dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Στη δεύτερη φωτογραφία έχει τους βαθμούς από τα 3 κρατικά διαγωνίσματα και τα 3 διαγωνίσματα τα πήρα με 4 (Λίαν Καλώς).Με τι βαθμο το πηρες?
Δεν ξέρω ποτέ δεν είχα ιδιέταιρη σχέση με τους παπούδες και της γιαγιάδες από τη μάνα μου.Την περιουσία η γιαγιά μου την πήρε από τους γονείς της ο προπάπους ήταν πολύ έξυπνος π.χ. εισήγαγε πρώτος στην Ελλάδα τη δεκαετία του '20 μιά σόμπα που από πάνω είχε ένα μάτι κουζίνας,τώρα αν ο προπάπους μου ηταν αυτοδημιούργητος δεν μπορώ να το ξέρω.Θύμάμαι που έλεγε ότι είχαν αυτοκίνητο τη δεκαετία του '20 με τέντες στο πλά'ι' και κρυώνανε και στα μέσα της δεκαετίας του '30 πήραν κλειστό αεροδυναμικό και πολύ πιό άνετο.γερα μεγα δημητριε αρχοντα της στεπας. οι εθνικογαμιστες και οι πικεριστες ημαστε στο πλευρο σου.
παντως τους γονεις σου απο αυτα που εγραψες δεν τους κοβω για <γενεια του πολυτεχνιου> :S :S μαλλον υπερ της εθνοσωτηρου ησαν και ο παπους σιγουρα μαυραγοριτης ;)
Το θέμα είναι ότι κάποιος που δεν έχει πεινάσει!Δεν ξέρει τι πάει να πει πείνα και μπορεί να φερθεί έτσι.
Οπότε αν θέλετε γυμνές μου φωτογραφίες απευθυνθείτε στο ΔΙΚΑΤΣΑ Νομίζω είχα στείλει φωτογραφίες και που έχεζα και που κατούραγα θυμάμαι με καβλωμένη πούτσα είχα στείλει όταν είχα χύσει αυτη η φωτο είναι φοβερή έχω τρομερό βλέμμα .Πρέπει να είχα στείλει πάνω από 40-50 φωτογραφίες[move]
[size=25pt]ΧΑΧΑΑΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΚΛΑΙΩ [/size][/move]