Νέα

Εργασία στο εξωτερικό vs. μένουμε Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να απογορευθει η εξοδος των ανδρων εως 45 απο τη χωρα;

• Ναι, ειναι λιποταξια

Ψήφοι: 89 24,9%
  • Οχι, δεν κινδυνει η πατρις

Ψήφοι: 268 75,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Επισκέπτης
αλλά αυτό συμβαίνει παντού και όχι μόνο στην Αγγλία ... οι ανειδίκευτοι είναι η πλέμπα και φυτοζωούν οι πτυχιούχοι έχουν καλή εξέλιξη εφόσον έχουν διάθεση να συνεχίσουν να μαθαίνουν και να αναβαθμίζουν τα προσόντα τους...

Λαθος! Η ανειδικευτη πλεμπα στην Ελλαδα χαιρεται την θαλασσα, την εξοχη, τα μπαρακια, διατρεφεται υγιεινα χωριατικα, χωρις αναγκη διαιτολογων, ζει σε ιδιοκτητο σπιτι, γαμαει πουτανακια μερα παρα μερα και κανει καμπινγκ το καλοκαιρι οσο γουσταρει παρτουζωνοντας τουριστριες. Αυτος που φυτοζωει στην Ελλαδα ειναι αυτος που δουλευει πολυ. Γι αυτο μας ζηλευετε εσεις που ζειτε εξω.

Με πολυ χρημα αγοραζεται την ποιοτητα ζωης που ειναι στην Ελλαδα δεδομενη.

Επισκέπτης
Πάρε και πιο καινούργιες πριν 6 μήνες μου σηκωνόταν  :2funny:πάρε κακομοίρη φουκαρά άφραγκε και αγάμητε :2funny:η αγαμία και η άφραγκία σας εχει βαρέσει στο κεφάλι.
 Εσυ εισαι βαρετός τη μεγάλη πλάκα την έχει ο Βλάκμαν και ο φουκαράς αγάμητος γερομπεκρούλιακας της Αγγλίας  :2funny:

Επρεπε να της κανεις παιδι.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.829
Πόντοι
216
Πουλί εγώ λέω να βάλω αυτό τώρα που βγήκα απ το μπάνιο επειδή μου τη δωσατε.

Γουσταρεις; :rockon:

Συνημμένα

• 20190201_015504.jpg
    20190201_015504.jpg
    3 MB · Εμφανίσεις: 49

Επισκέπτης
κοίταξε μιλάς με το μόγγολο τον δημητράκη και τον αυτιστικό τον φον πόρδεν... μην περιμένεις να καταλάβουν κάτι από αυτά...
Εμενα με νοιαζει η φυση και το γαμησι. Και διαθετω ιδιοκτητο αρχοντικο με τεραστιο λαχανοκηπο σε πολυ μεγαλο νησι που τωρα νοικιαζω σε φοιτητρια με ορο να φυγει το καλοκαιρι. :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λαθος! Η ανειδικευτη πλεμπα στην Ελλαδα χαιρεται την θαλασσα, την εξοχη, τα μπαρακια, διατρεφεται υγιεινα χωριατικα, χωρις αναγκη διαιτολογων, ζει σε ιδιοκτητο σπιτι, γαμαει πουτανακια μερα παρα μερα και κανει καμπινγκ το καλοκαιρι οσο γουσταρει παρτουζωνοντας τουριστριες. Αυτος που φυτοζωει στην Ελλαδα ειναι αυτος που δουλευει πολυ. Γι αυτο μας ζηλευετε εσεις που ζειτε εξω.

Με πολυ χρημα αγοραζεται την ποιοτητα ζωης που ειναι στην Ελλαδα δεδομενη.

η ανειδικευτη πλέμπα στην Ελλάδα ψωμολυσσάει και η μοναδική θάλασσα που βλέπει είναι στον Ασπρόπυργο δίπλα στα διυλιστήρια...

και όσο για το γαμίσι έχουν κάνει ρόζους οι χούφτες τους και σε μερικούς σαν και του λόγου σου έχουν κανει εγκαύματα από την τριβή με την πούτσα τους

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
685
Πόντοι
96
Λαθος! Η ανειδικευτη πλεμπα στην Ελλαδα χαιρεται:

την θαλασσα,  Ο μεταναστης παει πιο πολλες μερες διακοπες απο τον ανεργο μπατιρη
την εξοχη, Που στην Αθηνα που ζει ο μισος πληθυσμος;
τα μπαρακια, Εδω γελαμε  :2funny: :2funny: :2funny:
διατρεφεται υγιεινα χωριατικα, χωρις αναγκη διαιτολογων, Ναι με ψωνια απ τα Lidl λογω αφραγκιας, βρωμικο απ τον Μπαμπη με σκυλο Μαλαισιας και φραουλες Μανωλαδας χεσμενες απο Πακιστανους
ζει σε ιδιοκτητο σπιτι, του μπαμπα, στο παιδικο δωματιο
γαμαει πουτανακια μερα παρα μερα στο μεταξι με 10 ευρω μυριζοντας πακιστανικη σκατιλα και ψαχνοντας τροπος αμυνας απο ενδεχομενη επιθεση στα γυρω στενα
και κανει καμπινγκ το καλοκαιρι οσο γουσταρει Εδω ζηλευουμε. Πολυ ομως...
παρτουζωνοντας τουριστριες. Δωσε καμια συμβουλη στον sad man
Αυτος που φυτοζωει στην Ελλαδα ειναι αυτος που δουλευει πολυ. Αληθεια ειναι για αυτο και φυγαν ολοι εξω
Γι αυτο μας ζηλευετε λυπαστε εσεις που ζειτε εξω.

Επικο ποστ αληθεια

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτή ρε μαλάκα είναι συμμαθήτρια του τζέκις χάν

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=192757.0;attach=1105194;image[/img[/URL]]
[/quote]Καλά παίξε καμία Καλή μαλάκια τώρα που σου έδωσα υλικό.
Είστε τελικά και πολύ φουκαράδες.

Επισκέπτης
Επικο ποστ αληθεια
εξω φυγαν οσοι φαγαν το παραμυθι της επιτυχιας και του στατους και σπαταλανε τα νιατα τους για να καλοπερνανε τα αφεντικα

Το πρωι αν εχει καλο καιρο θα παω στη Γλυφαδα για ηλιοθεραπεια αλλιως θα παω στο παρκο για γυμναστικη. Μετα Μεταξι για σγριο σεξ. Μετα θα χτυπησω ενα προφιτερολ απο το σουρεαλ και μετα σπιτι να φαω μπριζολα στο τζακι και σαλατα με κρητικο ελαιολαδο και γιδοτυρι χωριατικο. Αρχοντας!

Εσυ αν περναγες τοσο καλα γιατι γυρισες πισω;

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
685
Πόντοι
96
εξω φυγαν οσοι φαγαν το παραμυθι της επιτυχιας και του στατους και σπαταλανε τα νιατα τους για να καλοπερνανε τα αφεντικα

Το πρωι αν εχει καλο καιρο θα παω στη Γλυφαδα για ηλιοθεραπεια αλλιως θα παω στο παρκο για γυμναστικη. Μετα Μεταξι για σγριο σεξ. Μετα θα χτυπησω ενα προφιτερολ απο το σουρεαλ και μετα σπιτι να φαω μπριζολα στο τζακι και σαλατα με κρητικο ελαιολαδο και γιδοτυρι χωριατικο. Αρχοντας!

Και ποτε δουλευεις;

Επισκέπτης
θεωρω αυτό που είναι η συντριπτικη πλειοψηφια των πληροφορικαριων στην ελλαδα…
μπαινεις εσυ που εισαι σαψαλο με 30 χρονια προυπηρεσιας και πιθανως θα εχεις και εξειδικευμένα προσοντα/μεταπτυχιακα κτλ και λες για 15.000 - 20.000 το μηνα, και νομιζουν οι αλλοι που τελειωσαν αει ή τει πληροφορικης στην ελλαδα ότι θα πανε στο εξωτερικο και θα ζουνε σαν βασιλιαδες…. :S
:tn04:

Στην αρχη ειχε σωστες πληροφοριες το θρεντ, μετα μας την επεσαν οι μεγιστανες και γινεται της παραπληροφορησης το καγκελο.

Και ποτε δουλευεις;
Δε δουλευω αγορινα. Εισπραττω!

Επισκέπτης
λοιπον σημερα μαθαμε ότι :
παιρνεις για πλακα στην αγγλια 2000-2500 τον μηνα...και το καλυτερο είναι ότι ψωλαρεις κιολας (γυμναστηριο ολη μερα ή βιντεο γκειμ)…και εισαι και συνεχεια στα θεατρα και στα κλαμπ και στα σινεμά και σε λαιβ…
βουρ ολοι να γινουμε πορτιέρηδες στο νησι μαγκες!!!!
τετοια ζωαρα ουτε η καρι μπρανσο στο sex and the city!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αμα ηταν ετσι θα πηγαινα και εγω που ειμαι ειδικος σε cobold και clipper ή ο μπολντης που ειναι ειδικος στη C.

Επισκέπτης

Κανενα παραμυθι δεν φαγαμε οσοι φυγαμε για εξω. Εγω τα μονα παραμυθια που εφαγα ηταν του Τσιπρα. Κι ουτε ειπα ποτε οτι καλοπερνω, αλλα την παλευω. Οπως και πολλοι αλλοι.

Σημερα δεν ειχαμε δουλεια στο μαγαζι. Εφαγα κατα τις 8 ενα μουσακα που ειχα φτιαξει σημερα με αναμεικτη σαλατα και κρητικο ελαιολαδο. Μετα χτυπησα κι ενα γαλακτομπουρεκο που επισης εφτιαξα σημερα. Κατα τις 10,20 σχολασα. Αφησα τη βοηθο μου να καθαρισει την κουζινα.
Πηγαινοντας προς το U bahn μονφουμαρισα ενα μονοφυλακι που ειχα ετοιμο απο το πρωι. Εφτασα στην kneipe κατα τις 11, ηπια 2 μπυρες κι επαιξα φρουτακια. Τα 42 ευρω που κερδισα τα καταθεσα στο μπουρδελο της γειτονιας μου. sexy candy shop. Υπηρεσιες Φυλης μη φανταστεις κατι το ιδιεταιρο, αλλα το ειχα αναγκη.
Τη Δευτερα θα εχω ρεπο, θα βγαλω τη γκομενα για φαγητο, μετα θα τη βαλω να χορευει κανα μισαωρο πανω στον πουτσο μου και αργα το βραδι θα γινω λιωμα με τους φιλους.
Το Πασχα θα ψηνω κι εγω μπριζολες διπλα στο τζακι στο σπιτι στο χωριο μου και στη σαλατα θα βαζω ελαιολαδο απο το δικο μου.
Οι μονες διαφερες μας ειναι οτι εγω δεν ειμαι εισοδηματιας και πρεπει να δουλευω και οτι εμενα δεν μου αρεσει το τυρι.
Το ποιος ζει και ποιος ειναι ηδη "νεκρος" θα το κρινουν αλλοι.

Επισκέπτης
Κανενα παραμυθι δεν φαγαμε οσοι φυγαμε για εξω. Εγω τα μονα παραμυθια που εφαγα ηταν του Τσιπρα. Κι ουτε ειπα ποτε οτι καλοπερνω, αλλα την παλευω. Οπως και πολλοι αλλοι.

Σημερα δεν ειχαμε δουλεια στο μαγαζι. Εφαγα κατα τις 8 ενα μουσακα που ειχα φτιαξει σημερα με αναμεικτη σαλατα και κρητικο ελαιολαδο. Μετα χτυπησα κι ενα γαλακτομπουρεκο που επισης εφτιαξα σημερα. Κατα τις 10,20 σχολασα. Αφησα τη βοηθο μου να καθαρισει την κουζινα.
Πηγαινοντας προς το U bahn μονφουμαρισα ενα μονοφυλακι που ειχα ετοιμο απο το πρωι. Εφτασα στην kneipe κατα τις 11, ηπια 2 μπυρες κι επαιξα φρουτακια. Τα 42 ευρω που κερδισα τα καταθεσα στο μπουρδελο της γειτονιας μου. sexy candy shop. Υπηρεσιες Φυλης μη φανταστεις κατι το ιδιεταιρο, αλλα το ειχα αναγκη.
Τη Δευτερα θα εχω ρεπο, θα βγαλω τη γκομενα για φαγητο, μετα θα τη βαλω να χορευει κανα μισαωρο πανω στον πουτσο μου και αργα το βραδι θα γινω λιωμα με τους φιλους.
Το Πασχα θα ψηνω κι εγω μπριζολες διπλα στο τζακι στο σπιτι στο χωριο μου και στη σαλατα θα βαζω ελαιολαδο απο το δικο μου.
Οι μονες διαφερες μας ειναι οτι εγω δεν ειμαι εισοδηματιας και πρεπει να δουλευω και οτι εμενα δεν μου αρεσει το τυρι.
Το ποιος ζει και ποιος ειναι ηδη "νεκρος" θα το κρινουν αλλοι.
Eσυ ειχες χρεη και πηγες να ξεχρεωσεις. Αλλιως θα προτιμουσες την ποιοτητα ζωης του χωριου σου. Καποιοι αυτην τη ποιοτητα ζωης την υποτιμουν. Νομιζουν οτι ζωντας τη ζωη του γιαπη μεγαλοπιανονται... Καλη επιστροφη στην πατριδα!

Επισκέπτης
Αναφερεστε στο θέμα της ζωής στο εξωτερικό με επιχειρήματα υπέρ της τύπου έχει γυμναστήρια και κλαμπς και κανοε καγιάκ...

Αυτό συνιστά για σας διασκέδαση και καλοπέραση;

Το ότι θα απομακρυνθεί κάποιος από τους δικούς του κύκλους στην Ελλάδα τους οποίους ενδεχομένως χτίζει επί δεκαετίες, πως αναπληρώνεται;

Υπάρχουν ιδιοσυγκρασίες πιο ψυχρες που η κοινωνικοτητα τους εξαντλείται σε εφημερες επιφανειακες κοινωνικές σχέσεις με τους εκάστοτε συναδέλφους , αλλά υπάρχουν και άλλες θερμοτερες (συνήθεις σε λαούς όπως ο ελληνικός) που  μια τέτοια ζωή είναι εντελώς άνευ νοηματος...

Οι κοινωνικοί δεσμοί,η επαφή με άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού κύκλου, που σε μερικούς μπορεί να φαίνονται ανούσια (αφού δεν εξυπηρετούν κάποιον προφανη σκοπό, π.χ γαμησι,φαΐ,χτίσιμο σώματος), σε άλλους που έχουν ακόμα συναισθήματα και θέλουν να τα μοιράζονται είναι αναντικατάστατα και ανεκτίμητης αξίας.

Εγώ και 1  εκατομμύριο τον χρόνο να μπορούσα να βγάζω, αν έπρεπε να γυρίσω στην πατρίδα μου στα 70, δε θα έφευγα ποτέ.
Πολυ σημαντικες και βαριες κουβεντες - αντιδοτο στον βαλκανιοπουτσιμο.

Επισκέπτης
που κολλάνε αυτά που γράφεις με αυτά που λέω ρε άρχοντα;

Η νοοτροπία captain fuck που λες τι είναι άλλωστε; μια απελπιδα προσπάθεια απόδοσης νοηματος σε μια άδεια ζωή. Με λίγα λόγια γαμας γιατί δεν έχεις τι άλλο να κάνεις...
ποσο σημαντικη ειναι η ηδονιστικη φιλοσοφια του Επικουρου και ποσο χαμενος ο ανθρωπος χωρις αυτην! Να μην ποναμε. Να μην φοβομαστε. Να ευχαριστιομαστε τα απλα πραγματα της ζωης. Θελετε να γινεται σπουδαιοι; Μην πατε στη δουλεια αυριο ρε! Πηγαιντε μια βολτα στη φυση και ξεχαστε τα ολα. Απολαυστε αυτο που ειναι γυρω σας, οχι αυτο που ειναι μεσα στο κεφαλι σας. Μπορειτε να το κανετε;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Το σεξ να μην ειναι πολυ αγριο και σου κανουν τον κωλο σουρωτηρι γιατι παλι θα παραπονιεσαι οτι χεζεσαι πανω σου.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
o peter αναλυει με οσο πιο απλο  τροπο  την κοσμοθεωρια του Εθνικοσοσιαλισμου που ειναι  η  ιδια η αμεσοτητα με την φυση .
κατι που λιγοι  ενδεχομενως θα το αντιληφθειτε διοτι  εχετε  καψεις φλαντζες ....

ζουμε στην ομορφοτερη χωρα  του κοσμου !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom