Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ε ενταξει .. μπορει να χτυπησει και καμια γεωριανη καμαριερα .. :2funny:
ποσο sad ρε μαλακα
σκεψου το
ο τυπος μετα τη δουλεια φοραει τη στολη του πιλοτου και περιμενει μονος του στο μπαρ του ξενοδοχειου
δηλαδη θα σταματησω να τον κατουραω εχω αρχισει και τον λυπαμαι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι ψωλάδες έχουν ξεφτιλίσει την Ελλάδα.Νομίζουν οι ξένοι οτι είμαστε λαός πνευματικά αναπήρων.
Λογικό με αυτά που βλέπουν.Δεν είναι εικόνα αυτή.
Εμείς οι νεομετανάστες μεταδίδουμε ευτυχώς μια πολύ ευνοικότερη εικόνα της συγχρόνου Ελλάδας.
Αλλά το brand name Ελληνας εχει υποστεί τρομερή ζημιά και αιτία είναι αυτοί οι γαμημένοι ψωλάδες,γόνοι κτλ.Ο Ελληνας έξω δεν έχει σχέση με αυτή την πλέμπα.
Με σας τους φτωχομπινεδες γελάνε οι Γερμανοί εσείς μας κάνετε ρεζίλι που πάτε εργάτες στη Γερμανία.Οταν βλέπουν φουκαράδες σαν εσένα φυσικό είναι να νομίζουν αυτά.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ποσο sad ρε μαλακα
σκεψου το
ο τυπος μετα τη δουλεια φοραει τη στολη του πιλοτου και περιμενει μονος του στο μπαρ του ξενοδοχειου

ειναι τρομερο το βοιοτικο  του επιπεδο  δεν μπορεις να πεις .... η ζωη του ολη ... μια στολη και  ενα bar σε ξενοδοχειο ... :happy: :cheesy:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Τύπε, αν περιμένεις να σου πούμε συγχαρητήρια, τζάμπα περιμένεις.

εσυ περιμενες εξω απο το  adult να δεις  ποιοι μπαινουν για να μην πληρωσεις τζαμπα τα  7  ευρω ..
τα ξεχασες μωρη τζαζλη  αυτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ποσο sad ρε μαλακα
σκεψου το

Ειναι σχεδον στο check list η μπυρα μολις γυρισουμε χοτελ. Καμια φορα ακολουθουν κ οι αεροσυνοδοι, αλλα για κυβερνητη συγκυβερνητη ειναι must
Αλλα εσυ δεν πινεις μπύρες, θα ειχες γινει αλκοολικος κλεισμενος στο σπιτι

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ειναι σχεδον στο check list η μπυρα μολις γυρισουμε χοτελ. Καμια φορα ακολουθουν κ οι αεροσυνοδοι, αλλα για κυβερνητη συγκυβερνητη ειναι must

ελα ρε ;; πινεις  μπυρες;;;
μιλαμε  για τρομερη επιτυχια καποιου στο εξωτερικο !

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ναι ρε μαλακα ο κυβερνητης που εχει φραγκα και η μουναρα αεροσυνοδος θα κατσει να νταντεψει εσενα τον καταθλιπτικο που δεν εχεις λεφτα να βγεις ουτε εξω απο το ξενοδοχειο
δε θα πανε στο κεντρο της πολης να διασκεδασουν σαν ανθρωποι και να γαμηθουνε, θα νταντευουν εσενα
μαλακα ο,τι πιο sad εχω ακουσει
αλλη μια φορα εχω νιωσει ετσι στο στρατο για ενα φανταρο που δεν ηρθε κανεις στο πρωτο επισκεπτηριο να τον δει και καθοταν μονος του με μια φαντα στο καψιμι και κοιταζε απο το τζαμι τις οικογενειες των αλλων
ετσι κι ο ακαποειρας καθε βραδυ θα βαζει τη στολη να κορδωνεται στη ρεσεψιον και μετα θα κλαιει με αναφιλητα στο μαξιλαρι του

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Μπα,οι Δυτικοί κρατάνε τα ηνία.Κατά πολύ ανώτεροι.
Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν τρόπο να νικήσει κάποιος τους Γερμανοειδείς.Μου φαίνεται mission impossible.
Ακόμα και εμείς οι Ελληναράδες Βαλκάνιοι άρχοντες πάντα χάνουμε.Είναι τρομερά δύσκολο να κερδίσεις,είσαι κάπως γενετικά καταδικασμένος από χέρι.
Είμαστε καλοί αλλά δεν μπορούμε να τους νικήσουμε.Δεν είμαστε τόσο καλοί όσο αυτοί.Είναι πολύ καλοί οι πούστηδες,για να εξηγήσω τι κάνουν οι Γερμανοειδείς θα έπρεπε να γράψω δέκα τόμους ανάλυση.

Απο εσενα βρε κακομοιρε βλαχοδημητροπουλε ολοι ειναι ανωτεροι!
Καθεσαι και γραφεις καθε μερα σαν τροφιμος του Δρομοκαιτειου υμνους στη γαματοσυνη σου,ενω εισαι αυτο το ανθρωπαριο με το σωβρακο απο τη λαικη που δουλευει σα σκλαβος για να πηγαινει στο ανατολικο μπλοκ και να τα ακουμπαει ολα σε χορηγιες!
Τι καταραμενο κομπλεξ κατωτεροτητας ειναι αυτο που εχεις!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1104670;image[/img[/URL]]
κοιταξτε εδω το γαμια των 5 ηπειρων!
:jerking:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Απο εσενα βρε κακομοιρε βλαχοδημητροπουλε ολοι ειναι ανωτεροι!
Καθεσαι και γραφεις καθε μερα σαν τροφιμος του Δρομοκαιτειου υμνους στη γαματοσυνη σου,ενω εισαι αυτο το ανθρωπαριο με το σωβρακο απο τη λαικη που δουλευει σα σκλαβος για να πηγαινει στο ανατολικο μπλοκ και να τα ακουμπαει ολα σε χορηγιες!
Τι καταραμενο κομπλεξ κατωτεροτητας ειναι αυτο που εχεις!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1104670;image[/img[/URL]]
κοιταξτε εδω το γαμια των 5 ηπειρων!
:jerking:
[/quote]τυπε το παπουδε σωβρακακι μινερβα με το πουτσοανοιγμα για κατουρημα ειναι all time classic
δεν εχεις δικιο

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ναι ρε μαλακα ο κυβερνητης που εχει φραγκα και η μουναρα αεροσυνοδος θα κατσει να νταντεψει εσενα τον καταθλιπτικο που δεν εχεις λεφτα να βγεις ουτε εξω απο το ξενοδοχειο
δε θα πανε στο κεντρο της πολης να διασκεδασουν σαν ανθρωποι και να γαμηθουνε, θα νταντευουν εσενα
αλλη μια φορα εχω νιωσει ετσι στο στρατο για ενα φανταρο που δεν ηρθε κανεις στο πρωτο επισκεπτηριο να τον δει και καθοταν μονος του με μια φαντα στο καψιμι και κοιταζε απο το τζαμι τις οικογενειες των αλλων
ετσι κι ο ακαποειρας καθε βραδυ θα βαζει τη στολη να κορδωνεται στη ρεσεψιον και μετα θα κλαιει με αναφιλητα στο μαξιλαρι του

ναι αλλα εχει  φτιαξει ενα  πολυ δυνατο προφιλ στο μπουρδελα !!!
επισης εχει και κολλητο  ενα τραβελιαρη !

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Ναι ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018 δεν τα ξύνουν ολοι σαν εσενα.
Θα βγεις κανονικα αν επιστρεψεις νωρις η  οταν εχεις το 36ωρο rest
Τις υπολοιπες μπύρα στο χοτελ και δωματιο για πρωινο ξύπνημα αν εισαι τυχερος με παρέα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ναι αλλα εχει  φτιαξει ενα  πολυ δυνατο προφιλ στο μπουρδελα !!!
επισης εχει και κολλητο  ενα τραβελιαρη !

Σου ειπα κ πριν
Στου κωλοδακτυλιασμενου πικεριστη το σπιτι δεν μιλανε για τραβελια
ΤΡΥΠΙΕ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ναι ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018 δεν τα ξύνουν ολοι σαν εσενα.
Θα βγεις κανονικα αν επιστρεψεις νωρις η  οταν εχεις το 36ωρο rest
Τις υπολοιπες μπύρα στο χοτελ και δωματιο για πρωινο ξύπνημα αν εισαι τυχερος με παρέα
αν μου ζητησεις ταπεινα συγγνωμη και παραδεχτεις οτι εισαι ενα παρακατιανο σκουπιδι θα παψω να σε κατουραω οπου σε πετυχαινω

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.165
Πόντοι
506
το παπουδε σωβρακακι μινερβα με το πουτσοανοιγμα για κατουρημα ειναι all time classic
η φωτογραφια αυτη με αρρωστησε!

μου εδειξε με πολυ brutal τροπο τι μπορει να κανει το χρημα

απο τη μια ο ανωτατος ρωμαιος αρχοντας με το πρησμενο πορτοφολι και απο την αλλη η διμετρη ρωσιδα δουλα, καταδικασμενη να πεσει στα γονατα για να βουτηξει το στομα της στο ανεπαναληπτο λευκο σωβρακο  

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αν μου ζητησεις ταπεινα συγγνωμη και παραδεχτεις οτι εισαι ενα παρακατιανο σκουπιδι θα παψω να σε κατουραω οπου σε πετυχαινω

ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018
Δεχεσαι δακτυλο μονο απο γυναικα η σου σφυριζει και ο σουκερ κανένα

Εκτος απο τεμπελικο κομματοσκυλο εισαι και ΤΡΥΠΙΟΣ

Η αυτοκτονια ειναι μια εντελώς λογικη λυση για εσένα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018
Δεχεσαι δακτυλο μονο απο γυναικα η σου σφυριζει και ο σουκερ κανένα

Εκτος απο τεμπελικο κομματοσκυλο εισαι και ΤΡΥΠΙΟΣ

Η αυτοκτονια ειναι μια εντελώς λογικη λυση για εσένα
κανενα προβλημα
να ξερεις οτι θα σου βιαζω την πσυχουλα μεχρι να πεσει το μπουρδελα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
κανενα προβλημα
να ξερεις οτι θα σου βιαζω την πσυχουλα μεχρι να πεσει το μπουρδελα

Με τον κωλο βιασμος δεν γινεται
Καθε φορα που θα μου ανοιγεις τα κωλομαγουλα σου θα τρως κλωτσιδι ΤΡΥΠΙΕ

Και σπασε απο θρεντ που εισαι ΑΣΧΕΤΟΣ
Σπαμαρεις στην εργασια στο εξωτερικο οπως σπαμαρεις και στο θρεντ των ελλειηνιδων
Εισαι αρκετα αχρηστος ωστε ουτε θα δουλεψεις εξω ουτε θα αποκτησεις ποτε γκομενα
Μεινε στον νομο του πικερ και στα πολιτικα να προπαγανδιζεις την ΝΔ μπας κ βγει και σε διορισει ΑΧΡΗΣΤΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom