acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
πλεον εδω και μερικα χρονια ... καλω ΕΓΩ για συνεντευξη αλλους .. καταλαβες χαμαλη μου ;
Κληρονομησες το σουβλατζιδικο του μπαμπα?
πλεον εδω και μερικα χρονια ... καλω ΕΓΩ για συνεντευξη αλλους .. καταλαβες χαμαλη μου ;
χαχαχα θα ηθελες ρε ναυαγιο .. δεν ειμαστε ολοι υπαλληλακια σαν εσενα ..Κληρονομησες το σουβλατζιδικο του μπαμπα?
το πουλι αρχικακομοιρη το καλοκαιρι του 2017 γαμουσε στο ραντισσον της μοσχας βιζιτονια απο το rusdosug με τα δικα του τα λεφτα οταν εσυ ετρωγες φαπες απο τους αυστριακους κυβερνητες της αιρ μπαχαλ και γυρναγες με κοκκινο σβερκο στο shithole δωματιο σου στο Ομαν για να κλαψεις βλεποντας παλιες φωτογραφιες απο την ελλαδα
ειμαι ντελιβερας σε καφε , θελω να παω σε σουβλατζιδικο, θα μιλησω να με παρουν πουθενα .. τωρα αν θελω να με ξεκωλιασουν καλυτερα η Αννα το μαιμουδάκι.
χαχαχα θα ηθελες ρε ναυαγιο .. δεν ειμαστε ολοι υπαλληλακια σαν εσενα ..
ναι σου πληρωνει το ραντισσον η εταιρεια που στο ισογειο εχει καταστημα που πουλαει μπεντλευ και μπουγκαττιΑΡΓΥΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 2018
Πρεπει να τα λεμε τρεις φορες μπας και καταλαβεις
Ινφο απο κάποιον που εχει μεινει
Εσυ πηγες διακοπες
Mε τους γονεις..
Α και εμενα το radisson μου το πληρωνει η εταιρεία
Τους κοιτάς αν έχουν χοντρά δάχτυλα;
Τυπε καλυτερα πουλα οποιο μαγαζι σου αφησαν οι δικοι σου γιατι συντομα σε κοβω φυλακη απο τα χρεη
Να σου πάνε όπως τα θέλεις τύπε.
σιγα μην τον αφηνουν να κανει τοσο σοβαρο εργοπηγαινε να κανεις καμια καταμετρηση στις βαλιτσες ..δεν ειναι αυτα για σενα ρε χαζουλη ...
ακομα και συγκυβερνητης να ειναι ...χαμαλης του πιλοτου ειναι .. οσοι ειναι γνωστες .. ξερουν .σιγα μην τον αφηνουν να κανει τοσο σοβαρο εργο
το πιθανοτερο ειναι να ειναι ο τυπος με το τρολλευ των ποτων πισω απο την αεροσυνοδο με τα φαγια που εχει ζωγραφισμενη την καταθλιψη στα ματια του και ρωταει 200 φορες water still or sparkling sir?
εμενα ναι ...
εσυ σαν ομοφυλοφιλος σε αρνηση δεν σε βλεπω καλα αν το μαθουν οι δικοι σου..
εμενα ναι ...
δε θα αφησω κωλοδαχτυλο ορθιο
Πικεριστης δεν εισαι?
Στου σπιτι του ΤΡΥΠΙΟΥ δεν μιλανε για ομοφυλοφιλία
Εμπρός στο δρόμο του αρχηγού σου.
ακομα και συγκυβερνητης να ειναι ...χαμαλης του πιλοτου ειναι .. οσοι ειναι γνωστες .. ξερουν .
ακομα και συγκυβερνητης να ειναι ...χαμαλης του πιλοτου ειναι .. οσοι ειναι γνωστες .. ξερουν .