Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ο κοσμος που φευγει πλεον ειναι οτι καλυτερο βγαζει ο τοπος.. Κριμα απο μια αποψη

ετσι ειναι  :thumbsup: και η μεγαλυτερη της αδερφη ειναι γιατρος και ηταν επανω γερμανια σε αλλη πολη πιο βορεια αλλά τωρα βρισκεται θεσσαλονικη στο Αχεπα. εγω της ειπα οτι εκανε λαθος που γυρισε πισω ελλαδα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Φυσικά και δεν είναι όλοι οι Ελληνες φουκαράδες.Αλλά αυτοί εδώ του σά'ι'τ που πήγαν στο εξωτερικό είναι όλοι τους φουκαράδες  :2funny:
  Μην αρχίσεις να μου λες τώρα γιά Ελληνες στη NASA και διάσημους γιατρούς.Αυτοί είναι 1 στους 10.000 οι υπόλοιποι 9.9999 στο εξωτερικό ζούνε σα το Βλάκμαν  :2funny:.Από όλα τα έθνη αν ψαξεις θα βρεις διάσημους γιατρούς και επιστήμονες.Και ανάμεσα στους Αιθίπες θα βρεις και Αιγύπτιους θα βρεις και Περουβιανούς!Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι Αιγύπτιοι είναι επιστήμονες.Όσο γιά τα Ελληνικά πανεπηστήμια με πιάνουν γέλια μόνο που τ'ακούω  :2funny: :2funny:΄
  Ναι ήσουν πιλότος στα F16 από τη σχολή Ικάρων  :2funny:εγώ σε βάζω στην προτελαυταία κατηγορία στην κατηγορία των Πικεριστών,μένεις Ελλάδα με τους γονείς σου μπορεί να παίρνεις το επίδομα του Τσίπρα και έχεις και κάποιο χαρτζιλίκι.Αν είχες πάει Γερμανία θα είχες δει τη συμπεριφορά των Γερμανών αλλά δεν έχεις πάει μάλλον.
  Οι Πικεριστές είναι η πρότελευταία κατηγορία!Η τελευταία κατηγορία είναι ο Βλάκμαν που δεν τα έχει ούτε αυτά και αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό Γκασταρμπάιτερ   :2funny:
  Στη φώτο η τελευταία κατηγορία προλεταριάτου Γκασταρμπάιτερ στη Γερμανία  :2funny:γαμάει και μιά φορά στο εξάμηνο με τα λεφτά που μαζεύει τρώγοντας :2funny:  :shit:

Οταν ερθω φροντισε να εχεις το χιλιαρικο. Θα το φαω την ιδια μερα επιδεικτικα και θα ανεβαζω φωτος για το πως σπαταλησα το μηνιατικο χαρτζηλικι του δημητρακη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οταν ερθω φροντισε να εχεις το χιλιαρικο. Θα το φαω την ιδια μερα επιδεικτικα και θα ανεβαζω φωτος για το πως σπαταλησα το μηνιατικο χαρτζηλικι του δημητρακη.
Μήπως θες να στο δώσω κιόλας από πριν?Γιατι δεν θα έχεις να βγάλεις τα εισητήρια γιά να έρθεις :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ετσι ειναι  :thumbsup: και η μεγαλυτερη της αδερφη ειναι γιατρος και ηταν επανω γερμανια σε αλλη πολη πιο βορεια αλλά τωρα βρισκεται θεσσαλονικη στο Αχεπα. εγω της ειπα οτι εκανε λαθος που γυρισε πισω ελλαδα.

Φανταζομαι και η ιδια θα το ξερει πως ηταν λαθος αλλα τα συναισθηματα καμια φορα μας οδηγουν σε αυτά και ας τα βλεπουμε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μήπως θες να στο δώσω κιόλας από πριν?Γιατι δεν θα έχεις να βγάλεις τα εισητήρια γιά να έρθεις :2funny:

Οχι Δημητράκη θα μου τα δωσεις οταν ερθω. Μεσα στον Φεβρουάριο. Ελπιζω να σου μεινει κατι να πληρωσεις την θερμανση, διαφορετικα ζητα να σου στειλουν κατι παραπανω μη μας κοκαλωσεις..

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
δημητρακη, μην εχεις αμφιβολιες οτι φευγουν στο εξωτερικο τα καλυτερα ελληνικα μυαλα. η ελλαδα αυτη τη στιγμη χανει τους καλυτερους νεους επιστημονες. να ξερεις οτι αυτοι που φευγουν απο την ελλαδα εχουν και φοβερη ποιοτητα ως ανθρωποι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
δημητρακη, μην εχεις αμφιβολιες οτι φευγουν στο εξωτερικο τα καλυτερα ελληνικα μυαλα. η ελλαδα αυτη τη στιγμη χανει τους καλυτερους νεους επιστημονες. να ξερεις οτι αυτοι που φευγουν απο την ελλαδα εχουν και φοβερη ποιοτητα ως ανθρωποι.

Μα εννοείται οτι όποιος φεύγει και παραμένει εκεί σημαίνει οτι αξιολογήθηκε σωστά και δίκαια και φάνηκε αντάξιος. Όπως επίσης και μόνο η προσπάθεια, η έρευνα και το ανήσυχο πνεύμα για εύρεση καλύτερων συνθηκών εργασίας και διαβίωσης δείχνουν ποιότητα και φιλοδοξία στον άνθρωπο. Και βέβαια αυτοί δεν έχουν καμία ανάγκη και διάθεση να προβάλλουν τον εαυτό τους, τα υπάρχοντα και τις δεξιότητές τους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οχι Δημητράκη θα μου τα δωσεις οταν ερθω. Μεσα στον Φεβρουάριο. Ελπιζω να σου μεινει κατι να πληρωσεις την θερμανση, διαφορετικα ζητα να σου στειλουν κατι παραπανω μη μας κοκαλωσεις..
Αν μου πάρεις κάνα καλό τσιμπουκάκι θα το σκεφτώ  :2funny:.
   Ρωσσία λιγάκι δύσκολο να έρθεις,σε σκέφτομαι εδώ μες τα χιόνια με το αντιανεμικό μπουφάν με κουκούλα,με ορειβατικά μποτάκια και με μούσια :2funny: να κυκλοφωρείς στο δρόμο  :2funny:έτσι κακομοίρης  :2funny:
  Δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχεις εσύ με το εξωτερικό?Ταιριάζεις περισσότερο με το νόμο του Πίκερ σαν Thread εδώ δεν έχεις σχέση.Ο Βλάκμαν τουλάχιστον είναι στη Γερμανία  :2funny:

Σίγουρα γίνεται αυτό και έχω και αρκετούς συγγενείς που έφυγαν.Οι περισσότεροι ας είχαν πτυχεία δεν δουλέψαν ποτέ στο αντικείμενο που σπούδασαν.Πάντος όλοι λένε αν στην Ελλάδα είχα ένα μισθό άλλος 700 και άλλος 1.200 ευρώ δεν θα έφευγα ποτέ!Σε όλους λείπει η Ελλάδα,και πηγαίνουν πολύ συχνά Ελλάδα αλλά Ελλάδα δεν έχουν κανένα μέλλον.
  Τα ξαδέρφια μου έχουν παντρευτεί εκεί και αγωράσαν μικρά διαμερίσματα με δάνειο εκεί που μένεουν (Λονδίνο,Εδιμβούργο,Αμστερνταμ).Εγώ σε κανένα απο αυτά τα μέρη δε θα μπορούσα να ζήσω!Αν είναι να ζω εκεί έμενα και Ελλάδα!Ειδικά το Εδιμβούργο είναι να τρελλένεσε  :headbang: :headbang: :headbang:.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.432
Πόντοι
216
  Τα ξαδέρφια μου έχουν παντρευτεί εκεί και αγωράσαν μικρά διαμερίσματα με δάνειο εκεί που μένεουν (Λονδίνο,Εδιμβούργο,Αμστερνταμ).Εγώ σε κανένα απο αυτά τα μέρη δε θα μπορούσα να ζήσω!Αν είναι να ζω εκεί έμενα και Ελλάδα!Ειδικά το Εδιμβούργο είναι να τρελλένεσε  :headbang: :headbang: :headbang:.

Κανεις λαθος για το Εδιμβουργο:

Βεβαια οποιον δεν του αρεσει η βροχη θα εχει προβλημα, κατα τ αλλα ειναι ωραια πολη

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μα εννοείται οτι όποιος φεύγει και παραμένει εκεί σημαίνει οτι αξιολογήθηκε σωστά και δίκαια και φάνηκε αντάξιος. Όπως επίσης και μόνο η προσπάθεια, η έρευνα και το ανήσυχο πνεύμα για εύρεση καλύτερων συνθηκών εργασίας και διαβίωσης δείχνουν ποιότητα και φιλοδοξία στον άνθρωπο. Και βέβαια αυτοί δεν έχουν καμία ανάγκη και διάθεση να προβάλλουν τον εαυτό τους, τα υπάρχοντα και τις δεξιότητές τους.

:thumbsup:  :respect:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Είδες χτες τη θείτσα πρόεδρο των Ελλήνων επιστημώνων.Δεν βγήκε κανένας σας να γελάσει με τα χάλια της :headbang:δεν έσκασε κανένας στα γέλια!Γιατί?διοτί αυτό είναι το επίπεδο σας δυστηχώς! :headbang:Εισαστε τριτοκοσμικοί.

Καλα οντως τελειως αλβανιαρα η τυπισσα!
Foto_Fanny1_edited.jpg

Στερεοτυπικη Ελλεηνιδα
:vomit:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.244
Πόντοι
5.006

αυτοι είναι το 50%..το άλλο 50% είναι μπαρμεν και σερβιτόροι...σε λιγο θα βγαινουμε να πιουμε κανα ποτο και δεν θα βρίσκουμε ατομο να μας σερβιρει... :S :S :S

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.718
Πόντοι
606
παιδια πιο πολυ εγληματικοτητα  που εχει USA Η ΑUSTRALIA ?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
Κανεις λαθος για το Εδιμβουργο:

Βεβαια οποιον δεν του αρεσει η βροχη θα εχει προβλημα, κατα τ αλλα ειναι ωραια πολη

Προσπαθήσεις να πείσεις τον κολλημένο μογγόλο οτι δεν έχει το "απόλυτο δίκιο" στις μαλακίες που πετάει;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αν μου πάρεις κάνα καλό τσιμπουκάκι θα το σκεφτώ  :2funny:.
   Ρωσσία λιγάκι δύσκολο να έρθεις,σε σκέφτομαι εδώ μες τα χιόνια με το αντιανεμικό μπουφάν με κουκούλα,με ορειβατικά μποτάκια και με μούσια :2funny: να κυκλοφωρείς στο δρόμο  :2funny:έτσι κακομοίρης  :2funny:
  Δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχεις εσύ με το εξωτερικό?Ταιριάζεις περισσότερο με το νόμο του Πίκερ σαν Thread εδώ δεν έχεις σχέση.Ο Βλάκμαν τουλάχιστον είναι στη Γερμανία  :2funny:
Σίγουρα γίνεται αυτό και έχω και αρκετούς συγγενείς που έφυγαν.Οι περισσότεροι ας είχαν πτυχεία δεν δουλέψαν ποτέ στο αντικείμενο που σπούδασαν.Πάντος όλοι λένε αν στην Ελλάδα είχα ένα μισθό άλλος 700 και άλλος 1.200 ευρώ δεν θα έφευγα ποτέ!Σε όλους λείπει η Ελλάδα,και πηγαίνουν πολύ συχνά Ελλάδα αλλά Ελλάδα δεν έχουν κανένα μέλλον.

Πουστρακι ο Δημητράκης?
Δεν πας το στοιχημα για Μοσχα?
Σε κανω παλτο με την παρουσια μου μου σκας 1000 ευρω που προτεινα για το στοίχημα και τα τρωω αυθημερόν με τις μπαμπουσκες
Κανεις πισω Δημητράκη???

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.218
Πόντοι
5.506
αυτοι είναι το 50%..το άλλο 50% είναι μπαρμεν και σερβιτόροι...σε λιγο θα βγαινουμε να πιουμε κανα ποτο και δεν θα βρίσκουμε ατομο να μας σερβιρει... :S :S :S

Μπάρμαν γνωστός πήγε στην Κεντρική Αφρική Τάκη, δε θυμάμαι μέρος και είναι γύρω στα 4-4,5 χιλιάρικα το μήνα σε μπαρ ξενοδοχείου.  :headbang: :headbang:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

σιγουρα δεν ειναι ολοι επιστημονες, αλλά ειναι ατομα που στη ζωη τους δεν τους χαριστηκε τιποτα απλοχερα οπως σε μερικους γονους. αντιθετως μοχθησαν και εκαναν το μεγαλο βημα εγκαταλοιποντας την πατριδα για ενα καλυτερο εργασιακο μελλον και οχι μονο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.244
Πόντοι
5.006
Μπάρμαν γνωστός πήγε στην Κεντρική Αφρική Τάκη, δε θυμάμαι μέρος και είναι γύρω στα 4-4,5 χιλιάρικα το μήνα σε μπαρ ξενοδοχείου.  :headbang: :headbang:

σε ποσο καιρο λες να γυρισει τρεχοντας? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom