Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
προς το παρων κουβαλας τα μπαγκαζια σου καθε 15 μερες σαν τους γυφτους απο πολη σε πολη..
τραγικη η ζωη σου ..

Ζυρίχη, Νικαια, Λουξεμβούργο, Λονδινο, Παρίσι και πολλα αλλα
Ζηλευω μικρο μου στρακι εσενα που μενεις διπλα στο μεταξι για γρηγορη προσβαση στα κωλοδακτυλα
Δεν νομίζω να φυγεις ποτε, που να βρεις τοσο φτηνο κωλοδακτυλιασμα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ζηλευω μικρο μου στρακι εσενα που μενεις διπλα στο μεταξι για γρηγορη προσβαση στα κωλοδακτυλα
μη μιλας ρε φτωχομπινε
βρωμαει το χνωτο σου απο την πεινα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτά τα λέει στους άλλους Έλληνες του εξωτερικού

Μετά μπαίνει στα φόρουμ και λέει τα αντίθετα

Όπως και όταν έρχεται Ελλάδα λέει σε όλους πόσο γαμάτα περνάει έξω
Μου θύμισες αυτόν με τη φακλάνα που σας έχω γράψει πολλές φορές  :2funny:που του ειπε ή μου κανεις παιδι ή φεύγεις  :2funny:και άρχισε να γράφει με Έλληνες στο Facebook  :2funny:
  Τώρα μενει μαζί της και με το παιδί σε ενα δωματιο 13 τετραγωνικα!20-30 λεπτα με το λεωφορειο απο το μετρο :headbang:....το δεύτερο σουβλατζίδικο που άνοιξε έκλεισε κ αυτό,το αμάξι πρέπει να μην το έχει πια,αλλά αυτό δεν του απαγορεύει να βγάζει φωτογραφίες σε κάτι καφετεριες σε κατι ταράτσες με θεα ολη την πόλη και να κάνει φιγούρα  :2funny:
  Σχετικά με την Αγγλία δε γαμάει κάνεις τίποτα  :2funny:με το ζόρι καμία Αραπινα,Ινδή ή Ταϊλανδέζα :2funny:.Άλλο τι λένε  :jerking: :2funny:
  Βέβαια έχουνε σκεπασμένες στάσεις λεωφορείου και δεν βρέχονται όταν περιμένουν το λεωφορείο και βρέχει  :2funny:

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

ΡΕ  ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ  ...
γυρνας  σαν το  γυφτο  και  το λες  με καμαρι;;;
ειμαι σπιτι μου  τωρα .. ιδιοκτητο σπιτι ... δικη μου δουλεια ...
με καλα λεφτα και τωρα καθομαι και  σε γλενταω απο  το  pc ...
τραβα αεροδρομιο  τωρα να μετρησεις τους επιβατες ..

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το δικο σου βρωμαει χυσιλα αλλα δεν το κανουμε θεμα
δεν υπαρχει τιποτα πιο γελοιο απο εναν καραβλαχο παρακατιανο που το παιζει μεγιστανας που κανει τη μεγαλη ζωη

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ναι το ότι δεν θα ακριβύνει το χρήμα δείχνει οτι η εκτίμησή τους είναι ότι η οικονομική ανάπτυξη θα επιβραδυνθεί !!!

Για αυτό και η αρχική εκτίμηση για αύξηση κατά 0,25% των επιτοκίων ακυρώθηκε.

Τι ακριβώς εννοείς ??

εννοω οτι δεν ειναι binary event.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Το θέμα δηλαδή είναι να αντέξεις το ξύλο που θα σου ρίξουνε στην αρχή μέχρι να τους δώσεις μια δυνατή και να τους ξαπλώσεις.Αυτό είναι το παίγνιο.
Try hard or die trying είναι το μόττο.
ΑΞΙΩΜΑ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή είναι η νοοτροπία.Δηλαδή ο Δυτικός λέει έλα σκατοέλληνα.Θα σε πλακώσω στις φάπες,θα σου ρίξω το ξύλο της αρκούδας θα σε λιώσω μέχρι να τρέχεις στα θυμαράκια.
Και εσύ λες πούστη Δυτικέ,έλα πλάκωσέ με στις φάπες και στα μπουκέτα.Στα αρχίδια μου,ρίξε όσες θες αρκεί να σε πλησιάσω και τότε θα φας ένα τέτοιο μπουκέτο που θα βγεις νοκ άουτ με τη μία.
Το θέμα δηλαδή είναι να αντέξεις το ξύλο που θα σου ρίξουνε στην αρχή μέχρι να τους δώσεις μια δυνατή και να τους ξαπλώσεις.Αυτό είναι το παίγνιο.
Δηλαδή όσο ξύλο και να φας εξωτερικό πρέπει να μένεις όρθιος και να μην παραδίδεσαι αλλά να αντέχεις μέχρι να τους χτυπήσεις με μανία.Try hard or die trying είναι το μόττο.
Εσυ αντέχεις το ξύλο.Το κακό είναι ότι μόνο τρως ξύλο δε δίνεις.
 Η συνέχεια σε αυτό που λες είναι ότι αν δείρεις τον έναν έρχονται μετά 20-30 Και σε κάνουν τόπι στο ξύλο.

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
 Η συνέχεια σε αυτό που λες είναι ότι αν δείρεις τον έναν έρχονται μετά 20-30 Και σε κάνουν τόπι στο ξύλο.
συνεχίζεις να μιλάς μεταφορικά ή εννοείς κλωτσομπoυνιδια; :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ΡΕ  ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ  ...
γυρνας  σαν το  γυφτο  και  το λες  με καμαρι;;;
ειμαι σπιτι μου  τωρα .. ιδιοκτητο σπιτι ... δικη μου δουλεια ...
με καλα λεφτα και τωρα καθομαι και  σε γλενταω απο  το  pc ...
τραβα αεροδρομιο  τωρα να μετρησεις τους επιβατες ..
ο τυπος ειναι τοσο sad που ανημερα των χριστουγεννων που εγω εφαγα σπιτικη γαλοπουλα, καλαμπουρισα με τους δικους μου και μετα βγηκα με παρεα γκομενακια και φιλους στα μπουζουκια, ο τυπος για να με ξεπερασει και καλα ποσταρε φωτο που ετρωγε με 3 φρουιζελεδες συναδελφους του με καταθλιπτικα προσωπα και αγιοβασιλιατικα καπελακια λαχανακια βρυξελλων και μια φετα κρεας
μονοι τους τσουγκριζανε, μονοι τους προσποιουνταν οτι καλοπερνανε
τον λυπηθηκε η ψυχη μου, ενα βημα απο την αυτοκτονια ειναι

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ο τυπος ειναι τοσο sad που ανημερα των χριστουγεννων που εγω εφαγα σπιτικη γαλοπουλα, καλαμπουρισα με τους δικους μου και μετα βγηκα με παρεα γκομενακια και φιλους στα μπουζουκια, ο τυπος για να με ξεπερασει και καλα ποσταρε φωτο που ετρωγε με 3 φρουιζελεδες συναδελφους του με καταθλιπτικα προσωπα και αγιοβασιλιατικα καπελακια λαχανακια βρυξελλων και μια φετα κρεας
μονοι τους τσουγκριζανε, μονοι τους προσποιουνταν οτι καλοπερνανε
τον λυπηθηκε η ψυχη μου, ενα βημα απο την αυτοκτονια ειναι

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κανει ευρωπαικη καριερα ομως .... :cheesy:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
εισαι τοσο φλουφλης που δεν γνωριζεις ουτε τα βασικα μωρη καραφλη πινεζα..
ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ..
ΚΛΑΨΕ ΤΩΡΑ ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΕ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγε ποια η γνωμη σου για τα τρυπια που δεν περναει απο το μυαλο ουτε στην Ελλαδα να δουλεψουν, αλλα σπανε αρχιδια σε αυτο το θρεντ

Τι να πούμε και για αυτούς τους losers?Ελλάδα έπαθαν χουνέρι χοντρό,την είχαν δει δυναστείες κι έτσι.Ο απόγονος του βοσκού δηλαδή και του κοτζαμπάση να μου το παίζει φον.Γελοία πράγματα.
Εφαγαν τρελλό φυστίκι δηλαδή,ήταν τα πρώτα θύματα πριν οι Βαλκάνιοι περιλάβουμε τους Δυτικούς.
Εντάξει τουλάχιστον οι Δυτικοί αξίζουν είναι άξιοι αντίπαλοι.
Βασικά είναι σχεδόν αδύνατον να νικήσεις τους Γερμανοειδείς.Εχεις μια ευκαιρία κάθε 300 χρόνια περίπου,για να δούμε αν ζούμε σε ιστορικές στιγμές.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
δεν υπαρχει τιποτα πιο γελοιο απο εναν καραβλαχο παρακατιανο που το παιζει μεγιστανας που κανει τη μεγαλη ζωη

Μια απο τις μεγαλυτερες καβλες ειναι να κανεις μεγαλη ζωη και να σε ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για αυτη
Εσυ μονο θα πληρωνεις
Για ταξιδια για μουνι, για ολα
Για παντα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Μια απο τις μεγαλυτερες καβλες ειναι να κανεις μεγαλη ζωη και να σε ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για αυτη
Εσυ μονο θα πληρωνεις
Για παντα

αραξε  λιγο  στα  κυβικα σου ... μεγαλη ζωη  δεν ειναι να κανεις καταμετρηση  επιβατων σε πτηση αεροπλανου ...

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τι να πούμε και για αυτούς τους losers?Ελλάδα έπαθαν χουνέρι χοντρό,την είχαν δει δυναστείες κι έτσι.Ο απόγονος του βοσκού δηλαδή και του κοτζαμπάση να μου το παίζει φον.Γελοία πράγματα.
Εφαγαν τρελλό φυστίκι δηλαδή,ήταν τα πρώτα θύματα πριν οι Βαλκάνιοι περιλάβουμε τους Δυτικούς.
Εντάξει τουλάχιστον οι Δυτικοί αξίζουν είναι άξιοι αντίπαλοι.
Αρχηγε να κρατησουμε λιγο κατουρημα και για αυτους η να τους αφησουμε νομοτελειακα να ψοφησουν?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
αραξε  λιγο  στα  κυβικα σου ... μεγαλη ζωη  δεν ειναι να κανεις καταμετρηση  επιβατων σε πτηση αεροπλανου ...

Για να δεις τις χωρες που εχω παει, δεν σου φτανουν ολα τα λεφτα του σουβλατζιδικου οταν το πουλησεις
Πουλα το πριν βαρεσεις κανονι, φιλικα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγε να κρατησουμε λιγο κατουρημα και για αυτους η να τους αφησουμε νομοτελειακα να ψοφησουν?

Μπα,οι Δυτικοί κρατάνε τα ηνία.Κατά πολύ ανώτεροι.
Δεν μπορώ να σκεφτώ έναν τρόπο να νικήσει κάποιος τους Γερμανοειδείς.Μου φαίνεται mission impossible.
Ακόμα και εμείς οι Ελληναράδες Βαλκάνιοι άρχοντες πάντα χάνουμε.Είναι τρομερά δύσκολο να κερδίσεις,είσαι κάπως γενετικά καταδικασμένος από χέρι.
Είμαστε καλοί αλλά δεν μπορούμε να τους νικήσουμε.Δεν είμαστε τόσο καλοί όσο αυτοί.Είναι πολύ καλοί οι πούστηδες,για να εξηγήσω τι κάνουν οι Γερμανοειδείς θα έπρεπε να γράψω δέκα τόμους ανάλυση.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εσυ μονο θα πληρωνεις
Για παντα
κακομοιρη
εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι κανεις μεγαλη ζωη ενω στην πραγματικοτητα κανεις μια καταθλιπτικη ζωη μακρια απο τον τοπο σου και τους δικους σου για 9 κατοσταρικα το μηνα
το 24ωρο σου ειναι δουλεια, σκατο, ξενοδοχεια, και λιγο ιντερνετ και φωτο απο ελλαδα για να μην αυτοκτονησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom