Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ετσι είναι.Μένει σε ένα διαμέρισμα 40 τμ των 15000 ευρώ μακριά από το κέντρο.Εχει μηδενική ρεσυτότητα και καθόλου δουλειά.
Οι Ρωσίδες τρώνε 200 ευρώ στην κατσιά και θέλουν να τις πας ραντεβού σε μέρη που σου φεύγει μια κατοστάρα χαλαρά.Οταν είσαι άνω των 40 αυτά είναι τα ρεαλιστικά δεδομένα.
Συνεπώς χαλαρά καταλήγει σε μογγόλες,μπάζα ή ακόμα και κατσίκες.
Χωρίς συνεχή οικονομική και κοινωνική αυτοβελτίωση,αυτά είναι τα αποτελέσματα.
Αν κάποιος στηρίζεται μέχρι να πεθάνει στις πλάτες των γονιών του θεωρώντας οτι έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα εκεί καταλήγει.

σιγά μην κάνει το ρημάδι σου 75 χιλιάρικα... μεγαλύτερο από το δικό σου έχει 20.000 λίρες δηλαδή 25 χιλιάρικα

Συγγνώμη εγώ δεν μένω εκεί  :2funny:σε ένα τέτοιο μέρος μένει αυτός με τη φακλάνα που σας έχω γράψει.Αλλά τόσο άσχετοι είστε και βάζετε ότι μαλακία σας κατέβει?Αυτό το διαμέρισμα που έβαλες είναι στο νομό της Μόσχας σε ένα από τα χειρότερα μέρη που υπάρχουν  :headbang:Τι σχέση έχω εγώ με της πόλεις δορυφόρους της Μόσχας? :jerking:
  Ένα παράδειγμα διαμέρισμα σε ένα παρόμοιο σπίτι με το δικό μου και παρόμοιο σε εμβαδόν 41.8 τετραγωνικά.

Και σπίτι παρόμοιο με το δικό μου.Και μέσα αν το δείτε μοιάζει στη διαρηθμιση.Το δικό μου είναι λίγο καλύτερο γιατί έχει κουζίνα 13,5 μέτρα ενώ αυτό της αγγελίας έχει κουζίνα 10.7 τετραγωνικά.Τα δωμάτια είναι σχεδόν ίδια εμένα 20.8 της αγγλίες 21.7.Και το δικό μου είναι περίπου 44 τετραγωνικά ενώ αυτό είναι 41.8
  Αυτά γιά να μη γράφει ο κάθε αμόρφωτος και ηλίθιος γκαστερμπάιτ ότι  :jerking: του κατέβει  :2funny:
  Η φώτο από το σπίτι που πουλιέται το διαμέρισμα είναι από το παράθυρο μου τραβηγμένες τώρα.
  Επειδή εσείς είσαστε κακομοίρηδες δε σημαίνει ότι όλοι είναι το ίδιο  :2funny:.

Οταν κάποιος δεν ξέρει τίποτα γιά Ρωσσία και ανατολική Ευρώπη δεν μπορεί να γράφει ότι  :jerking:του κατέβει :headbang:....

Συνημμένα

• bc.jpg
    bc.jpg
    209,7 KB · Εμφανίσεις: 53
  • bc1.jpg
    bc1.jpg
    178,6 KB · Εμφανίσεις: 79
  • bc2.jpg
    bc2.jpg
    395,1 KB · Εμφανίσεις: 42

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

wbil6aT.jpg

Ποια 18χρονη ρε ΜΟΓΓΟΛΕ, αυτή ήταν συμμαθήτρια του Τζένγκινς Χαν :2funny: :2funny: :2funny:

Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ έχει πάει Ρωσία και γαμάει γριές ασχημες ΜΟΓΓΟΛΕΣ :2funny:

Μιλάμε για international ΜΑΛΑΚΑ όχι αστεία..

:S :S :S
Μα καλά δε βαρεθήκατε να γράφετε  :jerking:? :2funny:Όπως και χτες ο Βλάκμαν και ο γερομπεκρούλιακας έγραψαν άσχετα πράγματα και γίνανε ρεζίλι  :2funny:Τα γατάκια μου τα έχω βάλει πολλές φώτο.
  Εγώ ότι γράφω το αποδυκνίω και έχουν έρθει άτομα από το σά'ι'τ και είδαν αν όλα όσα λέω είναι αλήθεια!Εσένα δεν σε έχει δει κανένας και ούτε πρόκειται  :2funny:
  Εχω και ένα καινουργιο γατάκι αλλά θέλει συνέχεια συναντήσεις,κάθε μέρα και καλά και βαριέμαι.
  Επειδή εσείς είσαστε φουκαράδες πρέπει κ'εγώ να είμαι σαν κ'εσάς τελειωμένος? :2funny:
  Μόνο εσύ βάζεις μούφα φωτογραφίες....γιά τη δουλειά σου μια πόρτα :2funny: καιτο σπίτι σου :2funny:μια που κατέβασες από αγγελίες  :2funny:.

Συνημμένα

• gatakia.jpg
    gatakia.jpg
    260,8 KB · Εμφανίσεις: 34

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.186
Πόντοι
5.506
Τρακη, το αμαξι ακουμπανε οχι το πουλι σου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τα νοσοκομεία στη Γερμανία έχουν γεμίσει τα τελευταία χρόνια από ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό από Ελλάδα.

Θα μπορούσα να γράψω πολύ χρηστικά πράγματα, ειδικά για εξειδικευμένο προσωπικό,αλλά εδω και καιρό είμαι Admin σε σχετική σελίδα του Fb και βοηθάω κόσμο από εκεί.

Για παράδειγμα δεν έχει πλέον νόημα να postάρω τέτοια εδώ

MGz1HOs.jpg

μιας και θα ακολουθήσουν είτε τρολοpost του Φαν Πούστεν ή του κομπλεξικου ΚΑΡΑΦΛΟΜΟΓΓΟΛΟΥ

Αυτή τη βδομάδα πέρασε από έγκριση στο Πανεπιστήμιο και σε συνεργασία με γνωστό φορέα της πόλης,
να συμβάλλω μαζί με τους άλλους δύο Έλληνες συναδέλφους, στη μετάφραση συγκεκριμένης ορολογίας στα ελληνικά,
ώστε να έρχονται Έλληνες απόφοιτοι συγκεκριμένης κατεύθυνσης από ελληνικά πανεπιστήμια,
να τους κάνουμε 2 μήνες εντατικά ορολογία,να δώσουν αντίστοιχες εξετάσεις και να ενταχθούν αμέσως στην αγορά εργασίας.

Μιλάω για δουλειά με προαπαιτούμενο C1 συν την ορολογία,με πρώτο μισθό brutto 3300.
Το πρόγραμμα προβλέπει η δίμηνη μαθητεία πληρώνεται με 1700 ευρώ καθαρά,πάσο για ΜΜΜ και δώρο tablet με όλα τα προς μελέτη pdf

Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε σοβαρά και τι είναι διασπορά, τι μετανάστευση..
Τι λέει η Αρβελέρ για τη μετανάστευση,τι έλεγε ο Τσαρούχης και ένα σωρό άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

Προχθές είχαμε εδώ το μνημόσυνο του Καραθεοδωρή

[URL unfurl="true"]https://e-bavariagr.de/mnimosino-karatheodoridi-230119/[/url]

Τέλος πάντων, τζάμπα μελάνι..
Με λίγα λόγια μόνο γιατρούς ζητάνε.Γερμανία είχα πάει με τους γονείς μου πολύ μικρός το 1977-1979 ο πατέρας μου σαν γιατρός είχε πάει εκεί γιά κάποια μετεκπαίδευση.Τότε οι μισθοί στη Γερμανία ήταν 4-5 φορές πιό πάνω από της Ελλάδας!
  Αν κάποιος είναι γιατρός η γνώμη μου είναι να προσπαθίσει να πάει Αμερική (θα φάει 4-5 χρόνια στην αναγνώριση του διπλώματος αλλά αξίζει τον κόπο) δεύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι η Αγγλία,Γερμανία δε νομίζω ότι αξίζει και τόσο.
  Αν κάποιος είναι γιατρός αξίζει να πάει σε αυτές της χώρες.Ολοι οι άλλοι δυστηχώς θα πρέπει να δουλέψουν σε άλλη δουλειά από το αντικείμενο τους.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Φωτο απο Νικαια γυρω στις 20/12
Για όποιον δεν βαριεται μπορει να αναλυσει το αρχειο της εικονας..
Με καβλωσε το teen πανω στο skate και εβγαλα φωτο
Η Ελλαδα ειναι ο επιγειος παράδεισος για όποιον δεν εχει βγει απο το χωριο του
Ωραιο μερος βέβαια αλλα εχουν κυριαρχησει τα βυσματα και οι γονοι

Συνημμένα

• DSC_0142_1.JPG
    DSC_0142_1.JPG
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 39

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Θα μπορούσα να γράψω πολύ χρηστικά πράγματα, ειδικά για εξειδικευμένο προσωπικό,αλλά εδω και καιρό είμαι Admin σε σχετική σελίδα του Fb και βοηθάω κόσμο από εκεί.

Αυτή τη βδομάδα πέρασε από έγκριση στο Πανεπιστήμιο και σε συνεργασία με γνωστό φορέα της πόλης,
να συμβάλλω μαζί με τους άλλους δύο Έλληνες συναδέλφους, στη μετάφραση συγκεκριμένης ορολογίας στα ελληνικά,
ώστε να έρχονται Έλληνες απόφοιτοι συγκεκριμένης κατεύθυνσης από ελληνικά πανεπιστήμια,
να τους κάνουμε 2 μήνες εντατικά ορολογία,να δώσουν αντίστοιχες εξετάσεις και να ενταχθούν αμέσως στην αγορά εργασίας.
αυτο που κανετε ειναι λειτουργημα. Και αξιζετε συγχαρητηρια.
Δυστυχως λιγοι ελληνες βοηθαν ανιδιοτελως

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
αυτο που κανετε ειναι λειτουργημα. Και αξιζετε συγχαρητηρια.
Δυστυχως λιγοι ελληνες βοηθαν ανιδιοτελως

Φίλε urlauber από τις συναναστροφές μου με την ελληνική κοινότητα και τους συγγενείς που έχω εδώ,
έχω να πω ότι εμείς οι νεομετανάστες βοηθάμε πολύ περισσότερο από ότι οι λαζοdeutsch.

Μη σου πω ότι τους κακοφαίνεται κιόλας που μπαίνουμε σε καλές θέσεις,ενώ αυτοί όντας γεννημένοι/μεγαλωμένοι εδώ είναι ως επί των πλείστων γιωτάδες..

Με λίγα λόγια μόνο γιατρούς ζητάνε.Γερμανία είχα πάει με τους γονείς μου πολύ μικρός το 1977-1979 ο πατέρας μου σαν γιατρός είχε πάει εκεί γιά κάποια μετεκπαίδευση.Τότε οι μισθοί στη Γερμανία ήταν 4-5 φορές πιό πάνω από της Ελλάδας!
 Αν κάποιος είναι γιατρός η γνώμη μου είναι να προσπαθίσει να πάει Αμερική (θα φάει 4-5 χρόνια στην αναγνώριση του διπλώματος αλλά αξίζει τον κόπο) δεύτερη επιλογή κατά τη γνώμη μου είναι η Αγγλία,Γερμανία δε νομίζω ότι αξίζει και τόσο.
  Αν κάποιος είναι γιατρός αξίζει να πάει σε αυτές της χώρες.Ολοι οι άλλοι δυστηχώς θα πρέπει να δουλέψουν σε άλλη δουλειά από το αντικείμενο τους.

Πότε θα σταματήσεις να γράφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ για πράγματα που δεν ξέρεις;

Ηλεκτρολόγοι,ηλεκτρονικοί,νηπιαγωγοί,νοσηλευτές,βρεφονηπιοκόμοι,δάσκαλοι ΜΟΝΟ στο screenshot που επισυναψα.

ΟΛΟΙ αυτοί πρέπει να έχουν ΠΤΥΧΙΟ το οποίο εδώ αναγνωρίζεται.
Αν έχουν και προϋπηρεσία, θα αναγνωριστεί και μισθολογικά εδώ.
Δηλαδή θα την πληρωθούν την ελληνική προϋπηρεσία, όπως την πληρώνομαι και εγώ.

100 φορές έχουμε γράψει ποια ελληνικά πτυχία δεν έχουν επαγγελματικό αντίκρυσμα εδώ,παρά το γεγονός πως ΟΛΑ αναγνωρίζονται.
Εννοοείται ότι άμα κάποιος έχει ένα πτυχίο που δεν έχει ζήτηση εδώ,θα πρέπει να κάνει ΑΛΛΗ δουλειά,που φυσικά θα είναι χειρότερα πληρωμένη.
Γερμανία χωρίς σπουδές ή Ausbildung παίρνεις τα αρχίδια σου.
Και χωρίς γλώσσα παίρνεις τα αρχίδια σου εις τριπλούν..

Όμως γιατροί,νοσηλευτές,μηχανικοί,πληροφορικάριοι,δάσκαλοι,νηπιαγωγοί,βρεφονηπιοκόμοι,ηλεκτρονικοί,ηλεκτρολόγοι και ένα σωρό άλλες ειδικότητες,με minimum προαπαιτούμενο Β1 έως και C1 ανάλογα την ειδικότητα βρίσκουν ΑΥΡΙΟ δουλειά στη Γερμανία και μάλιστα με καλό μισθό.

Ξέρεις πόσα παίρνει π.χ.μια ανύπαντρη χωρίς προϋπηρεσία νηπιαγωγός ή μια νοσοκόμα  με το που ξεκινάει εδώ;
Δεν ξέρεις φυσικά,αλλά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου να τις γράψεις.

ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΑΡΡΎΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ;

Τέλος από εμένα .&-

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πότε θα σταματήσεις να γράφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ για πράγματα που δεν ξέρεις;

Ηλεκτρολόγοι,ηλεκτρονικοί,νηπιαγωγοί,νοσηλευτές,βρεφονηπιοκόμοι,δάσκαλοι ΜΟΝΟ στο screenshot που επισυναψα.

ΟΛΟΙ αυτοί πρέπει να έχουν ΠΤΥΧΙΟ το οποίο εδώ αναγνωρίζεται.
Αν έχουν και προϋπηρεσία, θα αναγνωριστεί και μισθολογικά εδώ.
Δηλαδή θα την πληρωθούν την ελληνική προϋπηρεσία, όπως την πληρώνομαι και εγώ.

100 φορές έχουμε γράψει ποια ελληνικά πτυχία δεν έχουν επαγγελματικό αντίκρυσμα εδώ,παρά το γεγονός πως ΟΛΑ αναγνωρίζονται.
Εννοοείται ότι άμα κάποιος έχει ένα πτυχίο που δεν έχει ζήτηση εδώ,θα πρέπει να κάνει ΑΛΛΗ δουλειά,που φυσικά θα είναι χειρότερα πληρωμένη.
Γερμανία χωρίς σπουδές ή Ausbildung παίρνεις τα αρχίδια σου.
Και χωρίς γλώσσα παίρνεις τα αρχίδια σου εις τριπλούν..

Όμως γιατροί,νοσηλευτές,μηχανικοί,πληροφορικάριοι,δάσκαλοι,νηπιαγωγοί,βρεφονηπιοκόμοι,ηλεκτρονικοί,ηλεκτρολόγοι και ένα σωρό άλλες ειδικότητες,με minimum προαπαιτούμενο Β1 έως και C1 ανάλογα την ειδικότητα βρίσκουν ΑΥΡΙΟ δουλειά στη Γερμανία και μάλιστα με καλό μισθό.

Ξέρεις πόσα παίρνει π.χ.μια ανύπαντρη χωρίς προϋπηρεσία νηπιαγωγός ή μια νοσοκόμα  με το που ξεκινάει εδώ;
Δεν ξέρεις φυσικά,αλλά τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου να τις γράψεις.

ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΑΡΡΎΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ;

Τέλος από εμένα .&-
Ασε ξέρω  :headbang:ο ηλεκτρολόγος αρχίζει από 1.200 ευρώ το μήνα.Ενα διαμέρισμα στο Μόναχο έχει ενοίκο 1.500 και στην πράξη είναι αδύνατον να βρεις :headbang:.Νηπιαγωγοί εντάξει αλλά δάσκαλοι τι?Ελληνικών λίγο δύσκολο να ζητάνε.Λίγο δυσκολο ο Ελληνας δασκαλος να παει να διδαξει σε Γερμανικο σχολειο τα Γερμανάκια
  Συγγνώμη εσύ έχεις κάνα γραφείο ευρέσεως εργασίας γιά τη Γερμανία?και θες να βγάλεις λεφτά?ή δουλεύεις γιά τη Γερμανική κυβέρνιση γιά να φέρεις εργατες στη Γερμανία? :2funny:Γιατί πολύ ρόδινα μας τα περιγράφεις όλα  :jerking:Χτες μίλαγα με Λονδίνο (με ένα παιδί που έχει γράψει στο σά'ι'τ και θα μας είχατε δει σίγουρα μαζί στη Φυλής οι μπουρδελιάριδες όταν είχα έρθει  Ελλάδα) και μου είπε γιά τη Γερμανία τα ίδια που λέω κ'εγώ με το που είδε στη αεροπορική εταιρία Ελληνικό διαβατήριο η υπάλληλος στράβωσε και άρχισε να τον ρωτάει ερωτήσεις?που πάει?πόσο θα μείνει?από που έρχεται?και τέτοιες μαλακίες πο δεν ήταν της αρμοδιότητας της.Και όλοι ήταν πολύ αρνητικοί μαζί του,αυτά γιά δε μας τα γράφεις.Οτι σας έχουν στην ίδια κατηγορία με τους Τούρκους και τους άραβες γιά δε μας τα γράφεις? :2funny:.Βλέπουμε τι τραβάει και πως ζει ο Βλάκμαν  :jerking::2funny:.Στα 45 του μένει σε ένα χώρο που του έδωσαν από τη δουλειά και δεν έχει ούτε βρακί να πάρει  :2funny:

Συνημμένα

• vrakia vlakman.jpg
    vrakia vlakman.jpg
    498,1 KB · Εμφανίσεις: 38

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ασε ξέρω  :headbang:ο ηλεκτρολόγος αρχίζει από 1.200 ευρώ το μήνα.Ενα διαμέρισμα στο Μόναχο έχει ενοίκο 1.500 και στην πράξη είναι αδύνατον να βρεις :headbang:.Νηπιαγωγοί εντάξει αλλά δάσκαλοι τι?Ελληνικών λίγο δύσκολο να ζητάνε.Λίγο δυσκολο ο Ελληνας δασκαλος να παει να διδαξει σε Γερμανικο σχολειο τα Γερμανάκια
  Συγγνώμη εσύ έχεις κάνα γραφείο ευρέσεως εργασίας γιά τη Γερμανία?και θες να βγάλεις λεφτά?ή δουλεύεις γιά τη Γερμανική κυβέρνιση γιά να φέρεις εργατες στη Γερμανία? :2funny:Γιατί πολύ ρόδινα μας τα περιγράφεις όλα  :jerking:Χτες μίλαγα με Λονδίνο (με ένα παιδί που έχει γράψει στο σά'ι'τ και θα μας είχατε δει σίγουρα μαζί στη Φυλής οι μπουρδελιάριδες όταν είχα έρθει  Ελλάδα) και μου είπε γιά τη Γερμανία τα ίδια που λέω κ'εγώ με το που είδε στη αεροπορική εταιρία Ελληνικό διαβατήριο η υπάλληλος στράβωσε και άρχισε να τον ρωτάει ερωτήσεις?που πάει?πόσο θα μείνει?από που έρχεται?και τέτοιες μαλακίες πο δεν ήταν της αρμοδιότητας της.Και όλοι ήταν πολύ αρνητικοί μαζί του,αυτά γιά δε μας τα γράφεις.Οτι σας έχουν στην ίδια κατηγορία με τους Τούρκους και τους άραβες γιά δε μας τα γράφεις? :2funny:.Βλέπουμε τι τραβάει και πως ζει ο Βλάκμαν  :jerking::2funny:.Στα 45 του μένει σε ένα χώρο που του έδωσαν από τη δουλειά και δεν έχει ούτε βρακί να πάρει  :2funny:

O ΒΠ μαλλον δεν θα σου απαντησει ξανα αλλα εγω θα σου παραθετω τουλαχιστον μεχρι να μου δωσεις το χιλιαρικο του στοιχηματος
Ο ΒΠ μιλησε ξεκάθαρα για πτυχιουχους με πτυχια που βρισκουν ανταποκριση στην αγορα εργασιας της Γερμανίας
Γνωρισα τυχαια μια ελληνιδα που δουλευει ως νηπιαγωγος στο Μοναχο και μια χαρα ευχαριστημενη ηταν

Μαλλον εχεις συναναστραφει μονο με ατομα που πηγανε εξωτερικο μονο με τον πουτσο τους και φυσικα πηρανε τα αρχιδια τους

Στην ιδια κατηγορια με αραβοτουρκους σε βαζουν αν εισαι μογγολο

Οικονομικα και κοινωνικα αν εξω εισαι γαματος θα γαμας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
O ΒΠ μαλλον δεν θα σου απαντησει ξανα αλλα εγω θα σου παραθετω τουλαχιστον μεχρι να μου δωσεις το χιλιαρικο του στοιχηματος
Ο ΒΠ μιλησε ξεκάθαρα για πτυχιουχους με πτυχια που βρισκουν ανταποκριση στην αγορα εργασιας της Γερμανίας
Γνωρισα τυχαια μια ελληνιδα που δουλευει ως νηπιαγωγος στο Μοναχο και μια χαρα ευχαριστημενη ηταν

Μαλλον εχεις συναναστραφει μονο με ατομα που πηγανε εξωτερικο μονο με τον πουτσο τους και φυσικα πηρανε τα αρχιδια τους

Στην ιδια κατηγορια με αραβοτουρκους σε βαζουν αν εισαι μογγολο

Οικονομικα και κοινωνικα αν εξω εισαι γαματος θα γαμας.
Το ότι ένας ψεύτης ή κλώνος βάζει μιά πόρτα και λέει ότι είναι η δουλειά του και 2 φώτο από αγγελίες μια κουζίνα και ένα μπαλκόνι και λέει ότι είναι το σπίτι του είναι γελοίο.Με αυτόν τον ψεύτη όπως και με το Βλάκμαν μόνο να γελάς μπορείς  :2funny:.Αλλά ότι θα βρεθούνε ζώα που θα πιστέψουνε τα ψέματα του  είναι το ηλίθιο της υπόθεσης :headbang:.
  Η γνώμη μου είναι ότι δεν έχεις πάει ποτέ και πουθενά!Είδες χτες τη θείτσα πρόεδρο των Ελλήνων επιστημώνων.Δεν βγήκε κανένας σας να γελάσει με τα χάλια της :headbang:δεν έσκασε κανένας στα γέλια!Γιατί?διοτί αυτό είναι το επίπεδο σας δυστηχώς! :headbang:Εισαστε τριτοκοσμικοί.
  Αν είχες πάει Γερμανία θα είχες δει πως ζούνε εκεί οι Ελληνες και πως τους φέροντε οι Γερμανοί!Μη μου πεις και ότι οι Γερμανοί αγαπάνε τους Ελληνες γιατί θα πέσω από τα  :2funny:.
  Αν η νηπιαγωγός ήταν από κάνα χωριό της Ηπείρου και δεν είχε να φάει φυσικά και η Γερμανία μπορεί να της άρεσε.
  Αν είχες ένα χιλιάρικο θα έβγαζες το χειμώνα :2funny:τι να κάνεις στη Ρωσσία? :2funny:Η Ρωσσία είναι γιά τους δυνατούς και ικανούς οι αδύναμοι καταντάνε σα το Βλάκμαν  :2funny:

Συνημμένα

• ZQrFOM7.jpg
    ZQrFOM7.jpg
    81,1 KB · Εμφανίσεις: 43

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

φιλτατε η κοπελα που ειναι νηπιαγωγος στο Μοναχο ειναι αραβωνιασμενη με Γερμανο;

αν ναι, πρεπει να ειναι καποια πολυ γνωστη μου.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το ότι ένας ψεύτης ή κλώνος βάζει μιά πόρτα και λέει ότι είναι η δουλειά του και 2 φώτο από αγγελίες μια κουζίνα και ένα μπαλκόνι και λέει ότι είναι το σπίτι του είναι γελοίο.Με αυτόν τον ψεύτη όπως και με το Βλάκμαν μόνο να γελάς μπορείς  :2funny:.Αλλά ότι θα βρεθούνε ζώα που θα πιστέψουνε τα ψέματα του   είναι το ηλίθιο της υπόθεσης :headbang:.
 Η γνώμη μου είναι ότι δεν έχεις πάει ποτέ και πουθενά!Είδες χτες τη θείτσα πρόεδρο των Ελλήνων επιστημώνων.Δεν βγήκε κανένας σας να γελάσει με τα χάλια της :headbang:δεν έσκασε κανένας στα γέλια!Γιατί?διοτί αυτό είναι το επίπεδο σας δυστηχώς! :headbang:Εισαστε τριτοκοσμικοί.
  Αν είχες πάει Γερμανία θα είχες δει πως ζούνε εκεί οι Ελληνες και πως τους φέροντε οι Γερμανοί!Μη μου πεις και ότι οι Γερμανοί αγαπάνε τους Ελληνες γιατί θα πέσω από τα  :2funny:.
  Αν η νηπιαγωγός ήταν από κάνα χωριό της Ηπείρου και δεν είχε να φάει φυσικά και η Γερμανία μπορεί να της άρεσε.
  Αν είχες ένα χιλιάρικο θα έβγαζες το χειμώνα :2funny:τι να κάνεις στη Ρωσσία? :2funny:Η Ρωσσία είναι γιά τους δυνατούς και ικανούς οι αδύναμοι καταντάνε σα το Βλάκμαν  :2funny:

Στην Ελλάδα ημουν στρατιωτικος
Οι ελληνικες εταιρειες πληρωνουν σχετικα λιγα
Και δουλεια με τετταψηφιο μισθο ειχα, και θα μπορουσα να μεινω δουλεψω Ελλάδα στο ιδιο αντικείμενο
Εξω είμαι γιατι πληρωνουν πολλαπλασια και για την εμπειρια
Εχω κολλητο που με το διαβασμα που εχει ριξει ανετα θα περνουσε ΑΣΕΠ ως καθηγητης σε σχολεια
Ομως επελεξε το εξωτερικο και την ακαδημαϊκή καριερα

Δημητρακη δεν ειναι ολοι οι Έλληνες φουκαραδες

Το σλογκαν του αμερικανικου στρατου λεει the best you can be

Αυτο κυνηγαμε οπουδηποτε δινονται ευκαιριες χωρις σημαδεμενες τραπουλες απο γονους βυσματα και ψωλαδες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
φιλτατε η κοπελα που ειναι νηπιαγωγος στο Μοναχο ειναι αραβωνιασμενη με Γερμανο;

αν ναι, πρεπει να ειναι καποια πολυ γνωστη μου.

Δεν ξερω αν ειναι αρραβωνιασμενη αλλα μου εδωσε το fb της. Ταξιδευαμε μαζι απο Μοναχο.. Ειναι απο την γειτονια σου

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Μικρος ο κοσμος! Εχει και ιδιαιτερο μικρο ονομα, τρισυλαβο

ναι σωστος  :thumbsup:

πολυ μικρος ο κοσμος οντως. ειναι σε σοβαρη σχεση με εναν  Γερμανο και σκοπευει να παντρευτει. ειναι πολυ καλη κοπελα οχι γιατι ειναι συγγενης μου αλλά γιατι δεν εχει καμια σχεση με τις κλασικες ελλεινιδες. εχει νοοτροπια βορειο ευρωπαιας γυναικας και οχι την βαλκανικη οπως εχουν τα ελληνικα τσουλια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ναι σωστος  :thumbsup:

πολυ μικρος ο κοσμος οντως. ειναι σε σοβαρη σχεση με εναν  Γερμανο και σκοπευει να παντρευτει. ειναι πολυ καλη κοπελα οχι γιατι ειναι συγγενης μου αλλά γιατι δεν εχει καμια σχεση με τις κλασικες ελλεινιδες.

Φαινοταν πολυ ικανοποιημενη με την αποφαση της για την Γερμανια. Και εγω συγχρονιζω πολυ καλυτερα με τους γερμανοειδεις ειτε επαγγελματικα ειτε φιλικα και γκομενικα
Για γαμους κλπ δεν ξερω ακομα αλλα πιστευω οτι θα ειχα καλύτερες πιθανοτητες απροβληματιστης διαβιωσης με βορεια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στην Ελλάδα ημουν στρατιωτικος
Οι ελληνικες εταιρειες πληρωνουν σχετικα λιγα
Και δουλεια με τετταψηφιο μισθο ειχα, και θα μπορουσα να μεινω δουλεψω Ελλάδα στο ιδιο αντικείμενο
Εξω είμαι γιατι πληρωνουν πολλαπλασια και για την εμπειρια
Εχω κολλητο που με το διαβασμα που εχει ριξει ανετα θα περνουσε ΑΣΕΠ ως καθηγητης σε σχολεια
Ομως επελεξε το εξωτερικο και την ακαδημαϊκή καριερα

Δημητρακη δεν ειναι ολοι οι Έλληνες φουκαραδες

Το σλογκαν του αμερικανικου στρατου λεει the best you can be

Αυτο κυνηγαμε οπουδηποτε δινονται ευκαιριες χωρις σημαδεμενες τραπουλες απο γονους βυσματα και ψωλαδες
Φυσικά και δεν είναι όλοι οι Ελληνες φουκαράδες.Αλλά αυτοί εδώ του σά'ι'τ που πήγαν στο εξωτερικό είναι όλοι τους φουκαράδες  :2funny:
  Μην αρχίσεις να μου λες τώρα γιά Ελληνες στη NASA και διάσημους γιατρούς.Αυτοί είναι 1 στους 10.000 οι υπόλοιποι 9.9999 στο εξωτερικό ζούνε σα το Βλάκμαν  :2funny:.Από όλα τα έθνη αν ψαξεις θα βρεις διάσημους γιατρούς και επιστήμονες.Και ανάμεσα στους Αιθίπες θα βρεις και Αιγύπτιους θα βρεις και Περουβιανούς!Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι Αιγύπτιοι είναι επιστήμονες.Όσο γιά τα Ελληνικά πανεπηστήμια με πιάνουν γέλια μόνο που τ'ακούω  :2funny: :2funny:΄
  Ναι ήσουν πιλότος στα F16 από τη σχολή Ικάρων  :2funny:εγώ σε βάζω στην προτελαυταία κατηγορία στην κατηγορία των Πικεριστών,μένεις Ελλάδα με τους γονείς σου μπορεί να παίρνεις το επίδομα του Τσίπρα και έχεις και κάποιο χαρτζιλίκι.Αν είχες πάει Γερμανία θα είχες δει τη συμπεριφορά των Γερμανών αλλά δεν έχεις πάει μάλλον.
  Οι Πικεριστές είναι η πρότελευταία κατηγορία!Η τελευταία κατηγορία είναι ο Βλάκμαν που δεν τα έχει ούτε αυτά και αναγκάστηκε να φύγει στο εξωτερικό Γκασταρμπάιτερ   :2funny:
  Στη φώτο η τελευταία κατηγορία προλεταριάτου Γκασταρμπάιτερ στη Γερμανία  :2funny:γαμάει και μιά φορά στο εξάμηνο με τα λεφτά που μαζεύει τρώγοντας :2funny:  :shit:

Συνημμένα

• sovrako.jpg
    sovrako.jpg
    157,3 KB · Εμφανίσεις: 49

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Φαινοταν πολυ ικανοποιημενη με την αποφαση της για την Γερμανια. Και εγω συγχρονιζω πολυ καλυτερα με τους γερμανοειδεις ειτε επαγγελματικα ειτε φιλικα και γκομενικα
Για γαμους κλπ δεν ξερω ακομα αλλα πιστευω οτι θα ειχα καλύτερες πιθανοτητες απροβληματιστης διαβιωσης με βορεια

σαφως ειναι πολυ συνειδητοποιημενο ατομο με εχει βοηθησει πολυ οσο αφορα την γερμανια οταν ανεβαινω επανω γερμανια για βολτα και συναντω καποιες δυσκολιες την παιρνω τηλεφωνο αμεσως.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
σαφως ειναι πολυ συνειδητοποιημενο ατομο με εχει βοηθησει πολυ οσο αφορα την γερμανια οταν ανεβαινω επανω γερμανια για βολτα και συναντω καποιες δυσκολιες την παιρνω τηλεφωνο αμεσως.

Ο κοσμος που φευγει πλεον ειναι οτι καλυτερο βγαζει ο τοπος.. Κριμα απο μια αποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom