acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Ελπίζω όχι Σερεμέτιοβο Δευτέρα χαράματα.
Προλαβαίνω να ακυρώσω.
Ακυρωσε εκει θα παω Δευτέρα πρωι
Ελπίζω όχι Σερεμέτιοβο Δευτέρα χαράματα.
Προλαβαίνω να ακυρώσω.
Καλα μην κολας στη μια, αν και μια χαρα φαινεται κι αυτη
Οι χωρες κοντα στον Ισημερινό ειναι χαλια. Μπορει να εχει συνεχεια 30C αλλα αν παει 35 δεν μπορεις να αναπνευσεις απο την υγρασία
Με εκπλησσει που μερικοι λετε ανοιχτα οτι βαζετε τα λεφτα πανω απο την πατριδα! Δηλαδη δικαιολογειτε και οσους προδοτες ιστορικα χρηματιστηκαν απο τον εχθρο για να προδωσουν την Ελλαδα;
ποια χωρα εχει τον καλυτερο καιρο;
σκασε πια σκουπιδιΕισαι πισωγλεντης, πηρες τρελοχαρτο απο τον στρατο και δεν εχεις γαμησει ποτε εκτος μπουρδελου
Ολα αυτα δεν σε προβληματισαν καθολου?
Αν δεν υπηρχε το bou δεν θα σου απαντουσε ποτε κανενας
σκασε πια σκουπιδι
Σαφώς και δεν ισχύει.Απο οτι εχω δει μεχρι τωρα η Ελλάδα
Σαφώς και δεν ισχύει.
Και Μάλτα και Κύπρο παρόμοιο καιρό έχουν
παιδια σαν χαρακτηρες οι ελληνες με τους γερμανους μοιαζουμε? .. δηλαδη.. αυτοι εχουν το χαβαλε μας.. την πλακα μας... το μαλακιλικη μας κτλ κτλ. Το εξω καρδια γελιο μας κτλ. αν μπορειτε δωστε αντικειμενικες οσο μπορειτε φυσικα απαντησεις. ο
σκασε πια σκουπιδιΠαιδι εισαι μεχρι τα 12
Αντροπιαστα μπορεις σιτιζεσαι χωρις να εργαζεσαι μεχρι τα 18
Το μαλακισμενο στο youtube πηγε Γερμανία για να ζει απο τα επιδοματα
Για πεταμα στα βραχια ειναι
σκασε πια σκουπιδι
Καλυτερα σε ρουβλια , ετσι θα πληρωνεις τις πουτανεςΘα παω να τον συναντησω να μου δωσει και το χιλιαρικο σε ρουβλια
Στειλε ινφο που να τα επενδυσω
Καλυτερα σε ρουβλια , ετσι θα πληρωνεις τις πουτανες
ας ζητανε αυτες δολλαρια βασικος κανονας να γινεται η συναλαγη παντα στο τοπικο νομισμα της καθε χωρας (ισχυει και για Ουκρανια φυσικα).
σκασε ηλιθιαΑντιλαμβανεσαι οτι λες ασυναρτησίες?
Εσυ γουστάρεις να μεινουν ολοι εδω για να πληρωνουν τις συνταξεις των γερων σου και για να νοικιαζουν τα σπιτια σου ωστε να ζεις λουφαροντας
Εσυ που δεν εκανες καν το φανταρικο σου ξεφτίλα
Αλλαξε μετρητα καλυτερα ,εχει παντου ανταλακτηρια.Αν δεν μου φτασουν του Δημητρακη, ειναι καλυτερα να βγαλω απο το ΑΤΜ η να αλλαξω τα μετρητα που εχω?
υπερμουνα και Αμερική πρέπει να μιλας για εφταψηφια νουμερα,ρωσια μπορει να χρειαστεις λιγοτερα εφοσον ομως εισαι γνωστης της γλώσσαςΑμερικη εχει υπερμουνα αλλα θελεις πολυ χρημα για να γαμας πολλες
Ρωσσια με λιγοτερα λεφτα πετυχαινεις καλυτερο αποτελεσμα , μιλαω παντα για γκομενες κατω των 30.
Αυτη ειναι η διαφορα
Ακριβωςυπερμουνα και Αμερική πρέπει να μιλας για εφταψηφια νουμερα,ρωσια μπορει να χρειαστεις λιγοτερα εφοσον ομως εισαι γνωστης της γλώσσας