dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Ο Βαλκάνιος ψευτεράς αν είναι υπαρκτό πρόσωπο είναι τελείως γιά Το ότι θα πάνε Αγγλίδες με Ελληνες είναι ανέκδοτο (αυτό ο Τάσος το είπε όχι εγώ) ανέκδοτο είναι ότι ο Βαλκάνιος ψευταράς είναι καθηγητής πανεπηστημίου Δε λέω μας έβαλε αποδείξεις .Δημητρακη διαβατηριο δεν χρειαζεται για Γερμανία. Στα γερμανικα αεροδρομια ουτε ταυτοτητα δεν σου ζητανε, σαν να ταξιδευεις με το πλοιο ενα πραμα..
Ο παραλίμνιος πηγε να δουλεψει ψηστης οποτε πολυ διαφορετικη κατασταση απο τον ΒΠ.
Ο ΒΠ υποθετω οτι γαμαει τις πανεπιστημιακες με την ιδια ευκολια που γαμαω εγω τις αεροσυνοδους ανεξαρτητως εθνικοτητας
Τα λεφτα ειναι πολυ περισσότερα εξω για εξειδικευμένους επαγγελματίες. Εγω πληρωνομαι πολλαπλασια εν σχεσει με αυτα που δινουν οι ελληνικες εταιρείες
Πιό πιθανόν είναι να δουλεύω εγώ στη NASA παρά αυτός να είναι καθηγητης πανεπηστημίου .
Σας βάζω κ'εγώ φωτογραφίες από τη δουλειά μου Εδώ δουλεύω
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο που να είναι τόσο χαζός γιά να πιστέψει έναν τέτοιο ψεύτη
Το ίδιο γελοίος είναι ο Βλάκμαν τον ξεσκίζουν οι Γερμανοί,γελάνε μαζί του,του δίνουν πενταροδεκάρες και μετά γιά να βγάλει τ'αποθημένα του μπαίνει εδώ και γράφει
Για να σε δηλώσει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου στη δουλειά χρειάζεται διαβατήριο ή ταυτότητα....του το δίνεις και μετά δεν στο δίνει πίσω!Εχω ακούσει γιά δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις στη Γερμανία.