτόματα σπίτι σου χωρίς καν να το καταλάβεις.

Οι περισσότεροι κάνοντας την ανάγκη φιλότιμο, και επειδή δεν κάνουν κάτι που τους αρέσει, προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι τους αρέσει αυτό που κάνουν. Και αυτή είναι η βάση του προβλήματος που τους οδηγεί σε συνεχείς αλλαγές. Πράγμα οχι κακό, αρκεί να γίνεται συνειδητοποιημένα και να ξέρεις το στόχο.

Αν δεν ξέρεις το προορισμό οσο γρήγορα και να τρέξεις δεν θα φτάσεις ποτέ.

Πόσοι νομίζεις ότι ξέρουν τι θέλουνε ???

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

τυπε δεν ειναι μονο αυτοι που αναφερεις :S
ειναι σεβαλες, τραμουντανας, παραλιμνιος, δημητρακης, ουρλαομπερ και αλλοι που δεν θυμαμαι

εσυ τελικα εισαι εξω ή θηβα ?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

Συνημμένα

• a2264_n.jpg
    a2264_n.jpg
    39,5 KB · Εμφανίσεις: 12

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.489
Πόντοι
5.006
παντως τους γονεις σου απο αυτα που εγραψες δεν τους κοβω για <γενεια του πολυτεχνιου>  :S :S μαλλον υπερ της εθνοσωτηρου ησαν και ο παπους σιγουρα μαυραγοριτης ;)

Σιγουρα καποιος προγονος ηταν μαυραγοριτης και λαμογιο...γι αυτο και ο θεος εστειλε στην γενια τους τον δημητρακη ως τιμωρια...οπως ειχε στειλει τις 7 πληγες του φαραω στην αιγυπτο... :heavymetalbig:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.618
Πόντοι
1.706
τυπε δεν ειναι μονο αυτοι που αναφερεις :S
ειναι σεβαλες, τραμουντανας, παραλιμνιος, δημητρακης, ουρλαομπερ και αλλοι που δεν θυμαμαι

εσυ τελικα εισαι εξω ή θηβα ?
Παρακολουθουσα αλλα δεν συμετειχα τελευταια γιατι το επιπεδο τελευταια επεσε πολυ.
Αλλα μια που αναφερθηκα ας στειλω στα εκλεκτα μελη τα χαιρετισματα μου κ τα φιλια μου απο την βραζιλια που βρισκομαι τωρα για διακοπες.

Νοεβριο - ελλαδα
Δεκεβριο- weihnachmarkte ή αλλιως χριστουγενιατικα μαρκετ κ παζαρια σε ολη την γερμανια
Ιανουαριο- ρεπω
Φεβρουαριο (τωρα) - βραζιλια
Μαρτιο- πορτο πορτογαλια
Απριλιο - παραδοσιακο πασχα κ πρωτομαγια στην ελλαδα.

Εχετε δικιο οσον αφορα την βαρετη ζωη στην γερμανια κ το οτι το καμακι ειναι δυσκολη υποθεση.

Ουτε πτυχια εχω ,ουτε τρελο μισθο παιρνω. Δουλευω 19-20 μερες τον μηνα. Στην εταιρεια μου ειναι ολοι γερμανοι εκτος απο μενα.
Εχω μια ζωη με αρκετα ταξιδια, δηλαδη αυτο που αγαπαω περισσοτερο.
Τα fkk κ το πληρωτεο το εχω βαρεθει.

Εχω αλλαξει 3 πολεις σε 3μιση χρονια. Ειναι ευελιξια αυτο αφου ειμαι μονος μου εργενης κ δεν εχω οικογενεια παιδια κτλ.
Αν πχ εχω μια επαγγελματικη προταση που θα μου περισευουν αλλα 500€ τον μηνα δεν θα το σκεφτω κ πολυ. Ουτε συγγενεις ουτε παιδια ουτε γονεις εχω. Οι περισσοτεροι δεν κανουν τετοιες αλλαγες γιατι δεν μπορουν λογω οικογενειας

Υγ. Κι εγω κοιμαμαι με ανοιχτο παραθυρο κ ας εχει κ -10εξω. Το ειπα προσφατα στον γιατρο μου κ μου ειπε πως ειναι πολυ καλο αυτο.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.853
Πόντοι
216
Ο άνθρωπος αρχικά θεωρεί τόπο του και σπίτι του το τόπο που περνάει την εφηβεία του.

Απο εκεί και πέρα αρχίζει η περιπέτεια που λέγεται ζωή.

Το να βιοπορίζεσαι μέσα από μια εργασία που σου δίνει την αίσθηση της δημιουργίας είναι η απόλυτη πολυτέλεια. Και την έχουν ελάχιστοι.

Αν και όταν βρεις ένα μέρος που έχεις πετύχει το παραπάνω τότε γίνεται αυτόματα σπίτι σου χωρίς καν να το καταλάβεις.

Οι περισσότεροι κάνοντας την ανάγκη φιλότιμο, και επειδή δεν κάνουν κάτι που τους αρέσει, προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι τους αρέσει αυτό που κάνουν. Και αυτή είναι η βάση του προβλήματος που τους οδηγεί σε συνεχείς αλλαγές. Πράγμα οχι κακό, αρκεί να γίνεται συνειδητοποιημένα και να ξέρεις το στόχο.

Αν δεν ξέρεις το προορισμό οσο γρήγορα και να τρέξεις δεν θα φτάσεις ποτέ.

Πόσοι νομίζεις ότι ξέρουν τι θέλουνε ???

Μεγάλη κουβέντα αυτή και αφορμή για μεγάλη συζήτηση...
Για να συμπληρώσω, για να βρεις τι θέλεις να κάνεις μεγάλο ρόλο θα παίξει το οικογενειακό περιβάλλον και οι επιρροές που έχεις από εκεί. Πόσο μη παρεμβατικοί είναι οι γονείς στον ψυχισμό του παιδιού και στα ταλέντα/κλίσεις του (γιατί όλοι έχουν), πόσο ανοιχτόμυαλοι, κλπ.
Δες ας πούμε πόσοι και πόσοι σπρώχνουν τα παιδιά τους σε επαγγέλματα που κάναν οι ίδιοι "θα τον κάνω γιατρό όπως εγώ, μηχανικό κ.λ.π. κι ας μην τα παίρνει, θα μάθει". Αυτό ήταν η σημαία 2 δεκαετιών. Ε πόσοι διάολο να γίνουν γιατροί; ή δικηγόροι; έχει βουλιάξει το σύστημα. Και τα παιδιά μετά γίνονται δυστυχισμένοι ενήλικες που ψάχνουν το νόημα της ζωής τους μέχρι τα 30, 40 και μετά η ζωή περνάει...Δες τον Δημητράκη που γράφει ότι οι γονείς του του κάναν ψυχολογικό πόλεμο ας πούμε. Πολλοί είναι έτσι, όχι ένας και δύο, είχα και γω φίλο που ήταν έτσι νεότερο απ' τον Δημητράκη.

Τώρα αν δε το γαμάς και στις υπερωρίες σαν υπάλληλος γραφείου όπως ο kman και αθλείσαι κάτι θα καταφέρεις. Αλλά πλέον δεν είναι στο χέρι σου. Η δουλειά σε πάει, δεν την πας τη σήμερον ημέρα. Αλλιώς γίνεσαι αναλώσιμος, ένας από το σωρό..και φυσικά γούστα δε βγάζεις ποτέ έτσι απλώς θα κοιμάσαι και θα ξυπνάς σαν ζόμπι, θα νιώθεις γρανάζι. Πρέπει να ξεπεράσεις εαυτόν. Το καλύτερο είναι να κάνεις κάτι δικό σου θες επιχείρηση θες κάτι άλλο που θα αγαπάς όπως είπες εσύ και να βρεις μια χρυσή τομή. Αλλά αυτό το καταφέρνουν ελάχιστοι και στην Ελλάδα ελαχιστότατοι γιατί καλώς ή κακώς είμαστε τριτοκοσμική χώρα χωρίς ανοιχτούς ορίζοντες.

Τι θέλω να πω Mind, οι εποχές έχουν φύγει εδώ και καιρό από το "μέτρον άριστον" και έχουν γίνει ακραίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom