Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητρακη διαβατηριο δεν χρειαζεται για Γερμανία. Στα γερμανικα αεροδρομια ουτε ταυτοτητα δεν σου ζητανε, σαν να ταξιδευεις με το πλοιο ενα πραμα..

Ο παραλίμνιος πηγε να δουλεψει ψηστης οποτε πολυ διαφορετικη κατασταση απο τον ΒΠ.
Ο ΒΠ υποθετω οτι γαμαει τις πανεπιστημιακες με την ιδια ευκολια που γαμαω εγω τις αεροσυνοδους ανεξαρτητως εθνικοτητας
Τα λεφτα ειναι πολυ περισσότερα εξω για εξειδικευμένους επαγγελματίες. Εγω πληρωνομαι πολλαπλασια εν σχεσει με αυτα που δινουν οι ελληνικες εταιρείες
Ο Βαλκάνιος ψευτεράς αν είναι υπαρκτό πρόσωπο είναι τελείως γιά  :2funny:Το ότι θα πάνε Αγγλίδες με Ελληνες είναι ανέκδοτο (αυτό ο Τάσος το είπε όχι εγώ) ανέκδοτο είναι ότι ο Βαλκάνιος ψευταράς είναι καθηγητής πανεπηστημίου  :2funny:Δε λέω μας έβαλε αποδείξεις  :jerking: :2funny:.
  Πιό πιθανόν είναι να δουλεύω εγώ στη NASA παρά αυτός να είναι καθηγητης πανεπηστημίου  :2funny:.
  Σας βάζω κ'εγώ φωτογραφίες από τη δουλειά μου  :2funny:Εδώ δουλεύω  :2funny:
  Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να είναι τόσο χαζός γιά να πιστέψει έναν τέτοιο ψεύτη  :headbang:
Το ίδιο γελοίος είναι ο Βλάκμαν  :2funny:τον ξεσκίζουν οι Γερμανοί,γελάνε μαζί του,του δίνουν πενταροδεκάρες :2funny: και μετά γιά να βγάλει τ'αποθημένα του μπαίνει εδώ και γράφει  :jerking: :2funny:
  Για να σε δηλώσει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη δουλειά χρειάζεται διαβατήριο ή ταυτότητα....του το δίνεις και μετά δεν στο δίνει πίσω!Εχω ακούσει γιά δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις στη Γερμανία.

Συνημμένα

• ZQrFOM7.jpg
    ZQrFOM7.jpg
    81,1 KB · Εμφανίσεις: 44
  • i douleia mou.jpg
    i douleia mou.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 34
  • i douleia mou2.jpg
    i douleia mou2.jpg
    82,3 KB · Εμφανίσεις: 25
  • i douleia mou3.jpg
    i douleia mou3.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 19

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο Βαλκάνιος ψευτεράς αν είναι υπαρκτό πρόσωπο είναι τελείως γιά  :2funny:Το ότι θα πάνε Αγγλίδες με Ελληνες είναι ανέκδοτο (αυτό ο Τάσος το είπε όχι εγώ) ανέκδοτο είναι ότι ο Βαλκάνιος ψευταράς είναι καθηγητής πανεπηστημίου  :2funny:Δε λέω μας έβαλε αποδείξεις  :jerking: :2funny:.
 Πιό πιθανόν είναι να δουλεύω εγώ στη NASA παρά αυτός να είναι καθηγητης πανεπηστημίου  :2funny:.
  Σας βάζω κ'εγώ φωτογραφίες από τη δουλειά μου  :2funny:Εδώ δουλεύω  :2funny:
  Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να είναι τόσο χαζός γιά να πιστέψει έναν τέτοιο ψεύτη  :headbang:
Το ίδιο γελοίος είναι ο Βλάκμαν  :2funny:τον ξεσκίζουν οι Γερμανοί,γελάνε μαζί του,του δίνουν πενταροδεκάρες :2funny: και μετά γιά να βγάλει τ'αποθημένα του μπαίνει εδώ και γράφει  :jerking: :2funny:
  Για να σε δηλώσει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη δουλειά χρειάζεται διαβατήριο ή ταυτότητα....του το δίνεις και μετά δεν στο δίνει πίσω!Εχω ακούσει γιά δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις στη Γερμανία.

Εχω πηδηξει περισσότερες απο μια Αγγλιδες
Το διαβατηριο δεν σου το ζητανε πουθενα για να σε δηλωσουν..
Αλλα και να τους το εκλεβαν τα αφεντικα πας στο προξενειο και λύνεται το θεμα,

Γιατι σου φαίνεται περιεργο που ο ΒΠ δουλεύει σε πανεπιστήμιο??
Αρκετοι Έλληνες κανουν ακαδημαικη καριερα στο εξωτερικό

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γιατι σου φαίνεται περιεργο που ο ΒΠ δουλεύει σε πανεπιστήμιο??
Αρκετοι Έλληνες κανουν ακαδημαικη καριερα στο εξωτερικό

Γιατί είναι ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΜΕΑ που αν στα αλήθεια ηρθε ποτέ Γερμανία, συναναστράφηκε με ΝΑΥΑΓΙΑ σαν αυτόν :grin:
Απλά πράγματα.
[move]
:birdman:
ytnd9uI.jpg
:birdman:[/move]

Είναι ο μόνος που αμφισβητεί τη δουλειά μου,του tramountana,του kman,κ.ά.

Και είναι τόσο ΜΟΓΓΟΛΟΣ που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν μπορώ να είμαι κλώνος ούτε του kman,ούτε του mida.
Άσε τον τρόπο γραφής,κ.λ.π.
Μόνο το thread της Πράγας φτάνει,αλλά ο πορνοπεπόνιας είναι ΑΜΕΑ

Συνημμένα

• ηττρ.jpg
    ηττρ.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 91

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Δεν ειναι ο μονος που δεν μπορει να αντιληφθει οτι οι Έλληνες μπορουν να κανουν δυνατες δουλειες στο εξωτερικό

Και ο ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ 2018 το πουλι αμφισβητει την δικη μου δουλεια

Τους χαλαμε την παρηγορια οτι ΟΛΟΙ ειμαστε ΑΜΕΑ

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
:woldman:

Συνημμένα

• mark.jpg
    mark.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι ο μονος που δεν μπορει να αντιληφθει οτι οι Έλληνες μπορουν να κανουν δυνατες δουλειες στο εξωτερικό

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΥΠΕ :grin:

Αν δεν ήταν σκατόψυχος ρουφιάνος που βγάζει με κλώνους στοιχεία άλλων μελών στη φόρα, δε θα είχα ασχοληθεί μαζί του καν.

Αλλά τους ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ πρέπει να τους ξηγιόμαστε ξεφτίλισμα,που στην περίπτωση του μογγολάκη δεν το λες και δύσκολο με τόσα βίντεο και φωτογραφίες

[move] :2funny: :2funny: :2funny:
NpxqqPKYO3Q.jpg
:2funny::2funny: :2funny: [/move] 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

πηδηξες καμιά καλη αλόγα αεροσυνοδο τον τελευταιο καιρο;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί είναι ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΜΕΑ που αν στα αλήθεια ηρθε ποτέ Γερμανία, συναναστράφηκε με ΝΑΥΑΓΙΑ σαν αυτόν :grin:
Απλά πράγματα.
[move]
:birdman:
ytnd9uI.jpg
:birdman:[/move]

Και είναι τόσο ΜΟΓΓΟΛΟΣ που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν μπορώ να είμαι κλώνος ούτε του kman,ούτε του mida.
Άσε τον τρόπο γραφής,κ.λ.π.
Μόνο το thread της Πράγας φτάνει,αλλά ο πορνοπεπόνιας είναι ΑΜΕΑ
Μπα και ο Βλάκμαν έγινε τώρα επιστήμονας?  :jerking::2funny:Τον Τραμουντάνα πραγματικά τον ζηλεύω!Να μένω στου διαόλου τη μάνα και να περιμένω στους -2 το λεωφορείο και να λέω ότι η στάση είναι σκεπασμένη και δε βρέχεσε αν βρέχει  :2funny:
 Εσύ είσαι τελείως γιά  :2funny:ο μεγαλύτερος παραμυθάς  :2funny:αν είσαι αληθινο πρόσωπο απλός δε μένεις Γερμανία και πήγες εκει στην καλυτερη περιπτωση για μερικους μήνες.
  Το ότι συγοντάρεις το Βλάκμαν και δεν τον κράζεις  :2funny: θα αρχίσω να πιστεύω το Ρεντ ότι είσαι κλώνος του  :2funny:Τα Ελληνικά πανεπηστήμια είναι εντελώς γιά γέλια  :2funny:γελάνε στην Ευρώπη  :2funny:Αυτό το Ελληνας καθηγητής πανεπηστημίου μου θυμίζει το Αλβανός τουρίστας  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Είχαν έρθει κ'εδώ τέτοιοι και μου έλεγαν γιά κάποια πτυχεία που είχαν και ότι θα βρούνε δουλειά και ότι θα είναι περιζήτητοι :2funny: και άλλα εξωπραγματικά  :headbang:οι περισσότεροι απλός έφυγαν,κάποιοι έπιασαν δουλειά στο Ελληνικό και έφυγαν στην Ελλάδα γιά ένα καλύτερο μέλλον όταν τελείωνε η βίζα τους.
  Σχετικά με τα διαβατήρια που τους παίρνει το αφεντικό,έτσι εύκολο είναι γιά κάποιον να ξεκινήσει να πάει στο προξενείο,σε μιά ξένη χώρα.Ειδικά κάποιος που είναι από χωριό και δεν έχει πάει ούτε στο δίπλα χωριό και αν πάει Αθήνα θα χαθεί!Και ξαφνικά βρίσκεται σε μιά μεγαλούπολη και δεν ξέρει και τη γλώσσα!Οπότε κάθεται και δουλεύει 12ωρα και παίρνει το χιλιάρικο,τρώει στο μαγαζί και κοιμάται στο υπόγειο μέχρι να καταλάβει ότι ο εστιάτορας τον κλέβει!
  Δε δουελύουν όλοι οι Ελληνες στα εστιατόρια πολλοί δουλεύουν στους καθαρισμούς κτηρίων  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Αν σας αρέσει να πάτε να γίνεται σα το Βλάκμαν να δουλεύεται 15ωρα να γελάνε μαζί σας οι Γερμανοί να σας δίνουν 2.000 ευρώ και ένα χώρο στη δουλειά γιά να κοιμάστε  :2funny:αν αυτό σας αρέσει να πάτε  :2funny:η Γερμανία εκεί είναι  :2funny:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τελευταία ενα καλουτσικο αλογακι Αγγλιδα. Η πιο δυνατη αεροσυνοδος ηταν μια Σλοβενα. Αλογο κουρσας για ιπποδρομίες

οι σλοβενες ειναι πολυ δυνατα μουνια, οταν πηγα στην λιουμπλιανα μου εφυγε το κεφαλι απο τα θεομουνα που εβλεπα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Οποιος θέλει να μην αμφισβητούνε τι κάνει (δουλειά,που μένει κλπ.) βάζει αποδείξεις.Μιλάω γιά πραγματικές αποδείξεις όχι τιμολόγια ή μούφα φωτογραφίες  :2funny:.Και γιά μένα αμφισβητούσαν ότι μένω Ρωσσία και όλα όσα κάνω...και φώτο έβαλα και ήρθαν άτομα από το σά'ι'τ και με είδανε αν μετράω ή όχι και αν όλα όσα έλεγα είναι αλήθεια.Βέβαια και ο Βλάκμαν πήγε Κρακοβία και συναντήθηκε με το Φιντέλ αλλά γελοιοποιήθηκε ακόμα περισσότερο!Η συνάντηση αυτή είχε τραγικό αποτέλεσμα γιά το Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny:.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    97,6 KB · Εμφανίσεις: 37

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.289
Πόντοι
5.506
Αυτή τη δουλειά θα κάνω?Με όποια γκόμενα βγαίνω θα την βγάζω φώτο γιά να σας την δείχνω για να τραβάτε  :jerking: :2funny:

Ρε Μήτσο, με όλο το σεβασμό στην πορνοκαριέρα σου (  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ) πιστεύεις οτι υπάρχει ΕΝΑΣ άνθρωπος που θα τραβούσε μαλακία με αυτό;

M0CY1g.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μπα και ο Βλάκμαν έγινε τώρα επιστήμονας?  :jerking::2funny:Τον Τραμουντάνα πραγματικά τον ζηλεύω!Να μένω στου διαόλου τη μάνα και να περιμένω στους -2 το λεωφορείο και να λέω ότι η στάση είναι σκεπασμένη και δε βρέχεσε αν βρέχει  :2funny:
 Εσύ είσαι τελείως γιά  :2funny:ο μεγαλύτερος παραμυθάς  :2funny:αν είσαι αληθινο πρόσωπο απλός δε μένεις Γερμανία και πήγες εκει στην καλυτερη περιπτωση για μερικους μήνες.
  Το ότι συγοντάρεις το Βλάκμαν και δεν τον κράζεις  :2funny: θα αρχίσω να πιστεύω το Ρεντ ότι είσαι κλώνος του  :2funny:Τα Ελληνικά πανεπηστήμια είναι εντελώς γιά γέλια  :2funny:γελάνε στην Ευρώπη  :2funny:Αυτό το Ελληνας καθηγητής πανεπηστημίου μου θυμίζει το Αλβανός τουρίστας  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Είχαν έρθει κ'εδώ τέτοιοι και μου έλεγαν γιά κάποια πτυχεία που είχαν και ότι θα βρούνε δουλειά και ότι θα είναι περιζήτητοι :2funny: και άλλα εξωπραγματικά  :headbang:οι περισσότεροι απλός έφυγαν,κάποιοι έπιασαν δουλειά στο Ελληνικό και έφυγαν στην Ελλάδα γιά ένα καλύτερο μέλλον όταν τελείωνε η βίζα τους.
  Σχετικά με τα διαβατήρια που τους παίρνει το αφεντικό,έτσι εύκολο είναι γιά κάποιον να ξεκινήσει να πάει στο προξενείο,σε μιά ξένη χώρα.Ειδικά κάποιος που είναι από χωριό και δεν έχει πάει ούτε στο δίπλα χωριό και αν πάει Αθήνα θα χαθεί!Και ξαφνικά βρίσκεται σε μιά μεγαλούπολη και δεν ξέρει και τη γλώσσα!Οπότε κάθεται και δουλεύει 12ωρα και παίρνει το χιλιάρικο,τρώει στο μαγαζί και κοιμάται στο υπόγειο μέχρι να καταλάβει ότι ο εστιάτορας τον κλέβει!
  Δε δουελύουν όλοι οι Ελληνες στα εστιατόρια πολλοί δουλεύουν στους καθαρισμούς κτηρίων  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Αν σας αρέσει να πάτε να γίνεται σα το Βλάκμαν να δουλεύεται 15ωρα να γελάνε μαζί σας οι Γερμανοί να σας δίνουν 2.000 ευρώ και ένα χώρο στη δουλειά γιά να κοιμάστε  :2funny:αν αυτό σας αρέσει να πάτε  :2funny:η Γερμανία εκεί είναι  :2funny:

Διαβατηρια..
Ειχα χασει το δικο μου στο Παρισι. Σιγα τα αυγα. Γυρισα πισω με την ταυτοτητα

Εργασια στο εξωτερικο..
Ειδικά Γερμανια εχω συναντησει αρκετους Ελληνες αν και καθομαι λιγο εκει.. Συνεργειο καθαρισμου που ηρθε στο αεροπλανο μιλουσαν ελληνικα. Ευγενικες κυριες μιλησαμε αρκετα και μου ειπαν οτι ηταν ευχαριστημενες. Το ιδιο και ενας σερβιτορος στο ξενοδοχειο που εμενα. Και πολλα αλλα παρομοια παραδειγματα
Χαίρομαι τετοιους ανθρωπους που παλευουν για την ζωη. Σιχαινομαι τα βολεμενα βυσματα και λυπαμαι απαιδευτους που ζουν με πατρικες περιουσιες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.289
Πόντοι
5.506
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΥΠΕ :grin:

Αν δεν ήταν σκατόψυχος ρουφιάνος που βγάζει με κλώνους στοιχεία άλλων μελών στη φόρα, δε θα είχα ασχοληθεί μαζί του καν.

Αλλά τους ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ πρέπει να τους ξηγιόμαστε ξεφτίλισμα,που στην περίπτωση του μογγολάκη δεν το λες και δύσκολο [size=25pt]με τόσα βίντεο [/size]και φωτογραφίες

[move] :2funny: :2funny: :2funny:
NpxqqPKYO3Q.jpg
:2funny::2funny: :2funny: [/move] 

Κάτσε ρε τύπε, δηλαδή τι έχει αυτό το βίντεο που να τον κοροιδέψεις;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
[move] [size=30pt]
ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ ΧΟΝΤΡΟΜΟΓΓΟΛΕ [/size][/move]

dJIgH9b.jpg

[URL unfurl="true"]http://clubgriechischerakademiker.de/el/home/[/url]
Φοβερή λέσχη  :2funny:Αυτή εδώ στη φώτο είναι η πρόεδρος του συλλόγου  :2funny:σαν Αλβανίδα καθαρίστρια μοιάζει  :2funny:Και ο Βλάκμαν είναι επίτιμο μέλλος του συλλόγου? :2funny:μιλάμε γιά μεγάλη παρακμή  :2funny:
  Με το λινκ που έβαλες απόδειξες αυτό που λέω την ολοκληρωτική παρακμή των Ελληνικών πανεπηστημίων! :2funny:
    Δεν είναι να απορεί κανείς μετά γιατί γελάνε με τους εκεί Έλληνες οι Γερμανοί  :2funny:

Συνημμένα

• Foto_Fanny1_edited.jpg
    Foto_Fanny1_edited.jpg
    903,2 KB · Εμφανίσεις: 44

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εκτως απο την Σερβια σε ολες τις υπολοιπες σλαβοχωρες ανετα πηγαινα ως μονιμος κατοικος.

Απο Σερβια μονο το αεροδρομιο εχω δει. Θα συμφωνησω, ωραιες γυναικες συνεχως βελτιουμενο βιωτικο επιπεδο, καθαρες πολεις μηδενικη εγκληματικοτητα στις περισσότερες και καθαρες απο αφροασιατες λαθρομεταναστες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Κάτσε ρε τύπε, δηλαδή τι έχει αυτό το βίντεο που να τον κοροιδέψεις;;

Εννοείς το βίντεο που κάθεται στο κρεβάτι η Σάσα Μπάστα με τους γαμιάδες της και γελάνε όλοι μαζί με το γαριδάκι του KAΡΑΦΛΟΜΟΓΓΟΛΟΥ; :2funny:

Τόσα χρόνια του γράφουν ότι είναι ΚΛΟΟΥΝ και μυαλό δε βάζει  :2funny:

Εδώ που τα λέμε το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις εσύ σε στριπτιτζάδικο είναι τον[size=30pt] κλόουν [/size]και ακόμα κι αυτό σε τελειωμένο κιτς επαρχιακό μαγαζί. Μη τα γαμήσουμε και όλα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom