Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αν δεν μου φτασουν του Δημητρακη, ειναι καλυτερα να βγαλω απο το ΑΤΜ η να αλλαξω τα μετρητα που εχω?

καλα να περασεις επανω στην ρωσια και κρατα την σημαια ψηλα.  ;)

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Τωρα ειμαι Παρίσι, σε λιγο πεταω για Μοσχα, θα μεινω αρκετές μερες
Ετοιμασε το χιλιαρικο εσυ. Ερχομαι και Petersburg να το παρω

Δεχομαι και σε ρουβλια, εκει θα τα φαω

μπραβο  και γαμω  τις ζωες κανεις αεροταριφα .. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δωρεαν  μπυρες εχει  εκει ;;; :jerking:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Τωρα ειμαι Παρίσι, σε λιγο πεταω για Μοσχα, θα μεινω αρκετές μερες
Ετοιμασε το χιλιαρικο εσυ. Ερχομαι και Petersburg να το παρω

Δεχομαι και σε ρουβλια, εκει θα τα φαω
ρε συ ακαποτε συμπαθης εισαι
Αλλα τοσα μερη ουτε μια φωτό δεν βαζεις
Δηλ πολυ περιεργο
Ουτε αεροδρομιο ουτε πιλοτηριο ουτε καν καμμια αεροσυνοδο στο τρανζιτ
Περίεργα πραγματα

THEbeast

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
9
Like
472
Πόντοι
280
καλησπέρα σε όλους κατ ’ αρχην σε όλους προσψπικη μου αποψη ειναι εαν μπόρει στην ελλαδα να ελίσεται στην ελλάδα κάλο είναι να μένεις ελλάδα .Τωρά έαν είναι κάποιος για θάνατο ας πάει εξώερικο αλλα τα πράγματα είναι πολυ αυστήρα πάς πολύ εύκολα φυλακή

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Με εκπλησσει που μερικοι λετε ανοιχτα οτι βαζετε τα λεφτα πανω απο την πατριδα! Δηλαδη δικαιολογειτε και οσους προδοτες ιστορικα χρηματιστηκαν απο τον εχθρο για να προδωσουν την Ελλαδα;

Κι εμένα με προσβάλλει που κάποιος που δεν έχει πάει στρατό, απαιτεί από τους άλλους να πάνε να σκοτωθούν για τις δικές του παιδικές φαντασιες (ναι, τα εύκολα λόγια περί πατρίδας είναι θεωρητικές φαντασιες).

Ο Γιουτζίν Σλετζ, πεζοναύτης που πολέμησε στην Οκινάβα, είχε πει: μια πατρίδα που είναι ωραία να ζεις σε αυτή,  αξίζει να την υπερασπιστείς με το αίμα σου. Πολύ λυπάμαι που το λέω, αλλά η Ελλάδα δεν είναι μια τέτοια χώρα. Και ακόμα περισσότερο, οι Έλληνες δεν είναι και κανένας λαός της προκοπής. Όποιος θέλει να πάει να πεθάνει για να υπερασπίσει τα εκατομμύρια μικρά και μεγάλα Μ...πανα, ώρα καλή στην πρύμνη του.

Τέλος πάντων, τζάμπα το ζαλιζουμε, γιατί δε θα γίνει πόλεμος. Ούτε φέτος, ούτε του χρόνου, ούτε σε είκοσι χρόνια. Μη διαβάζετε τόσο προνιουζ, πτήση κ διάστημα, μην ακούτε το Βερύκιο.Σας πανικοβάλλουν για να κονομανε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Ειπαμε
Γραφτε τους στα αρχίδια σας
Να πανε οι πακηδες κ η νομενκλατουρα ε τους γονοθς της στην πρωτη γραμμη
Οι λοιποι
Αμυνεσθαι περί παρτης

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εντομεταξύ πως μπορεί κανείς να ξέρει πόσο πατριώτης και ''μαχητής'' είναι εαν δεν έχει ζήσει από κοντά τον πόλεμο?

Σα να λέει ένας που δεν γαμήσει ποτέ ότι θα πάει με γκόμενα και θα της δώσει το μουνί στον τοίχο.

Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι σε περίπτωση πολεμικής σύραξης θα την κάνουν όλοι για τα σύνορα????

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Εντομεταξύ πως μπορεί κανείς να ξέρει πόσο πατριώτης και ''μαχητής'' είναι εαν δεν έχει ζήσει από κοντά τον πόλεμο?
εδω και μηνες ο Peter μας δειχνει σπεσιαλ υλικο
για να μαθαινουμε κ να ειμαστε προετοιμασμενοι

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν δεν εισαι τυπε ειδικευμενος και πας στη γερμανια δεν θα παιρνεις 480 αλλα 1200 μαυρα με 12ωρη εργασια και τα μισα θα σου φευγουν σε χρονο ντε τε μονο για ενοικιο και μεταφορικα.

να φανταστώ ότι στην Ελλάδα από τα 480 χρειάζεσαι ένα πενηντάριο για ενοίκιο και μεταφορικά ?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Αν προετοιμαστουμε καταλληλα -και εγκαιρα- η ιστορια θα γραψει για ενα νεο επος -μια Ιλιαδα!

Αν η επιθεση των τουρκαλβανων μας βρει απροετοιμαστους, θα προκληθει χαος. Οι Ελληνες χανουν την ψυχραιμια τους ευκολα και αποδιοργανωνονται. Ο ενας θα ποδοπαταει τον αλλο, και η καταστροφη θα ειναι πολλαπλασια λογω των λαθων μας.

διαβασε το πολιτικο μανιφεστο του Ιφικρατη Αμυρα

ο τυπος ειναι κορυφη,μιλαει μεχρι και για την θηλυκοποιηση της κοινωνιας οτι λειτουργει ως κοινωνικο αποσαρθρωτηρας και εργαλειο μαζικης καταστροφης για μια κοινωνια στο πλαισιο της εμμεσης μορφης πολεμου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
διαβασε το πολιτικο μανιφεστο του Ιφικρατη Αμυρα

ο τυπος ειναι κορυφη,μιλαει μεχρι και για την θηλυκοποιηση της κοινωνιας οτι λειτουργει ως κοινωνικο αποσαρθρωτηρας και εργαλειο μαζικης καταστροφης για μια κοινωνια στο πλαισιο της εμμεσης μορφης πολεμου
για λαθρο κ λουγκρες τι θεση εχει ?

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Δεν ειναι αυτος ο λογος.
Αν ηθελαν εργατες θα μπορουσαν να φερουν Ρωσους Ουκρανους η Κινεζους

Φερνουν αραβοπακια που δεν κανουν για καμια δουλεια

Κοιτα τι εγινε στην Ν. Αφρικη. Απλα καταστραφηκαν οι Λευκοι και οι μαυροι ζουνε χειροτερα εν σχεσει με το απαρτχαιντ

Στοχος ειναι η καταστροφη της Λευκης Φυλης και γινεται προπαγανδα δεκαετιων για αυτο

τα παραπονα σου στους ακροδεξιους και μη καπιταλιστες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ρε συ ακαποτε συμπαθης εισαι
Αλλα τοσα μερη ουτε μια φωτό δεν βαζεις
Δηλ πολυ περιεργο
Ουτε αεροδρομιο ουτε πιλοτηριο ουτε καν καμμια αεροσυνοδο στο τρανζιτ
Περίεργα πραγματα

Εχω βαλει αρκετες αλλα τις κατεβαζω μετα απο κανα 10λεπτο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
αυτος περιμενει να τον υπερασπιστουν οι συνδετημονες του νορδικου φυλετισμου τα γερμανοειδη που θεωρουν τους ελ τουρκοειδεις μαυριδερους αραβες :2funny: :2funny:

Βαδίζεις ολοταχώς για MR.MALAKAS 2019!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom