Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο mounokwlaraki ποσταρε την πιο σωστη φραση

Παντως εχει ωραια πραγματα το thread τελευταια

-Οι αγγλιδες δεν ειναι ελληνιδες, αν εχεις ζησει λιγο εδω και ξερεις τι να πεις, σαν λαος τοσο οι αγγλοι οσο  και οι αγγλιδες  ειναι πολυ ανοιχτοι τους μιλας πανευκολα μερικες φορες σου μιλαν και απο μονοι τους αυτοι. Τωρα αν περιμενεις 9-10αρια, οκ αλλα πες μου σε ποια χωρα με τετοιο στατους θα εβγαζες κατι τετοιο . Απλες γκομενες μια χαρα βγαζεις, δεν χρειαζετε να τα ξαναλεμε οποιος ξερει ξερει

-Εχουμε γραψει γαι τους μισθους, σε μαλακιες του τυπου "ειναι ελληνας θα παρει λιγοτερα" δεν χρειαζεται καν να απαντας, δεν ειναι τριτοκοσμικη χωρα εδω να το κανουν αυτο (μιλαω για γηγενης εργοδοτες)

-Εχουμε μακαρονια στην Αγγλια, καποιος ειπε οτι πηγε στην Ουαλια και δεν ειχαν μακαρονια, και τον εστειλε ο ιδιοκτητης του εστιατοριου χιλιομετρα μακρια να βρει μακαρονια, χαχχα ρε παιδιααααα χαχα   :happy: :happy: :happy:

:2funny: :2funny: :2funny:
- Ο αλλος περιμενει να βαλεις payslip εδω, οταν καποιοι ποσταρουν στοιχεια αλλων, οτι να' ναι

- Ο αλλος λεει θελει 10000 λιρες για να ζει αξιοπρεπως, οτι να' ναι χαχαχαχααχαα  ρεσιταλ γελιου

- τελος το καλυτερο, καποιος μπορει να μην εχει δπυλεψει ουτε μερα και κρινει την δουλεια (καλη η κακη) των υπολοιπων Ελληνων
Αν είχατε πάει έστω και μιά φορά Αγγλική επαρχία σε μιά πόλη 10.000 κατοίκων δεν θα γράφατε  :jerking:εκεί έχει ένα κωλομάγαζο που δεν έχει τίποτα και κλείνει στις 18.00-19.00!Δεν είχε ούτε μακαρόνια!Επρεπε να πας στην πιό κοντινή πόλη 60.000-70.000 κατοίκων ή με το τρένο που έχει μέχριε της 23.30 και να πληρώσεις 20 λίρες πηγαιν'έλα ή με τ'αμάξι απόσταση 35-40χλμ.
 Για γκόμενες άστο καλύτερα  :headbang: επειδή κάποια σου μίλησε δε σημαίνει ότι τη γάμησες κιόλας  :2funny:.Αν είσαι Λονδίνο έχει τα μπουρδέλα του Σόχο με 32 λίρες (10 λεπτά χωρίς τσιμπούκι +5 γιά τσιμπούκι) με Ρουμάνες επιπέδου Φυλής.Εχει Ρουμάνες με 120 λίρες την ώρα.Εγώ δεν είδα κανέναν εκει να έχει γκόμενες!Ολοι τους ήταν αγαμικοί  :2funny:δεν ειδα να τους ενδιαφέρει το γαμήσι καθόλου.
  Δεν είπα 10.000 λίρες αλλά 12.000-18.000 τόσα θέλω γιά να ζήσω στο Λονδίνο όπως ζω στη Ρωσσία!Αν έχω ένα διαμέρισμα κοντά στο μετρό σε καλή γειτονιά να μη είναι γεμάτη αραπάδες  :vomit:και όχι πολύ μακριά απο το κέντρο θα θέλω 3.500-4.000 λίρες ενοίκιο,μετά γιά ένα καλό αμάξι ασφάλειες και πάρκινγκ (εχω συνηθίσει να βάζω το αμάξι μου σε πάρκινγκ) μπορεί και 600-700 λίρες.Βάλε ότι γκόμενες δεν θα έχω και θα παίρνω συνέχεια πουτάνες  :2funny:3 φορες τη βδομάδα επί 120 μας κάνει κοντά 500 λίρες!Δηλαδή μόνο γιά να γαμάω 2.000 λίρες!κάθε μέρα η είσοδος του αυτοκινήτου στο Λονδίνο 13 λίρες (τη μισές μέρες με τ'αμάξι θα πηγαίνω) 200 λιρες βάλε μετρό κάρτα πάνω από 150 το μήνα!Τα πάγια έξοδα μου βγαίνουν  χωρίς το φα'ι' 8.000 λίρες μπορεί και 9.000! Αν βάλεις ότι με το φα'ι' είμαι λιγάκι περίεργος και τρώω και πολύ  :2funny:θα θέλω 40 λίρες τη μέρα φα'ι'!άλλες 1.000 λίρες το μήνα!Βάλε είσοδο στις ντίσκο (που εδώ μπαίνω τσάμπα παντού  :2funny:)βάλε γουνες,ρουχα μπότες κλπ. που ψωνίζω  :2funny: :headbang:
 Βγαίνει το ποσό αν είμαι  μένω σε ένα χώρο που μου έχουν παραχωρήσει στη δουλειά και να τρώω ψωμοτύρι ναι τη βγάζω πάρα πολύ φτηνά  :2funny:.
  Τώρα σχετικά με τη δουλειά.Εγώ δεν έφυγα από Ελλάδα γιατί δεν έβγαινε το μεροκάματο.Πήγα κάπου όπου με τα ίδια εισοδήματα που έχω περνάω πολύ καλύτερα γαμάω πολύ περισσότερο,έχω ανέσεις που Ελλάδα δεν φαντάζεται κάποιος ούτε στα όνειρα του! :2funny:και δε βλέπω αραπάδες παντού και δεν πρέπει ή να ντύνομαι όσο πιό χάλια γίνεται για να μη δίνω στόχο και να έχω ένα κινητό των 50-70 ευρώ και να φοβάμαι συνέχεια μη με κλέψουν :headbang:.
  Αυτά τα απλά πράγματα εσείς δεν μπορείτε να τα καταλάβαιτε

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
ποτέ να μην εμπιστεύεσαι sites τα οποία ζητάνε χρήμα για να σου δείξουν αγγελίες
υπηρεσια προσφερουν και αυτοι.. legitimate ειναι το σαι. τεσπα δεν το προμοταρω απλα ηθελα γνωμες αν καποιος δουλευει ή έχει δουλεψει ρεμοτε και το εχει χρησιμοποιησει.

Επισκέπτης
Tύπε, ο μόνος τρόπος να φορτώσει ο μογγολάκης είναι αν τις ποτίσει χλωροφόρμιο

zXPlY9I.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ εισαι αυτος που, με δικη σου ομολογια, πηγαινει στις παρεες και βαραει πατησιες τους αντρες για να... κατακτησει τις γυναικες τους. Αυτος ηταν ο λογος που σε συνελαβαν στην Αγια Πετρουπολη. :zombie:

ο Εθνικογαμιστης τιμα το ονομα των Ελληνων με τη δημοσια συμπεριφορα τους. Ειναι πρεσβευτης της χωρας μας στο εξωτερικο οπως καθε αξιοπρεπεις Ελληνας.

Οι καραβλαχοι που φερονται σαν ψυχασθενεις δυστυχως δεν ρεζιλευουν μονον τον εαυτο τους, αλλα και ολους τους Ελληνες. Εξ αιτιας τους μας κατατασσουν χαμηλοτερα απο τους Αραβες, τους Τουρκους και τους Αλβανους.

Επισκέπτης
Χαίρομαι τετοιους ανθρωπους που παλευουν για την ζωη. Σιχαινομαι τα βολεμενα βυσματα και λυπαμαι απαιδευτους που ζουν με πατρικες περιουσιες
Βιοπαλαιστης εισαι. Παιδευμενος δεν εισαι. Αν ο καθενας σας παρουσιαζε τον εαυτο του ρεαλιστικα και δεν προσπαθουσε να προβαλλει κατι που δεν ειναι, δεν θα ειχαμε αυτες τις κοντρες.

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
Φιλε αν δεν εισαι γιατρος, πληροφορικαριος κλπ δεν συμφερει με τιποτα να φυγεις για εξωτερικο η τουλαχιστον για Ευρωπη/Γερμανια.

Ειτε προσπαθησε να πας Αμερικη/Αυστραλια, ειτε γυρνα στην Ελλαδα και παρακαλα κανα πολιτικο για διορισμο.

ξεκινησα με 3.500 καθαρα συν αυτοκινητο, τηλ. κ διαμερισμα...αν πιασω τους στοχους παω κ για τα μπονους..

Επισκέπτης
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1105597;image[/img[/URL]]

Εδω βλεπουμε τη δημοσια συμπεριφορα ενος αλλου μελους της γερμανικης ελιτ που κουβαλαει τον πλουτο του επανω του. :D

[MEDIA=youtube]QtzuAfXu1C0[/MEDIA]

elite76

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
152
Πόντοι
1
Αυτή τη δουλειά θα κάνω?Με όποια γκόμενα βγαίνω θα την βγάζω φώτο γιά να σας την δείχνω για να τραβάτε  :jerking: :2funny:
 Γράψε μας γιά τη Γερμανία,οι εστιάτορες που είδα εγώ όταν είχα πάει ήταν από κάτι τελευταία χωριά!Και μου έχουν πει φίλοι μου τρελλές ιστορίες!Μέχρι και ότι τα διαβατήρια τους κρατάγανε γιά να μη φύγουν!Μισθός 1.000 ευρώ το μήνα!και δωμάτια στο υπόγειο ή στον πάνω όροφο από το μαγαζί που τους είχαν φτιάξει γιά να κοιμούντε.
  Πληροφορίες εδώ από ποιόν να βρεις?Από το Βλάκμαν που δουλεύει 15 ώρες το 24ωρο και μένει σε ένα χώρο που του έχουν παραχωρίσει στη δουλειά του?Από τον κλώνο το Βαλκάνιο ψευταρά? :2funny:
  Διάβασε το Thread που έγραψε ο Paralimnios για την ζωή στη Γερμανία έχει πολύ ενδιαφέρον.
  Δε λέω κ'εγώ ξοδεύω λεφτά,οι λουκανόπιτες κοστίζουν  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν δουλεβω σε εστιατοριο...πελατες μου ειναι οι εστιατορες...ειμαι σε εταιρεια τροφιμων...οι περισοτεροι ειναι οπως λες αλλα υπαρχει κ ενα 30 με 40 τοις εκατο που ειναι πραγματικα επαγγελματιες με πολυ καλα μαγαζια..βρισκουν κ τα κανουν ομως βλεποντας αυτα που σερβιρουν..απορω με τους Γερμανους...τοσο ζωα οι περισοτεροι....δεν ξερουν καν να τρωνε..
το εχω διαβασει το thread του paralimnios..

Επισκέπτης
  Για να σε δηλώσει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη δουλειά χρειάζεται διαβατήριο ή ταυτότητα....του το δίνεις και μετά δεν στο δίνει πίσω!Εχω ακούσει γιά δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις στη Γερμανία.

ΛΑΘΟΣ και Μεγαλο Ψεμα αυτο που γραφεις.
Για να σε δηλωσει ο εστιατορας, Ελληνας, Τουρκος, Ιταλος κτλ. κτλ. χρειαζεται το anmeldung οτι εισαι δλδ δηλωμενος σε καποιο σπιτι, εναν αριθμο που δεν θυμαμαι πως λεγετε, κατι σαν το ΑΦΜ που εχουμε στην Ελλαδα, εναν τραπεζικο λογαριασμο για να σου καταθετει τα λεφτα που σ΄εχει δηλωμενο (τα "μαυρα" στα δινει στο χερι) και τη rotte karte οτι εχεις παρακολουθησει ενα μισαωρο μαθημα για θεματα υγιεινης και ασφαλειας στην κουζινα και κοστιζει αν θυμαμαι καλα κανα 20ευρο. Αυτα και μονο αυτα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Έλα ρε Μήτσαρε, καταπληκτικό το σοβατεπί, δένει με το μπακλόνι:

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1105195;image[/img[/URL]]

Κρεββάτι στο πάτωμα; Να είσαι καλά ρε, μου θύμισες τα φοιτητικά μου χρόνια:
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1105189;image[/img[/URL]]
Πως φαίνεται ο άρχοντας, έχει και το εργαλείο για να βγαίνει άνετα η γαλότσα.

Βλέπω επίσης και τάπη εκ Περσίας.

Α ρε μπαγάσα, ούτε διακοσμητής να ήσουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν δουλεβω σε εστιατοριο...πελατες μου ειναι οι εστιατορες...ειμαι σε εταιρεια τροφιμων...οι περισοτεροι ειναι οπως λες αλλα υπαρχει κ ενα 30 με 40 τοις εκατο που ειναι πραγματικα επαγγελματιες με πολυ καλα μαγαζια..βρισκουν κ τα κανουν ομως βλεποντας αυτα που σερβιρουν..απορω με τους Γερμανους...τοσο ζωα οι περισοτεροι....δεν ξερουν καν να τρωνε..
το εχω διαβασει το thread του paralimnios..
Αυτό που μου έκανε εντυπωση στη Γερμανία είναι πόσο χάλια είναι τα φαγητά στα Ελληνικά εστιατόρια!Δε λέω μπορεί αυτά που πήγα να μην ήταν καλά και να υπάρχουν και καλά αλλά σε όλα όσα πήγα δεν είχαν τα σουβλάκια καμία σχέση με Ελλάδα!Σε ένα πιάτο σου βάζει κρέας από γύρο (που δεν το ειχαν μαρινάρει καν και είναι άνοστο τελείως) δέπλα έχει πολύ λάχανο,μερικές τηγανιτές πατάτες,λίγη ντομάτα και μερικά κομμάτια αγγούρι και 2-3 τουρσάκια και στο πλά'ι' μιά άσπρη σάλτσα που υποτίθεται ότι είναι τζατζίκι.Οι Τούρκοι φτιάχνουν πολύ πιό νόστιμα σουβλάκια,μου άρεσε στους Τούρκους το κοκορέτσι που το κάνουν σάντου'ι'τς όπως και στην Τουρκία.
 Οι Γερμανοί είναι πολύ ξυνοί σαν άνθρωποι.Δεν είναι κακοί αλλά είναι πολύ βαρετοί και πληκτικοί όπως και η ζωή στη Γερμανία.

Για να σε δηλωσει ο εστιατορας, Ελληνας, Τουρκος, Ιταλος κτλ. κτλ. χρειαζεται το anmeldung οτι εισαι δλδ δηλωμενος σε καποιο σπιτι, εναν αριθμο που δεν θυμαμαι πως λεγετε, κατι σαν το ΑΦΜ που εχουμε στην Ελλαδα, εναν τραπεζικο λογαριασμο για να σου καταθετει τα λεφτα που σ΄εχει δηλωμενο (τα "μαυρα" στα δινει στο χερι) και τη rotte karte οτι εχεις παρακολουθησει ενα μισαωρο μαθημα για θεματα υγιεινης και ασφαλειας στην κουζινα και κοστιζει αν θυμαμαι καλα κανα 20ευρο. Αυτα και μονο αυτα.
Πως τότε στο Ντίσελντόρφ (δε θα πω το όνομα του εστιατορίου)τους πήρε τα διαβατήρια και τους τα κράταγε ο εστιάτορας?Ισως με πονηριά?Ισως τους είπε ότι θα τους διώξει?Εσύ θα ξέρεις καλύτερα πως το κάνουν αυτό.Παντος εχω ακούσει 3 περιπτώσεις ότι αυτό έχει γίνει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Steuernummer από το Finanzamt

Αυτός νομίζει ότι εδώ είναι ΜΟΓΓΟΛΙΑ που σου κρατάνε τα διαβατήρια και με 10 ρούβλια λαδώνεις την αστυνομία :2funny:

Όπως τότε που έλεγε ότι κανείς δεν ξέρει πόσοι Έλληνες είναι Γερμανία λόγω "ελεύθερης διακίνησης εντός Ε.Ε."  :2funny:

Μιλάμε για ΑΜΕΑ όχι αστεία..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Μπήκε και ο Φαν Πούστεν που τον τρωει η ροδέλα για πούτσες, να σιγοντάρει  :2funny:

Φαν Πούστεν, σε χωράει ακόμη το παιδικό σου κρεβατάκι; :2funny:

Επισκέπτης
  Πως τότε στο Ντίσελντόρφ (δε θα πω το όνομα του εστιατορίου)τους πήρε τα διαβατήρια και τους τα κράταγε ο εστιάτορας?Ισως με πονηριά?Ισως τους είπε ότι θα τους διώξει?Εσύ θα ξέρεις καλύτερα πως το κάνουν αυτό.Παντος εχω ακούσει 3 περιπτώσεις ότι αυτό έχει γίνει.

Αυτο αν εγινε φταινε αυτοι που το δεχτηκαν. Συνηθως αυτα τα ατομα ειναι απο χωρια των Τρικαλων, τις Καρδιτσας, της Ηπειρου ή γυφτοι. Ατομα τελειως αγραμματα και χωρις στον ηλιο μοιρα. Εχω γνωρισει τετοιους/ες, υπαρχουν και "χαλανε και την πιατσα". Αλλα κι αυτοι/ες ξυπνανε καποια στιγμη.
Αν ο εστιατορας ειναι μπινες και θελει ατομα να τα εκμεταλευτει παιρνει για δουλεια Βουλγαρες ή Πακιδες. Τους Ελληνες τους αποφευγουν γιατι ξυπνανε γρηγορα.

XMan19

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Like
146
Πόντοι
1
Αν είχατε πάει έστω και μιά φορά Αγγλική επαρχία σε μιά πόλη 10.000 κατοίκων δεν θα γράφατε  :jerking:εκεί έχει ένα κωλομάγαζο που δεν έχει τίποτα και κλείνει στις 18.00-19.00!Δεν είχε ούτε μακαρόνια!Επρεπε να πας στην πιό κοντινή πόλη 60.000-70.000 κατοίκων ή με το τρένο που έχει μέχριε της 23.30 και να πληρώσεις 20 λίρες πηγαιν'έλα ή με τ'αμάξι απόσταση 35-40χλμ.
 Για γκόμενες άστο καλύτερα  :headbang: επειδή κάποια σου μίλησε δε σημαίνει ότι τη γάμησες κιόλας  :2funny:.Αν είσαι Λονδίνο έχει τα μπουρδέλα του Σόχο με 32 λίρες (10 λεπτά χωρίς τσιμπούκι +5 γιά τσιμπούκι) με Ρουμάνες επιπέδου Φυλής.Εχει Ρουμάνες με 120 λίρες την ώρα.Εγώ δεν είδα κανέναν εκει να έχει γκόμενες!Ολοι τους ήταν αγαμικοί  :2funny:δεν ειδα να τους ενδιαφέρει το γαμήσι καθόλου.
  Δεν είπα 10.000 λίρες αλλά 12.000-18.000 τόσα θέλω γιά να ζήσω στο Λονδίνο όπως ζω στη Ρωσσία!Αν έχω ένα διαμέρισμα κοντά στο μετρό σε καλή γειτονιά να μη είναι γεμάτη αραπάδες  :vomit:και όχι πολύ μακριά απο το κέντρο θα θέλω 3.500-4.000 λίρες ενοίκιο,μετά γιά ένα καλό αμάξι ασφάλειες και πάρκινγκ (εχω συνηθίσει να βάζω το αμάξι μου σε πάρκινγκ) μπορεί και 600-700 λίρες.Βάλε ότι γκόμενες δεν θα έχω και θα παίρνω συνέχεια πουτάνες  :2funny:3 φορες τη βδομάδα επί 120 μας κάνει κοντά 500 λίρες!Δηλαδή μόνο γιά να γαμάω 2.000 λίρες!κάθε μέρα η είσοδος του αυτοκινήτου στο Λονδίνο 13 λίρες (τη μισές μέρες με τ'αμάξι θα πηγαίνω) 200 λιρες βάλε μετρό κάρτα πάνω από 150 το μήνα!Τα πάγια έξοδα μου βγαίνουν  χωρίς το φα'ι' 8.000 λίρες μπορεί και 9.000! Αν βάλεις ότι με το φα'ι' είμαι λιγάκι περίεργος και τρώω και πολύ  :2funny:θα θέλω 40 λίρες τη μέρα φα'ι'!άλλες 1.000 λίρες το μήνα!Βάλε είσοδο στις ντίσκο (που εδώ μπαίνω τσάμπα παντού  :2funny:)βάλε γουνες,ρουχα μπότες κλπ. που ψωνίζω  :2funny: :headbang:
 Βγαίνει το ποσό αν είμαι  μένω σε ένα χώρο που μου έχουν παραχωρήσει στη δουλειά και να τρώω ψωμοτύρι ναι τη βγάζω πάρα πολύ φτηνά  :2funny:.
  Τώρα σχετικά με τη δουλειά.Εγώ δεν έφυγα από Ελλάδα γιατί δεν έβγαινε το μεροκάματο.Πήγα κάπου όπου με τα ίδια εισοδήματα που έχω περνάω πολύ καλύτερα γαμάω πολύ περισσότερο,έχω ανέσεις που Ελλάδα δεν φαντάζεται κάποιος ούτε στα όνειρα του! :2funny:και δε βλέπω αραπάδες παντού και δεν πρέπει ή να ντύνομαι όσο πιό χάλια γίνεται για να μη δίνω στόχο και να έχω ένα κινητό των 50-70 ευρώ και να φοβάμαι συνέχεια μη με κλέψουν :headbang:.
  Αυτά τα απλά πράγματα εσείς δεν μπορείτε να τα καταλάβαιτε

Ζω επαρχια, απο επιλογη, κωμοπολη 30000  κατοικων διπλα σε πολη (20 λεπτα με το αυτοκινητο) ...  δεν ισχυει τιποτα απο σα λες πιο πανω, μια χαρα ειναι τα πραγματα οπως τα περιγραφω... Δεν ασχολουμε αλλο με χαζομαρες, αν καποιος εχει γνωσεις απο Αγγλια μπορουμε να κουβεντιασουμε με καποιον που δεν εχει ιδεα απο Αγγλια δεν μπορω να κουβεντιασω... Δεν εχουν ολοι στη ζωη τους σαν στοχο, να εχουν ενα εισοδημα απο Ελλαδα να μενουν στη Βορεια Ευρωη και να πηγαινουμε ελλαδα στα μπουρδελα.. Θελουν πιο πολλα στη ζωη τους..δεν ξανααπανταω ειναι χασιμο χρονου

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
Aπό τη μία έχεις δίκιο εδώ γράφουν άσχετοι με το θέμα που δεν θα πάνε ποτέ πουθενά.Από την άλλη όμως το Thread είναι εντελώς γελοίο  :2funny:
  Ενας κακομοίρης γράφει ότι παίρνει 15.000+ λίρες το μήνα αλλά μένει στου διαόλου τη μάνα πάει στη δουλειά του με το λεωφορείο  :2funny:ο Βλάκμαν λέει ότι ζει στα Γερμανικά στάνταρ  :jerking: :2funny:΄διπλασιάζει το μισθό του  :2funny:και μένει σε ένα χώρο στη δουλειά που του παραχώρησε το αφεντικό του  :2funny:
  Ο Βαλκάνιος φουκαράς (που πιθανόν είναι κλωνος του Βλάκμαν ή μπορεί και του Ρεντ) έβαλε 2 φωτογραφίες από αγγελίες μιά κουζίνα και ένα μπαλκόνι και μας είπε ότι είναι το σπίτι του  :2funny:έβαλε και μία πόρτα και μας είπε ότι είναι η δουλειά του και ότι είναι καθηγητής πανεπηστημίου  :jerking: :2funny:.
  Ο μόνος που γράφει την αλήθεια είναι ο παραλόμνιος!Και εσύ σωστά γράφεις μέχρι ένα σημείο!Η Αγγλική επαρχία είναι μιά κόλαση  :headbang:μετά της 6.00 το απόγευμα είναι νεκροταφείο  :headbang:.Θυμάμαι σε πόλη προς Ουαλλία 10.000 κατοίκων στο μαγαζί δεν είχε μακαρόνια και πήγαμε με τ'αμάξι καμιά 25αριά χλμ. γιά να πάρουμε μακαρόνια  :headbang: :2funny:.Όσο γιά το Λίβερπουλα τύφλα να χει ο Αγιος Παντελεήμονας!Σαββατο βράδυ ειναι μιά κόλαση!μεθυσμένοι κυλιούντε κάτω,ξερνάνε,δέρνοντε,μαχαιρόνοντε  :2funny:.Το Λονδίνο είναι 1.000 φορές καλύτερο!

ρε μπας και ηθελες να στρωσεις το τζιπ και εψαχνες δικαιολογια για να κανεις χλμ? τι 25 χλμ για μακαρονια??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom