Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
691
Πόντοι
96
Αναφερεστε στο θέμα της ζωής στο εξωτερικό με επιχειρήματα υπέρ της τύπου έχει γυμναστήρια και κλαμπς και κανοε καγιάκ...

Αυτό συνιστά για σας διασκέδαση και καλοπέραση;

Το ότι θα απομακρυνθεί κάποιος από τους δικούς του κύκλους στην Ελλάδα τους οποίους ενδεχομένως χτίζει επί δεκαετίες, πως αναπληρώνεται;

Υπάρχουν ιδιοσυγκρασίες πιο ψυχρες που η κοινωνικοτητα τους εξαντλείται σε εφημερες επιφανειακες κοινωνικές σχέσεις με τους εκάστοτε συναδέλφους , αλλά υπάρχουν και άλλες θερμοτερες (συνήθεις σε λαούς όπως ο ελληνικός) που  μια τέτοια ζωή είναι εντελώς άνευ νοηματος...

Οι κοινωνικοί δεσμοί,η επαφή με άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού κύκλου, που σε μερικούς μπορεί να φαίνονται ανούσια (αφού δεν εξυπηρετούν κάποιον προφανη σκοπό, π.χ γαμησι,φαΐ,χτίσιμο σώματος), σε άλλους που έχουν ακόμα συναισθήματα και θέλουν να τα μοιράζονται είναι αναντικατάστατα και ανεκτίμητης αξίας.

Εγώ και 1  εκατομμύριο τον χρόνο να μπορούσα να βγάζω, αν έπρεπε να γυρίσω στην πατρίδα μου στα 70, δε θα έφευγα ποτέ.

Καταρχην ζεις εξωτερικο η Ελλαδα;

TheWolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Αναφερεστε στο θέμα της ζωής στο εξωτερικό με επιχειρήματα υπέρ της τύπου έχει γυμναστήρια και κλαμπς και κανοε καγιάκ...

Το ότι θα απομακρυνθεί κάποιος από τους δικούς του κύκλους στην Ελλάδα τους οποίους ενδεχομένως χτίζει επί δεκαετίες, πως αναπληρώνεται;

Υπάρχουν ιδιοσυγκρασίες πιο ψυχρες που η κοινωνικοτητα τους εξαντλείται σε εφημερες επιφανειακες κοινωνικές σχέσεις με τους εκάστοτε συναδέλφους , αλλά υπάρχουν και άλλες θερμοτερες (συνήθεις σε λαούς όπως ο ελληνικός) που  μια τέτοια ζωή είναι εντελώς άνευ νοηματος...

Οι κοινωνικοί δεσμοί,η επαφή με άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού κύκλου, που σε μερικούς μπορεί να φαίνονται ανούσια (αφού δεν εξυπηρετούν κάποιον προφανη σκοπό, π.χ γαμησι,φαΐ,χτίσιμο σώματος), σε άλλους που έχουν ακόμα συναισθήματα και θέλουν να τα μοιράζονται είναι αναντικατάστατα και ανεκτίμητης αξίας.

Εγώ και 1  εκατομμύριο τον χρόνο να μπορούσα να βγάζω, αν έπρεπε να γυρίσω στην πατρίδα μου στα 70, δε θα έφευγα ποτέ.

Μπορει να σου φαινεται περιεργο αλλα τα κλαμπς, το ραφτινγκ, το τενις, τα καζινο, τα θεατρα, τα παρκα και ολα αυτα ειναι για πολλους ανθρωπους πολυ πιο ενδιαφεροντα απ'το να πηγαινεις καθε μερα σε μια καφετερια με τις ωρες και να μιλας για τις ιδιες μαλακιες με τα ιδια ατομα.

Κανεις δεν σου ειπε να φυγεις. Ομως σκεψου οτι το ακομα και αν ο στοχος σου ειναι να χτισεις οικογενεια και φιλιες, η φτωχεια και η μιζερια της Ελλαδας μονο καλο δεν κανουν σε κατι τετοιο. Η φτωχεια, ειδικα με την πλυση εγκεφαλου της τηλεορασης, φερνει γκρινια. Το να μην εχεις τα λεφτα να κανεις πραγματα που θελεις η ταξιδια, η να αγορασεις ενα gadget φερνουν γκρινια κ.ο.κ

Και απο που και ως που ειναι πιο δυσκολο να κανεις αυτα που λες στην Αγγλια σε σχεση με την Ελλαδα? Στην Αγγλια οι ανθρωποι ειναι φιλικοι και θα σου πιασουν την κουβεντα και στο σουπερμαρκετ που λεει ο λογος. Το ιδιο ισχυει και για τις κοπελες που δεν περοριζονται στους τυπους που ηξεραν απο το δημοτικο η το σχολειο τους.

Και φυσικα υπαρχει πολυ μεγαλυτερος σεβασμος αναμεσα στους πολιτες. Και ολα τα θετικα που συνεπαγεται αυτος ο σεβασμος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μητσε εδώ η χώρα είναι πολιτισμένη... οι στάσεις είναι σκεπασμένες και δεν βρέχει μέσα σε αυτές...

κάτσε στην Μόσχα εσύ να έχεις ένα μέτρο χιόνι τον μισό χρόνο ...
Κ εδω σκεπασμένες είναι και εχουν και παγκάκι γιά να κάτσεις αλλα παρολαυτά δεν πηγαινω με το λεωφορείο οπως εσυ  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Θα κανω καποια δεκαπενθημερα Μοσχα και το μυαλο μου εχει κολλησει στο μουνι
Ειμαι σε επαφη απο fb, συν οτι εχω ενα φιλο που μενει μονιμα εκει
Οποιοδήποτε πληροφορια απο μυστη που να εχει μεινει εκει δεκτη
το πουλι ηταν στη μοσχα και την αγια πετρουπολη το καλοκαιρι του 2017
δεν ειναι για σενα αυτα τα μερη ρε θυμιατο
εσυ παιζεις μπαλα απο τον 39ο παραλληλο και κατω

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
Μπορει να σου φαινεται περιεργο αλλα τα κλαμπς, το ραφτινγκ, το τενις, τα καζινο, τα θεατρα, τα παρκα και ολα αυτα ειναι για πολλους ανθρωπους πολυ πιο ενδιαφεροντα απ'το να πηγαινεις καθε μερα σε μια καφετερια με τις ωρες και να μιλας για τις ιδιες μαλακιες με τα ιδια ατομα.

Κανεις δεν σου ειπε να φυγεις. Ομως σκεψου οτι το ακομα και αν ο στοχος σου ειναι να χτισεις οικογενεια και φιλιες, η φτωχεια και η μιζερια της Ελλαδας μονο καλο δεν κανουν σε κατι τετοιο. Η φτωχεια, ειδικα με την πλυση εγκεφαλου της τηλεορασης, φερνει γκρινια. Το να μην εχεις τα λεφτα να κανεις πραγματα που θελεις η ταξιδια, η να αγορασεις ενα gadget φερνουν γκρινια κ.ο.κ

Και απο που και ως που ειναι πιο δυσκολο να κανεις αυτα που λες στην Αγγλια σε σχεση με την Ελλαδα? Στην Αγγλια οι ανθρωποι ειναι φιλικοι και θα σου πιασουν την κουβεντα και στο σουπερμαρκετ που λεει ο λογος. Το ιδιο ισχυει και για τις κοπελες που δεν περοριζονται στους τυπους που ηξεραν απο το δημοτικο η το σχολειο τους.

Και φυσικα υπαρχει πολυ μεγαλυτερος σεβασμος αναμεσα στους πολιτες. Και ολα τα θετικα που συνεπαγεται αυτος ο σεβασμος.
δε μου φαίνεται περίεργο, το ξέρω και όπως είπα είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
691
Πόντοι
96
Συγγνώμη Έχεις πάει να δεις τι γίνεται στο Λίβερπουλ? :2funny:Κάθε Σάββατο βράδυ ξερνάνε στους δρόμους  ;)πλακονοντε στο ξύλο  :2funny:μαχαιρώματα  :rockon:πιο κωμόπολη δεν υπάρχει.Λονδινο κάπως πιο κυριλέ μόνο ξερνάνε  :2funny:

Για εμενα, μερος που πινουν ειναι παραδεισος. Ειδικα αν πινουν και οι γυναικες, ειναι παραδεισος επι 10
Αν μου ελεγες να ζησω σε μερος που απαγοραυεται το ποτο (αραβικες χωρες κλπ) δε θα αντεχα ουτε μια μερα

Ελλαδα αν επιναν οι γυναικες θα ητανε παραδεισος επι της γης, αλλα ολες ανεξαιρετως περνανε το Σαββατοβραδο με ενα κοκτεηλ αγκαλια, κουτσομπολευοντας και κοιτοντας το κινητο
Αυτο για μενα ειναι η απολυτη κολαση. Μονο τα μπουζουκια λιγο κρατανε αμυνα.

Αν ηξερα στις αρχες των 90'ς που σκοτωσαν τις ντισκο στην Ελλαδα, οτι στο εξωτερικο οι ντισκο παρεμειναν ακριβως οπως ηταν, ακομα και σημερα και επιπλεον οι γκομενες ολες χορευουν πολυ και πινουν πολυ, θα εφευγα την επομενη μερα, και θα παρατουσα σπουδες, κλπ
Θα προτιμουσα να δουλευα χαμαλης εκει, παρα ψευτοκυριλε δουλεια στην Ελλαδα της ψευτογκλαμουριας που πας σε μπαρακι και δεν βλεπεις ουτε εναν να εχει πιει. Γυναικα, βλεπεις πιωμενη μια φορα στα 25 χρονια, και αυτη αν εισαι τυχερος. Μπορει να μη δεις και ποτε στη ζωη σου, Σε αραβικη χωρα που απαγορευεται το αλκοολ, ειναι πιο πιθανο να συναντησεις μεθυσμενη γυναικα, παρα στην Ελλαδα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γειά σας.

Δεν είναι τόσο απλό να σηκωθεί κάποιος από Ελλάδα και να πάει σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη για εργασία.

Πριν την αναζήτηση εργασίας σε κάποια χώρα, βασική προϋπόθεση είναι αν η συγκεκριμένη χώρα μπορεί να δεκτεί κάποιον Έλληνα ως μετανάστη.

Αν για παράδειγμα η Ρωσία δεν δίνει άδεια παραμονής σε κάποιον Έλληνα και γενικά σε υπήκοους εκτός Ευρασιατικής Ένωσης, τότε τι ακριβώς συζητούμε πόσα χρειάζεσαι για να ζεις όμορφα εκεί; Αφού δεν τίθεται θέμα. Θα πάω δηλαδή παράνομος στην Ρωσία για να βρω επαγγελματική δουλειά (π.χ. μηχανικός, πληροφορικός, κλπ); Αυτά δεν γίνονται.

Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και χρόνια, παρόλο που πολύ σπάνια γράφω. Ο Δημήτράκης από Πετρούπολη εδώ και χρόνια μας λέει πόσο ωραία περνά εκεί κλπ. Ως εδώ κανένα πρόβλημα, δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω. Δεν έχω διαβάσει όμως ό,τιδήποτε σχετικά με απόκτηση άδειας παραμονής. Αν αυτό είναι αδύνατον, τότε στο συγκεκριμένο νήμα όπου η συζήτηση είναι για εργασία στο εξωτερικό, ο Δημητράκης δεν έχει κάτι να προσφέρει εκτός από το να επαναλαμβάνει πόσο λούζερς είμαστε όλοι εμείς οι υπόλοιποι. Αν τώρα εσύ έχεις Ρωσική υπηκοότητα, τότε ανήκεις πλέον σε άλλη κατηγορία.

Σόρρυ δηλαδή.

Αυτό που επιθυμεί εδώ μέσα ο κόσμος να μάθει είναι

α) Με Ελληνικό διαβατήριο πού ακριβώς μπορώ να πάω - Με άλλα λόγια ΠΟΙΕΣ χώρες είναι ανοικτές σε ξένους, και

β) Η ειδικότητα μου είναι αυτό και αυτό / ή ενδιαφέρομαι για αυτή τη δουλειά -- Τι ευκαιρίες υπάρχουν;

Αν τώρα η Ρωσία (για παράδειγμα) ΔΕΝ είναι κλειστή χώρα, ας μας το πει κάποιος και ας μας δώσει πληροφορίες. Σίγουρα τέτοιες πήροφορίες από τον Δημητράκη ΔΕΝ έχουμε διαβάσει ποτέ. Αν κάνω λάθος, σόρρυ, ας με διορθώσει ο ίδιος.

Νάστε καλά.
Γ αυτό κει η Ρωσσία είναι η μόνη χώρα που έχει μείνει καθαρή!Και η μόνη χώρα που ακόμα βλέπεις μόνο λευκούς ανθρώπους!
 Αν πας Γερμανία θα ξεράσεις ολο αραπάδες.
  Εδώ χωρίς διαβατήριο είσαι σα νεκρός!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
για να πιεις θες λεφτα ρε τυπε
και στην ελλαδα της κρισης οι παρεες πιτσιρικαδων που βγαινουν συνηθως για διασκεδαση βγαινουν με ενα 20αρικο στην τσεπη χωρισμενο στα 4
ενα ποτακι ολη τη βραδια και πολυ ειναι

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
ΜΕΝΩ  ΕΛΛΑΔΑ ....  :birdman:   :rockon:

Εχω δικο μου σπιτι ( δυο ) ....
εχω αμαξι καλο ...
δικη μου δουλεια ....
ειμαι  ελευθερος  να γαμαω μια γκομενα σταθερη και εχω καβατζα αλλες δυο ..
αποταμιευω καθε μηνα  μεταξυ  500 - 800  ευρω ....

ΚΛΑΨΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
Επίσης λόγω ενστικτου αυτοσυντηρησης, ο ξενιτεμενος αναπτύσσει υποσυνείδητο μηχανισμό που τον πείθει ότι περνάει καλά στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή θα βρεθεί μοιραία αντιμέτωπος με την αλήθεια όμως.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Επίσης λόγω ενστικτου αυτοσυντηρησης, ο ξενιτεμενος αναπτύσσει υποσυνείδητο μηχανισμό που τον πείθει ότι περνάει καλά στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή θα βρεθεί μοιραία αντιμέτωπος με την αλήθεια όμως.
στο ακαποειρα πες τα που μας εχει ζαλισει τα παπαρια για τη ζωαρα που κανει και μολις κλεινει το ιντερνετ καθε βραδυ κλαιει πνιχτα στο μαξιλαρι του

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Υπάρχουν ιδιοσυγκρασίες πιο ψυχρες που η κοινωνικοτητα τους εξαντλείται σε εφημερες επιφανειακες κοινωνικές σχέσεις με τους εκάστοτε συναδέλφους , αλλά υπάρχουν και άλλες θερμοτερες (συνήθεις σε λαούς όπως ο ελληνικός) που  μια τέτοια ζωή είναι εντελώς άνευ νοηματος...

Εγώ και 1  εκατομμύριο τον χρόνο να μπορούσα να βγάζω, αν έπρεπε να γυρίσω στην πατρίδα μου στα 70, δε θα έφευγα ποτέ.

Οντως στην αρχή ο Ελληνας νεομετανάστης αντιμετωπίζει την απόλυτη υποβάθμιση.
Από ένα σπίτι 100 τετραγωνικών δικό του με όλα τα κομφόρ μεταναστεύει σε τρώγλη ή εντελώς μέτριο διαμέρισμα για τον πούτσο.
Αντί να έχει το φαί της μαμάκας κάθε μέρα και τα καθαρά ρούχα,συμβιβάζεται με ένα χάλια άνοστο φαί και μέτρια ρούχα.
Αντί για τον καλό καιρό της Ελλάδας και τον ήλιο πρέπει να ανεχτεί κρύο και μουντάδα.
Αντί για άρχοντας στον τόπο του που ρίχνει φάπες γίνεται ο Αλβανός που δε μιλάει καλά τη γλώσσα και περιφρονούν όλοι.
Χάνει τη φραπεδιά,το σουβλάκι,τα μπουζούκια,τα ρεμπετάδικα,τις κωλαρούδες,τις παρέες,τα νησιά,το τζερτζελέ,το χαβαλέ τα πάντα όλα που κάνουν τη ζωή ενδιαφέρουσα.
Οπότε ο συμβατικός αδύναμος Ελληνας είναι πιθανόν να λιποψυχίσει και να γυρίσει στη σιγουριά της μαμάς,να παντρευτεί μια χοντρή και να ζήσει το όνειρό του στην Ελλάδα με τα 600 ευρώ το μήνα με την ελπίδα οτι θα φτιάξουν τα πράγματα μέχρι να πεθάνει.
Αντίθετα ο Ελληνας νεομετανάστης αρχιδαράς αμεταννόητος λέει στα αρχίδια μου αν μένω σε χειρότερο σπίτι,στον πούτσο μου αν με βλέπετε σαν Αλβανό,στα παπάρια μου αν με βάζετε να τρώω μαλακίες ή αν κάνει συνέχεια κρύο,δεν κατάλαβες ψόφιε Δυτικέ εγώ είμαι άρχοντας,θα σας γαμήσω όλους.Θα υποταχτείτε στην υπεροχή του Ελληναρά πουτσαρά.
Με αυτή τη νοοτροπία κάπταιν fuck,γαμών και δέρνων,γαμιάς της γειτονιάς ο Ελληναράς πουτσαράς δεν έχει να φοβάται τίποτα αφού επιβάλλει τη φυσική του υπεροχή στο σύστημα.
Αυτό είναι περίπου το concept.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Με αυτή τη νοοτροπία κάπταιν fuck,γαμών και δέρνων,γαμιάς της γειτονιάς ο Ελληναράς πουτσαράς δεν έχει να φοβάται τίποτα αφού επιβάλλει τη φυσική του υπεροχή στο σύστημα.
τυπε μη μεγαλοπιανεσαι
οι νεοελληνες ειναι οι σκουπιδαραδες του πλανητη

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για εμενα, μερος που πινουν ειναι παραδεισος. Ειδικα αν πινουν και οι γυναικες, ειναι παραδεισος επι 10
Αν μου ελεγες να ζησω σε μερος που απαγοραυεται το ποτο (αραβικες χωρες κλπ) δε θα αντεχα ουτε μια μερα

Ελλαδα αν επιναν οι γυναικες θα ητανε παραδεισος επι της γης, αλλα ολες ανεξαιρετως περνανε το Σαββατοβραδο με ενα κοκτεηλ αγκαλια, κουτσομπολευοντας και κοιτοντας το κινητο
Αυτο για μενα ειναι η απολυτη κολαση. Μονο τα μπουζουκια λιγο κρατανε αμυνα.

Αν ηξερα στις αρχες των 90'ς που σκοτωσαν τις ντισκο στην Ελλαδα, οτι στο εξωτερικο οι ντισκο παρεμειναν ακριβως οπως ηταν, ακομα και σημερα και επιπλεον οι γκομενες ολες χορευουν πολυ και πινουν πολυ, θα εφευγα την επομενη μερα, και θα παρατουσα σπουδες, κλπ
Θα προτιμουσα να δουλευα χαμαλης εκει, παρα ψευτοκυριλε δουλεια στην Ελλαδα της ψευτογκλαμουριας που πας σε μπαρακι και δεν βλεπεις ουτε εναν να εχει πιει. Γυναικα, βλεπεις πιωμενη μια φορα στα 25 χρονια, και αυτη αν εισαι τυχερος. Μπορει να μη δεις και ποτε στη ζωη σου, Σε αραβικη χωρα που απαγορευεται το αλκοολ, ειναι πιο πιθανο να συναντησεις μεθυσμενη γυναικα, παρα στην Ελλαδα
Συγγνώμη πριν μας έλεγες για πισίνες πάρκα πορδηλατοδρόμια και άλλες  :jerking:. Η πλάκα είναι ότι 100 μέτρα από το σπίτι μου έχει πισίνα και ενώ πέρναγα συχνά από κει δεν ήξερα καν τι είναι? :2funny:Και πάρκα έχει εδώ.Αλλα ποτέ δε τα διαφήμιζε αυτά γιατί τα θεωρούσα δεδομένα.
 Να γαμίσεις η Αγγλία τι έχει? :2funny:
 Στα μπουρδέλα του Σόχο γαμας βαριεσθημενες Ρουμανες με 32 λίρες για 10 λεπτά χωρίς τσιμπούκι (το τσιμπούκι είναι +5 λίρες).Από αγγελίες γαμας με 80 λίρες για μισή ώρα.Δηλαδη το γαμήσι για σας είναι πολύ μεγάλη πολυτέλεια!

TheWolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0

Με κατι τετοιες ατακες προσπαθουν οι γονοι και οι γονεις να κρατησουν τα Ελληνοπουλα σκλαβους των συνταξιουχων και των δημοσιων υπαλληλων στην Ελλαδα.

Μεταξυ αλλων ακους και θεικες ατακες τυπου "Παντου τα ιδια χαλια ειναι","Εκει δεν εχει ηλιο","Γιατι ολοι οι ξενοι ερχονται στην Ελλαδα αν εκει ειναι καλυτερα?" κ.ο.κ

wasabi

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2019
Like
66
Πόντοι
1
Οντως στην αρχή ο Ελληνας νεομετανάστης αντιμετωπίζει την απόλυτη υποβάθμιση.
Από ένα σπίτι 100 τετραγωνικών δικό του με όλα τα κομφόρ μεταναστεύει σε τρώγλη ή εντελώς μέτριο διαμέρισμα για τον πούτσο.
Αντί να έχει το φαί της μαμάκας κάθε μέρα και τα καθαρά ρούχα,συμβιβάζεται με ένα χάλια άνοστο φαί και μέτρια ρούχα.
Αντί για τον καλό καιρό της Ελλάδας και τον ήλιο πρέπει να ανεχτεί κρύο και μουντάδα.
Αντί για άρχοντας στον τόπο του που ρίχνει φάπες γίνεται ο Αλβανός που δε μιλάει καλά τη γλώσσα και περιφρονούν όλοι.
Χάνει τη φραπεδιά,το σουβλάκι,τα μπουζούκια,τα ρεμπετάδικα,τις κωλαρούδες,τις παρέες,τα νησιά,το τζερτζελέ,το χαβαλέ τα πάντα όλα που κάνουν τη ζωή ενδιαφέρουσα.
Οπότε ο συμβατικός αδύναμος Ελληνας είναι πιθανόν να λιποψυχίσει και να γυρίσει στη σιγουριά της μαμάς,να παντρευτεί μια χοντρή και να ζήσει το όειρό του στην Ελλάδα με τα 600 ευρώ το μήνα με την ελπίδα οτι θα φτιάξουν τα πράγματα μέχρι να πεθάνει.
Αντίθετα ο Ελληνας νεομετανάστης αρχιδαράς αμεταννόητος λέει στα αρχίδια μου αν μένω σε χειρότερο σπίτι,στον πούτσο μου αν με βλέπετε σαν Αλβανό,στα παπάρια μου αν με βάζετε να τρώω μαλακίες ή αν κάνει συνέχεια κρύο,δεν κατάλαβες ψόφιε Δυτικέ εγώ είμαι άρχοντας,θα σας γαμήσω όλους.Θα υποταχτείτε στην υπεροχή του Ελληναρά πουτσαρά.
που κολλάνε αυτά που γράφεις με αυτά που λέω ρε άρχοντα;

Η νοοτροπία captain fuck που λες τι είναι άλλωστε; μια απελπιδα προσπάθεια απόδοσης νοηματος σε μια άδεια ζωή. Με λίγα λόγια γαμας γιατί δεν έχεις τι άλλο να κάνεις...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το αντιθετο ο Έλληνας στο εξωτερικό κλαίγεται  :2funny:λέει πόσο χάλια είναι,Ο κόσμος δεν του αρέσει,Ο καιρός το ίδιο.Ονειρευεται να γυρίσει Ελλάδα και οι περισσότεροι τελικά γυρίζουν πίσω.Μενουν αυτοί που δεν έχουν τιποτα στην Ελλαδα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom